Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2017 10:50 - Велизар Енчев пред КЕВР, youtube
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1322 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 07.04.2017 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес този протест е пред Комисията за Енергийно и Водно Регулиране, но истинското място на протеста трябва да е НА ДРУГО МЯСТО.
Вчера имахме среща с Иван Иванов и той изнесе една потресаваща информация, за която българските телевизии все още мълчат. Иванов вчера ни информира, че на 26 декември миналата година, в Брюксел имало преговори между правителствена делегация на кабинета на Борисов, и двете американски компании, под егидата на Европейската Комисия. По време на тези преговори Европейската Комисия заявила, че е съгласна да се обяви договора на Иван Костов с двата американски теца, за неправомерна държавна помощ. Американската делегация е била придружена от екип мастити адвокати. - Нещо да знаете за тази среща? Никой не е бил информиран до края на миналата година за тази среща, и знаете ли защо? Това е мой коментар, а не на преседателя на Комисията за енергийно и водно регулиране, който беше така добър и искрен, да сподели тази информация. Не говоря за мотивите, да бъде споделена тази информация.

Знаете ли защо никой не ни уведоми за тази среща?  Истината е, и това е мръсната тайна в българската политика:

- Който посегне на интересите на американските централи, който посмее да посегне на интересите на ЕРП-тата, дали са чешки, австрийски или немски, ще му се организира Майдан в София.

 

Ето това се говори в кулоарите на Народното Събрание, в миналото 43-то Народно Събрание.  Страхът от организирани протести за сваляне на Кабинет, който посяга на американски, чешки, немски или австрийски (разбирай – еврейски – юдомасонски) интереси, е водещото в случая. И разбира се, на второ място – корупционната афера. Така че, този протест днес тука е, защото няма Парламент и няма правителтво, което е излъчило този парламент. Но аз предлагам, - адреса е погрешен, в момента в който се ситуира Парламента, цялата тази маса от хора, представители на българското общество от цялата страна, трябва да е пред извора на злото, - там където се коват законите, - пред Народното Събрание. Там е нашето място, и не случайно, тази комисия работи по закони, гласувани от това Народно събрание. Тази Комисия е избрана по партийно-квотен принцип. Помните ли как беше избрана тази комисия: - при пълно Събрание. Имаше само 4 гласа против, - Магдалена Ташева, Моя милост и още двама народни представители, - не мога да си спомня техните имена.

Изворът на Злото са Партиите в Парламента.

Благодаря ви!

 

https://www.youtube.com/watch?v=QQtmOtqs7Rw




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312865
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031