Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2018 01:05 - Народът е подкаран на заколение, Русия бърза към антихристово електронно робство
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1437 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 25.09.2018 10:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Държавата в Русия вече не изпълява държавни функции. В момента се готви законопроект за предаване на държавните услуги в ръцете на банкерите. (Издаването на новите биометрични документи вече е предадено на банките.) Вземането на съгласия за обработка на личните данни върви активно във всички учереждения. Всичките банки в Русия са подчинени на Руската Банка, а тя от своя страна е подчинена на Федералната Резервна Система на САЩ (която е консорциум от частни еврейски банки, начело с Ротшилд). Така държавните услуги легално се предават в ръцете на САЩ. Но за да предаде държавните услуги, Руската Федерация трябва на всички нас да ни наложи Електронно Робство. И оковите на електронното робство, вече не са фантазия, а са нашето най-близко бъдеще.
Вие днес сте притежател на огромно количество данни. Правителството си е поставило за цел, да обедини всичките ваши данни, в едно досие. Всичките ви регистрационни данни, ЕГН-та, паспорти, свидетелства за раждане, за собственост, за брак, удостоверения, атестати, паричните ви потоци, данъците ви, покупките, общуванията и придвижванята ви, шофьорски книжки, военни книжки, дипломи. Вашата трудова дейност, пенсионните ви вноски, движимите и недвижими имушества, залози, меднцински книжка, образование и спортни постижения, и биометричните ви данни. Ще се стараят и да ви определят
местонахождението, във всеки един момент.
Потрябва ли ви кредит, веднага ще ви издадат лична електронна карта, защото има негласно нареждане, първо да ви предлагат ел. карта. Личната ел. карта прокарват навсякъде, вкл. по месторабота, и получаването на заплатата, ще е възможно само срещу електронна лична карта. Електронни карти наложиха и на всички студенти, за получаване на стипендиите. Разбира се, може да се откажете от ел. лична карта, но това става доста бавно и мудно, и практически е невъзможно. Можете да се откажете от ел.карта, само ако имате голям запас търпение. За каквото и да се обърнете към институциите, вас ще ви насочат към отдела за държавни услуги, и трябва да отидете лично, за да се регистрирате и да оставите номера на телефона си и данните от документите. И там ще ви отворят лично досие?), независимо на колко сте години, на 13 или 70. А за да получите услуга на гишето, трябва да преминете самоидентификация!
Сайтът за държавни услуги е началото на края ви. Той директо е свързан с банковата система. Големият Брат много ще се радва, ако ние всички, самостоятелно и доброволно предадем всичките си лични светини. И вместо те да събират всичките тези сведения за вас, вие сами ще предадете всичко.
И вас ще ви принудят да преминете през електронната процедура за регистриране, за  държавни услуги. Тези държавни услуги може да се потвърдят лично или дистанционно. А за да преминете самоидентификация на сайта за държ. услуги, това може да се стане само чрез мобилните приложения на банките, в т.ч. Пощ. Банка, Тинкоф или СберБанк. И по принцип, самата идентификация се прави само с електронната лична карта...
...Случи се поредната подмяна на понятията, - банковата идентификация се приравнява с държавна услуга. Целта е, плавно предаване на  държавните дейности, в ръцете на банките, т.е. негласно преминаване под юрисдикцията на банките. Регистрациите на недвижимите имоти вече се върши чрез банките, т.е държавните услуги вече са привързани към банковата мрежа. Планира се на следващия етап да се предадат на банките и паспортно-визовите служби. Ще се въведе електрона парична система, и за ускорено изземваме на книжните пари ще въведат данък на наличните у хората пари. Към търговската дейност, на банките ще предадат и държавните задължения в сферата на здравеопазването, социалната защита, образованието, трудовите отношения, пенсиите и др. Тези промени ще се извършат в най-близко време. Според набързи скроеното законодателство, за некои банки, към видовете дейност се добавят и медицинските услуги, водоснадбяването на населението, дейността на Федералната Служба за Безопасност (ФСБ), недържавните пенсионни фондове и ползването на взриво и хим. опасните обекти.
Ето как неочаквано, банките са "натоварени" с такива несвойствени за тях дейности. Тези пълномощия са предадени на банките, от страна на: Министерството на промишлеността и търговията, управлението на ФСБ, Руското Здравеопазване (РосЗдравНадзор), Министерството на икономическото развитие, Министерството на потребителския пазар, Службата по надзора, Департамента за лицензиране и търговията, и още много други. Само за една от тези служби, списъка е 99 страници...
А вие подписахте ли съгласие /в медицинско учереждение или в училище/ за обработка на личните ви данни, и предаването им на трети лица? В колко регистри на тази измислена държава сте записани? В 10 или в 20? Регистрирахте ли чадата си в регистъра, под благовидното название ГТО. На един простичък сайт - визитка, почти всички родители регистрираха доброволно, в едноседмичен срок, своите деца, с посочване на името, дата и място на раждане, място на записване, с кого живее, какво му е здравното състояние, занимава ли се със спорт, какви увлечения има, плюс фотографии. 
Под натиска на училищата, 90 процента от родителите регистрираха децата си на този сайт. Задължително условие, при регистрацията е да се постави отметка за съгласие, за обработката на личните данни и предаването им на трети лица. Учителите убеждават родителите, че "вашето дете няма да може да участва в Единния държавен изпит, без регистрация на сайта на ГТО". По принцип, достъп до личните данни имат неколко държавни институции, но и други, трети лица. Само си представете, че на едно място се намират данните за всички руски деца, техните адреси и телефони, физическото им, и морално състояние!
Всичките ви данни ще обединят в един кабинет, в един акаунт. А за ползването на този акаунт вие ще получите цифрово име (ЕГН), после ще дигитализират вашето лице и глас. По нататък, след време ще получите знак (печат) и биометричен чип. И всичките ви данни ще се съсредоточат в ръцете на банкерите.
Ако сте послушен, движението на парите по вашата сметка ще е безпроблемно. Но ако не сте, тогава сметката ви ще се блокира. И всичко показва, че това ще е 100 процентно робство. Робът е вещ, а вещите се нуждаят от строг отчет. Затова са измислили штрихкода и чипа. И в случай на неподчинение, веднага ще изключат електронните ви пари, и чрез електронния чип ще ви внушат, каквото си поискат. И като следствие, традиционната Законодателна, Изпълнителна и Съдебна власт, ще изчезнат безследно. И всичките нововъведения се плащат от вашия джоб, с повишавнето на данъците и на пенсионната възраст.
На 1 март 2018 г. Руската Федерация бе закрита. Тя се оттегля от пазара, омитат се предприятията и, а нас ни предават в банково робство. Установяват се безброй нови антенни кули, за тотален контрол над нас. Извършва се демонтаж на нашата държавност, и нас, като електронно население, ще ни предадат на собствениците на финансовите институции (т е на банкерите - лихвари), с помощта на идентификацията на личността и досиетата за всеки човек. И след всичките тези манипулации, вие трябва да станете още по-послушни овчици...

Превод, Григор Симов, от клипа:
https://3rm.info/main/72590-narod-prigotovlen-na-zaklanie-rossija-vperedi-planety-vsej-po-jelektronnomu-rabstvu-video.html



Гласувай:
6



1. radostinalassa - Проблем ще е въвеждянето на биочиповете
24.09.2018 07:01
То е пробвано в Израел, за около 1 година. Излъгали са хората , че се прави за удобството им. Биочипът е печатът на Звяра в Библията. Чрез него могат да влияят на хората, да ги разболяват и да ги убият при необходимост.
цитирай
2. born - Може би Русия трябва да се откаже от всякаква електронизация ?
25.09.2018 00:24
да се върне към традиционните сметала ?
Включително и за управлението на радиоелетронните оръжия ? И другите подобни технологии ?
цитирай
3. nedovolen - Технологиите водят човечеството ...
25.09.2018 06:01
Технологиите водят човечеството към сигурна гибел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28297088
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031