Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2019 22:47 - ШОКИРАЩА ИСТИНА: Ограни за ТРАНСПЛАНТАЦИЯ се вземат само от живи, а не от мъртви донори, и то без упойка, а с парализиране на жертвата
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3459 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 24.02.2019 11:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Превеждаме тази статия, за да кажем, колко далече може да стигне медицината, когато печалбата е над всичко. Тук се описва ситуацията с индустрията на донорството в САЩ (но така е и в целия цивилизован свят).
Когато хирурзите разбрали, че имат възможност да вземат органи от близък до смъртта пациент, за да ги присадят на друг, - за много пари, - те отворили "кутията на Пандора".
С проби и грешки, те открили, че това не може да стане, при напълно мъртъв донор, даже ако кръвообръщението е спряло само преди неколко минути, понеже в органите веднага започват да настъпват необратими изменения. И за да се доберат на всяка цена, до вашите живи органи, те измислили оправданието «мозъчна смърт».
А за да е годен един орган за трансплантация, той трябва да е здрав и да е взет от жив човек.
И сега, щом се сложи диагнозата «мозъчна смърт», донорът на органи» обикновено се подлага на неколкочасови, а и неколкодневни крайно мъчителни процедури. «Донорът» е принуден да понесе исключително болезненни и безкрайни, химически процедури, за подготовка на тялото му, за изваждане на органите. «Донорът», в прекия смисъл на думата, бива превърнат в жив контейнер за органи, ако в момента няма съвместим пациент, който се нуждае от присаждане.
Истината за жестоките процедури при вземането на органите от донора.
Преди ваденето на органите, на нещастния пациент се слага парализиращо вещество, а опойка изобщо е забранено да се прилага! Изваждането на неколко органа продължава средно по 3-4 часа, по время на която сърцето продължава да бие, кръвното се поддържа в нормата, и дишането не се прекратява, понеже пациентът се свързва с апарат за изкуствено дишане. Всичките подходящи за трансплантация органи се изваждат и, за да не спира кръвообръщението, чак накрая се изважда сърцето.
Добре документиран факт е, че честотата на сърцебиенето и кръвното налягане, се повишават, когато се разрязва тялото на пациента. Това е същата реакция на тялото, на пациентите, добре известна на анестезиолозите, когато обезболяващите средства не действат. А както беше казано по-горе, за да не се повредят органите, на донорите не се прилага никакво обезболяване.
Расте броят на медсестрите и анестезиолозите, протестиращи против тази практика, след като са наблюдавали поведението на предполагаемите «трупове». Конвулсиите на донорите понякога са толкова яростни, че продължаването на операциите става невъзможно. В следствие на собствения им опит и свидетелствата на колеги, много медици отказват да работят в тази сфера.
Болниците в Ню Йорк всекидневно «събират богат урожай» орган, от пациенти, преди да са умрели окончателно, което личи от съдебните искови дела...
«Те се правят на богове», – заяви МакМахон, бивш координатор по трансплантации, който каза, че бил уволнен, след разгласяване на подобни практики. По неговите думи, донорската мрежа прави «милион и милиони», като продава органи на болниците и застрахователните компании.
«Сърца, дробове, бъбреци, стави, кости, кожа, черва, клапани, очи, – всичко това са огромни пари»
................................

Благодарение интервюто 2013-та година, на доктор Пол Бърн, 80-годишен неонатолог, разоблачаващ тъмната страна на болничния бизнес, стана ясно, че «смъртта на мозъка» изцяло и напълно е измислена "диагноза", поради единствената цел, да се узаконят убийствата на живи хора, за да се обогатяват някои, за сметка на органите им.
Често на хора оказали се в болница след катастрофа, авария, предозиране на наркотици и т.н., им въвеждат парализиращи средства, НО НЕ И ОПОЙКА!!!
Разрязват гръдния кош на такива невинни хора и им изрязват здравите органи, оставяйки сърцето да работи, до самия край, чак след което пациентите, откарани уж за медицинска помощ, "естествено" умират.

Хора, време е да се събудите!
Ако не искате да бъдете измъчвани до смърт от медиците садисти, КАЖЕТЕ НЕ НА ДОНОРСТВОТО НА ОРГАНИ! Злото си остава зло, както и да го маскират!

Източник: «МедАлтернатива.инфо»

https://3rm.info/main/74459-izjatie-organov-u-kogo-video.html

Превод, Григор Симов
......................................

Господи помилуй!




Гласувай:
4



1. radostinalassa - Така е
24.02.2019 13:04
Умрелият орган не става за трансплантация
цитирай
2. radostinalassa - При войните също се събират...
24.02.2019 13:06
органи от ранените войници. Това е хуманността на янките.
По - добре човек да се лекува в къщи и да умре спокойно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314931
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031