Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2018 01:09 - Ние вече стоим пред лицето на откровен сатанизъм
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 977 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сега се в вдигнала огромна мътна вълна в медиите и в интернет, за сурогатното майчинство, за еднополовите бракове и т.н. Ето днес в интернет видях, как изгонват учител по физкултура, от едно американско училище, понеже имал традиционно семейство, а директор на училището станала представителка на еднополовите съжителства. Как да оценяваме тази тенденция?

Но не става дума за тези конкретни факти, а по същество. Въпросът е, може ли човек, който има власт и пари, и всичко друго, - посредством медиите, да пълни атмосферата с гадости? По телевизията, радиото, вестниците, рекламите, само разврат и жестокости... Детската литература е пълна с вампири, и даже със сексуалност. Вижте само куклите Барби, в какъв секси вид се предлагат днес. От къде иде всичко това? И то, масово, а не в някой отделен ТВ канал или в отделно филмче. А кой е източника? Аз не питам за отделен човек, като Сорос или друг.

Ние трябва да разберем в какъв период на човешката история живеем. Ние сега стоим пред лицето на явен сатанизъм, когато тази пропаганда се натрапва в целия цивилизован свят. И това е навсякъде. В Русия дойде скоро, “благодарение“ на перестройката, когато всичките тези гадости безпрепятстяено се изляха върху нещастната ни страна. Идеологическата граница беше разрушена и сатанизмът нахлу, буквално, във всичките си форми. А защо не насочват хората към нещо свято, към нещо чисто, към нещо прекрасно и великодушно, към нещо патриотично, към някаква истинска любов, романтична любов, а не тези гадости? С какво удоволствие го биха гледали всички. И младежта да се възпитаваше така. Но, не! Такъв филм никога няма да допуснат, и няма да получи никаква премия. Напълно очевиден е фактът, че властта, или поне медиите в света, са завзети от сатанисти, и то – КУЛТОВИ сатанисти. И не в преносен смисъл, а сатанисти, напълно осъзнато ненавиждащи доброто, ненавиждащи човека. Ето откъде произлиза всичко това.

Целият този свят, и преди всичко човекът, е Божие творение. „И каза Бог, - “Да бъде“, - и станало така!.. Защото човек мисли с думи, а Бог мисли с дела. Това е Божествената енергия. Този сътворен свят е реализирана Божествената енергия. Целият този сътворен свят е Бог, но Бог не е светът, защото светът е реализираната Божествена енергия, и само в този смисъл, светът е Бог.

Сатанистите ненавждат Бога и се борят против Бога. Добре, нека се борят, макар че, против Него те няма какво да направят, но срещу сътворения от Бога, човек, който не случайно е наречен – образ Божий, сатанистите се считат задължени да се борят.

Един от известните "културни" представители, художникът Малеевич, като демонстрирал нарисувания от него “черен квадрат“, казвал, че най-висшето произведение е това, което няма никакъв аналог в околния свят. А какво казахме ние преди малко, - че светът е осъществена Божествена енергия. Но за Малеевич, най-висше е това, което няма никакво отношение към Бога и към сътвореното от Бога. Александър Иванович Беноа казвал, че “черният квадрат“ не е проста работа, а е откровено ВЪСТАНИЕ ПРОТИВ БОГА. И наистина е така, защото в природата няма да намерите нищо подобно, на черния квадрат.

Това са нещастни човечета, - да си го кажем, докато все още можем да говорим така, защото скоро няма да можем, защото веднага ще ни сложат белезниците, и направо в затвора, но докато можем да говорим за тези неща, - трябва да говорим, че всичко това е борба против природата, създадена от Бога.

Всичките тези черни квадрати и еднополовите, не бракове, а узаконен еднополов разврат, са борба против Природата, която, както вече казахме, не е друго, а е осъществена Божествена енегия, т.е. продължение на Бога.


Веднъж един протестант, в Германия, ми омързна да натяква, че ние като почитаме иконите, се кланяме на идоли. Аз не издържах и го попитах: Вие имате ли във вас снимка на вашето семейство?

- Да разбира се, - каза той.

- Покажете я ако може!

- Ето я, - това е жена ми.

- Ооо, какво семейство, колко симпатични деца, - казвам аз! А пасторът сияе.

- А сега, - казах аз, - хвърлете снимката на земята и я стъпчете!

- Но как така?

- Еми, така. Нали това е само хартийка. Нима вие почитате тази хартийка? Нима сте идолопоклонник!

Ние православните почитаме Светците, почитаме светите им образи, а вие почитате вашите близки!? Нима жена ви е най-великата в света? Хайде, стъпчете я с крака!

И веднага последва възмутеният вой на пастора.

Но, все пак, мисля, че той вече няма да се бори против иконите.

Да, имало е в историята много такива моменти на Богоборчество, но те са били локални. А сега виждаме съсвем друга ситуация. Борбата против Бога и против неговото творение, вече е Глобална.

Целият глобализиран цивилизован свят е под огромен натиск. На всички държави и народи, насилствено се натрапва педерастия и пълна толерантност, към всевъзможните сексуални и всякаквите други извращвния. А от друга страна се натрапва пълна нетърпимост към истината и към традиционната човешка нравственост.

А да знаете в Америка какво се върши. Идват двама извращенци при един производител на сватбени торти (или каквито и да е други сватбени услуги) и искат да си поръчат специална торта за тяхната “сватба“. А той е християнин и им отговаря: Никога няма да го направя. И те, веднага в съда (Защото, тактиката на сатанистите е, да принуждават властите да гласуват закон, узаконяващ некое или неколко извращения, и едновременно издействат, да се промени наказателният кодекс, та всеки който е против новия закон, да бъде осъден на затвор или глоба, или и на двете), - и съдът постановил, производителят или фирмата вършеща сватбени услуги, или отива в затвора, или да плати някаква огромна глоба, или да изпълни желанието на извращенците! Значи, така или иначе, ще им приготвиш тортата, - казват му те. А той отговаря: Умирам, отивам в затвора, но няма да го направя.

Виждате ли какво се случва. И знаете ли кое е най-лошото? Лошото е, че не само сатанистите, но и християни започват да говорят, както пред мене каза представителят на една от лютеранските църкви в Германия: Нашата (някаква Рейнска) църква вече сключва еднополови бракосъчетания. А защо ли? Ами, защото Кентърберийският Архиепископ заяви, че там където има “любов“, там всичко е християнско.

Предпоследната Ламбергска конференция на всичките американски, и протестански епископи от целия свят, постановила, че еднополовите бракове и връзки, не противоречат на християнството, щом се основават на любов. Усещате ли християни, какво се върши.

Когато казвам, че много от християните в последните времена, ще предадат Христа, мнозина веднага негодуват:

- Какво говорите? Не може да бъде. А аз ги питам: - Нима не считате Кентърберийския Архиепископ за християнин? А всичкие тези архиепископи, не ги ли считате за християни? А лютеранските църкви? И накрая, най-жалкото е, когато оправдаването на тези гадости срещаме и сред православни, вкл. и свещеници. А това е сатанизъм.

Това явление се осъжда многократно в Светото Писание, и в Стария Завет, и в Содом и Гомор, и апостол Павел осъжда всичко това, - черно на бяло. И изведнъж, тези, които се наричат християни, започват да одобряват тези неща, - това какво е? Ние днес имаме работа с най-тежкия етап от отстъплението, от християнството. Сатанизмът вече е завзел властта в целия свят, и без да се стеснява, излиза на глобално ниво. Какво са днес Содом и Гомор, две малки градчета, а днес содомията е на глобално ниво. И с каква жестокост и насилие, сатанизмът натрапва развращението по целия свят...

Хората, у нас, които действително се интересуват от смисъла на живота, преди всичко трябва да разберат, какво е Православието?

Религията на дедите, религията, дала множество велики личности на нашето общество и на нашия народ. И чак тогава да надничат във всякаквите там езотерики, гадания, превъплащения и т.н.

В Евангелието има много хубави думи, за такива хора: - Който минава през оградата, а не влиза през вратата, е крадец и разбойник...

В духовен план, опитът да се проникне в оня свят, през оградата, е катастрофа за човека. Много спиритисти са се побърквали, много са били обземани от бесове. И психиката им се поврежда, като правило. Езотериката е опит да се проникне в оня свят, по незаконен начин. Има законен път за опознаване на оня свят, а пътят на спиритизма е незаконен. Кой е законният път? Законният път е следния: само чрез очистване на своята душа, от всички страсти, чрез Богоуподобяване и духовно приобщаване към самия Бог. И само когато човек прониква в оня свят, по законния път, тогава пред него се разкриват тайните на онзи свят. И само тоя път е безрведен за човека, иначе човек влиза в общение с дявола и с неговите черни ангели – бесовете. И това, по правило, завършва за човека, много плачевно. Не може да се преминава през оградата, а само по законния път трябва да се влиза. Само Стопанинът трябва да ни отвори вратата на оня свят. А Стопанинът е Христос. Затова езотериката и увлечението по нея, е гибелно за човека. А къде е причината за това? Причината е любопитството, - “какво ли има там“.

 

https://www.youtube.com/watch?v=h9jrtgaDWz4

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318834
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031