Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2020 18:59 - ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ ДНЕС!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 4052 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ ДНЕС! Posted on 20.03.2020

КЪДЕ СА 5 МИЛИАРДА ЛЕВА?

Преди години един приятел, брокер на недвижими имоти ми разказа как един мастит олигарх е напуснал апартамента който е продал! Откачил е дори бойлера, контакти, ключове за осветлението, дори лайсните на пода е изкъртил и си ги е прибрал! От алчност го е направил, която е стигнала до болест, ми каза моят приятел!
Същото се случва и с държавата сега. През февруари – 1.5 милиарда излишък, в средата на март – 3.5 милиарда дефицит, което означава, че пет милиарда ги няма за три седмици! Не е от кризата с коронавируса, дори два лева не са похарчили още, лекарите и болниците стоят без маски и защитни облекла, а другото са дарения.
Какво се случва тогава?
Буда е пътник! Дали утре, или след месец или два, Борисов си заминава и както оня келеш, за който ви разказах, след него и потоп! Както винаги след комунистите. Грабеж, като за последно. Не просто източват държавата, а докато налагат милиционерско-мафиотска диктатура уж заради заразата, оглозгват и обират всичко до стотинка.

image
Ще ви го кажа така, че да го осъзнаете. След Борисов няма да има пенсии, заплати, здравеопазване, социална система, съдебна система. След Буда и бандата му ще остане пустиня. За нас пустинята, пълни гробища и милиарди заеми, които и внуците на внуците ни ще плащат, а за тях – къщи в Барселона, Абу Даби и Дубай, мис Бикини и пълни офшорки с милиарди. Борисов, Пеевски, Гешев, Цацаров, Домусчиев, Златев, Минев, Гергов и тн. паразити са най-голямото зло, което е сполетявало земите ни!
Все още имаме време – незабавно сваляне на правителството на мафията – Единствената кризисна мярка, която може да спаси българите от бедствието, което предстои, включително и от коронавируса. От толкова генерали, милиционери и каскети, не останаха лекари!
И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП, или някое от другите ченгеджийски образувания е алтернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката. Слагайте маските и ръкавиците и да изриваме кочината! Вън корумпетата, некадърниците, мутрите и престъпниците, да идват честни и свестни хора и да почваме да си редим държавата! БОЕЦ водим тази битка, знаем точно какво искаме и как да го постигнем! !
ПИТАЙТЕ БОРИСОВ, къде отидоха ПЕТ МИЛИАРДА, а маски за лекарите няма?! В ЧИИ ДЖОБОВЕ ПОТЪНАХА?
КАК ТАКА за три минути гласуваха, решиха и дадоха 43 милиона на Гергов за дупката във Варна, а за три седмици не могат да произведат и доставят маски на лекарите?
КАК ТАКА за три дни намериха, гласуваха и дадоха 60 милиона на пощите да разнасят парцалите на Пеевски, а за три седмици не могат да заредят аптеките със спирт?

Въведоха Извънредното положение единствено с цел безконтролен грабеж! Последните законодателни пормени го доказват. Управляващите искат и ще си гласуват  отпадане на контрола от АОП върху обществените поръчки по време на кризата, за да могат да източат и откраднат още няколко милиарда от бюджета и Европа под прикритието на извънредното положение! Институциите нямат нужда от извънредно законодателство, или положение, за да приложат карантина и всички необходими мерки за борба с коронавируса, те имат всички необходими инструменти и възможности да реагират. Извънредното положение и последвалите репресивни и ограничителни законодатели промени узаконяващи диктатурата на мафията, мутрите, генералите, каскетите и милиционерите имат за цел само едно –  тотален, безнаказан и безконтролен грабеж! 

20.03.2020г. Георги Георгиев – БОЕЦ
#УправляватНиИзроди
#БОЕЦ




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746310
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031