Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2020 11:29 - 2020 Е ГОДИНАТА, НА КОЯТО НЕВИЖДАНОТО СТАВА ВИДЯНО
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.07.2020 11:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  2020 Е ГОДИНАТА, НА КОЯТО НЕВИЖДАНОТО СТАВА ВИДЯНО

15 юли 2020 г.

image

Кейтлин Джонстоун ,  гостите

Waking Times

2020 г. е годината на изпитанията за екстрадиция на Джулиан Асандж, процедурата в  Кафкееск,  чрез която правителството на САЩ се опитва да затвори основателя на WikiLeaks до края на живота си като наказание за разкриване на военни престъпления в САЩ. Ассанж започна новаторски изтичащ публикационен изход с предположението, че корумпираната власт може да се бори с истината, а корумпираната власт отговори, като го заглуши и затвори. Доказали са го правилно за всичко, точно пред всички.

2020 г. е годината, в която хората започнаха да протестират срещу полицейската бруталност, а полицията реагира със свирепи и широко разпространени действия на бруталност. В  масивна потоп на видео кадри  от тези брутални полицейски отговори отиде вирусна всички краища на света. Аргументът за  културата  на полицейската бруталност в  американската полицейска държава  беше  спечелен ясно и решително , точно пред всички.

  • 2020 г. е годината, когато най-мощното правителство на земята реагира на пандемичен вирус с най  -големия възходящ трансфер на богатство  в историята, оставяйки масивни глобални корпорации с  рекордно високи запаси,  докато  убива малкия бизнес  и  хвърля обществеността на водещите към вълците  след като предаде на някои от тях ниски $ 1200, като всички не успяха да се справят ефектно със заплахата от самия вирус. Тази финансова злоупотреба се случва направо на открито, пред всички.

2020 г. е годината, когато този изборен процес на същото правителство се излага пред всички заради шантава, който винаги е бил, тъй като двама корумпирани расистки десни пациенти с подгряваща деменция, които и двамата са обвинени в изнасилване, са поставени пред главата до каква неминуемо ще бъде единствената най-тъпа президентска надпревара в историята на нацията. Нито един от тези двама мъже не е в състояние да формира съгласувана присъда и техните президентски дебати ще ги превърнат в смях на целия свят, пред всички.

2020 г. е годината, когато гореспоменатият пандемичен вирус донесе все повече осъзнаване на това колко безумно е, че най-мощната нация на земята няма нормална здравна система и основни мрежи за социална сигурност, които се предоставят на всички останали във всяка друга голяма страна на земята.

2020 г. е годината, в която повишеното обществено съзнание е доведено до расизма и расовите отношения, тъй като културната инертност срещу актуализирането на прозрение, което човечеството е изпитало преди десетилетия, най-накрая започва наистина да отпада. Зъбните расови рани, причинени от векове на белия върховенство, най-накрая са завлечени в светлината на съзнанието, преди хората, които са се съпротивили да ги гледат, защото  са се възползвали от белия надмощие . Грозните неща, които нашето общество е скрило от себе си, се извеждат на светлина пред всички нас.

2020 г. е годината на  бушуващия дебат за „отмяна на културата“,  тъй като критична маса от хора започва да се стреми силно срещу несправедливостите и възприеманите несправедливости в света. Някои фракции се отблъскват силно срещу неща, които намират за нежелателни, други фракции се отблъскват силно срещу тяхното блъскане, а в движението напред-назад отдавна забитите предмети се отлепват, тъй като всички размирици вкарват все повече и по-рано неосъзната динамика в обществената осведоменост.

Накъдето и да погледнете, общата нишка във всички сюжети и подпланове на историята за 2020 г. е откровение. Движението от невижданото към видяното, от несъзнателното към осъзнатото.

Дори самият коронавирус изглежда прави това на хората на индивидуално ниво. Отново и отново виждам анекдоти от хора, които са били силно засегнати от вируса, повтарящ едно и също нещо: че това ги е накарало сериозно да преоценят живота си и къде решат да вложат енергията и вниманието си през времето си в този свят , Хората са принудени от начина, по който Covid-19 наказва ненужното движение да седят неподвижно със себе си и да разсъждават върху това какво правят тук на тази планета.

 

Напомня ми на „ лекарствата за изпитания “ или „ натрапни отравяния “ в шаманските традиции по света, които не са имали психоактивни растения. При тежки отравяния вие получавате токсично, но не смъртоносно вещество, което ви преживява ужасно екзистенциално изпитание, което ви кара да преоцените живота си, от който изплувате с нова намереност за живота и съвсем нова гледна точка на нещата. Същият този вид явление спорно се случва по света масово в момента. Мнозина отдавна са имали мисълта, че светът ще се подобри, ако критична маса от хора изпита психоделика; 2020 може да е годината, в която човечеството получи нещо в крайна сметка дори по-добро.

Това, с което се справям с всичко това е, може би се опитайте да се отпуснете малко. Знам, че всички са наистина уплашени и стресирани, а някои са изложени на опасност да загубят домовете си или любимите си хора, така че очевидно това предложение може да стигне само дотук и да се приложи до такава степен. Но, възможно най-добре, опитайте и се отпуснете. Това може просто да изглежда, когато мислещо животно изведнъж се окаже хвърлено в разширено съзнание със сили, които не разбира и не може да контролира.

Всеки, който се е занимавал със сериозна вътрешна работа, знае, че рядко е хубаво, когато нещата, които сме запазили скрити в подсъзнанието си, започват да се движат в съзнанието. Но това е и единственият начин нещата да се излекуват, тъй като не можете да поправите това, което не можете да видите. Винаги е неудобно и неудобно да разкривате неща, които сте запазили в безсъзнание; затова си ги задържал на първо място. Но това е и единственият път напред.

Това може би е всичко, което виждаме, но в масов мащаб. Не е хубаво, но това, което е необходимо, за да се извърши изцеление.

Така че, може би просто опитайте и се отпуснете. Може би инвестирайте по-малко енергия в стресиране и кавги за маски и отмяна на културата и изборите в САЩ и ако левите или десните ще ни убият всички, и вижте дали можете да влезете в състояние на дълбоко слушане. Светът претърпява трансформация и ни отвежда в посока, която никой от нас не може да предвиди, защото можем да виждаме само това, което можем да видим. Може би се отпуснете колкото можете и се опитайте да се насладите на тази странна и вълнуваща трясък от невидимото в видяното, от безсъзнанието в съзнанието.

Може всички да бъдат разкрити . Това е основното желание на автентичното човешко същество. Може всичко да бъде разкрито, от нашата най-съкровена подсъзнателна динамика до силови структури, които засягат целия свят. Нека всичко излезе на светло.

  • за автора

Кейтлин Джонстоун  - журналист от измама. Боган социалист. Анархо-Psychonaut. Партизански поет. Препот.

Най-добрият начин да заобиколите интернет цензорите и да се уверите, че виждате нещата, които тя публикува, е да се абонирате за пощенския списък за нейния  уебсайт , който ще ви получи имейл известие за всичко. Нейните статии са изцяло поддържани от читателите, така че ако ви хареса това парче, моля, помислете да го споделите наоколо, да го харесате във  Facebook , да следвате измислиците си в  Twitter , да проверите  подкаста си , да хвърлите малко пари в шапката си на  Patreon  или  Paypal или да си купите книга  Събуди се: Полево ръководство за подготвителите на Утопия .

  Публикуване на навигацията ← ПРЕДИШНА ГРАДЪТ НА СИДНИ, АВСТРАЛИЯ СЕГА РАБОТИ НА 100% ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ НАПРЕД → ОТКРИЙТЕ ЛЮБЯЩОТО ПРИСЪСТВИЕ В ОЧИТЕ НА БУРЯТА И РАЗВИЙТЕ ВЪТРЕШНАТА СИЛА ЧРЕЗ СКАНДИРАЩИ ПРАКТИКИ С КРИШНА ДАС (ЮЛИ - АВГУСТ 2020 Г.)



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39930154
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930