Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2019 02:07 - УБИЙСТВОТО НА РУСКОТО ЦАРСКО СЕМЕЙСТВО Е БИЛО РИТУАЛНО (ЮДЕЙСКО)... Извадки от интервю с Юрий Воробьовски
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3762 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 17.03.2019 21:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В документите на юбилейната 50-та сесия на ООН, е написано, че светът вече се управлява от световно правителство, което готви човечеството за среща със световния диктатор (антихрист), който ще има неограничени пълномощия.
А какво да кажем за неотдавнашната дяволская церемония при откриването на Готардския железопътен тунел в Швейцария, където централна фигура беше човекоподобно рогато същество с огромна глава на козел, на когото всички дружно се поклониха?! При това, според замисъла на сценаристите, те откривали (не само тунел, но и) някакъв портал, водещ в ада.
И на това сатанинско шоу дружно ръкопляска целият политически елит на Европа: президентът на Франция Франсоа Оланд, канцлерът на Германия Ангела Меркел, премиерът на Италия Матео Ренци и главата на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер. Налице е демонизация на съзнанието на световните елити, кито управляват народите. Ето защо, те са толкова загрижени за намаляване на населението на земята. Затова и разпалват нови войни. Това е почеркът на онзи, който в Светото Писание е наречен "баща на лъжата и човекоубиец, от край време".
– На мен ми се налагаше да общувам с учени от новосибирския Академгород, още в съветските времена, които, маскирани като вещици и дяволи, участваха в спектакли и паради, под формата на "художествена самодейност",
– Да, и аз не малко съм слушал за такива сатанински «черни меси», които бяха популярни сред елитарните академични кръгове. Даже имам и филмчета от съветските времена, на които млади дамички, дегизирани като вещици с рогца, и мъже в черно трико, карат котел, из под който излиза дим, а в него се "варят" веселящи се, голи академици. И всичко това наблюдаваше, и радостно аплодираше, президентът на Академията на Науките на СССР, академик Александров, трикратен Герой на Социалистическия труд. Шествието беше съпроводено и с много лозунги, най мекият от които гласи: «Дяволът е с нас!». И това беше точно, април 1986 година, дни преди Чернобилския взрив. Ето и адреса на видеото от това шествие: https://www.youtube.com/watch?v=Kwa6u_8jYvc
– Но да се върнем към главната тема на вашата нова книга, за убийството на царското семейство в Ипатиевския дом (дворец).
– Веднага уточнявам, че убийството е било ритуално, в което съм уверен, както и в това, че ритуалният характер на цареубийството щателно се укрива... Това трагично събитие, от преди 100 години, не е просто, само факт от нашата история, а е събитие, космическо по мащаби, изменило живота на планетата Земя. А ние, за съжаление, не забелязваме това, понеже сме станали нечувствителни към обкържаващата ни действителност, – и хората, като че са ослепли...
....................

– Днес често чуваме да се твърди, че послушанието е, уж, над поста и молитвите…
– Да, все по-често се чува тази фраза, която може би, скоро ще замени прочутия лозунг «Пролетарии от всички страни, съединявайте се!».
Не мога да разбера, защо послушанието да е по-високо от поста и молитвата, когато, точно от тях (от поста и молитвата) панически бягат бесовете?! Много странно. А нашата светоотеческа традиция какво казва? Послушанието трябва да е с разсъждение (а не, безрасъдно)! А на нас упорито ни натрапват слепо послушание. Откъде духа този вятър? Да, от католическия свят! Апотеоз на този лозунг е орденът на йезуитите, от който е и сегашният папа Франциск. Още на основателя на ордена на йезуитите, Игнацио Лойола, принадлежит постулатът, че идеалният йезуит трябва да се подчинява на по-старшия, «като труп, който може да бъде преобръщан всякак».
......................

- В новата си книга вие не сте подминали и темата за "гаджетите" (електронните джаджи)?
- Преди да напиша книгата, бях в един манастир, където се извършва отчитане (изгонване на бесове с четене на молитви). Ще спомена само, че почти всички довеждани там, за "отчитане", са главно младежи, получили своя бес, от интернет. Това е знамение на времената. Запомних една девойка, на 14 години, стояща с надменен вид, и ръмжаща: «Аз съм Ефон, князът на мрака…».
- Този Ефон много прилича на айфон…
- Да, съзвучието е явно. И на мен така ми се стори, и се порових по-дълбоко, особено в символите... И намерих реклама на първите компютри «Apple» - които стрували 666,66$. Случайност ли е това? Едва ли...              
Но най-ужасното е, че границата между реалността и виртуалния свят днес е заличена даже у малките деца. Например, едно детенце, което още не може да ходи, се опитва с два пръста да отвори стъклото на прозореца, както се отварят нови картини на смартфона. И много родители им се възхищават,  колко ловко децата се оправят с бутоните на разните гаджети, "а ние сме толкова изостанали", и са щастливи, че чадата им тихо се занимават с «компа», не им се пречкат и не излизат на улицата.  Всичко това доведе до появата на масовата диагноза - цифрово (дигитално) слабоумие.
Детето се лишава от творчески възможност и губи паметта си, понеже тя не му трябва. Нали в смартфона има всичко! А в училищата в Силиконовата долина, компютри вече няма, а само дъска и тебешир. А у нас, в същото време бодро рапортуват за успехите в цифровизацията на обучението. Отчитам, че физическата активност на  децата за последните години се намали със 70 процента, – дечицата вече не излизат и на двора.
..............................
- Всичките доводи, които са множество (че убийството е било ритуално), не е възможно да се приведат в тесния формат на едно интервю. Но в книгата всички те се разглеждат детайлно. Тук ще е много добре да си спомним Владимир Иванович Дал, медик по образование, който служил посланник за особени поръчения при  министъра на вътрешните работи на Русия.
Той билизпратен да разследва странните убийства в западните губернии на Русия (където са живеели мнозинството руски евреи), показващи предположителен ритуален характер, след което той написал книга, за служебно ползоване, която по  чудо е стигнала до нас. Както пише В.И.Дал, телата на жертвите на тези странни убийства, които му било поръчано да проучи, били обезкървени и изцяло покрити с прободни рани, също като телата на членовете на Царското Семейство, което се подтвърждава от съществуващите свидетелства.
- Но нали се счита, че са били разстреляни.
- Да, такава е официалната версия. Но т.н. разстрел бил само инсценировка, за да се заметат следите. Всеки следовател ще ви каже, че в затворено пространство с площ само 25 кв.м. да се разстрелят 11 жертви е невъзможно, понеже от рикошетите, половината стрелци също ще загинат! И мнозинството куршуми на задната стена, кой знае защо, са на нивото на коленете, а не на нивото на гърдите. И не е съвсем ясно, защо всичките прозоречни стъкла са останали здрави!? 
Но по добре е да не се задълбочаваме,какво е ставало онази нощ, понеже разследването на В.И.Дал, човек, на когото може да се вярва, дава представа за този ужас. Има и други свидетелства: на стареца Николй Гурянов от остров Залит, за когото снимах филм, когато още работех в телевизията, му се явавало царското семейство, за което той разказвал на своите духовни чада: «Страшните мъчения продължили шест часа: - пред очите на родителите измъчвали децата».
Има също и свидетелства на монахини от Дивеево, които си спомняли, че в същата тази нощ на мъченическото убийстов на Царското Семейство, блаженната Мария Ивановна буйствала и викала: «Убиват царските дъщери  със щикове!».
И свидетелства такива хора, като стареца Николай Гурянов и юродивата Мария Ивановна са по-убедителни, и от най-високопрофесионалното разследване, понеже на духовното зрение на такива хора, които са угодни на Бога, е открито всичко.
- А генетичната експертиза на останките?
- Смешно е, като се опитват да ни докажат, че уж това са останките на царската фамилия. На този въпрос аз също подробно съм се спрял в моята книга. Но фактът си остава факт, че хората които са искали да променят хода на историята, в своя полза, са извършили страшно ритуално убийство.
Неотдавна на едно съвещание, митрополит Тихон Шевкунов каза, че заедно с другите версии на това престъпление, се разглежда и версията за ритуално цареубийство. И макар, че митрополит Тихон е едва ли не, духовник на сегашния пресидент, започнаха да го заплашват, че щели да го дадат под съд, задето употребил такова нетолерантно словосъчетание – ритуалное убийство. Явно, на някого шапката му вече гори.
Читателите, които поискат да узнаят повече за всичките детайли от разследването на цареубийството,  советвам периодично да поглеждат в моя видеоблог «Черный ящик» в Ютюб...
- А защо е толкова важно да се доведе това разследване до края? Не е ли по-добре да се смиривм, както се и полага на православните, да забравим всичко и да започнем всичко на чист лист?
- Не, така няма да се получи! Ако не се установи истината, листът, с който предлагате да започнем, никога няма да се изчисти. Когато се създавала най великата Византийска империя, императорът й, Константин и майка му Елена, провели най-детайлно разследване на Богоубийството, на Голгота.
И в резултат бил намерен истинският кръст,  на който Господ Иисус Христос бил разпнат.  И това разследване било духовната основа на могъществото на империята, която просъществовала  повече от хиляда години. Достаточно е да кажем, че тогавашният златен безант, валутата на Византия, бил стабилен повече от 500 години. Възможно ли е такова нещо, днес, например с нашата рубла, а и с която и да е друга валута!?
И ако искаме да възродим монархията и могъществото на Русия, - основата трябва да е най-щателно разследване на цареубийството в Екатеринбург, без всякакви  реверанси  в към толерантността  и политкоректността. Това трагично събитие, от космически мащаб, трябва щателно да се разследва, до най-малките детайли.


Владимир Башмаков
https://chr.mk.ru

Превод, със съкращения, Григор Симов



Гласувай:
4



1. zaw12929 - защо е толкова важно да се доведе ...
17.03.2019 19:31
защо е толкова важно да се доведе това разследване до края?
цитирай
2. grigorsimov - на zaw12929: И въпросът ти, и отговора, са дадени в края на текста,
17.03.2019 21:13
- макар и без това, да е ясно, че ако не се основава на истината, никое общество няма да стигне до добър край. И примерът със състоянието на днешна Русия е достатъчно показателен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314392
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031