Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2017 18:31 - Хванати Клинтън кампания Schmoozing с руския посланик
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 760 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хванати Клинтън кампания Schmoozing с руския посланик
Публикувано на 13-ти март, 2017 от Шон Адл-Табатабай в News , World

image


 Говорителят на Владимир Путин потвърди, че кампанията Клинтън се срещна с руски няколко пъти посланик Сергей Кисляк. 


В интервю за Си Ен Ен , Дмитрий Песков изрази загриженост и разочарование, че основните медии в Америка е обсебен от коз предполагаеми връзки с Русия, докато си затварят очите за връзки Клинтън.

Ами, ако се вгледате в някои хора, свързани с Хилъри Клинтън по време на кампанията си, вие вероятно ще видите, че той е имал много срещи от този вид ", каза Дмитрий Песков Ен Ен GPS домакин Фарид Закария. " Има много специалисти в областта на политологията, хора, работещи в мозъчни тръстове съветват Хилъри или консултиращи хора, работещи за Хилъри ."

Zerohedge.com доклади:

В ирония, ние съобщи миналата седмица, че не Тръмп, но Клинтън-свързан Подеста група, ръководена от Джон Подеста е брат Тони Подеста, е бил задържан от най-голямата руска банка Сбербанк CIB да "активно търси премахването на различни санкции Обама ера " според ТАСС . Това специално история все още трябва да се направи на САЩ гледаното новини.

Песков каза също, че Путин никога не изрази подкрепа за кандидат тогавашния президент Тръмп. "Вероятно ще припомним, че президентът Путин, по време на предизборната кампания, никога не отговори директно на въпрос за кандидат му от неговата подкрепа. Той продължаваше да казва, че ние ще уважим избора на американския народ ", каза Песков Закария.

Говорителят на Кремъл, обаче, направи признае, че Путин предпочита Тръмп над Клинтън, като каза: "Ако го попитате дали е споменато тогавашния кандидат Доналд Тръмп, Аз ще отговарям, да, той е имал."

Той също така предполага, че Путин намери Клинтън враждебна към Русия, а Тръмп е отворена за размразяване американско-руските отношения. "Кандидатът Хилъри Клинтън беше доста негативно за страната ни в отношението си и в програмата си, за обявяване на Русия е почти основното зло в света и основна заплаха за Съединените щати", каза Песков.

"И обратното, другият кандидат, Доналд Тръмп, се казва, че:" Да, ние не сме съгласни с руснаците ... в много проблеми, но ние трябва да говоря с тях, за да се опитаме да намерим някакво разбиране. " Кого бихте искали по-добре? Този, който казва, че Русия е зло, или този, който казва, че: "Да, ние не сме съгласни, но нека да говорим за разбиране и да се опитаме да намерим някои точки на съгласие?", Попита той.

* * *

Докосването на по-чувствителна тема, Песков отрече да има сътрудничество между руското правителство и кампанията председател Доналд Тръмп, и заяви, че САЩ е самата унижава с неговата мания над руска намеса.

"Отговорът е много прост. Не, "каза Закария Песков, когато попитах за руснаци заговорничи с съюзници Тръмп миналата година. "А фактът, че Русия е демонизиран в този смисъл идва много странно за нас. И ние сме наистина съжалявам за това, защото това - цялата ситуация ни отвежда далеч от гледна точка на получаване на нашите отношения към по-добро състояние ".

"Ние не знаем каква е причината за тези думи. Ние никога не съм виждал никакви доказателства, и ние никога не сте чували нещо доверие ", каза Песков. "Това, което видяхме - открит, публичен част - на доклад на една от агенциите, специални агенции на САЩ. И аз смирено ще кажа, че това не е хартия с високо качество, по отношение на е наистина доверие. "

* * *

Песков каза също, че няма нищо специално в руския посланик обсъждат двустранните връзки с някои от членовете на избирателната екип кампания Доналд Тръмп. Руският посланик в САЩ, Сергей Кисляк, разговаря с членове на екипа на кампанията Тръмп и бъдещите представители на администрацията на САЩ "за двустранните отношения и ... за това, което се случва в САЩ", за да предостави на Москва с по-добро разбиране на положението на земята, каза Песков.

Той отбеляза също, че "всеки посланик на Русия в чужбина" работи точно като "всеки посланик на САЩ в чужбина, включително [този] в Москва, защото колкото повече посланик разговорите на хората в страната си на пребиваване, за по-добра работа, което прави."

Песков каза също, че руският посланик проведе разговори с някои от членовете на екипа кампания Хилъри Клинтън в. "Ако се вгледате в някои хора, свързани с Хилъри Клинтън по време на кампанията си, най-вероятно ще видим, че той е имал много срещи от този вид", каза той.

"Има много специалисти в областта на политологията, хора, работещи в мозъчни тръстове съветват Хилъри или консултиращи хора, работещи за Хилъри."

В същото време, той повтори, че руският пратеник никога не е говорил с някакви американски представители за избирателния процес и не е имал намерение да се намесва в процеса на избирането 2016: "не е имало срещи за избори - изборния процес ... Така че, ако погледнем то с намерението да се демонизира Русия, най-вероятно ще каже, че, да, той се опитва да се намесва в дейността на Хилъри. Но би било глупост, защото това не е вярно ", каза Песков.

* * *

Песков, който настояваше правителството на Владимир Путин няма намерение за намеса във вътрешните работи на друга страна, заяви, че Кремъл има всички изведнъж се превърне в "кошмар" за САЩ

"Искрено не мога да разбера защо американския народ и американските политици започнаха процеса на самоунижение. Вие сте самостоятелно унижава себе си, като каза, че една страна може да се намесва в процеса на изборите ", каза той, като добави, че би било" просто невъзможно "за Кремъл лесно да повлияе на изборите на" най-мощната страна в света " с неговите "много, много стабилни политически традиции."

За сега, обаче, много проста логика на това твърдение не е успял да се регистрират в значителна част от населението на САЩ, който продължава да pursure връзката "Русия" като основа за делегитимираме, а може би и импийчмънт, Тръмп в бъдеще.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748474
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031