Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2020 10:48 - Който затваря храмове, - АНАТЕМА! Схиигумен Сергий Романов
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1810 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.04.2020 11:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Христос Возкресе! - Воистину Возкресе! Во имя Отца и Сина и Светаго Духа, Амин!Скъпи отци, братя и сестри, - как стана така, че ние се превърнахме, от православни, в неверни?.. Нашата православна вяра устоя под гнета на жидомасонството, под дяволския сатанински натиск, надживя тероризма на революциите и войните, ГУЛАГа, мъченията, глада и студа. Духът на руския народ винаги живееше в Църквата. Глава на Църквата е Христос, и никакви сили, ни политически, ни религиозни, не могат да затварят църквите, храмовете, манастирите! Црез Своя Апостол, Христос казал, че "вратата адови няма да надделеят Църквата".             




Под нтиска на богоборческите (борещи се против Бога) влсти и предтечите на антихриста, се затварят храмовете, заради псевдопандемия. Прикривайки малодушието и страха си, те (църковните йерарси) предлагат на Божия народ, да общуват с Бога, чрез интернет. Но Бог е предупредил, че "страхливите, Царството небесно няма да наследят"!  Светейшият Патриарх Московски и на Цяла Русия, Алаксей II, отказа да се подчини на жидовския режим, и бе убит...              




Предлагам, - страдащите от старчески маразъм, от старческа пандемия и от духовна проказа, които предлагат на руския народ, - самоизолация, и съветват хората, да збравят Бога, и да хулят Бога, - да ги изселим в република Биробиджан... Смея да ви уверя, че веднага щом това се направи, ще приключи несъществуващата короновирусна пандемия в Русия.            




Който посяга и затваря храмове, ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТ, - той и целият му род. Ще приведа неколко примера: 1961 година, бидейки тогава Архимандрит, Филарет Денисенко, участва заедно със сътрудници на КГБ, в затварянето на Киево-Печорската Лавра. Тогава Схиигумен Валентин, казал на Архимандрит Филарет: -"Ще дойде време, ти ще станеш предател на църквата, и помни, че за твоето нечестие, затова, че закри Лаврата, Бог няма да ти даде нормална смърт, но ще умреш като Юда - предателя.          



Втори пример: Когато пророкът Елисей изцелил царския пълководец Ниоман от птоказа, той поискал да му се отблагодари и да го надари със съкровища. Но Елисей азал, че Бог го е изцелил, а не той. Но негов ученик догонил началника и от името на пророка Елисей, взел наградата за изцелението. Но заради заради нечестието, користолюбието и измамата му, пророкът Енисей казал на ученика си: "Проказата ниоманова да прилепне към тебе и към децата ти. Проклятието на проказата да пребивава в тебе и целия ти род, во веки веков". Това е предупреждение към всички нас, имащи духовен сан.            




Руски народе, сега се организира хаос, анархия и безредици в Русия, но и бъдещ глад. В протоколите на "ционските мъдреци" пише: "Нуждата за насъщния хляб принуждава гоите, да мълчат и да са наши покорни слуги. Когато ние се възцарим (над целия свят), нашите оратори ще тълкуват пред хората проблемите, които са пречупили човечеството и са го довели в края на крищата до нашето благо управление. Кой ще заподозре тогава, че всичките им тези проблеми са били устроени от нас, по предварителен политически план (протокол 13).              




А в протокол 10 откровено е написано: "признаването на нашия самодържец, ще настъпи, когато народите, измъчени от неуредиците и несъстоятелността на управниците, подлъгани от нас, извикат: - "махнете тези ръководители и ни дайте един - единствен световен цар, който да ни обедини и унищожи причините за раздорите, унищожи границите, националностите, религиите..., и ни донесе мир и покой. Какъвто не можем да намерим сред нашите управници и народни представители".       Но трябва да знаем, че за да постигнем тези народни желания, трябва непрестанно да мътим отношенията между народите и првителствата, във всички страни. За да преуморим всички с разногласия, вражди и борби, с ненавист и даже с мъченичество, с глад, с ваксини, с болести и с нужди, за да не виждат гоите друг изход, освен да се обърнат към нашето парично и абсолютно владичество. Но ако дадем на народите да си поемат дъх, този многожелан от нас момент, едва ли някога ще настъпи".       




Призовавам всички вас, които ме познавате, - излизайте на улиците, не се плашете ни от полицията, ни от росгвардията, понеже те също имат семейства и деца. Трябва да се садят картофи, жито, плодове, - преди гладът да ви принуди да излезете на улицата, когато вече ще е късно. За зимата трябва да се готвим още от пролетта. Идете в храмовете, те не са подвластни на владетелите, а на Бога, и са за народа Божий.            



Сатанинската власт ви е подготвила законопроект, с който искат да ви включт в електронен концлагер на Сатаната. Лишават ни от свобода, от работа, от ядене и пиене. Заключват ни под домашен арест. Ние не сме нарушили закона, но незаконно ни осъждат на самоиаолация. Заразяват ни в болниците, в магазините, в навалиците на метрото, в транспорта; издевателстват над нас. Вичките признаци за предтечите на антихриста са налице.            




От нашето политическо ръководство не чакайте пощада. Искат да ни отнемат и последното, което имаме: - вярата, надеждата и любовта към Бога. А Бог е в Църквата. Няма ли я Църквата, няма спасение. Напомням на Владиците, на които звучат страшно предупрежденията на Серафим Саровски: "Пътят към ада ще бъде постлан с архиерейски мантии".             




Нашето съвременно общество, в което изобилстват магии, окултизъм, сатанизъм и секти, във всяко отношение е плодородна почва за дявола. В атмосферата на разпад и гниене, отново се чува глас от Небето:"Излезте от нея, народе мой, за да не участвате в греховете й, и да не се подложите на язвите й".            




Гласът на Бога ни зове към противопоставяне. Призовава ни да се отречем от сатанинския дух на умствения Вавилон, т.е. от съвременното вероотстъпничество.       Предтечите на антихриста и лъжепророците, вече въздействат на умовете на човечеството. Създавт атмосфера на смущения, заблуждения и рзпуснати нрави, и отказ на вярващите, от духовните ценности. Самият антихрист ще се яви в кулминацията на духовното мъдруване и ще бъде въприет от заблудените хора, като велик реформатор, променящ човечеството. Антихрист ще е бесноват човек, олицетворяващ абсолютното зло, който чрез заплахи с глад и пандемия, доброволно-принудително ще нанесе знака на звяра, с числото 666, на десната ръка и на челото. И който го приеме, ще трябва да му се поклони (на антихриста).              




Заедно с богоборчеството надигат глава, и магията, хуманизмът и социлно-философската диалектика, метафизиката, материалимът, възраждането на езичеството и забравянето на Христа. Тяхното оръжие ще е лъжата, пропагандата на рзврат и внушаването на паника и страх, чрез т.н. медии.              




А заедно с реформацията и коронавируса, ще върви гонение срещу догматите на Православието, срещу църковните таинства и църковното благочестие, срещу ученията на светите отци, и заедно с това, срещу обществения строй, спъващ развитието на анархията, която е най-добрата почва за изтребване на хрустиянството.           



Обръщам се към архиереите, свещениците, игумените, протойереите и дяконите: Нима забравихте, че сте воини Христови. Кой ви е давал храна и всичко, за безопасното ви съществуване? - Спасителят наш, Иисус Христос, чрез църквата. Ако сега не отворите храмовете за народа Божий, кой ще ви храни? Богоборческата власт ли? Кой ще ви плаща данъците, кой ще издържа храмовете и манастирите?  Докато не е късно, излизайте на улицата, призовавайте хората в храмовете за покаяние...             



Сатанистите готвят следващата година глад в Русия. Докато още има време, излизайте срещу дяволския закон, приет на 12 април тази година, за чипизация на населението, в най-кратки срокове. Първо ще поставят чипове на милицията, на ФСБ, на Руската Армия и Флота. И хората ще станат бесове в плът, и ще изпълняват заповедите на сатанинското ръководство, за унищожаане на руския народ, без жал и състрадание.          



Справка за свещениците: Никодим Светогорец и Булгаков, в "Настолна книга за свещеника", предлагали, по време на чума и холера, да се причастяват болните със "запасни дарове".   Докато все още има време, - Владици, - трябва да принесете достойно покаяние и да отворите всички храмове за народа Божий.            



Църквата е извън държавата. В храма, преди изхода, ние четем молитвата: "сега Христос невидимо стои и приема изповедта ти. "Не се срамувай и не се бой, да не скриш нещо от мене, та да приемеш опрощение от Господа нашега Иисуса Христа. А ако скриеш нещо от мене, двоен грех ще имаш...           




Бог, чрез таинствата църковни, ни изцелява от всички физически и духовни недъзи. Ние вярващите, идващи в църквата сме само 3%. И е пълно старческо безумие на църковните клирици, да поставят светските болници, над Църквата, която изцелява всички болести. И духовни, и физически.            




С карантината се смилат човешките съдби... по заповед на антихриста и неговите предтечи, на световното правителство и на ръководителите на всички държави, което и виждаме сега. Ноо... Швеция и Австрия не се самоизолираха.  Защо? Защото рано или късно гладът ще победи страха от болести и смърт, и за да не е късно, защото през зимата, освен сняг, друго няма.            




Обръщам се към армията и флота, и към всички силови структури в Русия: - "Нима сред вас няма да се намери човек, подобен на маршал Георгий Жуков и Борис Шапошников, който да поеме бремето и да отсече главата на тази сатанинска хидра?          



Призовавам ви към освобождаване от жидовското иго в Русия, като повдигам духа на руския народ и укрепвам вярата  му. Ако пропуснете този призив и откажете да действате, вие ще изгубите вечността и ще се окажете в ада.          




За да ви укрепи във вярата и ви даде несъкрушима воля, мъжество и търпение, Бог ще даде да видите пророците Енох и Илия, проповядващи, да не се приема печата на антихриста, и въпреки че властите ще ги заплашват, те ще убеждават народа, че който не приеме печата на антихриста, Бог ще го приеме в рая, само за това, че не е приел печата...           




Преподобният Авел Прозорливец, предсказвайки на царя събитията през втората половина на 18-ти век, и през следващите векове, пророчествал за три ига: татарско, полско и жидовско. Монахът Авел Прозорливец казвал, че жид, със скорпион ще бичува земята руска, ще граби светините й, ще закрива църквите Божии, ще избива най-добрите руски хора..., но игото жидовско ще падне и христоубийците ще си получат заслуженото.            




Рано е да се радвате, врагове Христови, Бог поругаем не бива!.. С нас е Бог, и царят Православен е сред нас.  Богу нашему слава, нине и присно и во веки веков! Амин.           



http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_21751/         Превод, Григор Симов            



Гласувай:
3



1. mila1303 - Въпрос
27.04.2020 15:13
В статията се говори за закон за чипизация от 12 април. Къде може да се прочете по-подробно по въпроса, знаете ли!
Благодаря!
цитирай
2. grigorsimov - В проповедта си Схиигуменът цитира и някакво съкращение или номер на закона
27.04.2020 16:02
Но говорът му не винаги е добре разбираем, и това съкращение, не можах да го схвана,затова и остана не цитирано.
Който добре рзбира руски, но и конкретните законотворчески термини, нама да е проблем да провери, какви законопроекти са внесени за обсъждане и гласуване, на съответната дата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314392
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031