Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2018 20:24 - Интервю с български Илюминати Част 1
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1686 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Търсача: Наскоро празнувахме националния празник на България – 3 март – каква е оценката на българските илюминати за тази дата и значението й за най-новата българска история?

Ямос: Може да Ви прозвучи цинично и дори богохулно, но тази дата за българските илюминати няма това значение, което вие и отдавате. В това обаче няма нищо конспиративно и мистично. Първо тази война, която наричате патетично „освободителна” е търговска война за достъп до Проливите на петролни танкери и война за контрол и подсигуряване на петролни залежи.

Петролни танкери и залежи? Не звучи ли това пресилено за тогавашното ниво на развитие на техниката и петролната промишленост?

Вижте, за илюминати екзистенциалната философия определя живота като игра на шах и колкото повече хода си напред от противника, толкова по-добре. Петролът като основен ресурс за развитие на съвременната цивилизация не се е появи случайно. Той бе избран от илюминатските фамилии, макар и не единодушно, за да бъде основа за енергийното контролиране на човечеството, дори на ниво тяло и съзнание. Преди да бъде промоциран масово двигателят с вътрешно горене се раздадоха картите, т.е. разпределен бе контрола върху находищата. Като цяло играта с белязани карти е любим на илюминати способ.
Казахте „на ниво тяло”. Какво имахте предвид?
Дрехите съдържащи изкуствени влакна – все деривати на петрола – променят елктромагнитното излъчване и дори метаболизма на човека, който ги носи. Да не говорим, че увреждат жестоко психическите способности на личността. Същото важи за pvc-дограмите, стиропорените изолации, пластмасовите ботилки, прибори за хранене и други. Замисляли ли сте се някога защо всички банки отпускаха нисколихвени кредити за енергийна ефективност, докато постоянно се покачват цените на енергоизточниците? Защо лихварите са загрижени за топлината и семейния ви уют? Няма безплатен обяд. Правилният термин тук е енергийна неефектиност. Тялото ви е затруднено в обмяната на енергия с Вселената, когато в непосредствена близост до него има такова насищане с изкуствена въглеводородна тъкан.  Например кой според вас въведе стиропора? Това e световно известната корпорация„BSF”. В публичното пространство често името е предхождана от „германска”, но правилният израз е „илюминатска”. Ще се изненадате ли, ако разберете, че тя (илюминатската „BSF” бел. на Търсача) има дял от близо една четвърт от съществуващия и до днес концерн „IG Farben”. Същият този, който произвеждаше газ за камерите на смъртта на евреите, заедно със задатлантическите си дружки „Standart oil”…Надявам се да сте ме разбрали…Между другото близо век и половина по-късно дъщерната на „Standart oil” – „Корпорация Шеврон” отново има желание да се намеси в региона този път за добив на шистов газ. Както виждате няма вечни приятели, а вечни интереси.

Да се върнем на руско-турската война. Казахте, че картите са били предварително раздадени и все пак е имало война?

Правилно за кръвните линии (илюминатите бел. на Търсача) не беше война, а театър – в някои книги директно го пише – „театър на военните действия”. Това е част от играта – на преговорите чрез дипломация се определят параметрите, военните забавления са способ за тяхното доуточняване, както и способ за контрол на популацията и усилване на вътрешната власт. Нека разгледаме какво се случва по време на войната и ще разберете.
В учебнците по история или се пропуска, или се отбелязва с едно изречение, че войната е имаше два фронта – ервопейски и азиатски(кавказки). Този вторият далеч не бе с по-малко значение. Много преди средата на 19 век се знае, че в Кавказ и Каспийско море има големи залежи на петрол. Руснаците или по-скоро набиращите сила международни петролни компания, сред които и споменатата „Standart oil” на Рокфелерови и „Mazut Trading Co” на Ротшийлдови, финансиращи руското кралско семейтво, са хвърлили основния си ресурс в това направления – на неговия фон войната на Балканите може да определи като заблуждаваща маневра. На едно по-високо ниво войната е между ешкенази и сефаради за контрол над кавказките петролни полета. Битката на полумесеца и кръста е само за пред очите на простолюдието. В основата е звездата на Давид, но да не забравяме, че и под тази основа има друга – още по-дълбока…Впрочем споменавал ли съм, че трите религии фактически са една и съща и преследват една обща цел? Това обаче е друга тема на разговор.
Да се върнем към истинските причини за войната. Знаете ли, че през 1977г. от известните братя Нобел е построен първият петролен танкер, наречен „Зороастър”. Целта е да се създаде модел за построяване на флота, която трябва да превозва каспийски петрол през Босфора, което става в годините след войната. През 1977г. е построен и първият в света петролопровод, водещ до рафинерията в Баку. Трябваше само подстъпите към града да бъдат гарантирани и да бъде осигурен свободен достъп през проливите. Оттам натък може да си обясните направлението на настъпване по двата фронта на руската армия. Тези две ключови събития в зората на петролнта промишленост предопределят и финансирането и подготовката на Априлското въстание, както и българското Освобождение.
Друг важен факт, който не се споменава никъде(освен от някои маргинализирани в научните среди руски автори) е целите, които си поставя руското генерално командване по отношение на балканския театър на бойните действия. Тяхната програма максимум бе дотигането на Стара планина. Създаването на едно хилаво марионетно княжество по подобие на Влашко или Молдова, което евентуално в бъдеще да се превърне в плацдарм за наказателни акции към Цариград, в случай че Османската империя не осигурява свободен достъп през проливите. Обаче боевете на Шипка объркват сериозно не само турските , но и руски планове. Руснаците са държели да завоюват Плевен и София. Това направление е било ключово за тях, за да има новата територия обща граница със Сърбия и да стане буферен източен фланг на бъдещата балканска славянска федерация под патронажа на Руската империя.
Кавказкият петрол бе и основна цел на Хитлер по време на втората световна война, както и сега е цел на фракцията на Буш. Стартиращата с арабските революции трета световна война  също ще бъде насочена към него. Това е на едно ниво. Трета световна война ще е театър също както предишните две. Има и нещо друго, но за това в някоя следващата наша среща...



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902990
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031