Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2019 16:58 - Това е моята ПОСЛЕДНА ПУБЛИКАЦИЯ в блог.бг. и в интернет: Григор Симов Божилов
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7219 Коментари: 21 Гласове:
13

Последна промяна: 05.04.2019 17:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
СЛУГИТЕ НА АНТИХРИСТА ОТКРИТО ЗАЯВИХА, че електронният ргистър на цифровите имена - ЕГН-та, се нарича "НОВИЯТ ЗВЯР".  Вижте видеото, на руски: https://www.youtube.com/watch?v=uFFlPbAzuJE)

Скъпи братя и сестри, в Христа, спомнете си, как ни се присмиваха и ни се подиграваха, когато ние православните антиглобалисти говорехме, че в Брюксел е разположен компютърът,  наречен "Звярът" (The Beast), в който се внасят всичките електронни лични данни за гражданите от всички страни на света...

Но времето постави всичко на мястото му, и сега антихристовите слуги пряко и открто заявиха, че електронният регистър, който се внедрява в Русия, по разпореждане на Путин, за да се внасят в него всичките лични и биометрични данни, на всичките граждан на страната, се нарича, не другояче, а - НОВИЯТ ЗВЯР!

Братя и сестри, какви още факти и аргумент са нужни, да се уверим, че пред очите ни се осъществява написаното в Откровението (Апокалипсиса), че светът е пред прага на на възцаряването на антихриста?

Дяволопоклонниците са нарекли своята антихристова мрежа, именно ЗВЯРЪТ, за който пише в Откровението св.ап. Йоан Богослов...

Братя и сестри! За тази опасност ни предупреждават нашите духоносни старци, Кирил (Павлов), духовнят му син йеросхимонах Рафаил (Берестов) и други. Приемането на антихристовите цифрови имена (ЕГН) и електронните документи, е равнозначно на отричане от Христа! 

Старецът Кирил казвал: "Номерата са првият етап. Те са богоборческо дело. Сега е по-лесно, а после ще е по-трудно,  да се измъкнеш и да се предпазиш от тях. След това ще въведат електронни лични карти, и след тях вече ще е ЗНАКЪТ! И край! 

Имената на човека са дадени от Самия Бог. И в Църквата, при кръщаването, на човека се дава име... А сега се получава така, че ние се отричаме от името  си, и ни присвояват накакво число. Но Господ не е дал на Адам някакво си име, да речем - 255, а го е назовал с името Адам. Но сега дяволът започва да въвежда нов ред. Сега изтънчено обработват съзнанието на хората, - бавно и постепенно...  

Но, "Не бой се малко стадо! С нас е Бог!"  


Ето я и извадката с цитата от видеото, за името "Новият Звяр", с което е наречена дяволската световна система - мрежа, за съхраняване и обработване на цифровите имена и абсолютно всичките лични данни, на хората от целия свят (с изключение на главните световни господари - юдомасони сатанисти)!  

Ето я същността на дадената в оригиналната публикация, извадка от видео, в което някаква видна държавна служителка, явно, се отчита на някаква конференция, посветена на събирането на биометричните данни и всичките им там, сатанински цифрови технологии, за духовно и физическо заробване (закабаляване) на хората в Русия, а и в целия свят, понеже тези сатанински напъни и технологии идват някъде от Запад:

- "Днес ще посветя ключовото си изказване, първо на това, което ние с вас задно вършим, и второ, - на тенденциите в света, и от какво ние с вас трябва да се учим, а някъде и да ги изпреварваме, за да е нашата индустрия конкурентноспособна.  Вие помните, че седемнайста година, част от тези проекти, ние само предвиждахме или току що започвахме. Осемнайста година ние влязохме във фазата, когато ни се удаде, част от проектите да пуснем, част да пилотираме (?каквото и да значи това!), а част, във вид на концепция, да ги направим. И аз ще ги изредя:

Биометричната идентификация, - доколко е нужна, и доколко банките (??) са готови да го направят (Защото в Русия, именно банките, т.е банкерите, (реалните господари на държавите и на света), снемат биометричните данни на клиентите си, и само те издват (вместо държавата) новите (задължителни, електронни, биометрични) документи за самоличност, на всичките граждани на Руската Федерация).   И ето днес мога да кажа, че 95 банки вече започнаха да извършват сбор на биометричните днни (явно - от своите клиенти), а 4000 филиала са включени, и са разпределени в регистъра "Новия звяр"... 
.........................................................


https://3rm.info/main/75054-slugi-antihrista-otkryto-zajavili-raspredelennyj-jelektronnyj-reestr-novyj-zver-video.html

Превод, Григор Симов




- Господи Иисусе Христе, Сине Божий, помилуй нас грешните, и мене грешнотога, и ни опази от лукавите козни на Антихриста. Амин





Гласувай:
13



1. freeoldmen - Бай Григоре, не се отказвай!
05.04.2019 22:29
Аз съм атеист, и не споделям твоето виждане за света. Но също така мисля, че светът е богат именно с възможността да има повече от едно мнение...
Днешните силни усилено работят да е само тяхното мнение валидно.
Но и те ще отминат. Вярвам в това.
цитирай
2. nedovolen - Гриша,
06.04.2019 06:20
Какво ще кажат, Господ да ги прости, Ангел и Илия Минев.
"Не вярвай, не се страхувай, бори се!"
Амин!
цитирай
3. radostinalassa - В тази борба няма смисъл, но ...
06.04.2019 09:23
аз напр. много трудно ще се откажа от нея. Дали Бог е някаква особа или вселенски комп за мене няма значение. На тази тема всеки може да си има свое мнение.
цитирай
4. novae1 - Профилактика и Лечение
06.04.2019 11:46
писах ти писмо с този текст, но пощатата ти не работи.
От: "President" <novae1@dir>
Тема: някои въпроси
Дата: Sat, 06 Apr 2019 08:19:54 +0200
До: gringo@abv
Здравейте господин СИМОВ,
Преди три дни се запознах с Вашия блог който намирам за пределно полезен. Там намерих една статия на автор когото цитирате- kakvonovo Информацията, която се съдържа в неговия постинг ми изглежда напълно научна. По-всяка вероятност това е лекар, а може би научен работник.
За Вас казвате, че сте радиестезист. Познавам лично първите у нас в тази област, понеже имахме общ враг след 1985 г. но нито Маджаров , нито синът на бай Димитър са се наемали да пишат нещо за елекктрическата честота на раковата клетка.Само Вие твърдите, че е еднаква с тази на джинджифила.
Много е вероятно да ми се наложи да приема джинджифил с профилактична цел.
Има, обаче, някои публикации, които твърдят, че лечението на рак със сода бикарбонат ставало с паралелен прием на кленов сироп от Канада. Содата била без алуминий като една наша форма предлага пакет на цена от 45 лева.
Има ли нейде описана процедра за атакуване на раковите клекти директно с разтвор от сода чрез инжектиране или няма. Всички статии, които прочетох до сега, не отговарят на този мой въпрос. Итересувам се от Вашето мнение или становище, за което ви благодаря предварително включително и ако ми дадете някакви координати на KAKVONOVO!

P.-S.
Мой сайт www.facebook/GrichotskiSan и приложените там линкове към други мои страници пак във ФЕЙС-а.
Жив и здрав!
Salut Novae!
цитирай
5. grigorsimov - Аз се отказвам поради невъзможността да се работи в интернет, а не че няма смисъл
06.04.2019 12:16
Да се говори, пише и разпространява истината, не само има смисъл, но е и задължени на всеки нормален човек. Но не и "на всяка цена", т.е. - с неприемливи, дяволски, заробващи условия.
А да не говорим за невъзможността, от неколко години, да се форматира текста при публикуване, което е, меко казано, обидно и грозно.
И това не е "прекалено честолюбие", от моя страна, а е нормална предпазна реакция, предвид "политиката" на антихриста и неговите слуги, постепенно да принуждват и приучват хорара, да се съгласяват и да се подчиняват на всичко. Та накрая, без много да се замислят, и даже, без да се усетят, - да приемат доброволно, да им се сложи (или даде) знакът или печатът на антихриста, който ще съдържа и трите шестици, които са дяволски, и еврейски, знак на подчиненост на еврейството и на дявола.
А в Откровението на Йоана, дадено му от Господа, е казано, че "който приеме да му се постави знакът на звяра, ще пие от виното на яростта Бижия..."!

цитирай
6. grigorsimov - Лозунгът "Не вярвай, не се ...
06.04.2019 12:24
Лозунгът "Не вярвай, не се страхувай, бори се!" е явно масонски, щом прокламира неверие, и към хората, и към Бога. Освен това, от личен опит зная, че който не вярва на никого, на него не може да се вярва!
Така че, бай Илия и Ангел, и не само те, Бог да ги прости, няма да ми се разсърдят, понеже там Горе, земните лъжи и заблуди, не действат, а действа само Божествената Истина.
цитирай
7. radostinalassa - Значи се отказвате от мързел?
06.04.2019 12:39
Защото нещо не можело да се форматира, това е смешно.Когато човек се бори със злото си създава добра карма. Каквато енергия даваш, такава получаваш. И тук Исус няма нищо общо. С полезни дела ще се изкачим на по - високо еволюционно ниво.Не бива да оставяме хора на по - ниско ниво от нас да зомбират децата ни и да ги използват за своите користни цели.
цитирай
8. grigorsimov - на novae1
06.04.2019 12:41
Явно, погрешно сте разбрали, че аз съм радиоестезист. Аз съм просто публицист, популяризатор предимно на чужди публикации и книги.
А за лечение на рака, ти давам линк към изключително важна публикация, на руски, която казва достатъчно , за това, че "ракът не е болест, а е липса на витамин Б17".
Уверен съм, че тази публикация ще ти е изключително полезна, и не само на тебе.
Желая ти всичко добро!
Аз не съм никакъв специалист или лечител, но ако сметнеш за нужно, може пак да пишеш, в коментар.
Ето го и адреса:
http://www/forum/all_2/topic_19169/
Или потърси помимето на публикацията: Вы не поверите рак — это не "заболевание" рак это бизнес! Рак лечится.
цитирай
9. radostinalassa - Лечението със сода е вредно.
06.04.2019 12:42
Освен може би директното промиване на тумора със сода.
Содата неутрализира оцетния анхидрид у нас, което довежда до хиперплазия на клетката.В нета 99% от авторите прокламират пиенето на сода, което говори, че това са платени или невежествени автори. Запознайте се с другите 0.5 - 1 % , които говорят против содата от некомерсиални позиции. Аз пиша от личен трагичен опит .
цитирай
10. grigorsimov - на mihala
06.04.2019 16:27
Бог пази тези, които поне се опитват да изпълняват заповедите му, а които не се плашат от Бога, те или не знаят в какво вярват, или вярват само на себе си.
А тези, за които е нормално да се съгласяват и да приемат всичко, което им се натрапват (в случая) от интернет, (който изцяло се командва от доказано злонамерени хора - юдосатанисти), и винаги "кликват" "Приемам", каквито са днес изискванията например, за т.н. политика за поверителност, като следното прозорче извадка от блог.бг. (а и не само от там):
- "Изберете “Приемам”, за да приемете използването на тези технологии. За повече информация, моля запознайте се с обновените “Политика за Поверителност” и “Политика за Бисквитки” на Инвестор.БГ АД".
И който не се съгласи, въпросното черно прозорче започва да заема цялата страница на блога или сайта, и ползвателя не може чете и да публикува в своя блог.
Така че, всеки сам избира, на кого да служи и кого да слуша, - Господа или дявола.
цитирай
11. radostinalassa - Не мислите ли, че затварянето на прозорчето...
06.04.2019 18:19
просто им дава ровече импулси или пари? В моя блог не се появява, а само в чуждите такива.
цитирай
12. sokoli - Вярата въ Христа, или вярата въ антихриста
06.04.2019 18:57
Много хора се тревожатъ, че съмъ черногледа. Не! Като не вярвамъ въ антихриста и светската му власть, значи ли че съмъ черногледа? Вярата ми да е къмъ Христосъ, дано докрай. Това е трудно, защото постепенно ще се лиша от земните блага, инсулина и др. Не смея още, правя компромис, но като ми изтече времето на личната карта и... Но само съ Божия сила може да устои човек. Познала съм Богъ-Любовь. Страшно е, изпитала съм какво е без Любовь. Не искамъ да съм за вечни времена далеч от Богъ-Любовь...
http://sokoli.blog/drugi/2019/04/06/viarata-vy-hrista-ili-viarata-vy-antihrista.1652087
цитирай
13. sokoli - http://sokoli. blog/drugi/20...
06.04.2019 19:26
http://sokoli.blog/drugi/2019/04/06/viarata-vy-hrista-ili-viarata-vy-antihrista.1652087
линка ми се изменя вероятно. Опитвам за трети път в нов коментар да го пейстна
цитирай
14. sokoli - http://sokoli. blog/drugi/20...
06.04.2019 19:29
http://sokoli.blog/drugi/2019/04/06/viarata-vy-hrista-ili-viarata-vy-antihrista.1652087
четвърти път опитвам, очевидно пречат,виждам че изчезва "bg" в публикуването
цитирай
15. sokoli - http://sokoli. blog/ Изяжда...
06.04.2019 19:49
http://sokoli.blog/
Изяждатъ''bg'' от линка
цитирай
16. radostinalassa - Просто натискаме sokoli и ...
06.04.2019 19:54
сеп появява постинга ви на първо място. Няма проблеми. Но да се докарате на инсулин е нещо друго.Бог ни дава за храна растенията, семената. Не захар и месо.
цитирай
17. mihala - Здравейте,
07.04.2019 00:52
Бог дава всичко, но да не забравяме,че сме на земята в греха и плътта си иска своето.
"Да пазим сърцето си защото от него са изворите на живота." Изтрих коментара си за да не служи за съблазън относно страхът. Страхът от Бог е добре да го разглеждаме като страхопочитание ,за да не обидим с нашите дела любящия ни Бог, защото страхът/ страхопочитанието/от Господа е начало на всяка мъдрост. Дай Бог!!! Амин
цитирай
18. sokoli - Радостина, това за диабета е друга ...
07.04.2019 02:29
Радостина, това за диабета е друга тема. С месо освен риба понякога, не се храня. Захарьта (медъ предпочитам) избягвам, но е необходимость когато изпадна в хипо. Но преди да хвана диабета бях в младостьта си много лакома за сладко. Захарьта наистина не е добра храна. И не само диабетиците трябва да я избягвать.
цитирай
19. radostinalassa - Аз просто описах храната, която ни препоръчва Бог
07.04.2019 09:07
Но през ледниковите периоди тя е недостатъчна. Диабет като заболяване просто няма . Това е симптом на повишена или намалена захар. Причината е в черния дроб и т.н.
Трудностите не са причина да се отказваме от начинанието си.
цитирай
20. koshava - Здравейте г-н Симов........
07.04.2019 21:35
В помията около нас е добре да има кътче където човек ,да стъпи-почете и помисли.Чета публикацийте ви с удоволствие и разбиране.Дали сега е моментът да спрете публикаций, незнам.
Но знам че няма да е все така,злото сега върви към апогея си,но нещата ще се променят.
За нета и технологийте,всички сме в играта-кой как ще ползва предимствата/ще се защити от зловредното им влияние,това е въпрос на избор и разбиране.А какво е блог.бг и публичните платформи?-за мислещи хора не е загадка.
цитирай
21. nikikm - Гриша,
04.05.2019 21:05
грешен ход!Не напускай редиците! Питай Ангел.+.,поговори с него!.. Пък и логично,днес нямаме никакво оръжие,освен разпространение на истината!Не започнаха ли с това и нашите предци за Освобождението ни от турско?Някои не се отказаха и се записаха. Както знаеш,Господ ни дава това,което можем да понесем!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296241
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031