Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2018 18:05 - СДЕЛКА С ДЯВОЛА... Какво е правел католическият кардинал на 66-тата среща на Билдербергския клуб?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3721 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 13.06.2018 18:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Срещата на Билдербергския клуб, завършила на 10 юни, традиционно остави повече въпроси, отколкото отговори. Един от главните е: какво е правел там държавният секретар на Ватикана, дясната ръка на Римския кардинал Пиетро Паролини?

image Билдербергският клуб е видимата част на «задкулисното» световно правителство, контролиращо глобалните процеси и подчиняващо ги, изключително на собствените си интереси.

В тази връзка възниква въпросът: какви цели преследва Ватиканът, сближавайки се с такъв род политически сили? Напомняме, че 2015 г. един от главните въпроси в дневния ред на форума беше смяната на властта в Русия.

 Кардинал Пиетро Паролин е един от най-приближените лица на папата Франциск. Като държавен секретар на Ватикана, той отговаря за цялата политическа и дипломатическа дейност на «светия престол».

И понеже сегашният папа-йезуит, в католическите среди се възприема за краен либерал и прогресист, не е чудно, че «дясната му ръка» прокарва такъв дневен ред и не се гнуси от мероприятия, чиито участници открито се изказват против християнското вероучение. Преди той също взе участие в друго глобалистско мероприятие: международния икономически форум в Давос.

 

Какво плаши глобалистите?

Както пише в официалния сайт на тази организация, главната задача на Билдербергския клуб е, укрепване на връзките между Европа и САЩ. Тази година 128 участници от 23 страни обсъждаха 12 основни теми: «популизмът» в Европе, «неравенството», «бъдещето на труда», изкуственият интелект, междинните избори за конгреса на САЩ, свободната търговия, световното лидерство на САЩ, Русия, квантовите компютри, Саудитска Арабия и Иран, «светът на след-правдата», а също и редица други актуални въпроси.

 

Показателно е, че миналата година, идването на власт на патриотичните сили в Европа, беше на осмо място в списъка на приоритетните теми, а днес този процес вече излезе на първо място сред въпросите безпокоящи световния елит. Вероятно това се случи, понеже глобалистите и техните мрежи за влияние чувстват, че губят позиции в Стария Свят. Само през последната година, в две европейски страни – Италия и Чехия, – на власт дойдоха политически сили, открито заставащи против глобализма, както и против евроатлантизма.

 

Кой присъстваше тази година, освен кардинал Паролини?

Билдербергският клуб е закрита организация, където може да се попадне само с покана. Списъците на участниците, за всяка среща, се формират според дневния ред. Интересен е съставът на политиците участвали в нея тази година. Освен традиционните личности, като генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, на срещата в Турин дойде Сорайя Саенс де Сантамария – заместник на министър-председателя на Холандия - Марк Рюте, министър-председателят на Белгия, Шарл Мишел, министър-председателят на Сърбия, Ана Брнабич, членове на правителствата на Ирландия и Франция.


 

image При това, от страните, където патриотичните и национални сили показаха добри резултати, няма ни един високопоставен политик... А Испания и Белгия за сега, така и не успяха да сформират мощни политични движения против глобализма, а във Франция и Холандия те не успяха да победят на неотдавнашните избори. Характерното е, че във срещата участваше Ана Брнабич, сътрудничка на многобройните американски НПО-та, привърженичка на легализацията на т.н. «еднополови бракове» и открита лезбийка. Явно, за Сърбия глобалистите имат големи планове, и в близко бъдеще трябва да очакваме сериозни провокации в тази страна.

 А специално от Русия, гости тази година изобщо нямаше, макар преди да се случваха прецеденти. Така, в периода, от 1988-ма, до 2011-та година, конференцията посещаваха, ръководителят на «Роснано» Анатолий Чубайс, основателят на партията «Яблоко» Григорий Явлинский и главата на «Северстал» Алексей Мордашов. А 2015 г. на срещата беше забелязан привърженикът на Ходорковски, икономистът Сергей Гуриев.


 Как работят те?

Срещите на Билдербергския клуб се провеждат по т.н. «правила на Chatham House» – британския Кралски институт за международни отношения, което предполага, че всичките срещи и преговори протичат «без запис», но участниците имат право да използват получената информация, без да разкриват източниците. С други думи, това е типично полузакрито събрание, което, в условията на съвременните технологии за връски, не може да мине незабелязано, но дневният ред и съдържанието, остват тайна. Характерното е, че тази година независими журналисти се опитваха да вземат интервю от участниците, събрали се за мероприятието, но те, с редки изключения, пазеха мълчание.
 

Как ще е нататък?

Предвид състава на участниците и дневния ред на срещите, главният въпрос, който сега безпокои глобалистите, е излизането на Европа от прекия контрол. Крехката структура на ЕС позволява планомерно да се разрушава идентичността на европейските народи, и един от главните инструменти беше масовата нелегална миграция от страните на Африка и Близкия Изток. През територията на Италия минава принципно важен маршрут за прехвърляне на мигранти в Европа. Но като дойде на власт коалицията на евроскептиците, реши да сложи край на нелегалната миграция. Вероятно, и затова заплахата от «популизма» зае първия ред в списъка на темите за обсъждане.

 

Позицията на Ватикана по този въпрос коренно се различава от позициите на европейските народи. Известно е, че сегашният папа, се застъпва, в Европа да идват колкото се може повече нелегални, от Африка и Близкия Изток, и даже мие краката им всеки Велики четвъртък, в навечерието на католическия Великден. Вероятно, Пиетро Паролини, отговарящ за международната дейност, именно затова е и бил поканен.

 

Очевидно, натискът на патриотичните сили в Европа, ще се усилва, а това значи, че всички, които са против глобализма, трябва да им дадат по едно рамо!
 

http://3rm.info/main/71654-sdelka-s-dyavolom-chto-katolicheskiy-kardinal-delal-na-66-y-vstreche-bilderbergskogo-kluba.html

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



1. germantiger - ...
14.06.2018 09:03
каквото и да е правил, то е едно нищо в сравнение с

РУСКИЯ КОМУ ОНАНИСТ НАЧЕЛО НА РСКАТА ЦЪРКВА

С БЪЛГАРСКИТЕ ДОНОСНИЦИ 11 ОТ 15 МИТРОПОЛИТИ

С РУСКИТЕ И БЪЛГАРСКИ АТЕИСТИ 45 ГОДИНИ СРЩЕУ ХРИСТА
цитирай
2. grigorsimov - Каквото и да е правил ли?
14.06.2018 11:34
Не виждаш ли на снимката на папата, знака на дявола, т.е. на сатанстите юдомасони? Или считаш това за нещо "безобидно". Не! Никак не е безобидно, а е явен знак за сатанинската, юдомасонска, антихристова същност на днешния Ватикан.
А наще и руските, най-вероятно, и те са юдомасони или са обвързани по един или друг начин. Но като цяло, в Православната църква никой не смее да демонстрира открито, дяволски знаци символи, защото вярващите християни ще ги изгонят с камъни.
цитирай
3. donjodonev - Не всичко е така, както го възприемаме.
14.06.2018 14:01
Григоре, не се познаваме лично, но те знам от публични изяви, уважавам и ценя. Но понякога се увличаш. Примерно това не е вярно: "Позицията на Ватикана по този въпрос коренно се различава от позициите на европейските народи. Известно е, че сегашният папа, се застъпва, в Европа да идват колкото се може повече нелегални, от Африка и Близкия Изток, и даже мие краката им всеки Велики четвъртък, в навечерието на католическия Великден. Вероятно, Пиетро Паролини, отговарящ за международната дейност, именно затова е и бил поканен." Няма да те убеждавам в моето мнение, което ми се струва по-вярно, просто преценявай нещата по-обстойно от повече източници. Че съм прав, хвърляйки ти такова обвинение, ще ти го докажа, като напиша за твоя приятел Христо Цачев, когото познавам добре от 1964 година, който добре те е изманипулирал. Отдавна се канех да направя това, е сега ми се удава случай след като си в блог.бг, а от няколко дни и аз реших да вляза в него и понапиша някои неща. Да, и предварително - репресиран николапетковист от репресирано семейство съм, неослебрил миналото си и на нож със съвременната система.
цитирай
4. donjodonev - И за други лъжи в коментарите.
14.06.2018 14:07
Руския Кирил не е комунист, очевидно нищо вярно не знаете за него - както живота му, така и делата му. Колкото черненето на папата със знаци на дявола и какво ли не също не са ерни. Тоталната война против Иисус 2000 години не е само директно, там войната от самото начало е хибридна. Лошо, но може такава да е Божията промисъл, нищо не трябва да става на готово.. рано или късно ще се справим, защото само Иисус е вечен и незаобиколм.
цитирай
5. radostinalassa - Това в никакъв случай не е божията промисъл
14.06.2018 15:16
Т.е. да се напълни Европа с мигранти, те да живеят в квартали, където не смеят да стъпят коренните жители. Това е промисъл на юдеите или масоните. Също и бавното унищожение на нашата страна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319299
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031