Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2018 12:22 - За Ювеналната Юстиция и новите методи на "възпитание на децата". Ирина Медведева
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1116 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Унищтожават се границите на държавите, заедно с традиционната култура и език.
Глобализацията се създава така, че да не могат да раберат хората, за какво става дума.

1. Глобализацията отхвърля православието и живота по заповедите Христови.
2. В Глобализацията не е важно двама мъже ли са сключили брак или две жени.
3. Глобализацията прокарва идеята за “златния милиард“, т.е. намаляване населението на земята, до един милиард (и даже до сто милиона, за сметка, предимно, на бялата раса, и на първо място – на славяните и православните! Г.С.).

Това е сатанински проект за подготовка на хората за идващата световна власт на антихриста, чрез превръщане на содомията в норма, и разгаряне на конфликти между родителите и децата.
Още миналия век революционерите откъсвали децата от родителите, за да унищожат националната, и изобщо цялата традиционна култура. И в началото трябвало да се внуши на младежите, че родителите и дедите им, са изостанали и невежи. Та да плюят децата на родителите си и да се откажат от културните си традиции.

Силите на глобализацията силно са заинтересовани да разделят младото поколение от по-старите, понеже родителите, даже и да са прости и малограмотни хора, са носители на традиционната КУЛТУРА, и те предават традиционните понятия за добро и зло, за красиво и некрасиво, за това, - кое е по Бога, и кое не.

И със същите дяволски цели, глобализаторите са създадли ЮВЕНАЛНАТА ЮСТИЦИЯ (ЮЮ), която е упълномощена, със силата на съда и полицията, във всяка държава, да отнема насила децата от родителите им, по всякакви измислени поводи.

 

Ювеналната Юстиция подтиква децата да донасят за татко си и майка си, и резултатите от ЮЮ са ужасяващи. Родители не смеят да забраняват на децата си, да се карат, да се бият и да вършат всякакви безобия, понеже детето може да се обади на службите на ЮЮ.

 

В чужбина се счита нормално, детето да разговаря на повишен тон с баща си, с джиесем в ръка, шантажирайки го постоянно, да му купи нов телефен или каквото и да е друго, иначе веднага ще позвъни на 911, и т.н.

Вижте с какво са обединили Ювеналната Юстиция и къде трябва да се оплаче детето, от родителите си! Това е службата за спасяване на децата от техните родители.
Като правило “ЮЮ“ ИЗОБЩО НЕ СЕ ЗАНИМАВА С РОДИТЕЛИ, КОИТО КАРАТ ДЕЦАТА СИ ДА ПРОСЯТ. С ТАКИВА СЕМАЙСТВА ВСИЧКО Е НАРЕД.

ТОВА Е МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО НА ПАВЛИК- МОРОЗОВЦИ. (Павлик Морозов е синоним за дете, предало родителите си, понеже навремето е предал родителите си, на болшевишката власт, и те били разстреляни!)

 

Преди нашите правозащитници заклеймяваха такива Павлик-морозовци, но сега прокарват Ювеналната Юстиция. Сега те най-силно от всички викат, че щели да пазят децата ни от насилия. След отнемането на децата, те ги предават на приемни семейства, често и в чужбина, където, обикновено вършат с децата, каквото си искат. Но с тях Ювеналната Юстиция изобщо не се занимава повече. (Освен това, приемните „семейства“ често са еднополови хомосексуалисти!! На приемните семейства се отпускат заплати, многократно по-големи от детските надбавка /ако изобщо гие имало/, и като цяло, са по-големи от средствата с които е можело да се решат материалните или битови проблеми, заради които обикновено се отнемат децата от биологичните им родители. Защото, в повечето случаи, главният повод за отнемането на децата е БЕДНОСТТА на семействата, т.е – липсата в хладилника на един от от многото изисквани от ЮЮ продукти, и даже, спукана керемида на покрива, която една самотна майка, например, не може да смени!)

Дяволските закони на ЮЮ принуждават благочестивите родители да не смеят да забраняват на децата си, да вършат всякакви лоши неща. Ако родителите, например, спират децата си да присъстват на уроци по секспросвета, с които се цели да се изкоренят или понижат задържките у децата и да се приучат още от малки към безнравственост, тогава родителите биват обвинявани, че пречат на децата си да получат образование. А ако не пуснат сина или дъщеря си в интернт клуб или в нощна дискотека, където се раздават се презервативи и наркотици, и се върши нощно беснуване, тогава ЮЮ обвинява родителите, че са нарушили правото на детето, на отдих, а пък, ако са побутнали или плеснали детето, тогава обвиненията са тройно по-големи.

 

Ювеналщиците се оправдават, че работели за доброто на нещастните деца, към които се прилага насилие. Многото гадости, които те насаждат, са обвити в красивите обпаковки на хуманизма. И в това е същността на информационната война. Сега сме свидетели на ОРГИИ на хуманизма. Ние много често виждаме красивата обвивка, и напълно не виждаме, че от нея намирисва на поредната смъртоносна за живота в нашата страна, отрова.

Адептите на Ювеналщината казват, че те ще защитават малолетните престъпници от попадането им в затвора, че те ще ги реабилитират в медико-психологични центрове, и няма да бъдат осъдени, иначе затвора ще направи от тях престъпници. Но в тези мдико-психологични центрове учат децата на безопасен секс, и как да ползват презервативи, и че няма нищо лошо в еднополовите “връзки“. А тези внушения, най-малкото, водят до оставане без потомство и до обезлюдяване и опустошаване на страните.

 

Представете си малолетен престъпник, чиято полова сфера е преднамерено „разкрепостена“ и той стане повишено агресивен. Те няма да му разкажат, че насилието е зло и е грях, няма да му прочетат Светото Писание, а обратното, - ще разкрепостят ниските му инстинкти, понеже сексът и насилието обикновено са тесно свързани.
И за да станат момчетата закоравели престъпници, им липсва само това, да ги вкара Ювеналката точно в такива медико психологически центрове. ТАКОВА БЪДЕЩЕ ВЕЧЕ СЕ ВЪВЕЖДА И У НАС

Пропагандирането на контрацепциите е пропаганда за унищожаване на населението, понеже земята трябвало да останат не повече от 1 милиард души. Центърът за планиране на семействата е в Лондон, а парите идват от Америка. Америка е световен спонсор за пропагандирането и вършрнето на всякакви мерзости, и всичко това има пряко отношение към Глобализацията. Безопасният секс е МИНИ АБОРТ.

 

А целомъдрието наистина е много красиво. Ако погледнете момичета или момчета, възпитани във вяра от родителите си, няма да можете да откъснете очи от тях. А думите “лице“ и “личност“ са от един корен.

 

Вярата на възрастен целомъдрен човек, не се разминава с живота. Той може да е различен по поведение, и това е напълноо естествено, но той НЯМА ДА ПРЕДАЕ БОГА, ДЕЦАТА СИ И СТРАНАТА СИ. Той няма да каже, че извратеността е красива, с каквито и пъстри одежди да е накичен развратът. Такива хора нищо не ги плаши, те знаят, че животът не свършва с физическата смърт, и че след смъртта, ще възкръснат в преобразено тяло.

 

Господ е казал ,“ЩЕ ИМА НОВО НЕБЕ И НОВА ЗЕМЯ“. Господ управлява живота, и ако хората се борят за нашето земно спасение, твърдо стоят на своята територия и я пазят, в целомъдрие, тогава никаква глобализация не е страшна. Нашата задача е да носим словото Божие, против глобализацията, против биометрията, против абортите и ювенализма, и против всеки грях, та колкото може повече хора да се спасят за Царството Небесно, и вечно да съзерцават Божествената светлина. Амин!

..............................
Ирина Медведева, - коментар към публикацията:
В Китай (и в света) се осъществява антиутопията на Оруел. Валентин Катасонов

Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312417
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031