Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2017 22:57 - СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ - ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА... Свещеник Виктор Кузнецов, 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1339 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.10.2017 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скъпи отци, братя и сестри! Предлагаме ви духовно становище за световното първенство по футбол - Русия 2018.

Антихристовата власт ограбва народа и същевременно му насажда душепагубни страсти. Спомнете си олимпиадата, която ни струваше 50 милиарда долара. За какво отидоха тези огромни за страната ни пари? Русия и Руския народ не получиха нищо от нея, а само изгубиха. Спечелиха само алчните и безнравствени слуги на антихриста, завзели властта в Русия и в Руската Църква, свещеноначалието на която нагло мами народа, твърдейки, че Путин и неговия легион /явни бесове/, са православни. Да запретит им Господь!

 

Следва превод (извадка) от видеото:

 В името на Отца и Сина и Светия Дух!

Братя и сестри, ние с вас се намираме пред известния на всички ни спортен комплекс „Лужники“. Тук сме не случайно. Става дума за идващата 18-та година, когато всички нас ни чака, според мен, страшно събитие. Но защо ли никой не се тевожи? Това е страшно събитие /казвам го отговорно/, и това не е само моя догадка или мое откритие. Още в началото на 20-ти век, за това е говорил преподобния Варсануфий Оптински, известния старец (монах).

Като видял футболно игрище, той казал: - “Край! Това е краят, това е краят. Ако това продължи да се развива и нанатък, светът ще загине“!

 

И това е така. Вижте с каква скорост, “индустриално“, се развива всичко това. И ако преди, по времето на Варсануфий Оптински, той е видял две побеснели групи, които настървено ритали кръгла топка, а футболното поле е било нещо като голям двор, сега вие можете да полюбопитствате и да видите, какви стадиони се строят, по целия свят и в частност, у нас. И за тази цел парите не се жалят... В какво огромно страшилище превърнаха стадион Динамо! Какво огромно страшилище построиха тук зад нас, в Лужники, - огромен комплекс, който покрива и стадиона, и трибуните, където може целогодишно да ритат топка, под виковете и воплите на обезумелите зрители.

Старците (монаси) казват, че ние трябва да се борим със страстите, а това тук, сега е някакъв катализатор, “атомен“ ускорител на тези страсти. Ето за какво се харчат огромни пари и средства, ето какво се развива успешно. Докато за истинско образование, средствата се съкращават, уволняват се учителите, закриват се училища, и практически, всичките селски училища са закрити. Даже и селата се закриват. Да не говорим за качеството.

Думата „образование“ произлиза от – създаване на образ. И ако преди, в миналите векове, се е създавал образ Божий, и образованието е било тясно свързано с вярата наша Православна, и е било насочено към Бога, към Светлината, то сега, образът, вече в продължение на сто години, и даже още преди това, се създава образ противоположен, образ бесовски, образът на дявола.

Вие виждате какво се върши с нашите деца. Послушайте какви страшни, диви викове се чуват, какъв ужас се случва /по време на причастие/, даже от крехки деца - младенци, когато ги привеждат родителите им, за причастие (понеже пред светинята, се проявяват обзелите децата зли духове! Г.С.). И това е резлултат от последните 50 години, макар и преди да се е случвало, но рядко. А сега, практически, на всяка служба. И това е страшен показател.

И ето тези, организирани на стадионите, рок- беснования, където цялата младеж изобрасява с пръстите си рогата на дявола, както правят и мнозинството президенти, по целия свят. И мнозинството управници по целия свят, съучастват в това общо (сатанинско) дело. И по целия свят се развива тази футболна вакханалия, с неколкото най-големи футболно първенства и шампионати, като УЕФА, и други.

И следващата година ще е у нас.

Ето, зад нас е символът на този шампионат, на това грандиозно беснование, където ще бъдат хвърлени огромни милиарди, наши пари, които не стигат за децата, не стигат за многодетните сенейства, на които, вместо да им помагат финансово, им отнемат децата. Отварят хладилника и казват: - оо, вие нямате това, и това, и това. Край, - отнемаме ви децата. А тук се вкарват милиарди.

 

Виждате ли бесовския символ на това първенство, виждате ли тази мутра, - някакъв страшен хуманоид.

Гледайте братя и сестри, как ние отстъпваме, даже на народи, които вчера са получили някаква самостоятелност, които са на екватора, и които току що са започнали да придобиват някаква цивилизованост. Има предвид, в частност, Бразилия. Помните ли, когато там беше “световното“ по футбол, как протестираше населението, колко огромни демонстрации имаше там, и как ги разгонваха, когато протестираха против този шампионат, за да не се проведе. И това в Бразилия, където е страната на знаменития футболист Пеле, където са фанатици на футбола. И те са се досетили, че това не е Божие дело, че трябва да се отмени, и да не се харчат пари за него. А ние с вас спокойно, спокойно го възприемаме. Те разпиляват нашите пари, а продуктите, и дрехите, и транспорта, поскъпват. Всичко поскъпва.

Поскъпва и поради това, тук. Ето как се разпореждат с нашите пари. Ние ги изкарваме, а не те. А те се разпореждат. Ето така е, братя и сестри. И не е случайно това беснование, т.н. футбол, по който всички са се побъркали. Списания, теле-канали... Православен канал няма, а спортни – пълно, и то чисто спортни, - да не говорим за останалите телевизии, които също губят поне една трета от времето си, за спорт.

 

Не случайно това се е зародило в Англия, в тази бесовска страна, където е самото гнездо на масонството, където е главното гнездо на злодеянията по целия свят. Всичките зли козни, всичките световни войни, са се зараждали именно там. И Кримската война, и всичките тези турци, и наполеони, и всичките тези хитлери, - който в началото ги бомбардирал, но изведнъж се обърнал и търгнал към бедната Русия. Пред него е пролива, той вече бомбардирал Лондон, там са парите, там е богатството. А какво има в Русия, - сламени покриви. Ето как се обръщат нещата.

 

И ето там се е зародило това бесовско дело, от което светият старец Варсонуфий се ужасявал и казвал, че ако това продължи да се развива, що дойде краят на човешката цивилизация. И това вече е близко, вече сме в апотеоза му. И не случайно пълнеха стадионите с арестувани и ги използваха за концлагери, и в Чили, и у нас – 93-та година. И разстрелваха там. У нас, на стадиона “Красная Пресня“, и на “Лужники“ докарваха, и на Динамо, и на другите. Ето за какво, още, ги строят! Не само за Рок-беснуване, не само за футбол, но искат всички да въвлекат в това бесовство. Всички да направят обзети от бесовете, и на първо място нашите деца – младежта...

 

Затова, братя и сестри, това не е някакво бълнуване, а е много сериозен проблем. И ние трябва някак да възразяваме на това. Трябва да пишем някакви петиции, някакви мълчаливи бдения, и да спираме по някаквъв начин това, защото иначе ще сме като някаква африканска страна, където са голи и умиращи от глад, но скачат край някакви /баскетболни/ кошници, и си късат косите, от това беснование...

 

Извадка от началото на видеото:

http://3rm.info/main/69370-pir-vo-vremya-chumy-beseda-svyaschennika-viktora-kuznecova.html

Превод, Григор Симов

Господи, Благослови!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28360553
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930