Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2020 12:11 - Скандалът с хидроксихлорохин стимулира стотици хиляди да протестират в Европа, докато американците предимно просто се съобразяват
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2135 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2020 12:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Скандалът с хидроксихлорохин стимулира стотици хиляди да протестират в Европа, докато американците предимно просто се съобразяват

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=GlXxU1b3dXs&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=WPwvUqZW0pQ&feature=emb_logo
ttps://www.youtube.com/watch?v=fRaGAmLRKUg&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=4CF9hK-sHJM&feature=emb_logo

https://healthimpactnews.com/2020/hydroxychloroquine-scandal-spurs-hundreds-of-thousands-to-protest-in-europe-while-americans-mostly-just-comply/?fbclid=IwAR2i079nzRaPbEFY3CEZrc3tewize5r_1SLweTdylJ6ZOJxC-ws9cdkaR9A

image

Берлин, Германия, 2 август 2020 г. Източник .

от Брайън Шилхави
редактор, новини за въздействието върху здравето

Берлин, Германия, е бил най-известният град в света, представляващ тиранично управление, тъй като десетилетия след Втората световна война градът е разделен между „запад“ и „изток“ със стена и охрана, пречещи на хората да преминават от едната страна на града към другия.

По време на този период на „студената война“ между Русия и САЩ, американците бяха научени, че „западната“ страна на Берлин означава „свобода“, докато „източната“ страна представлява тиранично комунистическо управление.

През изминалия уикенд (първи уикенд на август 2020 г.) гражданите на някогашна нацистка Германия ръководеха света, като се оказваха в десетките хиляди да протестират срещу тиранията на реакцията на правителството COVID и гражданите, обединени да обявят, че искат "Свобода" и че те не вярват на правителствената версия на COVID, довела до тези масови загуби на свободи по целия свят.

И не бяха сами. Демонстрации се случиха в цяла Европа, като по някои оценки общият брой през изминалия уикенд беше около 1 милион.

Само в Берлин оценките варират от 15 000 до 20 000, които се оказаха, че искат обратно своите свободи. Някои коментатори в „Алтернативни медии“ твърдят, че пресконференциите на Frontline Doctors от предишната седмица, които са били цензурирани от корпоративните медии и Big Tech, но така или иначе се разпространяват като див огън, въпреки опитите за цензура, до голяма степен са били отговорни за тези обороти.

Коментарите, записани в медиите в Европа от някои от протестиращите, изглежда потвърждават това, тъй като коментарите отекват същото съобщение, което беше съобщено по време на срещата на върха на лекарите във Вашингтон миналата седмица, че има хиляди лекари, които не са съгласни с правителството “ здравните власти ”и че техните гласове се потискат за зли цели.

Знаейки, че има 100% успешен лек за COVID от началото на Plandemic, очевидно буди някои хора, поне в Европа, тъй като често срещаното скандиране в Германия е „Маските ни правят роби.“

Ето репортаж със субтитри от Guardian News:

Още от Германия:

Независимият журналист Бен Суан също отразява това днес, докато корпоративните медии до голяма степен го игнорират или осмиват:

От Великобритания и Нидерландците:

Какво ще кажете за Съединените държави, земята на "свободата"?

Не можах да намеря видеоклипове на протести в САЩ от миналия уикенд, а само такива като циркулиращи в Интернет.

Маскирана жена казва на маскирани деца на малко дете, че се надява те "всички умират":

Жената хвърля горещо кафе на мъжа, че не носи маска за лице (ВНИМАНИЕ - ПРОФАНИТНОСТ):

 Америка, земя на „Свободата“?

Междувременно фактът, че стотици хиляди американци са умрели ненужно от COVID, когато има налични лекарства според хиляди лекари, не изглежда да мотивира никого в САЩ да направи нещо по въпроса.

Обратна ли е историята? Хората, избягали от тиранията, са основната причина европейските заселници да дойдат в Америка, а сега може би американците трябва да се върнат в Европа, за да избягат от тиранията.

Такива са времената, през които живеем ...










Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - Становището за хлорохин-а /хидроксихлорохин в частност/ на СЗО е смешно:
17.08.2020 15:41
Той не бил достатъчно проучеун за вредни ефекти по отношение на болните от Ковид , но и не трябвало да го използваме освен против малария, за де не лишим тези болни от помощ.... Справка в нета показва, че Rezochin-a е изчерпан - няма нито за едните, нито за другите. Още малко ще ги трая и аз ще хвата сопата!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750489
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031