Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2019 02:01 - Не Велика социалистическа революция, а жидо-масонско иго
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1700 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 05.11.2019 17:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Ние евреите най-добре знаем, че ако прекратим терора, от комунизма и комунистите няма да остане и следа" Проповед на Схиигумен Сергий Романов, игумен на средноуралския женски манастир
Во имя Отца и Сина и Светаго Духа, Амин!
Скъпи отци, братя и сестри, преди неколко години, на мен и схиигумена Митрофан, ни бе дадена възможност да прочетем заклинателни молитви в мавзолея на Ленин. Дванадесет пъти да поръсим с Богоявленска вода основите на саркофага... което да сложи началото за погребване тялото на Ленин и разрушаване на зикурата - мавзолей. Чрез мен, окаяния грешник, ни се даде увереност, че Бог не ни оставя и за миг, без Своята Божествена помощ и защита. Знайте че при сегашното поколение Ленин ще бъде изнесен от Москва. 
След революцията, до 1924 година, руският народ се съпротивявал, и завзелите властта болшевики изгубили увереност, че ще удържат властта. Тяхната цел била, да унищожат най-непокорния народ, който е опора на Православието. Но щом бил пострен зикуратът, от непокорни, под действието на духа на поднебесното зло, руснаците се превърна в послушно стадо. 
Ние не трябва да забравяме, че архитектът Шусев, пстроил 1924 година мавзолея на Ленин, за снова на този надгробен паметник, е взел бергамсния олтар на сатаната. Външно мавзолеят е устроен според древните вавилнски езически капища, сред които най-известна е Вавилонската кула. 
В книгата на пророк Данаил, седми век преди рождество христово, е написано: "Имали вавилонците идол, наречен Вил... А това название "случайно" съвпада с инициалите на Владимир Илич Ленин - ВИЛ. Мумията на Вил се символизирала със сатанинската петолъчка. 
Църковните археолози свидетелстват, че древните евреи, като отхвърлили Мойсея и вярата в истинския Бог, отляли от злато, не само телец, но и звездата на Римфан, - петолъчката, която е неизменен атрибут на сатанинския култ. Сатанистите я наричат - "печатът на Луцифер". Милиони съветски граждани всеки ден се редели на опашка, за да посетят това капище на сатаната. 
И докато в сърцето на Москва се намира това копие на бергамския олтар на сатаната, с мумията на Ленин, влиянието на тъмните сили над Русия, ще се запазва. Сега трябва да се премахне от лицето на земята, мавзолеят, заедно с идола, и да се преименуват всички улици, носещи имената на вожда на революцията и на жидокомунистите, защото са източник на злото, защото мамят и оглупяват, и водят в сатанинска прелест, не само руския народ, но и всички националности в голяма Русия. 
В началото на октомври, тази година, православните жители и всички здравомислещи граждани на Екатерининбург, гласуваха за построяване храма на великомъченицата Екатерина, с която е започнал да се стои Екатерининбург. Това гласуване разкъса дяволската блокада, омотала съзнанието ни с безпочвени обещания за "комунистически рай на земята". 
От света Русия искаха да направят общо корито за бесове и скотове. Екатеринският духовен пророк каза, че нашите градове имат огромен потенциял духовна сила за преобразуване на Русия и връщане към висшия венец на държавното управление - Православното Самодържавие...
Предлагам на православните, живеещи по границите на Русия, с хоругви, по двама или трима, според словото Господене: "където двама или трима са се събрали в Мое име, там Съм и Аз, сред тях", - да преминат с кръстни шествия, участъка в който живеят, с иконите на Спасителя, Божията Майка и светите угодници Божии, и с Кръста Господен, - и да предадат шествието на следващите. Такова е благословението на всичките руски (духовни) старци. 
Когатро духът се повдига, по примера на Екатерининбург, Екатеринските свине врещтят по всичките "медии", че започват бесовски маршове по всички градове, и заливат с лъжи Царската Голгота. Всичко се повтаря, като преди сто години. 
Да ни даде Господ Бог, по молитвите на преподобния Гавриил Ургебадзе, да сме непримирими към враговете на православието. Старецът Гавриил, на 1 май 1965 година, на комунистическата манифестация, изгоримл 12-метров портрет на палача на всички народи, Ленин, пред всички, на правителствения площад (в Грузия).  Пред очите на всички, той залял с газ портрета, запалил го и силно извикал: - "Слава на Христа Бога! Защо славите този? Как може да се кланяте на този антихрист". Старецът Гавриил Ургебадзе... бил вкарал в лудница, но издържал всичко, молейки Бога за помощ. Той казвал и там: "Славата е украшение за Господа Бога, а вие славата приписахте на дявола"! След седем месеца той бил пуснат на свобода, като бил обявен за луд, понеже му се привиждал Христос. 
Един от най-почитаните светци в света, пророк Илия, предал на смърт 450 жреци...  тласкащи народа към вечния мрак на ада. Той бил пламенен ревнител на вярата и показал на нас, бъдещите поколения, пример, как трябва да се постъпва със слугите на сатаната. 
Това което слушате сега в тази проповед, са казали: старецът Наум в книгата "Буквари на словото"; старецът схиархимандрит Илий Назрин, в "Източниците на злото". И призивът, да се унищожат носителите на злото, в никакъв случай не се отнася към някой конкретен човек или лице, от която и да е народност, било руснак, французин, евреин, японец и т.н. Аз още веднъж напомням: "Покайте се, защото се приближи Царството Небесно", кръщавайте се, вярвайте в Евангелието и ще бъдете спасени! 
Главният девиз на масоните е: "Смърт на православието"! А според Достоевски, "руснакът, без Бога е ненужен отпадък, а не човек", със всичките, произтичащи от това, последствия. Историята на Русия, от 1905, до 1946 година, е по зловеща, по-страшна и по-ужасна, от френската революция и средновековната инквизиция... След революцията 1917 година, Ленин взел курс към създаване на държава, на сатанинското робство, наречено - комунизъм. Основните методи и средства за постигане на тази цел, станали, държавният терор и насилието. Затова на 7 декември 1917-та година била създадена наказателно-терористичната организация ЧеКа. А ЧеКа, в превод от иврит, означава кланница. Начело на тази чудовищна и сатанинска по същество, организация, Ленин поставил верния си съратник Феликс Едмундович Дзерджински, син на равин, от полското градче Дзерджиново. 
Задачите на чекистите били, да грабят, да вкарват в затворите, да измъчват зверски и да убиват. Според невероятния брой загинали от комунистическия терор, Дзерджински надминал, и якобинците, и испанската инквизиция, и терора на всичките реакции. Така Русия за дълго била залята с кръв. 
Мъченията и изтезанията, които прилагали жидо-комунистите, против руския народ, са неизчислими. Такива дегенерати и изроди, не може да се родят от нормални жени. Тези хора били шизофренични отпадъци, изроди и изверги. Ленин често казвал, че партията не е пансион за благородни девици... В общенията си към колегите и приятелите си, болшевиките били цинично откровени и многословни. За червения терор, Ленин и Троцки (Лейб Давидович Бронщейн)..., никак не си противоречели.  А влязлата в историята, като един от най-кървавите и безжалостни "народни комисари", Розалия Самуилова Залгин, Дъщеря на евресйкия търговец от висшата гилдия, Самуил Маркович Залгин, по-известна като "Землячка" , сама избрала партийния си псевдоним "Демон". 
И за тази еуфория на червения терор, ще разкажем специално, тук. Ленин я считал за образец, и за един от най-верните проводници на червения терор. За кървавите си подвизи, Розалия получила ордена Червено знаме. Тя била първата жена, удостоена с тази награда. Награда, за какво? Секретарката на кримския обком, Землячка, била сред най-главните палачи на Крим.... Тя осъждала на разстрел, не само офицерите, но и инвалидите и дълбоко престарелите войници, и цивилни лица. Такова масово унищожение на хора, Русия до тогава не е познавала. Разстрелвали ги с картечници, понеже с винтовки, не смогвали. Резали им главите, давели ги в морето, в баржи и корабчета, бесели ги по дърветата. Землячка повтаряла непрекъснато: да се разстрелят, да се разстрелят, да се разстрелят! И получавала удоволствие от страданията и убийствата. Землячка умряла 1947 година, в Москва. Прахът и, както и на много други палачи на руския народ, бил погребан до кремълсата стена. За да разберем по-добре мерзката същност на един от основните организатори и изпълнители на червения терор, Лев Троцки (Лейб Даводович Бронщейн), ще приведен некои факти от историят на партийната му дейност. 1918 година Троцки издал декрет за реквизиция (отнемане) на млади момичета, т.е всеки болшевик да може законно да насилва, да издевателства и да убива всяко момиче или жена, която пожелае или която му хареса. И в Екатеринодар, след излизане на споменатия декрет, червеноармейци нахлули в женската (девическа) гимназия, където прибрали 30 гимназистки, и ги закарали при Троцки, намиращ се в това време в двореца на войсковия атаман. Друга група ученички закарали в старокомерческия хотел, при началника на болшевисткия конен отряд, Кабзарьов. И още една група, в хотел Бристол, при матросите (или при Матросов?).  Всички те били изнасилени, а една от задържаните, ученичка в пети клас на гимназията, била изнасилвана неколко денонощия, от цела група червеноармейци. 
След изнасилването, децата гимназистки убили и ги хвърлили в река Кубан и Кара су, като вързали на краката им камъни. Хората, които след неколко дена се опитали да намерят телата им, видели страшна картина. Убитите гимназистки стоели на дъното на реката, голи и с разпуснати коси. 
Може ли да се нарече "човек", такова чудовище, което е издало и разпространило този сатанински декрет в цяла Русия, а и самият той участвал в целия този кошмар.  Животът на Троцки бил прекъснат на 22 август 1940 година в Мексико. Главата му била разбита с ледокопач. След три дни във вестник Правда била публикувана статията "Безславната смърт на Троцки", подписана от Сталин, в която имало такива думи: "Троцки стана жертва на жестокостта, предателството и измяната си. Така завърши живота си този презрян човек, като влезе в гроба с печат на челото "международен шпионин и убиец". Сталин писал - "Троцки убиха тези, които той учеше така: Убивай из зад ъгъла, предателствай заради злодейството"!
Ще приведем още неколко факта за дейността а ЧеКа. (Може би в Москва?) Червените палачи слагали жертвите си върху нажежена скара, прилагали и нововъведено мъчение "клизма с натрошени стъкла". Чекистите измислили и наказание, да привързват към корема на жертвата, саксия в която слагали плъх. И с нажежен пирон, през дупчицата на саксията парели плъха, за да се принуди да прояде корема и червата на жертвата, и да излезе през гърба й. Не случайно, на иврит, ЧеКа означава скотобойна (кланница). Там, под ръководството на чекиста Лацис, за 6 месеца били унищожени до сто хиляди човека. 
Главният московски палач Мага рзстрелял 11 хиляди човека. В началото на 1920 година в Русия имало хиляда поделения на ЧеКа, където се разпореждали със съдбите на хората, без съд и следствие. 
Такава ужасна мрежа разпростряла ЧеКа по територията на Русия, и пристъпила към унищожаване на селското население. Започвайки от богатите и знатни, и от изявените представители на културната класа, и завършвайки с грамотните селяни, които били виновни само затова, че са част от селячеството.  И така, какво всъщност направили бошевиките (евреи)? Велика социалистическа революция ли? - Не. Защото не е велика, а трагична. Социалистическа ли? - Не. А жидо-масонска!
На 6 и 7 ноември 1917 година в Петроград не е имало никакво въстание. На 8 ноември жителите узнали, че Временното правителство е арестувано, а властта е поета от Съвета на народните комисари. Почти всички командни длъжност у ЧеКа били в ръцете на евреи. Слушайте внимателно,как 19 годишна чекистка, еврейка обяснява откровено, защо всички чекистки отделения са в еврейски ръце: "Мекотелите славяни - руснаци постоянно говорят за прекратяване терора на чекистите, и ако само ги допуснем в "чрезвичайките" (поделенията на ЧеКа), то, всичко ще рухне, и от терора нищо няма да остане. Ние евреите най-добре знаем, че само да се прекрати терора, от комунизма и комунистите няма да остане и следа. Ето защо ние допускаме руснаците, на какви ли не места, но само не в ЧеКа. 
Заплатите в ЧеКа били големи. На палачите плащали отделно за всеки убит. И в техен интерес било, да убият колкото може повече хора, за да изкарат повече пари. И почти всички чекисти били милионери. 
Сред чекистите нямало психически нормални хора, а се отличавали с невероята развратеност и садизъм. Те се възбуждали от гледането на кръвта и от мъченията. Некои пиели кръв, та сърцето им да се умъртви и да не ги спохождат нощни кошмари. Други топели ръцете си в кръвта и си облизвали пръстите. Пиели кръв с вино и с шампанско. 
Юдомасоните - ашкенази, Джерджински, Урицки, Ежов и  др. унищожили безброй хора. Те вършели тези ужаси, страхувайки се за своите кожи, понеже и тях ги отстрелвали сефардите, от Световното Правителство. На сефардския терор в Русия, болшевиките ашкенази отговорили с геноцид на руския народ. Те предполагали, че това ще ги помири с лидерите на световното ционистко правителство - Шифтови, Ротшилдови, Рокфелерови и др. Но не се помирили. От 1919, до 1946 година, били унищожени около 14 милиона ашкенази. 
За световното правителсто, национално равенство не съществува. Всичките революции, гражданските и отечествени войни, са кървави следи на Световното Правителство. 
Едно от най чудовищните престъпления на болшевиките, начело с Ленин, било зверското, и ритуално, по съшество, убийство на императора Николай Втори и августейшото му семейство. Светвното задкулисие отдавна се готвело за това злодеяние. Още 1907 година била разпространена следната новогодишна пощенска картичка, на която Императорът Николай бил изобразен, като хванат за краката, от еврейски равин, жертвен петел, приготвен за рутуално убийство.   
image

1918 година, в навечерието на убийството, към мястото на злодеянието, от Москва, с отделен влак, само с един вагон, пристигнал човек с външност на равин и черна като смола брада... Разследващият цареубийството Николай Соколов, непосредствено след извършването на това злодеяние, и съвременният военен експерт Николай Смирнов... направили следното заключение: 
"В Ипатиевския дом (дворец) където били поместени царствените затворници, е било извършено ритуално убийство, а ритуалното убийсто се прави с причиняване на нравствени и физически страдания, и мечения на жертвите. Царствените страдалци и верноподанните им помощници, били стреляни в краката, за да бъдат обездвижени. След това окървавените затворници били преместени от подземното помещение, където било започнато злодеянието, и сложени на легла, в стая, намираща се на втория етаж на Ипатиевския дом. И там, два и половина часа ги измъчвали, след което червените мародери, не зная как да ги нарека, тези пълзящи гадове, ги обрали, като им отнели всички ценности, и накрая им отрязали главите. Главата на царя Николай била цялата бяла. Косата на царя побеляла, след всичко видяно (пред него жестоко измъчвали всичките му деца, начело с малолетния престолонаследник. Г.С,). Ето какво извършили бесовете, в човешки образ. Измъчени ги натоварили в камион. Те били още живи, и ги доубивали с щикове. Голите тела на царя и семейството му, а също и част от постелките, заедно с отнетите им ценности, били опаковани в сандъци, и всичко това било доставено на главните убийци, Свердлов и Ленин, за доказателство, че задачата е изпълнена. А после всичките легла, доказателства за извършените престъпления, били спешно изкарани от ипатиевския дом, и унищожени. 
Следователят Ноколай Соколов снимал телеграмата, изпратена на убийците Ленин и Свердлов: "Вашата заповед е изпълнена". 
И така, кой е бил главният организатор на цареубийството? Ритуалното убийство на царя, помазаник Божий, и неговото семейство, е било планирано и извършено от тези задкулисни сили, които още в древни времена, съзнателно избрали своя път: "Кръвта му да е на нас и нашите деца". Това са те, на които Господ казал: "Ваш баща е дяволът, и вие искате да изпълнявате похотите на баща си, а той беше човекоубиец от началото и не устоя в истината, защото в него няма истина... защото е лъжец и баща на лъжата".
Главни организатори на цареубийството в Русия били, Ленин - Вождът на революцията; Керенски - главата на Временното правителство, и от 1916 година генерален секретар на жидомасонската ложа "Великият изток на народите на Русия".(Февруари 1917 година Керенски казал: "За да се предотврати катастрофата е нужно отсраняването на самия Цар. И ако няма друг изход, няма да се спрем пред терористични и насилствени методи"). Свердлов Яков Михаилович - Янкел Мошеевич Кауфман - председател...; Юровски Яков Михаилович - Янкел Хаимович Юровски - член на уралския съвет; Глашетин Шаи Исакович - Фрам Исак, член на президиума на уралския съвет; Белобородов Александър - Янкел Исидович Вайсберг, председател на уралския съвет. Волков Пьотър Лазич - Пинкус Лазич Вайнер, - комисар на уралския съвет. Ето откъде идва улица Вайнера. А какво се намира на ул. Вайнер? 
Октомврийският преврат разруши самодържавието и нанесе големи щети на православието- основата на държано-нравствените устои на Русия. След октомврийския преврат, безбожието стана стожер на новата съветска религия, а по-точно - антирелигия, чието име е комунизъм. А Ленин в тази трагедия изигра ролята на антихриста, на двадесетия век. 
Още веднъж се обръщаме към вас, хора, не повтаряйте историята на октомврийската революция. Днес тя може да е още по-жестока, поради падението на нравите и оскъдяването на любовта. 
Трябва да се освободи от адския сатанински плен главата на руския цар Николай Втори и неговото августейшо семейство... Да ги освободим от сатанинския плен, да унищожим зикурата, да изпратим Ленин на мястото, което е заслужил, - при сатаната. .  Русия непременно ще се съвземе! Обръщам се не само към православните, но и към всички, които обичат Русия, всички, независимо от народност. Напомняме на жителите на Урал и жителите на Далечния изток, - вашите молитви чу ръководството на страната и бе построен будистки храм, на Поклонска гора в Москва... По вашите молитви бе положено началото на строителството на храма на Екатерина, в Екатеринбург. 
Молим ви, не само за молитвена помощ, но и ви призоваваме, да се обръщате към всички структури на властта, с искане за преименуване улиците на Русия и връщане на първоначалните им названия. Трябва да се преименува Свердловска област и да се премахне от всеславния Урал, мръсния червен палач и мародер Свердлов - Янкел Мошеевич Кауфман. 
Според твърдението на епископ Варнава Беряев, първопричината за революцията 1917 година било строителството и освещаването 1905 година в Питер, на будистки храм, където принасяли човешки жертви... но не искаме да знаеме за това, и така отхвърляме опита на отминалите дни. Мислим че сме по-умни от предците ни, и че с нас нищо подобно няма да се случи. А причината е, забравянето на Бога...
Един пример: Сталин, заедно с Яков Свердлов били изселени, Сталин имал куче, наричано Дяшка. И когато Сталин викал: "Дяшка, ела при мен", - тогава отивали, и кучето Дяшка, и Яшка Свердлов, т.е. Яков Свердлов. 
Но Свердлов, с когото се шегувал Сталин, се оказал по-страшен от преизподнята. Той залял в кръв Урал и цяла Русия. 
До кога Свердловска област ще носи името на този червен изрод? Пишете до всички инстанции, не само от позицията на гражданската съвест, но и от позицията на нравствен човек, определящ съдбата на цяла Русия, своята родина и бъдещето на своите деца. Без Бога, не не отивай и до прага! 
Завещанието на Стали било следното: "Аз целия си живот посветих на борба с международния ционизъм"! И когато станало известно това завещание, изнесли тялото му от мавзолея. 
Евреите болшевики заграбили властта в Русия .... унишожили храмовете, джамиите, кастелите и т.н.  Всичко което напомняло за вярата в Бога, подлежало на унищожение. Оставили само сатанинския мавзолей. 
Великият руски учен михаил Ломоносов предупреждавал: "Народ, който не знае миналото си, няма бъдеще"! Архимандрит Йоан Крестиянкин казал: "Гласът на истинските пастири наши, стремящи се да живеят по завета на великия сонм новоруски мъченици, изобличават болшевишката лъжа, и това църковно изобличние, не е политика, а е слово, утвърдено върху несъкрушимата Истина Божия. 
Сочейки непроменимата сатанинска същност на комунистическата псевдорелигия, Църквата винаги е била извън политиката, и винаги е била, не от този свят. Но и комунистическото учение, е явление, не политическо, а духовно, богоборческо и антихристиянско. И тук църквата не може да мълчи, тук е полето на нейната борба със силите на ада, тук е духовната й битка за човешките души. 
Да изхвърлим тези изроди от територията на Русия, да унищожим цифровата им идентификация, да се избавим от електронното робство! 

Богу нашему слава, нине и присно и во веки веков!  Амин.  
Превод от: http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_20427/   Григор Симов 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1798&v=y23JQP26LpA



Гласувай:
3



1. radostinalassa - Освен това един от първите закони,
01.11.2019 19:42
прокарани от Ленин е за отмяната на затвора за склоняване къв педерастия.
цитирай
2. get - Ако някой говори истината - бог в...
06.11.2019 15:04
Ако някой говори истината - бог вижда. И ако някой лъже - бог вижда.
Българите сториха много добрини за християните (руснаците), но християните забравиха.
Ала бог вижда!
цитирай
3. radostinalassa - Тук става дума за евреите,а не за всички руси
06.11.2019 17:09
От незапомнени времена евреите са били тонени от много места, заради присъщите им отрицателни качества.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28351389
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930