Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2017 12:02 - Президентът – гарант на лиценерието! logoslovo.ru/
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2762 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 18.05.2017 12:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"пазете се от фарисейския квас, който е лицемерие." (Лук. 12:1)
Православен президент узаконява абортите, сатанизма, окултизма, еретическите деструктивни секти, порнографията и хомосексуализма. И след всичко това, с чиста съвест отива на църква и стои със свещ в ръка. Той не се кае за всичко онова, което е узаконил и го е направил легално. Защото искренното покаяние означава, да забрани всичко това, както крадецът, ако се разкае, връща украденото чуждо имущество.

Разбира се, той може да каже: "Самия аз не гледам порно, с окултизъм не се занимавам, не съм и гей. А просто го правя, за да е максимално достъпно за другите хора". - Вижте каква "православна" загриженост за другите! Все едно някой православен да продава порно списания и филми, и да казва: "Аз не ги гледам, а само търгувам с тях, и не виждам нищо осъдително и противоречащо на нормите на християнството". Излиза, че православният президент служи за образец, за очевидно и не прикрито фарисейство. Изглежда, най-известният и влиятелен човек в държавата, като че иска да ни докаже, че и Православието не е нещо повече, от поредната игра на лицемерие. И това много добре му се удава! Преднамерено или по недомислие, той пропагандира фарисейството, защото мнозина, така или иначе, вземат пример от него, като от човек номер едно в страната.

Но такова явно криводушие, не е от полза, нито за православието, нито за самия президент (за спасението на собствената му душа, ако той действително се грижи за спасението й).

Но такива са законите на демокрацията – всичко трябва да бъде доведено до очевиден абсурд. Може ли (уж) православен президент да ходи с юдейска кипа и да пали еврейските свещи – минора, в еврейска синагога? А нали в апостолските правила се казва: "71. Ако някой християнин принесе елей в езическо капище или в юдейска синагога, на техен празник или запали свещ: да бъде отлъчен от църковно общение."

Така че, ако православен човек стане ръководител на православна страната, той трябва да служи на Христа, като глава на страната, както са го правели православните царе, а не да е образец за лукаво изповедание на християнството, и да въздига фарисейството, до най-високо държавно ниво. Правителственото лицемерие е най-голямото от всички възможни лицемерия. А най-голямото, означава и най мощното, най-опасното и най-зловредното лицемерие.

Ако управник от марксистки, комунистически тип, откровено отрича християнството, - то, либералният демократ също го отрича, но с фарисейското си отношение към него. И е трудно да се каже, кое от двете е по-лошо. Защото едните просто отричат християнството, дискриминират го и го подлагат на репрессиям, а другите го дискредитират с лицемерното си отношение към него, изкушавайки народа, с примера на фалшивото си изповедование на християнството. Но преподобният Амвросий Оптинский е казал: "Лицемерието е по-лошо от неверието".

Благодарение на такова лицемерие, повдигнато от либералната демокрация, на държавно ниво, - Европа, някога напълно християнска, стана родината, от която легално се разпространиха по целия свят, порнографията, хомосексуалните движения и абортите. И така бе извършена постепенна еволюция: от държавното лицемерие, към днешната цивилизация на лицемерието. Както е известно, рибата се вмирисва от главата.

Полезно е да си спомним, че цялата съвременна демокрация води родословието си от американската демокрация. А най-смешното в американската демокрация (както и в атинската, и римската) е, че тя, с цялата си “свобода, равенство и братство“, е била измислена от робовладелци. Ако отците-основатели на демокрацията са били искрени във възгледите си, те първо е трябвало да престанат да са робовладелци, да освободят всичките си роби и да им дадат свобода, и чак после да пишат демократичните си конституции. Ето колко дълбоки са историческите корени на лицемерието.

Извадка от реч на президента на Руската Федерация, Д.А. Медведев, произнесна в Ярославл, септември 2010 г.: "Понеже периодът на предишното наше развитие, възпита хора, които, преди всичко се надяват на държавата, а не на самите себе си. Макар и за това да има историческо обяснение. То е възникнало, не само в съветския период, но и в пред-съветския период, когато хората са се уповали предимно на царя-батюшка и на висшите сили".

 

А Висшите Сили са - Бог и Неговите Ангели. И ако ти не уповаваш на Тях, защо ходиш в църквите? Само за да мислят хората, че си православен, и с това да си повдигнеш рейтинга ли? Но това вече е някакво свърх-лицемерие!

 

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_16158/

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Греши руският автор
18.05.2017 15:40
Греши руският автор и май не заслужава превеждане.
Княз Александър Батенберг посещава Пловдив за да ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ за Съединението, и веднага посещава главната джамия, което печели доверието и ПРИЗНАНИЕТО на мохамеданите. Без тоя жест, Турция мажеше да организира слухове и бунтове, и да прескочи тайната руска забрана за въоръжена намеса, позволена от Берлинския договор...
Държавният глава не само има право, но е длъжен на подобни жестове, особено в многонационална и много-верска страна.
А относно хомо и абортите, нито Русия, и даже НИЕ, сме знаменосците, "Европа" и САЩ понесоха знамето така, че ще повярвам най-накрая в господството ЧРЕЗ ТЯХ на извънземни унищожители на човечеството.
цитирай
2. grigorsimov - на krumbelosvet:
19.05.2017 00:53
"Руският автор" има предвид главно това, че президента /и президентите, за които всъщност пише/ е... евреин - юдеин, и не е, нито руснак, нито православен, а само се преструва - на какъвто трябва, според страната и обстановката.
Но де да беше само той и само там - в Русия.
За наше съжаление, всички държавни ръководители във всички държави са скрити (крипто) евреи, нищо че мнозинството не са с еврейски имена. Такива са и "нашите". Ако не вярваш, потърси снимките на всички тях, с еврейска кипа, пред стената на плача в Йерусалим. А слагането на "кипа", не е показване на уважение, а е сигурен признак, че - е евреин /юдеин - сатанист/.
Едно е, да посети джамия, за да покаже уважение, а съвсем друго е, да влезе в джамия, като мюсулманин, и да се държи и моли, като мюсулманин! Което, както пише по-горе, е абсолютно недопустимо за православен християнин. Но е сигурно доказателство за еврейска народност.
цитирай
3. krumbelosvet - Прав сте
19.05.2017 09:31
В Библията обаче, един от пророците говори от името на юдейския бог странни неща. Как е намерил "дъщерята ерусалимска" като захвърлено в калта нежелано дете на хетейка и хананеец, как я отглежда, прави я съпруга, тя многократно му изменя, той я наказва, но един ден пак ще се смили. Трудно е да се преброят в Библията проклятията и благословите за евреите, но на око са поравно. Стотици пъти обаче се повтаря странната формула "И вие ЩЕ бъдете мой народ, а аз ЩЕ бъда ваш бог". Такива думи, в БЪДЕЩЕ време, подхождат повече на кандидат за племенен ВОЖД, отколкото на Създателя на Вселената и Човешкия Род. Той Е, да, Е, а не ЩЕ бъде...
И тука иде ред да си спомним, че пак според Библията, "синовете божии" започнали да влизат при дъщерите човешки и те им раждали деца. Това найстина подхожда на "паднали ангели" т.е. на ... сатани, врагове Божии, но и деца Божии. И в Книгата на Йов, Бог наистина говори с дявола като със свой подчинен... Труден въпрос. Да не бързаме. "Светата троица" на съвременната наука - Нютон, Айнщайн и Норберт Винер, са еврей. И от великите композитари ми е трудно да си спомня някой НЕевреин. А, Битълсите. Но тяхното рок-дрог- хипи-hiv дело, изглежда най-сатанинско...
цитирай
4. grigorsimov - Да, евреите явно са един вид ГМО - генно модифицирани организми
19.05.2017 14:44
И наистина са синове на "синовете божии", т.е. на дявола. И затова, казаното от Христа, на евреите: "Ваш баща е дяволът...", е дословна истина.
Ето защо евреите ги има сред всички народи и сред всички раси, и никак не се побират в определението за народ или род, или раса, а са със всякакви гени, но и с дяволска генетична добавка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314559
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031