Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2018 14:02 - За номерата на дявола, ЕГН-тата и доброволното отричане от Христа
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1142 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.01.2018 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Още в началото на 19-ти век свети Серафим Саровски казал, че т.н. живото-подобрителни партии, в края на краищата ще доведат на власт Антихриста. Целият прехвален прогрес на човечеството, когато хората изобщо не се съобразяват с Бога и не се ръководят в действията си, от Божиите закони, всъщност е регрес, който води човека към деградация, обезличиване и обезчовечаване. Човекът е създаден по Образ и Подобие Божие, с разум и свободна воля, но отделил се, в безумието си, от Твореца, е загубил и разума си, и свободната си воля. С неверието и безбожния си начин на живот, човекът се уподобява, не на Бога, а на падналите ангели — бесовете, и става бесо-подобен. А те, бесовете, получили власт над човека, чрез греховете и неразкаяността му, получават власт над ума, и волята му. От там идват и всичките открития и изобретения на съвременното човечество, направени под влиянието на падналия разум, и ползването на тези изобретения, не е в полза, а във вреда на човека...

В лабораториите на големите компанни в чужбина, със специално модулиран лазерен радиоелектронен лъч, правят промени във вълновата структура на ДНК на човека, като внасят в ДНК, данни, каквито организаторите на експеримента желаят.

В резултат на наблюденията с помощта на видео и биометрия, а също и с имплантиране в човешкото тяло на различни електронни устройства – подкожни чипове и смарт-маркери, – човешките личности се променят, до такава степен, че се превръщат в мрежови личности, които действат по получавни сигнали, които променят навиците и контактите им, и са обект на непрестанно следене и оценки.

«В нашето общество, тялото е суровина, която може да бъде модифицирана от хората, които стоят зад тези експерименти. А всичко това ще доведе до трансформации на човешката раса и до появата на киборги».

Тук става дума вече, не за изменение на привичките и на националното поведения на един или друг народ и на политическите възгледи, а за промяна на самия човек, чрез лазерни модулации на ДНК, в самите клетки, и за формиране на нужните на организаторите, на този процес, навици… А на тях им трябват послушни роби.

Сега нека видим, по какъв начин постигат те, всичко това, в реалния живот, и как замислите им влияят на нашия личен живот?

Почти всички ние вече отдавна сме получили лични, индивидуални номера – ЕГН, и сме свикнали да живеем с тях. Считаме ги за доста безобидни и изобщо не се готвим да се разделяме с тях. Без да се замисляме, че тези номера фактически са подменили нашата личност, и са ни обезличили /понеже заместват името и фамилията ни,/ че навсякъде ни искат ЕГН-то, и без номера ние вече като че не сме хора, а сме някак си, безправни. А че това е направено умишлено, за да ни управляват, - никой не си и помисляше, или сме го считали за някаква фантастика. Но нека видим, така ли е, в действителност, и наистина ли дяволските “номера“, т.е. ЕГН-тата ни, са безобидни, както ни изглежда, на първ поглед.

...Тук става дума за доклада на психофизиолога Сергей Оберенко Владимирович, който разкрива физиологическия механизъм за влиянието на съгласието, на човека, за получаване на идентификационен номер, с който да бъде управляван. А тази информация от учения, се подтвърждава с целия ни днешен живот.

Още в 60-те години било открито, че може да се записват биотоковете на мозъка, което се нарича енцефалограма. Още тогава станало известно, че по обобщената енцефалограма на мозъка на човека може да се определят неговите емоции, може да се разбере, какво чувства той и за какво мисли.


Второто откритие е, че на човека може да му се натрапи ритъм, различен от неговия индивидуален ритъм. Това явление било наречено - ефект на натрапване на (мозъчен) ритъм.

И веднага у хората, които търсят, как да използват всичко това, възникнала мисълта: — може ли да се натрапят на човека нужните емоции? Започнали експерименти в тази насока, и скоро станало ясно, че такова натрапване на ритъм, не е свойствено на всички хора. Едни са чувствителни към електромагнитно въздействие, към влияние със звук, светлина и т.н., а други не.

После се оказало, че хората със силна нервна система, които първоначално не били чувствителни към влияние от вън, ако им се подбере ритъм, който е максимално близък до техния индивидуален ритъм, - те също започват да приемат това въздействие, и мозъкът им започва да се адаптирова и встройва в чуждия ритъм.

Но за да се постигне, да може на всички хора да се натрапи това въздействие, трябва в тялото на човека да има някакъв модулатор, който да трансформира общото въздействие, към индивидуалния ритъм на човека, и по този начин да се постигне власт над неговата интуиция.

Още щом това решение било намерено, започнала много активна дейност в тази насока, а информацията била строго засекретена.

Доста скоро те открили необичайното явление, че ако чипът-модулатор е имплантиран в силен човек, без неговото съгласие, то ефективността му се губи. Чипът уж работи, но в най-отговорните моменти, не работи. Това било наречено феномен на непослушание. И това много забавило работата в тази насока.

Как излезли учените от тази ситуация, и дали им се е удало да преодолеят този феномен на непослушанието?

Удало им се, посредством всеобщата компютъризация, и преминаването към цифрите (т.е. номерата), понеже машината работи само с цифи. За да се управлява човекът с помощта на компютърните технологии, било необходимо човекът да се представи на компютъра, във вид на номер, и то, неповторим, в световен мащаб. И това им се удало да го направят повсеместно, и в Америка, и в страните на Азия, и в Европа, и в постсъветските страни, — процесът на присвояване номера, на всички хора, минал успешно с изключение на шепа православни, съпротивяващи се на натрапването на тази система, както на лично ниво, така и в страната (А в България
ЕГН-тата “предвидливо“ бяха въведени много преди преустройството на юдомасонския комунизъм, в олигархична юдомасонска демонокрация.

Дяволът е в това, — че приемайки номер, давайки съгласие за присвояване на неповторим, уникален номера в ЕСГРАОН /както и в случая с електронните паспорти/, ние легализираме тази система за управление на хората, съгласяваме се с нея и активно участваме в нея. А давайки съгласие, ние им даваме възможност, да ни управляват ефективно, без непредвидени откази.

Без нашето съгласие никой не може да ни управлява. Но никой не говори открито за това, а всичко се внедрява по измамни начини, с натиск от горе, с шантажи, и както се казва, - добрволно-принудително.

Сега и крачка не може да се направи, без да ти поискат съгласие за обработка на личните данни, а при отказ, не те приемат на работа, не ти се предоставят административни и други услуги, и т.н...

Държавното Миграционно управление обяснява въвеждането в Украйна на биометричните паспорти, с приетия План за действия, за въвеждане на безвизов режим с Евросъюза...

.............................................................................
Този процес и идването на власт, на антихриста, няма да можем да спрем, защото така е написано в Светото Писание. Всичко това трябва да се случи, и се допуска от Бога, поради нашите грехове. Но да се забави и спре, за известно време, за да могат повече хора, да видят вършещото се беззаконие, да се обърнат към Бога и чрез покаяние да спасят душите си, — това е напълно по силите ни. Защото времената са в ръцете Божии, и човекът, всъщност е сътворец заедно с Бога, и от него, в крайна сметка, зависят тези времена.

Можем още да се надяваме на милостта Божия, както в личния живот, така и в страната ни, и в целия свят, ако се каем и променим начина си на живот, от богопротивен, към богоугоден. И обратно, ако продължим да се озлобяваме, все повече и повече, — наистина ще оскъдее любвта в хората преди Второто пришествие на земята, на Сина Човешки, — но и предстоящата война, и гладът, и пришествието на антихриста в света, няма да закъснеят.

 И ако пасивно чакаме предсказаните събития в Апокалипсиса (Откровението), казвайки си, че ние сме малки хора, и от нас нищо не зависи, то така и ще стане, тези събития ще ни постигнат много скоро. А ако се съпротивяваме и принудим чиновниците, да се съобразяват с нас, колкото и малки да сме, тогава Бог ще ни помогне, и може да ни се удаде, да поспрем тази (глобална сатанинска) «машина», и да пожвеем още некое време, тук на земята, за да имаме време за покаянияе, за себе си и за децата ни.

На Антихриста му трябва, ние доброволно да му се поклоним, и ако хората са против, той няма да се възцари, Бог няма да го допусне. Но не трябва да бъркаме понятията, «доброволно» и «съзнателно». Може не съзнателно, без да съзнаваме, нито какво правим, нито последствията от нашите действия, но все пак, това е доброволно, с дадено съгласие за приемане на номер, за обработване на личните ни данни и т.н. Да, тази «доброволност» се постига главно с измами и със скривне на важна информация, но нали никой не е обещавал, че всичко ще е честно, а и никак не е разумно да се очаква от бащата на лъжата - дявола, да действа правдиво.

Врагът на човешкия род действа по принципа «крачка напред, две назад», ако нововъведенията му не се приемат от хората. Той не може да наруши даруваната на всеки човек – свобода на избора. Но с измама, прилъстяване и шантаж — това е напълно в стила му и във възможностите му. И за това са ни предупреждавали Светите отци, че всичко ще е прикрито зад такива изтънчени измами, че в началото даже и богословски образовани хора няма да се ориентират, и мнозина и от избраните ще се прелъстят. Затова, както е казвал свети Аверкий Таушев, нашата задача е да се отстраним, но и да отваряме очите на ближниите си, за тези събития, от които зависи вечната участ, на душите, ако сами не го виждат и не го разбират.

Людмила Очай

15.01.2018

 

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_17147/

 

Превод, с малки съкращения, Григор Симов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28373205
Постинги: 4302
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930