Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2015 16:02 - ГОЛЯМАТА ИЗМАМА наречена БЕЗПЛАТНО САНИРАНЕ!
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 58261 Коментари: 4 Гласове:
13

Последна промяна: 04.02.2015 09:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Голямата измама наречена "безплатно саниране"! Целта е да влезете с апартаментите си в новоучредена фирма и да ви ги вземат:
 ‘Що не вземе Уиуето да подпише целия народ, та никой да не се мотка из краката й, докато гепи парите от санирането!
image
- на тези, които не могат да си плащат сметките. Тънкият момент е, че когато се подпишете, че влизате с апартамента си в новата фирма вие вече не сте собственик на жилището си. Собствено жилище на всеки българин - най-голямото постижение на социализма е трън в очите на западните капиталистически ценности. Още преди 15 г чиновниците в Брюксел, които са слуги на парите на големите корпорации и банките коментираха, че българинът не е беден, след като всеки има жилище. И тогава започна политика на умишлено държане на българина в бедност, за да може да продаде собствеността си, защото като има жилище не може да бъде роб. Със собствен покрив, кисело зело в мазата и вила за домати и картофи до крада българинът разказа играта на капитализма - не фалира до такава степен, че да продава жилище за да има какво да яде. След това западните ценности вкараха в употреба друго оръжие - големите хранителни вериги, които продават на цени по-ниски от цените от градината, да си го произведеш сам и българинът установи - по-евтино ми е да си го купя макар и фалшиво отколкото да блъскам с мотиката и да съм на червено. И въпреки това българинът не стигна до продажба на панелката си. После днешният президент тогава бизнесмен-министър започна кампания за саниране на панелките. В България има 70 000 панелни блока с общо 1 милион 123 000 апартамента. Предложиха на българинът да ги санира като плати 50%, после само 25%, накрая 0%, тоест безплатно саниране. То в социализма нищо не беше безплатно, какво остава в капитализма. Безплатно е само сиренцето в капана. А капанът е следният: за да ви санират безплатно "жилището" трябва да влезете в новоучредена фирма от живущите в блока със собствените апартаменти. Санирането, тоест милиардите левове ще бъде усвоени от фирми около Плевнелиев и Борисов. Един прекрасен ден като не можете да си плащате сметките (ток, вода, парно, данъци, глоби) ще ви вземат апартаментите. Това ще стане със законови промени, които даже няма да усетите кога ще се случат, защото ще бъде директива на Европа. Така ще се извърши поредното грандиозно ограбване на българина. Социализмът за 45 г създаде достатъчно за да има още какво да се ограбва поне 45 г, 25 изминаха, остават още 20. И тогава всичко ще е като в Америка, където има 16 млн безработни, а останалите работят цял живот за да изплатят къщата на кредит. Тоест 90% роби и 10 % собственици.
Ако искаш доброто на България_ __ САНИРАНЕТО- ИЗМАМА ИЛИ ОПИТ ДА НИ ВЗЕМАТ АПАРТАМЕНТИТЕ
Собственото жилище на всеки е най-голямото постижение на социализма. Рано или късно обаче капиталът ще ви го отнеме, защото е против философията на системата - 10% собственици и 90% роби.

Внимание! Нова измама със санирането! Тръгнаха мошеници, събират пари от хората Консултациите на Община Бургас са напълно безплатни, не ставайте жертва на измамници, предупредиха от администрацията, пише "Флагман".
Мошениците се ориентираха бързо и се опитват да измъкнат пари от бургазлии като използват програмата за саниране на панелни блокове, към която жителите проявяват интерес. В Община Бургас са позвънили граждани от ж.к. „Изгрев“, които са били посетени в домовете си от непозната жена, която им искали средства. Хората обаче се усъмнили и решили да проверят в Общината дали е необходимо да дават пари.

В тази връзка от администрацията казаха категорично, че консултациите, които техните специалисти дават на хората за санирането на панелките, са абсолютно безплатни.
Депутатка от „Атака”_ Санирането ще се извърши с отровни материали,...
„Община Бургас не събира средства по програмата за саниране на панелните блокове. Не давайте пари на хора, представящи се от името на институцията.
Консултациите, които специалистите на Община Бургас дават по подготовката на документацията и стъпките за кандидатстване по националната програма за енергийна ефективност са абсолютно безвъзмездни. Общинският екип, който води разяснителната кампания и подпомага гражданите е сформиран, заради желанието на кмета Димитър Николов да се улеснят гражданите, те да се възползват от парите по програмата и възможно повече панелни блокове да подобрят и визията си, и енергийната си ефективност“, съобщават от администрацията на кмета Димитър Николов.
От там предупреждават, ако попаднете на хора, които ви искат пари под предлог, че тези средства ще се внасят в Община Бургас, за да се извърши санирането, трябва да сигнализирате в полицията, тъй като става въпрос за измама.

Недобросъвестни лица търсят пари за обработване на документи за саниране на панелни жилища по Национална програма за енергийна ефективност




Гласувай:
13



1. energywatch - Да така е!
24.01.2015 16:27
И това е само, част от истината!

Срока на възвращаемост на инвестицията само за последните 4 месеца се увеличи с около 25 % - от падането на цените на горивата (енергийните ресурси)!

Обаче парите от бюджета ще бъдат усвоени от правилните фирми - "обичайните заподозрени"

Вече са известни фирмите, които ще сканират - все на наши хора!
цитирай
2. podvodni - Който има разум няма да се хване на ...
24.01.2015 16:32
Който има разум няма да се хване на тази въдица. На останалите - дупе да им е яко!
цитирай
3. kanija - Много полезна статия
24.01.2015 21:46
Няма такова нещо като безплатен обяд. Същото е и с безплатната телевизия, гледаш това, което им е удобно!!!
цитирай
4. jelezov - "Социализмът за 45 г създаде ...
26.01.2015 12:17
"Социализмът за 45 г създаде достатъчно за да има още какво да се ограбва поне 45 г, 25 изминаха, остават още 20."
Това е жестоката истина, която българинът трябва да проумее! Ако през следващите 20 години това не се случи, България ще се превърне в географска област.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1298077
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031