Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2018 12:20 - Радев, защо обслужвате Кремъл?
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 3917 Коментари: 6 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Александър Йорданов

01DEC2018  

Александър Йорданов

Доказателствата са много. Посочвал съм ги неведнъж. Последният пример е от вчера. Румен Радев е заявил, че "Европа в никакъв случай не трябва да става заложник на украинската вътрешна политика и амбиции".
Това твърдение е 

провокация и лъжа

 Вярно е точно обратното, а именно, че Европа понеся щети от руската вътрешна политика и амбиции. Защото днешна Русия, управлявана от режима на Владимир Путин се явява АГРЕСОР спрямо Украйна, нещо като националсоциалистическа Германия или болшевишкият СССР през 1939 година. Обяснявам ви го така просто, за да може по-лесно да схванете. Русия, а не Украйна е заплаха за Европа, за България. Русия, а не Украйна е превърнала Крим в плацдарм за агресия срещу Европа. Русия, а не Украйна, има ядрен арсенал насочен срещу нашия свят. Русия, а не Украйна, е заплаха за националната сигурност и на България. В Украйна президентите ги сменят на избори. В СССР и Русия ги изкарват от властта само с краката напред. Украйна иска да бъде с нас – в ЕС и НАТО. Русия е против това ѝ желание, следователно е и против нас. Защото ние, България, сме ЕС и НАТО. Ние и останалите държави, които са с нас. Нашият национален интерес е НАТО и ЕС да се разширяват, за да не бъдем ние гранична държава.
Следователно Европа не трябва да допусне да стане заложник на маниакалните планове на Москва. А това са 

планове за дестабилизация на Европейския съюз, 

за разединение и връщане към политическия модела от Ялта, когато на Русия се отстъпва "зона на влияние".Тази отстъпчивост на Запада пред кръволока Сталин доведе до окупация за източноевропейските народи, до геноцид и нечувани страдания. Донесе ни престъпния съветски и престъпния български комунистически режим. Г-н Радев, в България дори има закон по този въпрос. Прочетете го поне Радев и го спазвайте. Цитирайте. го поне.
Като председател на българския парламент аз бях убеден, че на млади офицери като Румен Радев трябва да им се помогне да изхвърлят боклуците, с които бяха задръствани главите им по време на комунизма. Затова и по мое време изпратихме Румен Радев в ескадрилното офицерско училище на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“. След това по време на правителството на ОДС му дадохме възможност да се развие като "учен" дори. И пак демократична България, а не Путинова Русия, го прати в САЩ. Да продължи да се учи, да сполучи. И това сме го правили, за да може от Радев да стане един достоен натовски офицер.
Сега Румен Радев 

непрестанно коленичи пред Путинова Русия

 Но каква ценност му дава тя? Какво от нея може да научи? Сляп ли е, че не вижда, че Путин и неговото крадливо обкръжение, са врагове не само на Европа, но и на своя собствен народ. Не схваща ли, че огромния Черноморски флот на Русия, а не на Украйна, ракетите и авиацията в Крим, са насочени срещу Европа. Защо говори глупости? Защо не се изправи като мъж, защо се е свил пред един дребен и ситен провокатор.
Радев, изправи снага! Ние сме по-силни от всякакъв Путин. Ние, Радев, сме Европа. Ние сме натовска България. И силата ни не се измерва само с ракети и бомби, с танкове и кораби. Тя е в европейският ни и натовски дух, в духа на свободата и демокрацията. С това сме по-силни. Нима някога въоръжени само с пищов и кремъклийка нашите борци за национално освобождение са се бояли от османската или от руската империи! Прочети какви приказки реди срещу Русия Христо Ботев. А след него и Захари Стоянов. И Вазов дори, когато става дума за национални интереси. Прочети как Левски ни съветва да се пазим от руските шпиони. Ами днес 

България е пълна с руски шпиони

 Радев,ти като офицер, като президент, не ги ли знаеш, не виждаш ли какво щъкане тяхно става у нас. Поне тях разкарай, защото имаш пряко отношение към проблемите на сигурността на България. Не бъди трипери гащи, Радев! И не използвай позицията на която си временно, за да заблуждаваш българите. Стегни се.
А Путин, помни ми думата, ще свърши така, както свършват всички досегашни съветски и руски лидери. Той не е свръхчовек, дори бих казал точно обратното. Спорно е дали нещо човешко в него е останало. Този Путин, г-н президент, е виновен за смъртта на над 10 000 души в Украйна. Той е виновен за смъртта на много невинни хора в Сирия. Негови ракети сваляха пътнически самолети. Деца загиваха. Майки слагаха черни забрадки. Нима ти, г-н Радев, не забеляза това? Но спирам дотук, макар че ми се иска отново да повторя, че не е вярно това, което вчера сте казали, г-н президент. Не е вярно. Не Украйна носи заплаха и проблеми на Европа, а Русия! Запишете си, ако не можете да помните:  Р У С И Я на П У Т И Н! Ха, лека нощ и добре си помислете, какво ще кажете следващия път.




Гласувай:
7



1. kolevn38 - Кой сложи лайното в устата на Гумен Гадев?
01.12.2018 12:22
Питам и отговорът е ясен на всички - неговите проруски и пропутински "съветници".
цитирай
2. planinitenabulgaria - Последиците от тоталитаризма са бетонните глави, промитите мозъца,
01.12.2018 13:53
подалите се на опрастачване, които пък се делят на пазарни проститути, пазарни боклуци - субпродукт на пазара - и абсолютни боклуци. Според други последиците от тоталитаризма са цигани и простащина. Комбинация по частица от всичките тези нови категории е и нашият президент, когото аз не уважавам, защото според мен освен по частица от тези качества, които изброих, но той притежава е още нещо - продажност. Неговите послания не могат да достигнат до културните хора в България, а до тези, които някога наричахме цървулите, днес опростачените + разпоретините.
Има един въпрос обаче, загнездил се у мен:
Бойко каза, че ако той е искал България да има президент от ГЕРБ, тя е щяла да има...
Трябва да има нещо...
Чакам от Вас статия на тази тема.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Един агент-провокатор в блога, със задача опростачитель, в момента на Първа,
02.12.2018 08:57
не е доволен от блога Ви. Трябва да видите какво иска и така да пишете постингите си, че той да ги захаресва...
А на въпроса в заглавието има конкретен отговор:
- Защото за това бе турнат на този пост /от Решетников/Нинова/.
цитирай
4. get - До 3. planinitenabulgaria - В интерес на истината, не е точно така както казвате ... ?
02.12.2018 20:24
planinitenabulgaria написа:

...
А на въпроса в заглавието има конкретен отговор:
- Защото за това бе турнат на този пост /от Решетников/Нинова/.


Радев ни бе гуден от проруски сили за (п)Резидент - противно на желанието и волята на Нинова!
С това руските тинк-танк центрове, желаеха да ДОКАЖАТ(покажат) - ЧИЯ ВОЛЯ Е ОПРЕДЕЛЯЩА?

П.П.
Апропо!
Вероятно ще ви е интересно да погледнете на този Адрес: https://maxim-nm.livejournal.com/460432.html

... за така актуалната към момента ситуация - Азовско море ?
цитирай
5. krumbelosvet - Прочетох името Ал Йо,
04.12.2018 18:36
И до там.
Тва е "човекът", който от парламентарната трибуна каза думите "ояли се и осрали се", да прощавате. И тоя "човек" има деца. Щом ОТ ТЯХ не го е срам...
цитирай
6. spasymyr - Боже
07.12.2018 18:33
Какви таланти! Да намериш смрадлив сандък и от там да извадиш мухлясала кукла. Живеете ако не с агенти, то с миналото. Това не вещае добро.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4086035
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031