Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2017 15:17 - Похвати на българската мафия онлайн
Автор: needforspeed Категория: Политика   
Прочетен: 376 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.03.2017 01:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ясно е, че за българската мафия работят армии от тролове. Повечето от тях са бедни момчета и момичета, често дори полуграмотни. Висшестоящите в йерархията на мафията се отнасят с презрение към тях. Те са талашът, който се пуска да врещи и разводнява темите, но са евтини и могат да се използват в големи количества.

Има обаче и по издигнали се, както материално, така и интелектуално. Разбира се, тук не можем да говорим за истински интелект, а за хитрост, но все пак тя им помага в заблуждаването на лековерните, на базата на което те печелят "заслуги" пред мафията. В душата си това също са селяндурчета и селяндуреси(не по произход, а по същност), които обаче са прочели две-три книжки по психология и са започнали да се изживяват като властелини на душите.

Арсеналът им съм го описал в тази тема:

needforspeed.blog.bg/drugi/2017/03/22/tehniki-za-psihichesko-vyzdeistvie.1517024


Техните манипулации са предимно от емоционален характер и рядко от аналитичен, защото в една разумна дискусия тяхната теза никога няма да може да бъде защитена. НЕщо повече, те ще се разкрият и ще се разбере за какво всъщност се борят. А именно за диктатура, в която мафията е управляващата каста, те(тролетариата) ще са обслужващия мафията персонал(както в момента), а останалите ще бъдат просто рая и слуги с промити от пропаганда и страх мозъци.

Разбира се, това е опростена схема, нивата всъщност са много повече.

Та манипулациите им са предимно от емоционален характер. Насаждат страх, несигурност, омраза, натрапват  религиозност и патриотарство, внушават, че държавата е над всичко, което ще рече и над правата на отделния човек и т.н. 

Опитват се да държат масовото съзнание на ниските нива на Пирамидата на Маслоу(йерархията на потребностите). Тази йерархия означава, че ако не бъдат задоволени потребностите от ниските и нива, например потребности от храна, покрив над главата, сигурност и т.н. то в индивида няма да се появат потребности от по високо ниво, като например себереализация, развитие, чест, гордост, стремеж към познание, пълноценни контакти и т.н. 

Потискане на съзнанието на индивида на ниските нива на потребности се извършва чрез насаждане на страх и несигурност. Ако се притеснявате, да не загубите работата си, ако се страхувате, че децата ви за заплашени от градуване, разбира се няма да мислите за личностното си развитие и да сте толкова горди и силни, коклкото бихте били, ако нямахте такива притеснения. Поддържането на масовото съзнание в едно полухипнотично състояние чред жонглиране с емоциите и поддаване на определена информация осигурява високо ниво на експлоатация, липса на демокрация, просперитет на мафията и потисничество и тежък живот за останалите.

Който разбере за тази стратегия на мафията, става нейна мишена, като опитите са този индивид да бъде унищожен психологически, морално и като личност.

Физическата разправа е по малко вероятна, сега бухалките са от друго естество.

Технологията е стандартна - опитват се да го смачкат, подчинят, изнудят, заплашват, дразнят, да унищожат самочувствието му, да го вкарат в състояние на стрес, като освен всичко идеята е, че в такова състояние индивидът е по възприемчив към възприемане на определени манипулации и индоктринации.

Отвреме навреме "проверяват" дали индивида вече не е склонен да наведе глава, като извърши духовно самоубийство и стане тяхно зомби, за да спрат техните атаки.

Естествено, един съзнателен човек по скоро би жертвал живота си, отколкото да извърши психическо самоубийство и да се превърне в обратното на това, което е, и да бъде впрегнат да робува на мафията.

Българската мафия(или олигархия) смята, че всичко в обществото трябва да се задвижва с насилие и манипулация. Поради тази причина България е невидимо бойно поле, като резултатите обаче са очевидни за всички - българите се стопяват, тъй като неявната диктатура на мафията не може да създаде един жизнеспособен ред.

Колкото повече хората са наясно с похватите на мафията, толкова по скоро тя ще отиде на бунището, където и е мястото.

Дотогава борбата продължава!


mutricata.blogspot.bg



Боян Таксиров




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: needforspeed
Категория: Други
Прочетен: 28070
Постинги: 29
Коментари: 16
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031