Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2019 14:35 - Газта за осветление (керосин) убива раковите клетки. Начин на употреба (внимание!). Превод от видео
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6434 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 24.01.2019 14:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вижте под видеото, в оригиналната публикация (на руски - https://www.youtube.com/watch?v=Y0wjKucYD0Q), защо няма да намерите на пазара, методите за лечение на рака, със сода и с газ! - Защото некои не искат да рухне огромната им медицино-фармацевтична индустрия, и защото, според тях, хората трябва масово да измират, а не да се лекуват!! Така че, нашето здраве си е наш проблем, и ще трябва да се лекуваме сами. Но лесни начини, разбира се, няма.
Има книга на професор Малахов, за лекуване на рак с керосин (газ). Много хора знаят, че с газ може да се борим с бълхита, с глистите и всякакви паразити. Газта не само убива паразитите, но и въвежда добър ред в организма. Тя има много голяма проникваемост и веднага намира мястото, което трябва да лекува, и в това е нейната уникалност.
Но газта която се продава в железарските магазини, не е за пиене. Нищо че изглежда толкова чиста, и даже на некои пише - пречистена газ. Авиационният керосин, също не е това, което ни трябва. В магазините такава газ, не се продава, но и сами не можем да си я направим, - и това трябва да го запомните.
Аз навремето много време изгубих, да намеря подходяща газ. Майка ми умря от рак, месец и половина, след като и поставиха тази диагноза, и аз не можах нищо да направя за това време. А че трябва да се пие газ, знаех много преди тази диагноза. Но така и не можах да намеря газ, подходяща за пиене. 
Една продавачка в аптеката ми каза, къде може да го намеря (Става дума за Москва). А сега всичко това може да се купи в интернет магазини. Ще ви дам всичките линкове (адреси).
Значи, средството, което е предназначено непосредствено за лекуване на рак, с газ, се нарича тодикамп или тодикларк, и е 250 грамово шишенце. Това е пречистена сертифицирана настойка на нарязани, зелени орехчета, в газ. Ползват се, и само зелените, външни черупки на орехите. (Веществата в) тези зелени черупки, много добре са доказали лечебните си свойства, против рака. Двете вещества, - газ и зелени орехчета, дават много добър ефект. 
Ако искате сами да си го направите, трябва да нарежете зелените черупки, на дребно (може да нарежете и целите зелени орехчета). Но не ви препоръчваме, да си го правите сами, защото, и да имате под ръка зелени орехчета, вие няма да можете да намерите пречистена газ.
За един лечебен курс, ще ви трябват 3-4 шишенца. В интернет магазините, сега струват до 700 рубли, бройкта, разбира се, плюс доставката.  Така че, за тази цена, изобщо не си струва да си го правите сами, и от моя опит, не ви съветвам да го правите.
Нарязаните орехчета (или само зелените черупки) се заливат с газ, оставя се да отлежи (? според мен -  поне 3 дни. Г.С.) и се получава това лечебно средство. Средството е много добро, и е добре пречистено.
Как се приема?
Профилактично може да се пият по 10 - 15 капки, всеки ден или през ден. Те са много полезни, понеже, първо, убиват паразитите, - второ, правят по еластични стените на кървоносните съдове и се борят с още много болести (вижте в първоизточника, - книгата на Малахов).
Газта е уникално средство, и главното, - умно средство. Тя веднага намира рака. Единственият проблем  е миризмата! Това е страшна смрад. С нея може някак да се справяме, но да се пие, е сериозен проблем.
Ако при вас, например, процесът на болестта е напреднал, трябва да се пие, най-малко по 1 чаена лъжичка. Аз всичко това съм изпробала. Майка ми, навремето изпи, веднъж, и втори път, и повече, така и не можах да я накарам да пие. 
После опитах сама. Изпих една супена лъжица, и след около 20 минути изпих още една, което и беше моята грешка. Какво се получи? Аз едва не се задуших. Дъхът ми почти спря. Газта загрява много силно, и  аз за малко не се удуших. Добре че, не продължи дълго.
Така че, ако и вие се плашите, ще ви кажа начин, как спокойно да пиете газта. Започнете с 15 капки, и постепенно ги увеличавайте. Но за да не ви изгаря и задушава, и да не е толкова неприятно, купете най- евтиния антибиотик, който се продава, в познатите ни капусли.  Те са прозрачни или цветни. Може да се купят и празни капсули, но те се продават на едро (по 1000 бройки) и излизат скъпо, за сам човек.
Изсипете съдържанието на капуслите, и в тях, преди употреба, с капкомер или спринцовка, отмерете дозата с настойка от зелени орехи, в газ, и пак затворете капсулата. Така, няма да усещате, ни наприятния дъх на газта, нито ще ви пари и задушава...
В следващото видео ще разгледаме много други начини за лекуване на рак, от които да избирата. А сега ви желая успех, при лечението, и оздравяване!

Ето и линковете, към книгата и към предишни клипове:

Рак - это грибок - https://www.youtube.com/watch?v=MXiIK...

 Книга "Излечение керосином рака и др. болезней" Малахова http://bluecambrianclay.ru/gennadiy-m...

ЕЩЕ РАЗ О КЕРОСИНЕ, И КУПИТЬ ТОДИКАМП http://shopnebolel.ru/prod/Istselenie...

 Г.Малахов о раке : http://www.genesha.ru/articles/lechen...



https://www.youtube.com/watch?v=Y0wjKucYD0Q

Превод, Григор Симов



Гласувай:
2



1. radostinalassa - Аз със си мазала сливиците с по 1 капка газ
24.01.2019 14:40
Мирише на трактор. Важното е да не стигаме до такова положение.
Затова се мъча да публикувам толкова постове. Защото може да излекуваме рак, но ако не променим начина си на живот, то той отново ще ни настигне.
цитирай
2. sosa - има и още неща.
25.01.2019 16:29
Това и аз съм го чувал но още съм чуб че влияе на потентноста.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313519
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031