Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2019 21:56 - Ариите
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 729 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ние българите сме Ариите тоест децата на светлината / има интерпретации вместо светлина - огън, но това не са верните интерпретации /. От преди един месец съм се замислил върху фактът, че Остта на нашата Империя България - Унгария - Бавария може да се види истински само като се описва и говори на български. На никой друг език нещата не звучат по този начин и германци и унгарци въпреки историческите препратки не могат да видят живата истина защото езиково смисъла се разминава. Може да е случайно съвпадение, но аз не мисля така. Пътя на богомилите мива през италия, франция, германия, испания, скандинавия и през океана към америка ... Огромни маси от българи са захранвали културно и генетически тези райони, а ние не можем да достигнем критическа маса на Балканския полуостров за да донесем Апокалипсиса ... Нещо неистово не ни позволява. Всичко привидно е причинноследствено и логично, но сде вижда черната ръка на чужда сила която хем се съобразява с Бог хем се изхитрява нас да накара да не се съобразяваме и да тънем в блатото на глупостта и от Господарска раса да бъдем раса от кучета бягащи по света и търсещи нещо заради което като кучета ще ни връщат прераждане и прераждане ... Ние трябва да устоим и защитим Земята на Децата на Светлината ... Това е предсказание, но то не е на всяка цена зъдължително и Златната поха и Птицата на Свобозата могат да ни отминат ...


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Но защо само на запад ги пращаш
20.07.2019 22:04
Ариите са ходили и на изток и север.
цитирай
2. doctora1 - доктора
21.07.2019 01:12
Не ги пращам само на запад. Богомилите, а и българите които не са богомили са ходели и на изток. Техни са стоте пирамиди в югоисточен Китай, техни са родопските одеала и мумиите в пустинята между Китай и Монголия, тяхна е и императорската династия на Япония. Но японците урока си научиха, а ние не. Отново ще повторя, че сили и извън човека неистово се стремят да не достигнем критична маса на балканския полуостров от хора които се смятат българи ... Защото генетически и турци и гърци и сърби са си българи, но не считат себе си за деца на светлината защото не знаят ... Империи с къси крачка и коренчета. Интересно е какво в по - късно време ще излезе за хиперборейците и етруските ... защо част от руските изследователи признават за Аркаим, а други не и защо има подобни топогравски линии на Луната ... може би случайно, а може би не. Откъде идва картата на османския адмирал Пири Рейс. Откраднали са я разбира се но откъде. Аз залагам на българските преписи от златните книги на колобрите, но това си е висяща хипотеза за сега.
цитирай
3. radostinalassa - Възразявам
22.07.2019 22:25
Ако става дума за древните гърци е така. Но тези семити, които са дошли на Балканите и са ги превзели не са българи. Турците никак не са българи.
цитирай
4. doctora1 - доктора
23.07.2019 23:21
И китайците не са китайци, но са претопявали всеки завоевател. При българите е същото, но за разлика от китайците граничим с чуждоговорящи сънародници. Единствения народ сме който граничи със себе си / това обикновено го казват за немците, но те ряпа да ядат в това отношение ... голяма ряпа /. Румънци, унгарци ... айди бе ... все части от империята. Като вземат да правят безпристрастни генетични анализи ще стане интересно ... Сега не е. До истинската история има още годинки, но Тя идва и врати ще кърти.
цитирай
5. radostinalassa - Монголоидите са ясни
24.07.2019 15:52
Но подрасите са нещо по - интересно. Но и те са изучени по пръстовите отпечатъци, въпреки , че няма много информация. Тя по - скоро е за полицейско ползване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 347107
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031