Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2018 15:04 - Разказ на една еврейка, за преживяните от нея сатанински ритуали
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 845 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Интервюиращ: Моята гостенка е използвана за обожествяване на дявола. Участвала е в принасянето на човешки жертви и в канибализъм. Тя твърди, че от поколения нейното семейство е участвало в такива ритуали. Понастоящем тя е подложена на интензивно лечение. Тя страда от множествено разстройство на личността. Което ще рече, че много от ужасните и болезнени спомени от нейното детство са блокирани. Произлизаш от поколения на ритуални насилия?
Рейчъл: Да, моето семейство има широко разклонено радословие. А корените му водят хора, които са участвали, и такива, които не са били замесени. Тези корени стигат назад до осемнадесети век.
Интервюиращ: И така, ти си била насилвана ритуално.

Рейчъл: Правилно. Родена съм в семейство, което вярва в това.
Интервюиращ: Обаче всички останали си мислят, че това е едно добро еврейско семейство? Отстрани ти изглеждаш като едно хубаво еврейско момиче.
Рейчъл: Определено.
Интервюиращ: Но всички вие във вашия дом почитате дявола?
Рейчъл: Точно така. Има и други такива еврейски семейства по цялата страна (САЩ). Не е само моето.
Интервюиращ: Наистина ли? Тогава кой знае за това? Сега - вече много хора.
Рейчъл: Е, разговарях с полицейски следовател в района на Чикаго. И неколцина мои приятели знаят. И по-рано съм говорила публично.
Интервюиращ: Добре, но когато те въведоха в този вид изяви на злото, ти смяташе ли, че това е нормално?
Рейчъл: Блокирах много от своите спомени. Трябваше, заради моето множествено разстройство на личността. Но да. Искам да кажа, то е като всяко нещо, с което сте израснали. Смятате го за нормално. Винаги си мислех за нещо...
Интервюиращ: За какви неща? Не се налага да ни излагаш кървавите подробности, но какви неща се вършеха в семейството?
Рейчъл: Ами имаше ритуали, при които бебета трябваше да бъдат принасяни в жертва. И вие трябваше, нали знаете...
Интервюиращ: Чии бебета?
Рейчъл: В нашето семейство имаше хора, които отглеждаха бебета. Никой не биваше да знае за това. Много хора бяха доста дебели. Така, че не бихте могли да кажете коя е бременна или не. По правило те трябваше да се махнат за малко и след това да се завърнат. Друго нещо, което искам да посоча, е, че не всички евреи принасят своите бебета в жертва. Искам да кажа, че това не е много типично.
Интервюиращ: За първи път чувам, че евреи принасят своите бебета в жертва. Но както и да е - ти си била свидетелка на жертвоприношение?
Рейчъл: Точно така. Когато бях съвсем малка, бях принудена да участвам в това. При което трябваше да принеса в жертва пеленаче.
Интервюиращ: И каква е целта на принасянето на жертва? Какво трябва да ви донесе то? Защо извършвате жертвоприношението?
Рейчъл: За власт...
Интервюиращ: Власт. А ти била ли си използвана някога? Самата ти била ли си употребявана?
Рейчъл: Бях задирана. Няколко пъти ме изнасилваха.
Интервюиращ: Какво правеше майка ти при всичко това? Каква беше нейната роля в цялата работа?
Рейчъл: Каквото е - не съм съвсем - каква е нейната роля - знаете ли, не съм си възстановила всичките си спомени. Но нейното семейство беше изцяло замесено. Знаете ли тя ме въвлече в това. И двамата ми родители ме вкараха в това.

Интервюиращ: И къде е тя сега?
Рейчъл: Живее в района на Чикаго. Тя е членка на Комисията за човешки взаимоотношения в града, в който живее. И е уважавана гражданка. Никой не би я заподозрял. Никой не би заподозрял никого от замесените в това.
Интервюиращ: Възпитана ли си с чувство за добро и лошо, Рейчъл?
Рейчъл: Да. Искам да кажа, притежавах и двете. Стремя се да изясня, че за външния свят всичко, което правехме, беше правилно и точно. Но идваха и нощите, когато нещата се променяха, нещата се обръщаха наопаки. Онова, което беше погрешно, ставаше правилно, а правилното ставаше грешно. Ето какво допринася за развитието на МРЛ.
Интервюиращ: Множествено разстройство на личността?
Рейчъл: Правилно. Точно така.
Интервюиращ: Добре, във вашето семейство, всички вие ли наричате това почитане на дявола, ,,Рейчъл"?
Рейчъл: Не знам.
Интервюиращ: Или вие го наричахте зло - онова, което правехте?
Рейчъл: Правилно. Е, казах, че е зло. Но не твърдяха, че е добро. Има една книга, на която просто се натъкнах, озаглавена ,,Пещерата на Лилит". Тя е книга за еврейския мистицизъм и свръхестественото. И в книгата има много неща, които са свързани с онова, което понасях, когато бях дете.  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901288
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031