Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2019 09:48 - Бивш представител на отбраната: НЛО създават "жизнена заплаха за националната сигурност"
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 393 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.06.2019 09:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Бивш представител на отбраната: НЛО създават "жизнена заплаха за националната сигурност"


image от Тайлър Дърдън  Пн, 06/03/2019 - 22:45  

https://www.zerohedge.com/news/2019-06-03/ex-defense-official-ufos-pose-vital-national-security-threat?fbclid=IwAR1f4f5KkyeiYGcGZrS_hbp-Ji0EDpkIVPgYLsYkQL3WUKQRU50JJYPi3bs

Създаден от Mac Slavo чрез SHTFplan.com,

Според високопоставен служител от бившата отбрана, Съединените щати не са единствената нация, която се бореше да обясни наблюдението на НЛО. Не само, че наблюденията се случват по целия свят, но Кристофър Мелън, бивш заместник-помощник-секретар на отбраната за разузнаване, казва, че  неидентифицираните летящи обекти представляват „жизненоважна заплаха за националната сигурност“.

image

Според доклад на  Ню Йорк Пост,  Мелън казва, че пилотите на американския флот, които наскоро съобщиха, че виждат НЛО в почти всеки ден през 2014 и 2015 г., имат основателни опасения за времето си на Земята. В многобройни интервюта пилотите на ВМС са разкрили, че са видели НЛО, движещи се по свръхзвукови скорости, извършвайки действия "извън физическите граници на човешки екипаж" и излъчващи "никакъв видим двигател или инфрачервени изпускателни струи".

Скоростите, които са докладвани от пилотите на флота (около 5 000 мили в час, според Мелън), са били устойчиви само за около час от самолет във въздуха, и тези обекти ще летят наоколо цял ден, казаха пилотите. - Пилотите, които наблюдават тези плавателни съдове, са напълно объркани и това става ясно в техните публични изявления -продължи Мелън.

Те са дълбоко разочаровани и това е сърцевината на нашето шоу" , каза Мелън  в интервю за "Fox & Friends"  на  Fox News  Wednesday, където избута предстоящата си поредица "History Channel", озаглавена "Неидентифициран", която гледа към НЛО. феномен. Мелън също е загрижен за наблюденията на НЛО и моли правителството да предприеме действия. (Ние знаем какво означава: война.)

- Знаем, че съществуват НЛО. Това вече не е проблем - каза той. 

- Въпросът е защо те са тук? Откъде идват и каква технология стои зад тези устройства, които наблюдаваме? "

Един пилот на Super Hornet веднъж каза, че почти се е сблъскал с един от обектите и страхът от НЛО се усилва. Пилотът описал обекта, който той почти пропускал като „сфера, обгръщаща куб“. Беше подаден официален доклад и инцидентът разби предходната теория от пилотите на флота, че обектите са част от някаква изключително класифицирана операция на дрон. "Това са реакции между интелигентно контролирани превозни средства, работещи в и около военните съоръжения на САЩ, откъдето идва и проблемът", обясни Мелън.

„Първо: има сблъсъци в средата на въздуха, така че има проблем с безопасността. 

Второ, има жизненоважен въпрос за националната сигурност, който е, че нашия суверенитет се нарушава от превозни средства с неизвестен произход ”, продължи той.

Независимо от това, нашето правителство ежедневно нарушава нашия индивидуален суверенитет; НЛО, които са взели точно нулеви права, са проблем, ако попитате момчета като Мелън.

Тери Ловелас,  64-годишен адвокат и бивш помощник адвокат, е написал книга за преживяванията си с НЛО. - През 2012 г. рутинното рентгеново изследване на крака ми намери аномално парче метал с размер на нокът с две малки жици. Последваха ужасяващи кошмари, спонтанни спомени и натрапчиви мисли, заобикалящи къмпинг от 1977 г., който взех с приятел в щатския парк Devils Den в Северния Арканзас. От страх да не загубя работата си и положението ми в правната общност, аз пазя тази тайна от 40 години. Но откриването през 2012 г. на този обект, дълбоко един и половина инча в бедрото ми, предизвика потоп от кошмари, които не можех да контролирам, ”  казва описанието на книгата му  Инцидент в Дяволския ден.

 



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745001
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031