Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2020 13:55 - Луциферианските дълбоки корени на Холокоста на Ердоган в Идлиб, какво никога няма да ви кажат
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1334 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.02.2020 13:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Луциферианските дълбоки корени на Холокоста на Ердоган в Идлиб, какво никога няма да ви кажат
  • Изследвания
  • Досиетата на Гордън Дъф

Старшият редактор на VT Гордън Дъф изследва дълбоките корени и пипалата на тъмната страна

от  Гордън Дъф, старши редактор  - 21 февруари 2020 г.
 

https://www.youtube.com/watch?v=hRSfmjdcIv8&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=y-QV50MLpvE&feature=emb_logo
 https://www.youtube.com/watch?v=4TIJbcAmh6Q&feature=emb_logo
https://www.veteranstoday.com/2020/02/21/the-luciferian-deep-state-roots-of-erdogans-holocaust-in-idlib-what-you-will-never-be-told/

от Гордън Дъф , старши редактор

Турските войски обстрелват села през Идлиб, не е много обстрел, достатъчно. След това се появяват, за да евакуират онези, които току-що са обстрелвали, с Ройтерс, Ал Джазира и други медийни екипи с тях.

Тогава медиите обвиняват Сирия за хуманитарна криза с надеждата Тръмп да подкрепи играта на Мюсюлманското братство срещу Русия и Сирия.

imageИстинската история е стара, тайно общество, която пресича всичките 3 религии на книгата, което обяснява защо християнските евангелисти, саудитските вахабисти и ционистките екстремисти се присъединяват в хълбока срещу демокрацията на цялата планета.

Защо Ердоган подкрепя Ал Кайда срещу Русия и Сирия? Каква е връзката между тях?

И двамата се противопоставят на „баасизма“, антимасоновото движение, което се вкорени в Египет при Насар, Сирия при Асад и Ирак при Садам. Кадафи?

Той призна масонството вътре в исляма и по-специално Ислямското братство, финансирано от Саудитска Арабия и Катар, като форма на ционизма. Ционизмът не е еврейски, той е издънка на масонството, която се покланя на старите богове и на един бог, който те поставят над всичко.

image

Виждате ли, че всяка нация, която се противопоставя на масонството-Ротшилд, с действащата централна банка и дълговото робство, гази собствения си народ и трябва да бъде почистена и поробена от терористите, както беше направено в Сирия и Ирак, за да се наслади на свободата и демокрацията.

Ал Кайда е шотландска група за масонство на обредните ритуали, създадена първоначално в рамките на Гладио, програмата на НАТО от 70-те години. Ердоган е шотландски обреден масон, ислямист, представляващ Мюсюлманското братство, шотландска обредна масонска група, създадена през 20-те години.

Всички имат корени през Средновековието и преди, но за Турция, Ердоган е най-новата султанска итерация на салоно-сефардското движение, започнала като младите турци (Солун-Солун, сега в Гърция, беше част от Турция от векове, основен град с най-голямото еврейско население в Европа, 80 000). Това е родното място на масонските движения, които се бориха срещу баасистите.

Днес Турция и терористичните групи, финансирани от масонството, водени от Ал Кайда, етнически прочистват провинция Идлиб в Сирия, като използват пушки за придвижване на хората от домовете си, направени в сътрудничество с контролирани медии в САЩ и на други места, нова "следа от сълзи" ”, За да добавим към цената на холокоста, който нанесе Близкия изток след 11 септември.

 

Когато Турция започна да обстрелва сирийски войски, които се опитват да подпомогнат сегашното широко разпространено въстание срещу Турция и САЩ в окупираните и по-рано окупирани (окупирани от терористи) части на Сирия, Русия изпрати дипломатическа нота до Ердоган, която съдържа точното местоположение на всичките му сили вътре в Сирия.

Ердоган притисна и нареди временно прекратяване на огъня, докато руските аерокосмически сили заличиха терористичните съюзници на Турция, които пробиха линиите на Сирия зад артилерийското нападение.

Все пак към този текст хиляди турски военни изпразват всяко село в Идлиб, работят с филмови екипи, тероризират и след това снимат, урок, научен от Белите каски.

Сега разглеждаме дългата игра тук, където 9/11 беше само крайъгълен камък, не повече.

Отборите на VT, водени от Ian Greenhalgh, проследяват корените на Ердоган, чрез неговия „ислямизъм” и игра на Султан, към неговата истинска история и това, което го свързва с дълбоката държава.

image

Имахме всичко необходимо през 1910 г.: Сатанински гласове, които издълбаха Турция. Как се изгуби Изтокът ТАЙНА

От сър Джерард Лоутер до сър Чарлз Хардинг (частен и поверителен) Константинопол, 29 май 1910 г.

„Скъпи Чарлз,

Телеграмата на Горст от 23 април за слуховото назначаване на Мохамед Фарид за делегат в Египет на Константинополските масонства, „казано, че е тясно свързана с Комитета за Съюз и Прогрес“, ме подтиква да ви пиша малко по-нататък. на континенталното масонство, преминаващо през младотурското движение.

Правя това частно и поверително, тъй като тази нова масонство в Турция, за разлика от тази на Англия и Америка, е до голяма степен тайна и политическа и информацията по темата е достъпна само при строга увереност, докато тези, които предават политическите й тайни, изглежда застанете в страх от ръката на мафията. Преди дни местен масон, който разкри знаците на плавателния съд, всъщност беше заплашен, че ще бъде изпратен пред военен съд, заседнал по силата на нашето обсадно състояние.

Както знаете, движението „Млада Турция“ в Париж беше доста отделно от и до голяма степен поради незнанието за вътрешното функциониране на това в Солун. Последният има около 140 000 души, от които 80 000 са испански евреи, и 20 000 от сектата на Сабетай Леви (зеви) или крипто-евреи, които външно изповядват ислямизма. Много от първите в миналото са придобили италианско гражданство и са масони, принадлежащи към италиански ложи. Натан, еврейският лорд-кмет на Рим, е високо в масонството, а еврейските премиери Лузати и Сонино, както и други еврейски сенатори и заместници, също са, изглежда, масони. Те твърдят, че са били основани и следват ритуала на „Древните шотландци“.

Прочетете всичко тук на:  Как се изгуби Изтокът. ТАЙНА

Тези, които не виждате, са тези, от които трябва да се страхувате и те управляват, наред с други неща, Военните академии на САЩ, Уест Пойнт, Аннаполис и Академията на военновъздушните сили, а министърът на отбраната Майк Еспър са сега подновява контрола над американския ядрен арсенал.

Ердоган и неговите поддръжници представляват вековна мелница между сефардското масонство, базирана първоначално в „Солун“, отколкото в Турция, и килиите в Италия, Швейцария и Франция, които започват през 70-те години като „Операция Гладио“ и формират НАТО финансира коренна система за всяка голяма терористична група в света днес, с най-малко опасните, Ал Кайда и ISIS, тези, които виждате.

От хълма, 2016:

„Мюсюлманското братство се появи в Египет през 1928 г. и се превърна в най-влиятелната ислямистка организация през 20 век. Мюсюлманското братство е създадено от Хасан Ал Бана, който е на 22 години и идолизира Адолф Хитлер. Бащата на Хасан Ал Бана бил ученик на Големия мюфтия на Египет, който бил и Велик майстор на Обединената ложа на Египет, масон. Самият баща на Хасан е бил масон, иницииран в рамките на британското масонство.

Хасан създаде Мюсюлманското братство като насилствена и репресивна версия на масонството, основаваща се на радикална ислямска идеология на омразата, която ще се превърне в основна идеология на Ал Кайда и на Ислямска държава. "

Когато служителите на руското и сирийското разузнаване дойдоха при мен с историята, че трябва да се съсредоточа върху масонците, бях извън своята дълбочина. Никой от нас не смята, че Саудитска Арабия и Катар, които тласкат милиарди към тероризма, със сигурност финансират 11 септември, което е общоизвестно, правят това в комбинация с групи, които имат 100% контрол над Франция и Италия и сега управляват Великобритания при Борис Джонсън като добре.

Те са Кошер Ностра, те бяха италианските и еврейски „мафиоти“ в Америка и те са връзката между американските политически лидери след Джордж Вашингтон, всички финансирани от парични средства на Ротшилд.

От VT през 2018 г. и повече фонови материали, много добро четене.

През януари 2011 г. въведох понятието „дълбока държава“ в статията „ Rogue America and the Quiet Mutiny“. Тази статия е възпроизведена по-долу. Преценете как сме се справили оттогава. Американците са излъгани относно това, което Тръмп наистина планира.

 

Да си прав тогава не беше достатъчно. Години на писане, на изследвания и на комбинирана работа, свършена с най-доброто и най-светлото на нашето време, не бяха достатъчни. Дълбоката държава не е мениджър на хедж фондове или петролни магнати. Дори не са „еврейски олигарси“, независимо дали съществуват такива неща или не.

Дълбоката държава е стара завинаги - окултните, които вярват в сила отвъд физиката, отвъд гроба, властта, която повечето в света открито приемат под прикритието на религията, но когато са изправени пред нея в по-зловещия й вид, са твърде бързи да погледне настрани.

 

Днес ние въртим една приказка, едно мотаене на теория на конспирацията, но едно вярно просто същото. Това, което знаем за „Запад“, със седалище в Лондон, но включващо Вашингтон, Тел Авив, Берлин, Париж и тайния свят на партийните спотове, свят зад света съществува.

Когато Стю Уеб или Алекс Джоунс, онези, с които ми е политически неприятно, разобличиха Св. Хуберт и сексуалните престъпления на много водещи американци като ритуален сатанизъм, тяхното търсене и докладване бяха забелязани.

imageРитуална маска "Св. Хубертус" от сцена на смъртта на Скалия, снимка на кредит: InfoWars.com

Освен това Престън Джеймс по подобен начин е писал подробно по тези въпроси с много по-голямо разбиране. Неуспехът да се приеме, че ритуалният сатанизъм, от основаването на самия йезуитски орден, отдавна е съперник на християнството сред „елитите“ като „религия по избор“, сега застрашава света.

Преди Тръмп те се срещнаха тайно, живееха в паралелен свят на окултно разврат и само от време на време търсеха издигането на техния ред чрез изчезване на хората чрез ядрена война.

Тяхното влияние върху християнската евангелизация също е най-показателно и заплашително; „домионистките“ теории са малко повече от тънко описаното поклонение на демони с „пророчества от края на времето и приказки за грабване, преопаковани сатанинско поклонение, прикрити в християнски одежди.

Това е истинското „дълбоко състояние“.

Почистването на отчитането на редките случаи на появата на култовете, които управляват Америка, е една от причините Google и Facebook, органите на самите култове, също както и разузнавателните агенции, са от първостепенно значение. Джейд Хелм, който малцина помнят, беше част от него, психопат срещу американския народ. От Томас Матингли:

„Известен или скандален практикуващ на високо ниво на PsyOp изкуствата беше / е бивш подполковник. Майкъл Акино, [12]  командва [13] от бившия генерал Пол Е. Валели [14] в Президио (сега език на Фокс). Неизвестен за повечето, бившият майор и подполковник Майкъл Акино вече е генерал Майкъл Акино - и все още работи с NSA + [15] . Одобрението на Майкъл Акино да бъде повишено в ранг на генерал трябва да е одобрено на закрито заседание на комитета на Сената [16] , тъй като няма публични данни за това, че Майкъл Акино е считан за американски военен генерал.

Никаква дискусия за възможните или вероятните роли на „Червената кралица“ на НСА и др. В „Нефритовата измама и PsyOp“ не би била пълна, без да се споменават DCI и по-късно Prez GHW Bush [17] , Brent Scowcroft [18] , Henry Kissinger [19] , Ед Сноудън [20] , Мосад, [21] Биби Нетаняху [22] и Неоконс [23] . …Свършен. По-късните статии на VT могат да опишат в по-голяма дълбочина своите роли на Jade Helm.

imageАкино

Това, което е останало, е Акино, очарователен човек, висш американски командир с дълбоко разбиране на психологическата война и основател на Храма на Сета, ритуалната сатанинска група, която контролира американските служебни академии и в момента ръководи Пентагона.

Истинската война през годините на Обама се води вътре в Пентагона с министъра на отбраната Чък Хейгъл и генерал Мартин Демпси, чистящ военните от поклонниците на сатаната „Храм на Сета”, които поеха контрола под Рейгън.

Прикритията са частни острови или „ловни курорти“ и Тръмп имоти, площадките на глобални елити “, чиито средства съставят трилиони, а не милиарди. Самото семейство Ротшилд разполага с достатъчно от това, което наричаме "пари", каквото и да е това, за да купи цялата планета, богатство, оценено на над 100 трилиона долара.

Не става въпрос само за дребни фронтови мъже, за „невръстните деца“ на шефа на мафията Рой Кон и техните сексуални партита с наркотици, супермодели и момичета пред тийнейджъри, закупени от наркомани, паркирани майки.

Не става въпрос само за забравения скандал Франклин или въображаемия дебат на пица на Комета.

Има един истински свят, както Джон Кенеди предупреди преди толкова години, избрани цитати:

  • „Самата дума„ секретност “е отвратителна в свободното и отворено общество; и ние сме като народ по своята същност и исторически против тайните общества, тайните клетви и тайните производства. "
  • „Днес не е обявена война - и колкото и ожесточена да е борбата, тя никога няма да бъде обявена по традиционния начин. Нашият начин на живот е под атака ”
  • „Ние се противопоставяме по целия свят чрез монолитна и безмилостна конспирация, която разчита предимно на скрити средства за разширяване на сферата си на влияние - на инфилтрация вместо инвазия, подривна намеса вместо избори, на сплашване вместо свободен избор, на партизани вместо нощ на армии по ден ”
  • „Това е система, която е прибрала огромни човешки и материални ресурси в изграждането на плътно изплетена, високоефективна машина, която съчетава военни, дипломатически, разузнавателни, икономически, научни и политически операции“
imageRFK и JFK

Когато добавим към това публичния край на Google и Пентагона и техния признат проект за изкуствен интелект, това, което не виждаме, е пристрастяването на онези, които смятат себе си за елити и безмозъчните армии, които ги следват, пристрастяване към окултното.

Едно от моите собствени незначителни преживявания беше свързано със смъртта на Антъни Скалия, правосъдие на Върховния съд. Като член на борда на фондация и с опит в сигурността, бях повикан в Италия, за да се срещна с техните полицейски сили за борба с тероризма, за да разследват връзките между жертвата на сексуален трафик на деца и терористичните атаки в Париж.

Следата доведе до конфискувани компютри и арестуването на култов лидер в Юта, който доставяше деца на култове, чието членство включваше кралски семейства на Европа и лидери на правителството и частния сектор в Америка. Когато доказателства доведоха до връзките на Антъни Скалия с тази група, той беше убит и то беше прикрито по детски. От публичната история за европейския край на арестите, както съобщават NBC News и VT:

„Уебсайтът работеше от сървър със седалище в Холандия и на своя височина се похвали до 70 000 членове по целия свят“, добави той. 
Полицията е проникнала в сайта

В изявлението на Европол се казва, че полицията във Великобритания и Австралия са проникнали в сайта, за да идентифицират членовете, които представляват най-голяма опасност за децата. Полицията понякога се представя за деца онлайн като част от разследването.

В случая са участвали правоприлагащи органи от 13 страни, включително САЩ, Австралия, Канада, Италия, Испания и Обединеното кралство, съобщи Европол.

В изявлението се казва, че анализаторите на Европол са пробили защитните функции на ключов компютърен сървър в центъра на мрежата, който разкрил самоличността на заподозрените нарушители на детски пол.

След ареста си холандският администратор на форума помогна на полицията да наруши криптиращите мерки, които защитаваха идентичността на потребителите, позволявайки на полицията да започне тайните си разследвания. 
"Впоследствие Европол издаде над 4000 доклада за разузнаване на полицейските власти в над 30 държави в Европа и на други места, което доведе до арестите на заподозрени и охраната на децата," Европол заяви "

Американският край на това започва през 80-те години на 15 военни бази, където децата са били малтретирани в детски центрове, ритуално сатанинско насилие. Тогава беше докладвано; но когато ФБР реши, че ритуалният сатанизъм не съществува, както веднъж решиха, че и мафията е въображаема, вратата беше затворена.

Тогава научихме, че Boys Town, детският дом, базиран в Небраска, основан от отец Фланаган, изигран от Спенсър Трейси във филма, е източник за трафик на секс във Вашингтон в това, което по-късно, но временно се наричаше "Скандалът на Франклин", започна картината да попълня.

Това, което трябва да направим тук, е да опишем слабостите на човешката душа и да отворим някои очи. Представете си свят, в който децата нямаха граници, свят „Доналд Тръмп“ или „Джордж Буш“, в който наистина можете просто да разстреляте хората на улицата за забавление.

Представете си живот, започнал със секс и наркотични оргии, който мигрира към ритуални убийства от скука. Това е съвсем реалният свят, направо от британските филми от студиите „Хамър“, където тайните общества надхвърлиха обикновения разврат на едро, реалния подвод на живота в Европа и Америка, както отбелязваме в Израел и Саудитска Арабия, и докъде това пътуване с автобус отива.

imageИзкуството имитира живота, а понякога и обратното (Фото кредит: д-р Стрейндж)

Този автобус сякаш спира при „окултвил“ и се опитва да пресече тези бариери пред свръхестественото. Силните никога не са наистина религиозни; всичко това е акт. Те вярват всичко наред, в ангели и демони и оцеляване след смъртта; това е основата на всички тайни общества и винаги е било.

Точно сега те управляват света и няма никой наоколо, който да държи Джон Болтън и Дони Тръмп или Борис Джонсън под опаковки, хора, за които силно подозираме, че е станало напълно безумно от гонене на демони, реални или въображаеми, и „примамливи“.

Това правят тайните общества, защо съществуват, обещанието за прекратяване на сделка с дявола за отвъдното, концепция в основата на много организирани религии. 
Ако небето съществува, грабването, ако наистина има деви за мъченици и милиони, може би милиарди вярват на такива неща, защо не биха били психопатите сред нас, а ние ги наблюдаваме как изпълняват безумието си на публично място, имат своите собствени убеждения, техните собствено небе и собствените си богове?

Разбира се, че го правят. Пренебрегването на това може да убие всички нас. Дадохме на подуто и зло дете вълшебното червено копче, което да убие всички нас; и колкото по-очевидно е луд той става, толкова по-очевидно става, че няма „родител“, няма герои и патриоти в Пентагона и няма проверки и баланси в Конгреса.

Всички те са част от него. Събудете се!

По „детски“ ми напомнят събитията днес, американски флот, натоварен с „умни ракети“ на Тръмп и неговия план да унижи нация с 6000 ядрени оръжия, от които купуваме нашите ракетни мотори. Ето защо добавих „култ към смъртта“ към „Сатанинско“.

Започваме нашия сатанински аспект през 1982 г. в Президио, училището за разузнаване и командване при Акино и Валели. Има още един термин за работата на сатанинската дълбока държава и това е „теория на хаоса“.

Отговорът е прост, безкраен от война и раздори, хранейки „звяра“.

Това е сърцето на глобализма на дълбоките държави, а не печалбите от петрол или „Големия Израел“. Човечеството като добитък се отглежда за своите страдания. Може ли да е толкова просто? Погледнете какво е направено със Сирия и какво знаем.

Няма нищо нормално в това, което се случва сега. Няма данни за сирийски газови атаки, далеч от това. Има огромно доказателство, че САЩ, Великобритания, Израел и Саудитска Арабия са инсценирали цялата работа.

Сирия държи затворници, да, американци и британци, израелци и саудитци, които командваха цялата работа. Те трябва да ги парадират по улиците на Дамаск и да изиграят своите признания пред ООН, но ние знаем истината.

Той ще бъде блокиран от новините, изчистен от интернет или завъртян като „отвличане на военни престъпления“.

VT направи своята част, публикувахме снимки на химическото оръжие, немско и британско, контрабандно през Турция. Интервюирахме участващите в издирването на сцената, руски и сирийски, публикувахме филмите, доказателствата, но освен ВТ и медиите в Близкия изток и Русия, изобщо няма новина, тотално затъмнение.

Тук нещо не е наред.

Рядко поглеждаме зад завесата. „Досието“ на Тръмп беше един от тези епизоди. Някои от нас подозират, или повече от подозират, че отива по-далеч. Когато знаем, че правителството на САЩ не само е похарчило милиони за „дистанционно гледане“, но държи сила на „психически воини“ в лагер Huachuca, тогава всичко е възможно.

Това, което се случва сега, войната във Вашингтон не се отнася до политиката, а по-скоро опит за няколко „свети воини“ да се преборят с това, което те казват, е „култ на сатанинската смърт“, който вкарва ноктите си в DC през годините на Рейгън и контролира две председателства, Буш 43 и сега Тръмп.

През по-голямата част от живота си бях научен, че зад всичко това стои „икономически детерминизъм“ или „неоколониализъм“ с корумпирана политика и детски религиозни проблеми, като превръзката на прозорците се заблуждава с „бучките“, които съставят онези, които плащат сметките, често с живота си.

От ветераните днес, 14 януари 2014 г., когато VT представи Deep State:

РОГА АМЕРИКА, МЪЛКАТА МЪТИНА
от Гордън Дъф, старши редактор

Публикувана за първи път на 14 януари 2011 г.

image

Как приватизацията, религията и конституционните злоупотреби създадоха държава в сянка

„Сили, които са извън всяка политическа система, предвидена от Бащите-основатели, контролират Америка, сили, способни да отстраняват или да отменят всеки избран служител или който и да е закон, до и включително дори Конституцията на Съединените американски щати.“

Преди малко повече от 2 седмици Джон Уилър III, бивш специален помощник на секретаря на ВВС, мъж, чието възобновяване във Вашингтон го постави в контакт с президенти, бе намерен в задната част на камион за боклук. Две седмици по-късно няма полицейско разследване, няма причина за смъртта, няма въпроси от пресата, просто мълчание, оглушително мълчание.

imageДжон П. Уилър III, тяло намерено в сметище за Делауер

Нищо не се казва за кариерата на Уилър, високопоставен виетнамски ветеран - човек, който много се възхищава, дори обича. Работата - войната за биохимия, ядрените програми - сега е напълно затъмнена.

Остава само миг или два от видео, много необяснимо; Уилър, безупречният, дисциплиниран професионален дрейф в това, което изглежда е мъгла, предизвикана от LSD. Там завесата беше изтеглена, вратата беше затворена, няма по-нататъшна прикриваща история, никаква подготвена лъжа, „Въображаемите“, отговорни за такива неща, хванати извън баланс, поне този път.

Джон Уилър беше ясно: „Човекът, който е познал твърде много.“

Уилър също беше „изпълнител“ - част от армията от частни граждани, които сега контролират всичко, което Министерството на вътрешната сигурност няма. Ние наричаме това „приватизация“.

ПРИВАТИЗАЦИЯ И НЕПРАВИТЕЛНОСТ

„Приватизация“, друга дума за „паралелизация“, постави контрол върху повечето отбранителни и разузнавателни функции в ръцете на неотменими частни контрагенти, „без оферти“, неизменно политически партизани и много уникално желаещи да участват в престъпността на ниво, дотогава невъобразимо.

Какво направиха бракът между частния сектор, натоварен с най-чувствителните функции на националната сигурност, тези, които изискват най-много надзор, тези, които са обект на най-отвратителни злоупотреби, и администрация, която вече не контролира ясно юздите на правителството. е бедствие, уникално дори по стандартите на 20-ти век.

Най-голямата военна сила в историята на човека би се превърнала в фактическа наемна сила, която на практика е завладяла Централна Азия, като я е подготвяла за систематично поробване, за отнемане на ресурси. Икономическият модел е невероятен по обхват. 300 милиарда долара годишно се изразходват в Афганистан. 200 милиарда долара от това са откраднати. Единственият резултат от военните действия на Америка? Унищожаване на региона, обедняване на Америка и 65 милиарда долара производство на хероин.

Смъртта на Уилър ни води по няколко алеи. Те се усукват, обръщат се, преплитат се, но всички те свършват на едно място, едно неумолимо място, друг фактоид, съставящ мозайката, моделът разкрива факта, който сега е неизбежен за толкова много хора, че съществува тайно правителство. Правителството може да е грешна дума, тъй като „хаосът“ е трудно „правителството“, а хаосът е мястото, където ни отвежда тази мозайка. Безсмислена и почти детска алтернативна реалност е създадена от пресата и поп културата - групите, за които Хелън Томас би ни казала, са едно и също.

Скривайки се зад воал на тайна, защитени от бюрократиите на Кафкеск, една върху друга, защитени от тотална разбивка на обществената отговорност, всеки сектор, било то обществено образование, финанси, новини и медии, правителство и отбрана, всеки по-съучастник от последния, преодоляването на глада за истината и чувството за солидност, на „вярваемост” е накарало милиони да следват конспирацията като новата религия.

Дори и това само по себе си сега се управлява, Wikileaks и неговите „партньорства за пресата“, алтернативните медии се удавиха в какофония от боклук, кооптирани, проникнати, повлияни и закупени. 
1963 THRU REAGAN

След убийството на президента Джон Ф. Кенеди през 1963 г. непрекъснато се шепне за „правителство в сянка“, управляващо САЩ. Твърди се, че тази кабала е взела Америка във Виетнам, нейната най-катастрофална война и планира с Израел „фалшивия флаг“ атаката на USS Liberty през 1967 г., за да тласне Америка към нахлуване в Близкия изток.

imageОсакатеният USS Liberty след атаката на израелските военни самолети, 8 юни 1967 г., при 34 американци загинали и 171 членове на екипажа са ранени.

Първите неоспорими публични признаци на „правителство в сянка“ се появиха в рамките на Рейгън с Иран Контра, когато бе открита група, базирана в Белия дом, която продаваше оръжие на нашите врагове и разпространяваше наркотици в големи мащаби. Десетки висши служители бяха съдени, осъдени; някои присъди бяха отменени по произведените технически средства, други, включително министър на отбраната, получиха помилвания за президент.

Твърдението беше „борба срещу комунизма в Централна Америка“. Истината комунистите напуснаха властта, след като загубиха свободни избори, онези, които самите комунисти държаха, докато нашите „патриоти“, тайното правителство, напълниха градовете ни с напукване на кокаин по тона, обличаха собствените си джобове и създадоха организация, която по-късно да бъде използван за фалшифициране на избори и нарушаване на свободите на Америка.

КУП ПО ЛЕВИНСКИ

Обикновено за правителството в сянка никога не се говори. Видяхме ръката на правителството в сянка, когато тогава "първата дама" Хилъри Клинтън говори за "огромна конспирация вдясно." Тя веднага беше смазана от пресата за това и imageопитът й да пречупи удушението, което фармацевтичната индустрия има на Конгреса, един наскоро възстановен с енергия. Правителството в сянка отприщи Моника Левински и по-късно използва частно финансиране, за да импийч на президента Клинтън.

Хилари, в акт на невероятна храброст, беше стъпила на истинската „трета релса“ на американската сила. Не, това не е типичната свещена крава, Израел. Днес ние казваме, че Картър е бил „анти-Израел“, но именно Рейгън е имал характер да им отстоява сила, отдавна изчезнала от американската политика.

Хилари заплаши фармацевтичната индустрия, след това в разгара на своето влияние. Днес, с до 40% от военните сили на Америка за антипсихотични лекарства, мечтата за контрол на ума и "MK Ultra" е надвишена извън всяко друго, освен най-смелото въображение. С типичните „странични ефекти“ са самоубийствена идея, химическа кастрация, тремор, заблуда, загуба на воля, загуба на преценка, загуба на работоспособност, поколения „зомбита“ ходят, шофират, спъват се, мнозина са в полу-мечтано състояние, чрез Америка Пейзаж на 21 век.

Цензурата и секретността са необходими все по-малко, тъй като фармакологията и „сваленото“ публично образование вземат неизбежната си такса.

преобръщам

„Правителството в сянка“ придобива форма през 2000 г. Републиканската номинация е фалшифицирана; Джон Маккейн беше разбит от произведени скандали, всички с една цел, за да вкара екипа на Дик Чейни и Доналд Рамсфелд, кохорти от годините на Никсън, на власт. Превозното средство беше злополучното дупе, Джордж „W” Буш.

Изборите през 2000 г., фалшифицирани машини за гласуване, „строга конструкция“ на Върховния съд, който избира президент въз основа на „диво либерална“ интерпретация на теорията за „еднаква защита“ на конституцията, беше първоначалното поражение във война, „глобалистите“ срещу човечеството. Изпълнението на дневния ред започна с 11 септември и фалшивите терористични войни.

Механизмът на ентропията, корупцията, икономическия крах и империята с наркотици в Афганистан вече няма съмнение. Сили, които са извън всяка политическа система, предвидена от Бащите-основатели, контролират Америка - сили, способни да отстраняват или да отменят всеки избран длъжностно лице или който и да е закон, до и включително дори Конституцията на Съединените американски щати.

Обикновено „правителството в сянка“ покрива добре следите си, тъй като членове на Комисията от 11 септември викат от покривите от години. Дори когато не се случва, тайната и цензурата влизат, винаги „защитават“ обществото от проблемите, създадени от, добре, създадени от цензурата и секретността.

MINOT-BARKSDALE, ЗАБРАНИЯТ МЪТИН

През август 2007 г. най-малко 6 ядрени бойни глави бяха откраднати от военновъздушната база Минот в Северна Дакота. В момента, в който са били натоварени, те изчезнаха от ядрената инвентаризация на Америка, „неизвестно място“, нещо, което не би трябвало да се случи. Не е възможно „неправилно тълкуване“ на поръчките, няма грешка, не е издаден „грешен етикет“. Тези оръжия бяха откраднати, чисти и прости. Дискусиите на отделни командири, които имат право да разполагат оръжие, истории за произшествия, объркване или политически изравнения във ВВС са „червени херинги“.

Нищо не е по-контролирано, по-сигурно, по-ограничено, по-класифицирано, по-защитено от ядрения арсенал на САЩ. Обаче в този съдбовен ден през 2007 г. половин дузина или повече водородни бомби бяха извадени от сигурен бункер без никакви документи, никакви поръчки, нищо.

Това е военната. Хората са в затвора за загуба на фенерчета.

Те са били натоварени в оръжейния залив на бомбардировач с далечен обсег на В-52 за транспортиране до места непознати, с неизвестни цели. Самолетът нямаше заповеди, не беше част от никаква мисия, не работеше под никаква законна командна структура, всъщност в момента, в който оръжията бяха заредени, вече не беше американски самолет. Мисия, дори при най-невинните възможни обстоятелства, която би изисквала знанията на президента и неговия персонал, със сигурност, на Съвместния началник на щабовете и вероятно Съветът за национална сигурност, както изглежда, е разрешил себе си, от „тънък въздух“. "

Въпреки че по-късно самолетът кацна във военновъздушната база Барксдейл в Луизиана, няма данни, които да подкрепят това като предназначението, далеч от него.

imageЛинията на ядрените плъхове от 2007 г. извън Минот - акт на доминионистично отчаяние преди империята на фин де Буш

Кражбата, отвличането, изберете термина, това са най-добрите две досега, станали извън командния орган на правителството на Съединените щати, нарушавайки всички протоколи за съхранение, боравене и разполагане на ядрени оръжия. Инцидентът беше също нарушение на договори, изискващи Америка да запаси запасите си от ядрени оръжия, не само от екологични бедствия, но, както и при този инцидент, от метеж от членове на военните и цивилните клонове на нашето правителство, действащи извън властта, вкл. като цивилни, акт на пиратство, бунт, акт на въстание.

Всичко, за което Израел всеки ден предупреждава Америка, радикалните групи в Иран и Пакистан, които получават контрол над ядрите, наистина се случиха, но не с мюсюлманските радикали, а не в Близкия изток, това се случи тук у дома. Радикалите бяха християни, поне от някакъв вид, вероятно с намерение в Армагедон, може би планираха да продадат оръжията на Иран или Северна Корея или, по-вероятно, да ги прибрат за „дъждовен ден“.

„Инцидентът“ на Минот-Барксдейл показа не само, че съществува тайно правителство, но е способно да води не само външна политика, но и да създаде достоверна термоядрена заплаха за света.

СЪДЪРЖАНИЕ „НЕ ТАКА КОИНЦИДЕНТАЛ“

Когато самолет от ядрено оръжие е отвлечен от екстремистка организация, обвързана с най-високите нива на сила в Америка, можем да попитаме, защо тогава? Какво се случваше в Америка през август 2007 г.? Случи ли се нещо тогава? Защо 6 ядрени оръжия бяха откраднати точно в същото време, когато Америка претърпя най-големия финансов колапс, стана жертва на най-голямото финансово престъпление в световната история? Това съвпадение ли е?

Ние знаем тези неща със сигурност:

  • Това беше 11-ият час, последните минути на 11-ия час, последният шанс да започне война с Иран. Ирак беше временно „стабилизиран“ от масивни подкупи, изплатени по програмата на генерал Петреус „Сунитово пробуждане“, поправка за „помощ в лента“, която скоро ще се разпадне, Афганистан се превърна в безнадеждна труда и обществеността се обърна към президента Буш, което му дава най-ниските оценки за одобрение за всички времена, оставяйки неговото председателство да се провали и дискредитира.
  • Това, което започна като малка ипотечна криза, разкри по-дълбока болест, схемите на „токсичните деривати“, които ще сринат цялата финансова система на Америка? Само 5% от неправилно управляваните фондове са свързани с ипотека, 95% е мащабна схема на Понци от „банките“, които се заеха да създават богатство от въздуха, подписвайки цялата американска икономика, облигационни и фондови пазари, корпоративна печалба, пенсионни планове , всички подкрепени от нищо. Парите, които повечето американци смятаха, че не са дори „фалшивият“ боклук, изваден от Федералния резерв. Всъщност беше въображаемо скоро да изчезне, „пуф!“

Как 6 ядрени оръжия, при условие че това е единствената кражба, нещо, което никога няма да научим, да бъдат използвани за покриване на престъпленията на цялата финансова общност в Америка? Каква употреба на оръжия за масово унищожение би променила възприятието на обществеността, все по-подозрителна към другото голямо съвпадение на всички времена, 11 септември?

Дали оръжията трябваше да бъдат взети извън страната, за да нападнат други хора или да бъдат върнати обратно, контейнер в морско пристанище, автомат на стадион, на ракета, принесен у дома? Години наред фронтовете на тайното правителство, онези, които лесно се разпознаваха, не бяха направили малко, но подготвиха Америка за подобен случай. При липса на 12 трилиона долара ли ще бъде достатъчно изгарянето на американски град?

imageПо време на пожара в Серо Гранде, който предизвика цялата евакуация на графство Лос Аламос - май 2000 г. - огънят изгаря толкова горещо, че охраната по пътя се стопи. Тук местните лосове търсят убежище в поток срещу онзи ревящ като на товарен влак inferno със своите ветрове от 65 мили в час, за които се твърди, че са създадени от конвекционната пещ на Wildfire. Какво е тествано тук? СРЕДСТВА, МОТИВА И ВЪЗМОЖНОСТ

Професионалните служители на правоприлагащите органи, където такива неща все още съществуват, разглеждат всяко престъпно деяние на три етапа: Средства, Мотив и Възможност. Средствата и мотивът изобщо не са очевидни, освен ако някой не желае да приеме, че върховният командир на ВВС на САЩ са предатели.

Нека отделим секунда, за да разгледаме плашеща тенденция, която може да е довела до тази привидна уязвимост. Как е възможно ВВС на САЩ да бъдат инфилтрирани с командири, лоялни към властовата структура извън всяка приета норма? Какви ценности биха направили това възможно? За да разберем разбиването на командването във ВВС, трябва да разгледаме Академията на военновъздушните сили в Колорадо Спрингс.

„ТАЛИБАНИЗАЦИЯТА“ НА ВЪЗДУШНАТА СИЛА

Преди няколко месеца с „Ветераните днес“ се свързаха с делегация от кандидати за офицери, посещаващи Академията. Казаха ни, че Академията се ръководи от религиозен култ, известен като домионистите. Тази група, тази култова, насилствена, хищна, обвинена в „промиване на мозъка“ новобранци, мъчения, сплашвания, бързо придобива пълен контрол над офицерския корпус на ВВС на САЩ. Програмата им е странна версия на евангелския ционизъм, подчинението на жените, причудливите вярвания в ядрения апокалипсис и най-лошото от всичко - тотално пренебрежение към конституционната власт и легалната командна структура.

Дали тази група е способна да открадне ядрено оръжие, което може да се използва срещу САЩ? Единственият отговор е силно "Да!"

Могат ли убежденията за причудлив религиозен култ да представляват мотив за ядрена кражба? Има ли този култ достатъчно „средства“ и „възможност“ да се опита такъв вид операция, която вероятно би могла да доведе до ядрен апокалипсис и да предизвика „крайните времена“, както се изисква от техните вярвания?

Това, което американецът доказа на света, поне онези нации със свободна преса и хора, които все още са способни на критично мислене, е, че не само ядреният арсенал на Съединените щати е най-уязвим, а тези, които го пазят, са най-радикализираните и най предразположени към терористични актове.

Американският ядрен арсенал се пази от талибани от десетилетия. Какъв може да бъде мотивът за това?

ВЪПРОС ТАЙВАН И ПОВЕЧЕ

Американски В-52 беше принуден да кацне и предаде товара си от ядрено оръжие във военновъздушната база Барксдейл в Луизиана и 80 души персонал на ВВС бяха принудени да подадат оставка. Проблемите с „дисциплината“ бяха посочени като причина. ВВС нарича инцидента „наведено копие“, просто нарушение на процедурата.

Въпреки публичната побеляване, „наведеното копие“ беше не само „счупена стрела“, но както посочи сенатор Левин, „досега не е имало нарушение на ядрените процедури с такъв мащаб“. Сенаторът Бил Нелсън го нарече "помия". Това, което не беше, беше първият път, когато се случи такова нещо.

През 2006 г. в Тайван са изпратени „ядрени предпазители” за ракета Minuteman III, опаковани като „хеликоптерни батерии”.

По това време Minuteman претърпя големи подобрения не само в механизмите за безопасност, но и в способността за насочване. „Предпазителните“ единици, които бяха на разположение за превоза, не бяха просто обединени, те бяха проектирани да обновят стареещия ни флот от ракети Minuteman, най-модерната технология за насочване в Америка за най-важната ни система за възпиране.

Какво наистина се е случило? Със сигурност не е това, което ни беше казано. Има ли Тайван технологията, като я е адаптирала към системи, които са закупили другаде, ядрени спусъци, може би имат едно или повече от ядрените оръжия, за които се смята, че липсват в израелско-южноафриканския арсенал? Запазиха ли технологията или я продадоха в Китай или Индия? Това пореден случай ли беше?

През октомври 2010 г. 50 ракети Minuteman III, 1/9 от тези в арсенала на Америка, преминаха „на въртене“ за 45 минути, под контрола на, добре, всъщност не знаем. Знаем само, че официалното правителство на Съединените щати не разполагаше с достатъчно меганатура, за да превърне Европа в пепелник.

Месец по-късно ICBM беше изстрелян от подводница на 35 мили от Лос Анджелис. САЩ твърдят, че това е самолет, метеорологичен балон, но ракетните техници го определят като голям ICBM с неизвестен произход, неразрешен и, както при убийството на Джон Уилър III, нещо, което американците са помолени да пренебрегнат, да забравят, да се преструват, че никога не се е случило.

ТЕНОТО „В ПЛОЩЕН МАГАЗИН“

Обикновено хаберът, егото, което кара престъпните социопати да искат оценяването на работата им, независимо дали става въпрос за грабеж на банки или изнасилване и убийство на товари на малки деца, има отрицателни последици. Когато вицепрезидентът Чейни създаде команда за специални операции в собствения си офис, която ръководеше военни и разузнавателни операции без одобрение на бюджета или правен надзор от какъвто и да е вид, той демонстрираше умиление на криминален психопат.

Вижте законността, дори и по стандартите на „Алберто Гонсалес“.

Едно нещо е една национална държава да прибягва до изтезания, отвличания или дори актове на военна агресия, подкрепени от опити за оправдание, като тези, видени през 2003 г. от Колин Пауъл в Организацията на обединените нации. Пауъл загуби кариерата си, уважението на света; а Америка беше брандирана измамлива нация и агресор.

Когато един избран служител, като вицепрезидента, започва служба, натоварена с присъствието на погребения и в действителност нищо друго, не само да формулира политика извън офиса на президентството, но да провежда военни операции на своя власт, орган, който прави не съществува, няма закон, със сигурност не е конституцията, тогава лицето, което заема тази длъжност, въстава срещу правителството на Съединените щати.

Вицепрезидентът не може да разпорежда отвличания, убийства от дузина, може би стотици или повече, не може да командва войски на място, вицепрезидентът е главнокомандващ на нищо. В тази служба няма никакъв команден орган, нито реален, нито косвен, нито може да бъде назначен или прехвърлен там, освен ако президентът на Съединените щати не е дееспособен.

25-ата поправка на Конституцията, ратифицирана през 1967 г., съдържа следния език:

Раздел 3. Всеки път, когато президентът предава на президента про-темпора на Сената и председателя на Камарата на представителите, писмената му декларация, че не е в състояние да изпълнява правомощията и задълженията на службата си, и докато не им предаде писмена декларация напротив, тези правомощия и задължения се изпълняват от заместник-председателя като изпълняващ длъжността председател.

Раздел 4. Всеки път, когато вицепрезидентът и мнозинството от главните служители на изпълнителните отдели или на друг орган като Конгреса могат по закон да предоставят, изпращат на президента про tempore на Сената и на председателя на Камарата на представителите писмено декларация, че президентът не е в състояние да изпълнява правомощията и задълженията на службата си, вицепрезидентът незабавно поема правомощията и задълженията на службата като изпълняващ длъжността председател.

След това, когато президентът изпрати на президента про tempore на Сената и председателя на Камарата на представителите писмената си декларация, че не съществува неспособност, той възобновява правомощията и задълженията на службата си, освен ако вицепрезидентът и мнозинството от двете главните служители на изпълнителния отдел или на друг орган като Конгреса могат по закон да предоставят, изпращат в срок от четири дни до президента про tempore на Сената и председателя на Камарата на представителите писмената си декларация, че президентът не е в състояние да изпълни правомощията и задължения на службата му.

След това Конгресът решава въпроса, като се събира в рамките на четиридесет и осем часа за тази цел, ако не е на сесия. Ако Конгресът, в рамките на двадесет и един дни след получаване на последната писмена декларация или, ако Конгресът не е на сесия, в рамките на двадесет и един дни след като Конгресът е длъжен да се събере, определя с две трети глас от двете палати, че президентът не е в състояние да изпълнява правомощията и задълженията на службата си, заместник-председателят продължава да изпълнява функциите на изпълняващия длъжността президент; в противен случай президентът възобновява правомощията и задълженията на службата си.

Извън тези конкретни обстоятелства, вицепрезидентът действа в качеството си на консултант само с друг орган, освен посочения в Конституцията, който уточнява, че вицепрезидентът председателства Сената и може да гласува безрезултатно, ако и когато обстоятелствата го диктуват.

Въпросът за вицепрезидента Чейни е само германски, основан на публичното му приемане на ясна президентска и суперпрезидентска власт, извънконституционна власт, по време на администрацията на Джордж Буш. Действията, агресивна война, експлоатация на тайни затвори, убийства и други са основни престъпления, както са очертани по време на Нюрнбергските военни трибунали и са предмет на международна юрисдикция.

Дали тези действия, тези, които Чени (и Рамсфелд) признават публично, тези, които можем да докажем, съчетани със стечение на обстоятелствата, толкова много от тях дават адекватна причина да приемем конспирация, тайната глобалистка кабала действа на мястото на планирано правителство на Съединените щати? Самата четка на историята ли е оставила малко място за предположенията в противен случай?

Откриването на древна Тора доказва, че ционистите почитат сатана?

Предговор от Гордън Дъф, старши редактор на VT

Ние сме във война на добро и зло далеч над всичко, предвидено в религиозните учения. Нека да ни предговорим с „коригирана windage.“

Изтрийте линиите между езическото и не езическото, между религията и митологията. Нека също да коригираме времевата линия, вземете това, което вероятно вярвате, че беше светът през 4000 г. пр.н.е.

Направете Средиземноморието езеро, изцяло сладководно, захранвано от поредица от огромни езера и реки, съставляващи Северна Африка, без пустиня Сахара. Напълнете Арабския полуостров с градове-щати, гори, селскостопански земи и евентуално помислете, че голяма част от това, което сега се приписва на ранните близкоизточни цивилизации, може и да е имало другаде, сега под пясъците.

Обърнете внимание, че през годините на Рейгън космическата совала прелетя този регион, използвайки усъвършенстван проникващ на земята (SAR) радар. Резултатите изтриха библейската история и по този начин бяха класифицирани едва след незначително издание чрез National Geographic.

Нямаше Черно море и Балканите бяха лесни съперници на Близкия изток.

В един момент има неща, за които само можем да гадаем, какво се е случило със Земята, геоформирано в това, което виждаме днес, празни пустини, изтрит и измислен в древен свят.

Това, което също губим, е произходът на боговете, Молох, Ваал, за които се говори в Битие.

Кои бяха тези богове?

„Няма да имаш други богове преди Мен“ (на иврит: לא יהיה־לך אלהים אחרים על־פני)

Това, което знаем, е, че те са били мощни, те са били известни и са "отглеждали" човечеството. Смъртта на Молох от поредицата „Спяща куха“:

 

Противопоставяха ли се по някакъв начин на египетския монотеизъм?

След това, когато посещаваме Баалбек в Ливан или Египет и виждаме камъни, които тежат стотици тонове, неща, които днес нищо не може да се движи, използвани като основи за градове и храмове, ние си задаваме въпроса: „Кой направи това и поискаха ли живота на нашите деца в заплащане?

Глупав въпрос? Прочетете нататък.

Въпреки че Второзаконие се приписва на Мойсей, малко учени приемат това насериозно. Това е важно, защото именно Второзаконие се занимава с въпроса за израилтяните и жертвите на децата. С голям риск историята на самия Авраам също е отворена за интерпретация.

Второзаконието е „проектирано“ назад във времето, за да изчисти историята на Авраам от проблемите на детската жертва и по този начин поставя толкова много под въпрос, но това не е това, за което днес ще говорим.

Ако някой е преместил Второзаконие към V в. Пр. Н. Е. (4-500 г. пр.н.е.), периода на класическата Гърция и основаването на Рим, като по този начин го освобождава от безумната креационистка теология, виждаме нещо съвсем различно. Второзаконие, по-специално 12:31 се занимава с поклонението на Бафомет и Молох в рамките на юдаизма и широко разпространената практика на детските жертвоприношения.

Няма да се покланяте на Господа, вашия Бог по този начин, за всяко гнусно нещо, което Господ мрази, че са направили за боговете си, защото те дори изгарят своите синове и дъщери в огъня на своите богове.

Виждаме и истинската основа за причудливите обрати в евангелското християнство, масонството, други тайни „мега” общества и езотеричните практики на йезуитите. Възможно е също така да спечелим обосновка за многообразието в юдаизма, като олигархията на поклонниците на Молох следва вавилонските учения и основен поток от евреи, които следват традиционните вярвания.

Доказателствата за координирани и широко разпространени практики за жертвоприношения на деца / сексуално насилие над деца в широка коалиция, както изглежда, на различни различия в убежденията, пораждат хипотеза, подкрепяща наличието на скрита религия зад Кошер Ностра.

Тук става ясно за Доналд Тръмп.

Засега това ни води. Ние сме готови да приемем, че има евреи, които не се покланят на Молох, но има много, които го правят, и те контролират Израел при ликудистите и представляват значителна власт.

Въпреки това, в широката рамка на християнството, особено в САЩ, има до 30 милиона поклонници на Молох. Нека си спомним, че Молох е „истинската сделка“, не паднал ангел, който се разбунтува, а по-скоро „стар бог“, който представлява истинско зло.

Стана ясно също така, че голяма част от израелския интерес към Сирия и новите храмове за „Соломон“ всъщност е нещо съвсем различно, очевидно свързано с поклонението на Ваал, но по-добре изразено като Молох или Милком.

За повечето терминът „дявол“ работи също толкова добре.

imageТова изглежда е илюстрация на Козирог, морския козел, много стар символ, датиращ поне от 4000 години до древния Вавилон и представляващ бога Енки, който някои учени смятат, че е произходът на еврейския бог Яхве. Бележка на Ian Greenhalgh

Винаги съм бил скептичен по отношение на твърденията на „евреите, които се покланят на сатаната“, но ако тези Тори са автентични, както изглежда, тогава не може да се отрече, че сатанинските изображения като безпогрешната картина на Бафомет са смесени с еврейското писание в това Тора и човек трябва да попита защо това е така.

Общият образ, който днес имаме на Бафомет, е този, нарисуван от френския магьосник и окултист Елифас Леви, който се появи в книгата му от 1856 г. „ Догме и ритуел де ла Haute Magie“

imageЯсно е, че Леви взе своя Бафомет (горе, вдясно) от по-ранни еврейски илюстрации. Леви основава работата си върху кабализма и древните магически ритуали, по-специално еврейски източници. Неговото творчество вдъхновява по-късни окултисти като Алистър Кроули.

imageТази илюстрация на птица изглежда неприлично като окултния символ на Феникса, познат от картите Таро и датиращ от древен Египет. Фениксът е символ на Сатана под формата на Луцифер, който ще се издигне от пламъците като митичната птица.

Молох, древният езически Бог на жертвоприношението на деца е бил един от лъжливите богове, на които се е кланял народът на Израел. Една от практиките на култа към Молох беше да пожертват децата си. Древните щяха да загряват този идол с огън, докато той свети, след това те ще вземат новородените си деца, ще ги поставят на ръцете на идола и ще ги гледат как горят до смърт.

Това е произходът на церемонията „Кремация на грижи“, която се твърди, че се провежда в Bohemian Grove.

imageТази бухал в Тората представя ли Молох, както се вижда на плаката в Бохемската горичка?

Ясно е, че многото твърдения за преки връзки между юдаизма, сатанизма, окултизма и Черната магия всъщност имат много по-голяма основа, отколкото настояват последните учени, и ние трябва да изучаваме произведенията на по-ранни писатели за поглед върху тази област, тъй като техните съвременни колеги са станали съучастници в прикриване на тези връзки.

Трябва да дадем нова достоверност на твърденията, свързващи рицарите тамплиери и илюминатите с юдаизма, тъй като тамплиерите бяха обвинени в почитането на Бафомет и разпространението на Всевиждащото око и други символи на илюминати в рамките на тези стари еврейски Тори не могат да бъдат отхвърлени като случайност. Иън

imageХексаграмите са често срещани в древната символика, но какво символизира този - Звезда на Давид? Печатът на Соломон? Сатанинската марка на звяра?

Турската полиция възстанови откраднатите еврейски свитъци Тора, украсени със сатанински илюминати

Турската полиция арестува четирима бивши бойци на Файлак ал Рахман и турски гражданин, които се опитват да продадат две редки, позлатени еврейски Тори в северозападната провинция Билечик на 8 май, руската телевизионна мрежа RT :

Турският вестник Daily Sabah съобщи, че по време на ареста полицията е конфискувала двете древни Тори. Според вестника, древните артефакти в града са на обща стойност 1,86 милиона долара.

Сирийските опозиционни източници потвърдиха, че бойци на Файлак ал-Рахман са откраднали древните Тори от историческа 2000 годишна синагога в квартал Джобар, източно от сирийската столица Дамаск. Областта е била под контрола на подкрепяната от САЩ група Faylaq al-Rahman от 2013 г. до март 2018 г., когато е окончателно освободена от Сирийската арабска армия (FSA).

След освобождението на Джобар, сирийските проправителствени активисти разкриха, че много от историческите еврейски синагоги в областта са разграбени и унищожени от бойци на Файлак ал Рахман, които дори копаят тунели под историческите места в опит да намерят „еврейски съкровища“.

Това беше вторият скандал с участието на „опозиционни“ групи в Източна Гута след оттеглянето им от региона. На 5 март иранската информационна агенция Fars разкри, че политическият лидер на Джейш ал Ислям Мохамед Алуш е откраднал 47 милиона долара от групата си преди оставката му.

Твърди се, че свитъкът е изработен от бродирана кожа от газела и множество рубини и изумрудени орнаменти с различни размери.

След като разследващите внимателно разгърнаха свитъка, те съобщиха, че откриха нещо странно на един от панелите - снимка на главата на овен вътре, което изглежда като пентаграма ...

Има още Тори, открити в Сирия през 2018 г., съдържащи много повече сатанинска символика като демон Бафомет, триъгълник на илюминати с всевиждащото око, кръвна клевета, змии, ръчни знаци на кабала, сови и много други неща.

Това откритие е подобно на това как преди двеста години германските служители за първи път разбраха за илюминатите, когато някои от техните тайни вътрешни документи бяха прихванати от един от техните куриери чрез „чиста авария“ или по-вероятно от Божията ръка. Прочетете книгата на Джон Робисън от 1798 г. „ Доказателства за конспирация“ ( PDF тук ) за повече информация за това как юдо-масонската конспирация е разкрита за първи път пред света.

И след това 100 години по-късно тази конспирация е потвърдена, когато протоколите на Учените старейшини от Сион изтекоха, което е добре документирано в основната книга „ Води, течащи на изток“ от Л. Фрай (известна още като Paquita de Shishmareff).

И юдаизмът наистина е сатанински, роден от мистериозните религиозни култове на древния Вавилон, които нямат нищо общо със Стария Завет или християнството, освен като измамна превръзка на прозорци, за да заблудят обществото да толерира нашите така наречени „духовни старейшини“ евреите, заедно с със своите сатанинско-кабалистични планове за световно господство .

Прочетете изложението на Майкъл Хофман - Странните богове на юдаизма ( PDF тук ) за задълбочен анализ на сатанинските основи на юдаизма.

imageОт Русия Днес, доказателства за необуздано безумие:

Тръмп: Пригответе се Русия, ракети ще идват в Сирия, хубави и нови и „умни“!

Доналд Тръмп предупреди Русия да се „приготви“, след като Москва се закле да изстреля всички ракети, изстреляни в Сирия. „Те ще идват, хубави и нови и умни“, туитира Тръмп.

Русия обеща да изстреля всякакви ракети, изстреляни по Сирия. Пригответе се Русия, защото те ще идват, хубави и нови и „умни!“ Не бива да си партньори с животно за убиване с газ, което убива хората си и му се наслаждава!

image Donald J. Trump   @realDonaldTrump    

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

  154 хил. 12:57 ч. - 11.04.2018 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   114 хил. души говорят за това      

Изглежда, че туитът е неофициално съобщение за "основните решения", които Тръмп заяви, че Вашингтон скоро ще вземе по отношение на предполагаемата химическа атака в Сирия.

Това идва, след като Русия се закле да изстреля всички американски ракети, насочени към Сирия. "Ако има американски удар, тогава ние ... ще изстреляме ракетите и ще насочим позициите от мястото, където са били изстреляни", заяви в сряда руският пратеник в Бейрут Александър Засипкин. „През последните няколко дни наблюдаваме ескалация към значителна криза.“

image
Всички американски ракети, изстреляни в Сирия, ще бъдат свалени, изстрелвайки обекти, насочени - руски пратеник в Ливан

Пентагонът заяви в изявление, че „не коментира потенциални бъдещи военни действия“ и отправи всякакви въпроси относно туита на Тръмп пред Белия дом.

Тръмп бързо насочи пръста сирийския президент Башар Асад по отношение на предполагаемата химическа атака, въпреки факта, че следователи от Организацията за забрана на химическото оръжие (OPCW) все още не са започнали официално разследване по въпроса.

Твърденията му идват и след като руските военни пътуват до мястото на предполагаемия инцидент и установяват, че няма данни за някаква химическа атака.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Няма следи от химическо оръжие в предполагаемото нападение в Дума - руски военни

Тръмп не е единственият американски служител, който преждевременно насочи пръста си към Асад. Посланикът на САЩ в ООН Ники Хейли бързо го нарече „чудовище“ след съобщения за предполагаемото нападение. Тя посочи сирийското правителство като "убийствен режим."

Междувременно руският посланик в ООН Василий Небензия предупреди САЩ да не извършват „незаконно военно начинание“, добавяйки, че се надява Вашингтон „да се разбере“.

Тръмп провежда разговори със своите британски и френски колеги. Не е ясно дали Обединеното кралство ще участва във военни действия, след като доклад в „Таймс“ предположи, че премиерът Тереза ​​Мей чака, докато няма доказателства за виновността на Сирия за предполагаемото нападение. 
Интересно четене:

  • Отричане на контрола върху истината и сатанизма в Америка
  • Злоупотреба с деца в Президиото
  • Помощ за Джейд от PSYOP to Mind War
  • Бившите искове за жертви Късният съдия Скалия беше педофил
  • Дълбоката държава е синагогата на Сатана
Гладио: Как тероризираме себе си (Архив)

"Не един терорист на сто ... хиляда ... е истински"

Гладио убийци - те все още ходят сред нас

От Гордън Дъф, старши редактор, Ветерани днес

12 септември 2012 г.

(ЗАБЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА: Докладът на Уикипедия за операция „Гладио“ е възпроизведен по-долу. Това е застрашен документ, важна част от нашата история. Помогнете да го запазите.)

Оригиналната статия е написана преди няколко години. Оттогава частите на Гладио отново се появяват в Норвегия с убийството на Андерс Брейвик / Норвежката полиция на 77 и стават активни в цяла Европа под прикритието на антиислямските и ултранационалистически знамена. Америка използва Либия по време на студената война като база за операциите на Гладио. Американските сили за специални операции, разположени там, за да бъдат активирани, ако Европа падне на съветски натиск, се казва, че терористите от ИРА са преминали обучение на либийци.

Ако някой спре и се замисли, идеята за либийско обучение на ИРА в правенето на бомби трябваше да изглежда










Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39913933
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930