Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2017 14:49 - Инженер-Програмист за Универсалната Електронна Катрта и тоталния контрол
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1476 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте! Снимам това видео за да ви предупредя, защото “предупреден, значи, въоръжен“. И аз като вас съм гражданин на Руската Федерация. Получих више образование, инженер програмист, отслужих военната служба и останах да служа, по договор, в Москва. После ме поканиха в полицията, поради вишето ми образование. Аз се съгласих, напуснах Москва и отидох в родния си град. При постъпването в полицията разбрах, че трябва да получа електронна (лична) карта, и затова трябва да дам биометрични данни, на американско оборудване. Поинтересувах се, какво е това оборудване, а в интернет всичко е написано, - т.н. Патент – Хийтър. По телевизията показваха, как са докарали това оборудване, и че и международните паспорти, също ги правят с това американско оборудване. Аз, естествено, започнах да ровя и разбрах, че при снемането на биометричните данни, ви се нанася лазерна маркировка. Това също не е тайна. Четох документите, всичко го има официално в интернет. Това се прави, та при загубване на електронната карта /а хартиени документи няма да има/, по номера ви, на челото или ръката, с американското оборудване, да може да ви разпознаят. А този номер, който ви се нанася, е адресът на всичките вашите данни и цялата налична информация за вас, в централната база данни. Така вие никак няма да можете да излъжете тази система.

А защо, за установяване на личността, не използват данните от ретината на окото или пръстовите отпечатъци? Защото на компютъра ще му трябва месец, за да намери вашите данни в световната база данни, а по номера, ще ви открият за минути. Като в концлагерите (и в затворите, също), всичко е по номера.

Какво представлява електронният документ? Те постоянно му променят названието. Първото название беше УЕК (Универсална Електронна Карта), после започнаха да я наричат ПЕК (Персонална Електронна Карта), ID карта (Идентификационна Карта), мултипаспорт, карта на жителя, или социална карта от платежната система. С други думи, това е карта, с която можете всичко да плащате /или да получавате/, и да ползвате всичките социални услуги, да плащате транспорта, наемите, тока, телефоните, интернат и т.н.

Първоначално могат да внедрят Елактронната Карта, само в сферата на платежната система, и така ще ви принудят да я вземете. Тя ще е, като Виза-Мастеркарт, а после ще привържат към нея, и всичките държавни услуги. Биометричните данни може и да не ви снемат при издаването на картата, а след това, по явен ли завоалиран начин, т.е с измама.

Естествено, аз ви съветвам да не приемате тези карти, и лично аз, се отказах, да стана офицер в полицията. Ако даде Бог, скоро ще отида в далечно село, където няма газ и ток, ни данъци, нищо, а само печка. Това разбира се е трудно, но е по-добре, отколкото да попадна в ада. Аз съм вярващ, човек, вярвам в Господа Иисуса Христа, чел съм Библията и там е написано, за знака или печата, който ще поставят: „На всички, малки и големи, свободни и роби, богати и бедни...“ и възниква въпроса: за робите е ясно, тях никой няма и да ги пита, а останалите, как ще се съгласят, да бъдат номерирани, като добитък, като в концлагер, като в някакво гето?

Значи, въпросът е интересен и открит. Но ако се има предвид, че на никого няма да кажат, за нанасянето на тези маркировки, с лазер, то, всичко става ясно. Ни на богатите, ни на свободните, няма да кажат, като пставят тези маркировки. Тогава всичко става ясно, Библията не лъже! Вторият въпрос е, че без този знак, няма да може, ни да се купува, ни да се продава, т.е. няма да има налични пари. Така, написаното в Откровението на свети Апостол Йоан Богослов, в общи линии съответства на електронната карта.

Получите ли тази карта, няма да имате пари в наличност, всико за вас ще се подслушва и ще се контролира, къде, какво сте купили и похарчили.

Исках да предупредя, защото, просто, ми е жал за хората. Това те го знаят, то не е секретна информация, а просто, не се насочва вниманието на хората, към тези неща.

Този клип се разпространява, ако не го забранят на Ютюб. Сваляйте го и го разпространявайте, на своите канали.

Благодаря на всички. Да ви спаси Господ Иисус Христос и Светата Троица! Амин.

 

https://www.youtube.com/watch?v=it3JMdzWf44

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371037
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930