Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2022 11:17 - ЗОМБИРАНОТО ЧОВЕЧЕСТВО
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 2076 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ЗОМБИРАНОТО  ЧОВЕЧЕСТВО

 

Понякога се опитвам да обясня неща, които вътрешно усещам като опасни или добри, но основанията ми са ограничени, защото се базират само на субективните ми контакти предимно с миналото. Искам да помогна на въможно повече хора, но като виждам реакциите и някои крайни коментари се питам, струва ли си да пилея усилията си? По-голямата част от човечеството е зомбирана и приспана от дезинформациите на масмедиите. Един сериозен процент от хората са включени в световната далавера и си мислят, че ще минат метър,  когато ножа опре до кокала. Грешат, рабира се! Всъщност, сега сме малко преди средата на ужасен тест за оцеляване на сегашната човешка цивилизация.Твърденията ми са следствие наблюдение на подобна ситуация, преди стотици хиляди години на земята. Това, което става в момента вече се е случвало на други хора, преди много години. Информацията е старателно заличена, за да не се въползват следващите поколения от предимно лошия опит на предците си. И  знаете ли какво се случва? В планетарната лаборатория се залагат едни и същи опити с различни човешки популации, но резултатите накрая са едни и същи! Като опитен образец хората се провалят!

  По-прагматичните биха попитали кой и защо провежда тези експерименти. Аз също бих искал да знам, но мога само да гадая. Вероятно това са извънземни или богове, което е почти едно и също за нас. Не са богатите ненормалници от световната VIP-ложа, както си мислим. Те са просто преки изпълнители на заповедите на висшестоящите. При всички случаи ние сме просто биометериал, използван точно както ползваме ние опитните мишки в изследванията си. Но да продължа по същество!

  Това което се случва в момента е СТРЕСОВ  ТЕРОР! С него ние трябва да покажем готови ли сме за оцеляване в екстремни ситуации и реагираме ли адекватно, за да продължи да се развива  популацията ни. И вместо да обяснявам надълго и нашироко, как една престъпна група човекоподобни бутат цялото човечество към пропастта, просто ще изброя лошите и добрите страни на този експеримент!

ЗЛОТО

-         ЗЛОТО  идва  от Запад!

-         Малко след апогея на технологичното развитие в областта на комуникациите и компютърните системи се разбра, че за сметка на техниката, хората загубиха човещината си!

-         След като човешката душевност, като най-важен елемент бе притъпена и дори изгубена донякъде, бе стартирана програмата  за зануляване / унищожаване / на човечеството!

-         Програмата „Пандемия - Ковид 19“ продължава, като есента тя ще бъде преобразувана и нагласена за следващ етап на клинични експерименти с хора.

-         Едновременно ще се включат нови изпитания с умишлено причиняване на глад, липса на електричество и други енергоносители.

-         Войната от класически вариант в момента на територията на Украйна, ще се пренесе във всяка държава и върху всеки човек! Обяснението ще бъде както до сега, от грижа за здравето на всички, ще бъдат насилствено прилагани злодейски действия  уж за общото благо - „ваксиниране“ с отрови, уволняване от работа, изолиране в специални концентрационни лагери и принудителна ефтаназия на здрави, несъгласни с програмата хора!

-         СЗО ще се превърне в орган за терор и насилие по цял свят, благодарение съгласието и подписването на специални правомощия, от страна на продажните правителства на държавите. Тя ще раполага със специална армия, която ще насочва на размирните места, за да бъдат потушавани бунтове и размирици срещу налагания терор.

-         НЕЩО  НОВО!!! - В по-голямата част от хората ще се възбуди естествен регресивен инстинкт, който ще притъпи желанието им за живот. Те сами ще правят всичко възможно, за да умрат по-скоро!

 

ДОБРОТО

 

-         Корените на доброто са в България! Тук ще оцелее духът на човешката цивилизация, независимо репресиите върху хората! Тук ще бъде запазена човешката нормалност, защото Бог е прострял длан над земите български за защита!

-         Нахъсани като глутница побеснели кучета, по медиите плюят Русия, но тя е единствената страна в света, която се опълчи на злодеите и „новият им световен ред“! Дори да не спечели войната в Украйна срещу целия ненормален, западен свят, Русия ще осуети до голяма степен плановете им! Въможно е да изчезнат много държави  от картата на света, но фашизмът ще бъде спрян!

-         Ще оцелеят тези, които запазят здравият си разум и не се подчиняват на безумни заповеди,както и се борят или заобикалят наложеното ни насила статукво!

-         Не знам, но се надявам този експеримент да приключи не с изчезването на поредната човешка цивилизация, а с едно ново начало в човешките взаимоотношения изобщо - БЕЗКОРИСТНАТА  ЛЮБОВ ЕДИН КЪМ ДРУГ,  УВАЖЕНИЕТО  КЪМ ПРИРОДАТА, БОГА  И  ЧОВЕКА,  И  ВРЪЩАНЕТО  КЪМ  ИЗНАЧАЛНИТЕ  ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ - СЕМЕЙСТВОТО,  РОДА  И  ДОБРОТО,  КОЕТО МОЖЕМ  И  СМЕ  ДЛЪЖНИ  ДА   ПРАВИМ,  ЗА  ДА  ЗАСЛУЖИМ  ЖИВОТА  СИ

 

    Красимир   Бачков  / ОСМИЯТ /




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. morskipesni - Изглежда, че " благодетелите" на човечеството, "загрижени" за здравето му
10.05.2022 12:55
са си поставили малко по-друго цели. Едната е РЕДУЦИРАНЕТО на числеността на човечството. Тя се изпълняава с експресни темпове. В едно от текущите лекарски немски списания излязоха в течение на 1 година две кратки сводки. Става дума за невиждана смъртност сред обитаелите на социални домове, при което преди година тя е била 90% над обичайното, а година по-късно (за оцелелите!) с още 85% по-висока. Всички социални пациенти в Германия са 100% ваксинирани. Ето я ползата, избиване на беззащитно хора, които са бреме за обществото. Какво "общество" се питаме ние може да разсъждава така? От хиени, от вълци , от фашисти? Втората далавера е с работоспособните хора- на тях на практика се ижектира болест, за лечение на която те се нуждаят от нова медикаментозна подрръжка, доживот. Ваксината предизвиква автоимунно заболяване, в моята практика в началото на "кампанията" у всеки трети-четвърти новопостъпил,, сега две години по-късно ВСЕКИ ВТОРИ дошъл при мен е с автоимунно нарушение (след ваксина). Рзбира се, следват НОВИ "животоподдържащи" МЕДИКАМЕНТИ, до смърт поради обреченост. В тоя ред на мисли НАЙ-СЛАДКОТО тепърва предстои, а именно ВСЕКИ набоден ще "цъфне" по реда си и ще се закачи за медиментозния източник. Защо е цялата тая далаверка– заради здравните, пенсионните и социални пари които да бъдат ошушкани а донорът- спонсор (за по-удобно) усмъртен. Съмнявам се, че от 40-50 годишните УБОДЕНИ дори единици ще са живи, за да получат пенсия . От тежко болните, за да изстискат парите за здраве до цент и впоследствие да се прекратят социалните разходи по тях ще се постъпи както в социалните домове (виж по-горе). И децата не са оствени на мира! Те се бодат с токсината в ней-нежна възраст, за да бъдат вечно болни и зависими от медикаменти като клиенти на бигфарма. Повечето тях няма да оставят потомство. Обобщение:Парите на хората се крадат по план, като се съсипва здравето и се съкращава животът им. Всичко това под "най-благороден" предлог. Малко възмездие: един дрът борсук, "лекар" от най-зловещите ми противници, "ваксър" натрупал цяло състояние от боклуците "ваксини" (за вакс-ден престъпниците получаваха 1200-1400 евро!) навирил петалите завчера от инфарктче след "бустер". Машалла! Да повлече крак!
П.П. С голямо удоволствие прочетох постинга и се спирам още веднъж на ОСНОВНАТА ПРЕПОРЪКА в него: Да мислим с главите си, да се борим, да се съмняваме, да се противопоставяме на всяка масова и индивидуална идиотия, да не се превръщаме в поредното облъчено зомби. Това е пътят към оцеляването!
цитирай
2. radostinalassa - Всичко това е написано в Библейският проект...
10.05.2022 15:23
Единствените, които могат да се противопоставят на юдеите са славяните, като стоящи по - високо от тях, по - умни и имащи съвест. Всички форми на обществото, като комунизъм, фашизъм, капитализъм имат за цел унищожаването им. А с другите соеве сатанистите ще се справят лесно.




цитирай
3. zlika - Логиката е железна!
10.05.2022 22:36
"Ще изградим, нов, добър свят, но преди това ще избием 90% от хората".
Какъв ли "добър" свят могат да изградят подобни хора?

Очаквах след началото на края хората да се обърнат към Бога, но уви!

Господи Иисусе Христе, помилуй мя.
цитирай
4. aidriell - Всяко нещо се случва с цел по висша и ...
29.05.2022 22:11
Всяко нещо се случва с цел по висша и причина по добра за която ние нямаме никаква идея.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1427491
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031