Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2018 21:48 - Спомени на двама свети мъже, за съветските комунистически (еврейски) лагери
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2325 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 16.03.2018 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Богородица каза: «Не оставяй молитвата, тя ще те опази и излекува»...

«Ето това беше изпитание, когато принуждаваха в лагера, да се отричаме от Вярата: вкараха всички вярващи, — и свещеници, и епископи, и миряни, в ледената вода, напълно съблечени. На Север беше това. И така ни оставиха в страшния мраз, и стража поставиха с кучета. Стражата се сменяше, а ние стоехме и тихо се молехме. Господ помагаше, а аз си повтарях наум Иисусовата молитва. Само тя и молитвата към Богородица ми бяха постоянно в ума, и внезапно, даже, ми стана горещо.

image

Старецът Николай Гурянов


Всички се стараеха да се доближат по-близо един към друг, но къде ти! Разбирахме и занехме, че скоро ще отидем при Господа. Некои мислено четяха Псалтира, но на глас, не можехме, защото не можехме и да дишаме, от всесковаващия мраз.
След известно време, започнахме да се вкочаняваме и да потъваме в ледената вода. Главички, като цветчете се подават над водата... после една след друга потъват, само изхлипат, цялото тяло потръпне в последни конвулсии — и душите отлитаха направо към Престола Божий, и всички станаха мъченици. Никой не се отрече от Господа! Ангели се спускаха и ги прибираха…
А на мен ми се яви Царицата Небесна – Света Богородица, и каза: «Не спирай молитвата, тя ще те опази и изцели. Аз помолих Господа да те задържи на земята, защото ще си нужен за здравината на Божията Църква. Благодата Моя и на Моя Син, ще пребъде с тебе вовеки».

Богородица ме обви с такава Светлина и огнена топлина, и аз стоях невредим, под Нейния Покров, — и само аз останах жив...
Когато ме извлекоха и ме отведоха при началника в бараката — той вече не се смееше:

— «Е, помогна ли ти твоя Бог?!» — А аз едва произнесох: «Вярвам и изповядвам Пресветата Троица и Майката на Бога мой!»

— «Помоли се там за моята щерка, тя е тежко болна» — изплашено помоли човекът, който преди това мислеше, че може да живее без Бога».

 

После отеца погледна през прозорчето, към Йерусалимското дворче, и не можа да сдържи сълзите си…
Плачеше беззвучно, само устните му леко потръпваха, и едва можа да каже: «Майко Божия! Царице Небесна! Господи! Какво вършеха те с нас!.. Ние всички бяхме изтощени до крайност, едва живи, за жилища си копаехме ямички в снега, правехме колибки, укривахме се, кой както може, с борови клонки… Тях ги дъвчехме и смучехме, за утоляване на глада… Ето какво изпитание на Вярата ни, изпрати Господ!»

Старецът Николай Гурянов
 
http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_17352/


 

Баничка със сняг. — Преподобният Кукша Одески

image

преподобный Кукша Одесский


1938-ма година преподобният Кукша Одески бил на 63 години, и като «служител на култа» бил хвърлен в лагер за пет години. Както и всичките други осъдени, и той бил принуден да работи на дърводобива, по 14 часа на ден, с много оскъдна храна. Възрастният йеромонах търпеливо и благодушно понасял лагерния живот, и се стараел духовно да подкрепя окръжаващите го хора. Но все пак, с времето силите напълно го напуснали. И тогава Господ го укрепвал, често пъти, по напълно чудни начини. 

Ето какво разказва Старецът в спомените си: «Беше Възкресение Христово (Великден). Аз бях толкова слаб и гладен, че вятърът ме олюляваше. А слънцето грее, птичките пеят и снегът вече започваше да се топи. Вървя из зоната (на лагера), покрай оградата от бодлива тел, и съм страшно гладен, а зад телената ограда, от кухнята, към столовата, готвачите носеха на главите си банички с вкусен пълнеж, за охраната, а над тях летят гарги. И аз се помолих: “Грване, гарване , т си хранил пророка Илия в пустинята, донеси и на мене парченце от пирога (от баничката)”. И изведнъж чувам над главата си: “гааа!”, — и пред краката ми падна пирог: гарванът го отмъкнал отсреща, от готвача. Аз взех пирога от снега, през сълзи заблагодарих на Бога, и утоли глада си». 

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_17351/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Комунисти = евреи
17.03.2018 16:10
А евреи = садисти. Добре. Аз не съм евреин. Но Исус и майка му СА евреи.
Но къв е изводът, все пак? Ами, изводът е, че Хитлер е бил прав да избива евреите и комунистите. И авторът май ТОВА иска. Иначе защо ще ПРЕВЕЖДА ТАЯ СМРАД? Как е проверил това ИСТИНА ли е? Сърцето му ЗНАЕ, че е истина. Сърце ФАШИСТКО. Как така не са го убили комунистите? Как ТОЙ не е излязъл партизанин, както комунистите срещу убийците си?
цитирай
2. grigorsimov - Виж последната ми публикация "ПОКАЯНИЕ НА РАВИНА Йозеф Цви бен Порат ПРЕД РУСКИЯ НАРОД"... Видео
18.03.2018 09:05
И ако изобщо те интересуват фактите, т.е. документите, доказващи същността на Световното Сатанинско Юдомасонско Еврейство, прегледай поне съдържанието на книгата ми "Срещу течението" - където освен спомените от 13-те години комунистически затвори, съм събрал и публикувал основните документи - самопризнания, доказващи неоспоримо сатанинската роля на организираното еврейство.
Ето ти и един известен цитат от евреин:
"Не всички евреи са комунисти, но всички комунисти са евреи". Имат се предвид главно пропагандистките и ръководните кадри на комунизма във всички страни, вкл. и България. А че по времето на многодесетилетната комунистическа еврейска диктатура, и много неевреи станаха редови партийци, - това е логично, предвид всичките тогавашни условия в поробената ни страна /не че сега при демокрацията е много по-добре. В много отношения даже е и много, много по--зле. Но такава е световната еврейска политика.
Защото, както се казва в един от 24-те еврейски "тайни протоколи": "Политиката я разбират само тези, които са я измислили изначално...". А в една от заповедите на главната еврейска книга Талмуд, се казва: "Който се интересува да разбере същността на еврейската религия, заслужава смърт"!
И дано Бог те вразуми навреме, защото не само ти, новсички сме се заблуждавали, и продължаваме да сме сме заблудени, в почти всички насоки...
Господи помилуй мене грешния и нас грешните! Амин.
цитирай
3. grigorsimov - Що се отнася за истинността на въпросните спомени...
18.03.2018 09:37
Споменатите двама мъченици са сред най-почитаните и най-известни съвременни (от 20-ти век) православни старци - монаси /духовни учители на много хиляди православни вярващи/, при които и преди, и след лагерите, а при единия, и след комунизма, са идвали безброй вярващи или търсещи съвет и помощ, обикновени хора. И те още приживе са били почитани почти като светци, - заради живота, делата и непоклатимата им вяра в БОГА НА ИСТИНАТА - Иисуса Христа, и заради ясновидството и пророчествата им, които още тогава са се сбъдвали и доказвали, а още повече - днес.
и на никой дълбоко вярващ православен християнин, не може и да му дойде наум, да излъже, каквото, и когото и да е, понеже това ще е незабавна духовна смърт. т.е. - от вярващия моментално ще се отнемат "Даровете на Светия Дух", с които тези двамата мъченици, безспорно са били надарени.
цитирай
4. radostinalassa - Няма разлика между комунисти, фашисти и либерали по принцип
23.03.2018 21:49
Разликата е в нюансите. А , че това е политиката на юдеите е 100% вярно.Те са врагове на човешкият род.
цитирай
5. milenavarbanova9 - Преди мислех, че е Божи промисъл да ...
22.07.2018 22:23
Преди мислех,че е Божи промисъл да прати Сина си тъкмо сред евреите.Мислех,че фарисеи и садукеи са смятали Исус за ренегат и заради това са го осъдили на разпятие.Сега обаче събрах известни дозателства,че Исус не е евреин по кръв.Дева Мария принадлежи към Давидовия род,който произхожда от град Мило,древен палестински град,носещ същото име като тракийския егейски остров.Макар че има празник Обрезание Господне, всъщност за обрязване на Младенеца споменава само един евангелист,мисля - Матей,без да съм сигурна.Много от учениците,които го следват,също са неевреи по кръв,напр. Андрей - съдя по името,което е тракийско,а следователно и брат му Шимон - (Петър),въпреки еврейското име.Противно на това,което се смята,арамеите не са семити,а са сродни с траките.Те са арии,както ясно сочи първата сричка на етнонима им.Съдбата на арамеите е ужасна - пъшкат под еврейска,арабска и турска робия.Кюрдите също ги измъчват и убиват,макар че са индоевропейци като тях.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312616
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031