Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2020 12:32 - Илон Маск заяви, че статистиката за коронавируса в САЩ е фалшива
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1006 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Американският предприемач, основател на компанията Tesla и SpaceX, Илон Маск заяви в интервю за Bloomberg Businessweek, че изчисляването на болните от коронавирус в САЩ станало ненадеждно, когато в общата статистика започнали да записват и пациентите с подобни на COVID-19, симптоми. Статистиката стана фалшива някъде в средата на април. А болестите, подобни на COVID, са около стотина. Така, за болни от коронавирус са записвали, когото си поискат, — заяви Маск (Но така е в целия свят, понеже на лекарите, слагащи фалшиви коронавирусни диагнози, им обещават и им дават много пари, и болниците в които има записани поне неколко болни с фалшиви диагнози, ги финансират, а останалите, фактически, не! И всичките тези измами се вършат, за поробване на хората и за по-скорошно възцаряване, над целия свят, на еврейски лъжемесия - антихрист (който ще се представя за Христос. И ще излъже, почти всички хора по света, а те, много, много ще му се радват. И това ще се случи съвсем скоро, и неизбежно! Защото е по Божие допущение! Г.С.).    Маск заяви, че сред сътрудниците на SpaceX няма и не е имало сериозни случаи на заразяване (сериозни, в случая означава - сигурни, или - заслужаващи внимание).   «SpaceX през цялото това време продължаваше работа, нашата дейност не бе забранене, понеже производството ни е свързано с националната отбрана. При нас, през цялото време на епидемията, работеха непрестанно 8 хиляди човека. И нямаме ни еди сериозен случай на заразяване или смърт, въпреки че дейността ни е в Лос-Анджелис, Тексас, Флорида. Същото беше е с дейността ни в Китай, където за нас работя 7 хиляди човека. Аз мисля, че когато положението се подобри, ще стане очевидно, че всичко това е било много по-малък пробелм, отколкото го представяха», — каза Маск.   По-рано Маск направи серия изявления, призоваващи към по-скора отмяна на ограничителните мерки, въведени в САЩ, поради COVID-19.   «Върнете свободата на хората!» — написа Маск в Twitter, в отговор на статията във вестник Wall Street Journal «Спасява ли карантината живота на хората?».     https://rusvesna.su/news/1590173580   Превод, Григор Симов



Гласувай:
3



1. nedovolen - И. Мъск не е целесъобразно да му се ...
23.05.2020 18:59
И. Мъск не е целесъобразно да му се вярва.
:)))

цитирай
2. grigorsimov - Който се съмнява, може да проверява фактите.
24.05.2020 01:13
Но който не иска да види истината, никакви факти не му влияят. Но всеки отговаря за себе си.
Например, аз зная, че ще отговарям пред Господа, не само за всяко лошо или грешно деяние, за всяка неверна, или лоша, и даже - за всяка празна дума, - но и за всяко премълчаване или незащитаване на истината и правдата, - особено, когато това е от решаващо значение за някого, или за всички ни, какъвто е случаят с днешното световно, ДЕМОНОкратично "ВИРУСОБЕСИЕ", чиято цел е - лишаване на нас хората от дадената ни от Бога СВОБОДНА ВОЛЯ, за да не можем да попречим на световното юдомасонско еврейство, да възцари над целия свят, свой лъжемесия, който християните наричат - човекът на греха, или звярът антихрист, в когото ще се всели самият сатана.
Затова и сега няма да премълча поредното "дребно" свидетелство, че коронавирусната, световна медийна истерия е нагла лъжа и измама, натрапвана със силата на медиите, политиците и силовите служби на всички държави (и на първо място, на тайните юдомасонски организации, които са навсякъде и на всички нива на обществото).
Без да споменавам имена, по разбираеми причини, ще кажа само, че по свидетелство на кметски наместник в едно недалечно селце, общината е уведомила селските кметски наместници, че близките на всеки починал наскоро човек, ще получат 500 лева, ако подпишат, че човекът е починал от коронавирус.
Това свидетелствам, само като допълнение към идващите отвсякъде твърдение, че списъците с незначителния, за сега, брой заразени или починали от коронавирус (в сравнение с другите основни смъртоносни зарази), са абсолютно манипулативни, понеже се попълват с имена на болни или починали от други болести, вкл. и "болни" без симптоми (което си е НОНСЕНС!). И главният лост за принуда на лекарите и болниците, да съставят такива списъци, са ПАРИТЕ. Това се отнася и за журналистите, премълчаващи броя на реално боледуващите и реално умиращи всекидневно, хора, от напълно реални, тежки заразни болести, без лепната фиктивна диагноза - коронавирус!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316202
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031