Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2020 17:36 - Запознайте се с някои от евреите, които Финансово викат американския народ
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.04.2020 17:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Запознайте се с някои от евреите, които Финансово викат американския народ

 29 март 2020 г. Кайл Хънт 

https://www.youtube.com/watch?v=ElIf2DBrWzU&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=F5pgG1M_h_U&feature=emb_logo
http://www.renegadetribune.com/meet-some-of-the-jews-financially-screwing-the-american-people/

Повечето от вас вероятно сте чували за Бил Акман, който направи огромна сума пари, като заложи, че фондовата борса ще се срине поради коронавируса.

Business Insider ни казва:

Главният изпълнителен директор на Pershing Square Capital Management Бил Акман изсече многомилиардна печалба, тъй като коронавирусът се страхува да запаси американските акции. Милиардерът на хедж фондовете превърна позиция на стойност 27 милиона долара в 2,6 милиарда долара чрез защитни залози за хеджиране, се казва в сряда от писмо до инвеститорите .

По-горе е новината за goyim. По-долу е написано еврейските новини :

Еврейски мениджър на хедж фондове в САЩ заяви, че е направил 2,2 милиарда британски лири от залог от 22 милиона паунда върху ефектите на коронавируса. […] Акман е филантроп, който се занимава с еврейски каузи, включително пет еврейски организации за история, стипендии и изкуства в Ню Йорк.

Знаех, че човекът е еврейски, щом чух за успешната му хазартна игра, но повечето американци нямаше да знаят този важен факт. Те също не знаят, че Света Корона е покровителка на парите и хазарта.

Както и да е, хвърлих поглед назад към някои истории за Ackman и намерих интересни самородки от статия от Business Insider от 2012 г .:

Той откри, че Харвард е доста „WASPy“ място. Той каза, че затова реши да се присъедини към екипа на екипажа, за да се срещне с други еврейски деца. Докато е в Харвард, той е написал дисертация относно политиките на прием в училището. За своя отлична теза той написа документ през 1988 г., наречен „Скалиране на стената на бръшлян: еврейският и азиатският опит в приемането в Харвард“.

Това е просто невероятно, тъй като евреите са масово прекалено представени в Харвард, точно както във финансовия сектор.

image

Още един момент ми се стори много интересен, че той е свързан с Бил Гейтс.

Той и съпругата му също се присъединиха към Уорън Бъфет и Бил Гейтс в Залога за даване, отделяйки поне половината от парите си за благотворителност.

Гейтс му даде ли някакво предварително известие за това как събитие 201 ще се превърне в „ упражнение на живо “?

След това нека се обърнем към министъра на финансите Стив Мнучин, изпълнителен продуцент на Холивуд и бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs.

От седмицата (акцент добавен):

Министърът на финансите Стивън Мнучин ще спечели безпрецедентна сила от законопроекта за облекчаване на коронавируса, който помогна при писането. Камарата е предназначена да приеме законопроект за стимулиране, който се занимава с икономически недостиг, причинен от пандемията COVID-19 в петък ( или вероятно в събота ). Той ще изпрати индивидуални чекове на американци и милиарди долари на институции и фирми, а с Mnuchin, който го наблюдава, това ще го направи „ един от най-мощните членове на кабинета в съвременната история “, пише The Washington Post .

Ако не беше достатъчно очевидно, можете просто да се обърнете към Wikipedia и да научите:

Семейството на Мнучин е еврейско.

Сега нека да стигнем до корпорация, която ще играе важна роля в този хебричен хайд - BlackRock Inc.

От Ройтерс (акцент добавен):

Фед ще финансира превозно средство със специална цел (SPV) за всеки акроним за провеждане на тези операции. Министерството на финансите, използвайки Фонда за стабилизиране на борсата, ще направи инвестиция в собствен капитал във всеки SPV и ще бъде в позиция „първа загуба“. Какво означава това? По същество Министерството на финансите, а не Фед, купува всички тези ценни книжа и връща обратно заеми; Федът действа като банкер и осигурява финансиране. Фед наел BlackRock Inc. да закупи тези ценни книжа и да се справи с администрирането на SPV от името на собственика, Министерството на финансите. С други думи, федералното правителство национализира големи позиции на финансовите пазари. Федът предоставя парите, за да го направи. BlackRock ще извършва сделки. Тази схема по същество обединява Фед и Министерството на финансите в една организация.

От Уикипедия:

BlackRock, Inc. е американска глобална корпорация за управление на инвестиции със седалище в Ню Йорк. Основан през 1988 г., първоначално като мениджър на институции за управление на риска и с фиксиран доход, BlackRock е най-големият мениджър на активи в света, със 7.4 трилиона долара активи под управление към края на Q4 2019. BlackRock оперира глобално със 70 офиса в 30 държави и клиенти в 100 държави. Поради своята мощ и големия размер и обхвата на своите финансови активи и дейности, BlackRock е наречен най-голямата банка в сянка в света.

Лари Финк е главен изпълнителен директор и председател, а Робърт Капито е президент. И двамата са евреи.

Финк е роден на 2 ноември 1952 г. Той израства в еврейско семейство ...

Роден в еврейско семейство, Kapito спечели MBA от Harvard Business School ...

Те са съосновател на BlackRock Inc. с редица други евреи.

Нека бъдем ясни, това не е просто съвпадение и този кратък преглед е изчерпателен. Имаме специално племе от хора, което да благодари за тази криза.

Никога не забравяйте: БЛАГОДАРЯ Евреите!
  •  Концентрационен лагер Майданек: Историческо и техническо проучване
  • Германските лекари абсолютно унищожават фалшивата паника на коронавирус 
  Може също да ти хареса

image
Оправдавайки клането в Газа, израелският правителствен министър нарича палестинците „нацисти“  16 май 2018г  image
Нашето приблизително бъдеще  29 април 2016 г.  image
Купата на Shoah  1 февруари 2018г 








Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750782
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031