Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2021 20:37 - Собствена държава
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1093 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.08.2021 20:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                            Собствена държава  

image КЕВИН АЛФРЕД СТРОМ (РЕДАКТОР) · 17 АВГУСТ 2021 Г. 
 image

от Дъглас Мърсър

ЕВРЕИТЕ ТРЯБВА да държат кука носа си извън бизнеса на Полша.

Тоест те трябва да спрат да бъдат толкова любопитни. Те не трябва да позволяват на демокрацията да умре в тъмнината и ако надлежно избраното полско правителство вярва, че приетият закон е най -доброто за полския народ, тогава това е краят. Разбира се, те не вярват в демокрацията, когато нещата не вървят по техния начин. Когато се случи това „безобразие“, те ще изиграят своя коз на „Холокоста“ и ще се опитат да подкарат пътя си към победа и случайна смяна на джоба. И не е като тези евреи да болят, че харчат пари.

Но все още уважаващо себе си правителство им каза „не“, толкова добре за поляците. Някой трябва да затвори тази рекет. Тези намеси трябва да си затварят устата и да гледат собствения си бизнес.

Виждате, че поляците просто искат собствена държава.

И какво лошо има в това?

* * *

Полският парламент прие закон в сряда, който би попречил на бившите полски собственици, включително оцелелите от Холокоста и техните потомци, да си върнат имуществото, отчуждено от комунистическия режим в страната.

„Техните потомци“ са ключовите думи. Евреите си представят безкрайно разтърсване на n-то поколение, без край.

Ако бъде приет, законът ще предотврати обявяването на собствеността върху собствеността и други административни решения да бъдат обявени за невалидни след 30 години, което би означавало, че висящите производства, свързани с конфискация на имущество от епохата на комунизма, ще бъдат прекратени и прекратени.

Чухте правилно. Изминаха много, много десетилетия - но евреите никога не се отказаха. Защо, онзи ден те решиха да съдят стогодишен мъж за охраната на някои затворници през първата половина на миналия век. И каквото и да е направил тогава, можете да сте сигурни, че е напълно оправдано. Но ако вашият пра-чичо Фриц някога се е разходил до концентрационен лагер и е подсвирвал грешната мелодия или каквато и да е мелодия по този въпрос, те ще ви проследят до краищата на земята и ще ви накарат да платите с живота си.

Що се отнася до тези лагери, Боби Фишер беше прав. Евреите не ги харесваха, защото като племе са скандално срамежливи към работата.

Израел осъди законодателството, като външният министър Яир Лапид заяви, че той уврежда както паметта на Холокоста, така и правата на неговите жертви.

Спира разтърсването е по -скоро така. Една от „причините за състоянието“ на Германия (и най -важната) е защитата на съществуването на Израел. Което означава, че те са посветили съществуването си на съществуването на друг народ - което не предвещава нищо за тяхното съществуване. Но други държави не са толкова самоубийствени и искат да имат своя собствена държава.

И в това няма нищо лошо.

* * *

Историята е следната: Алчните евреи искат да възстановят имуществото, което (казват) е загубено в мъглата на времето. Един правилен отговор би бил: Имате ли разписка? Но отговорът, който поляците дават, е достатъчно добър и представлява сериозен телесен удар върху вечната власт на евреите: Ограничени във времето, хора! Това няма да продължи вечно! Скоро те просто ще оставят мъртвите да погребват мъртвите, дори ако казват, че има шест милиона от тях. Да, нека мъртвите почиват в мир в тези дерета. Дори мехурчетата от техните разлагащи се трупове вече не намират пътя си към повърхността.

Естествено, това желание на поляците да имат своя собствена страна е причинило Световния либерален ред да загуби както колективния си ум, така и колективния си ___. От време на време сирените се изключват и по целия свят еврейските медии и техните войници от „Белите крака“ доказват обща плачеща истерия и словесно разкъсване на дрехи. Вдигнаха клеветническата машина и викат „демокрация“ и „международни норми“ - и двете са кодови думи за бъркотия с евреите на ваш риск, бели хора.

Както казва надписът в ООН: Няма да има измамни държави, когато става въпрос за непрекъснато изсичане на еврейския народ.

Приетото изменение на административното законодателство на Полша би попречило собствеността върху имота и други административни решения да бъдат обявени за невалидни след 30 години.

Това означава, че имате 30 години, за да предявите иска си, евреи, и след това нямате късмет. Точно като нормалните хора. Ти не си специален, твоят s___ наистина смърди и няма да те качим на пиедестал, освен ако не е в мазе. Струва ми се прекалено щедър; ако не могат да го запазят, защо трябва да го имат? Не че няма причина да ги изчистим по дяволите; те не бяха точно момчета от хор, знаете ли. Ако имаме само правата, които можем да защитим, може би трябва да имаме и само имуществото, което можем да запазим. Както и да е, скоро, ако цвърчат за плячката си и повече опити за незаконно спечелени печалби, Полша планира да им изпрати опаковане.

Добре за тях. Крайно време е някой да свали евреите от един или два колчета. Но 30 години не са достатъчно близо за тези ненаситни хеви. Те предвиждат потомци до седмото поколение и повече да влязат и да „вземат обратно“ това, което твърдят, че е тяхно. Разбира се, моят велик велик роднина Тора Вайнщайн някога е притежавал това място, но самият Хитлер му е казал да слезе от тревата. Така че кашляйте.

Не повече, Йиди. Този път играта беше призована в наша полза.

В случая на бившите еврейски собственици, в много случаи са заложени домовете или бизнеса на семейства, които са унищожени в Холокоста и чиито имоти по-късно са иззети от полските комунистически власти.

Полша казва, че новото законодателство е отговор на измами и нередности, възникнали в процеса на реституция, водещи до изгонвания или даване на недвижими имоти на търговци на имоти в процес, наречен дива реприватизация.

Искате да кажете, че евреите използват осветените гробове (или канавки) на онези бедни хора, които са били изпарени по заповед на Химлер, за да извършат измама? Някой би ли бил толкова нисък, че да направи такова нещо? Можете да се обзаложите с последния си долар, че евреите наистина са толкова ниски. Дори и да мислите, че не могат да слязат по -ниско, те пълзят под бара на корема си. По дяволите, те биха използвали пепелта на мъртвите си роднини като подножка за крака, ако това им позволяваше да стигнат до перваза, от който биха могли да отскубнат някои монети.

„Държавата Израел няма да направи компромис, когато става въпрос за паметта на Холокоста“, добави Лапид. „Осъждам полското парламентарно законодателство, прието днес.“

Приветствие и обилно „f___ off“ изглежда в съответствие с това твърдение. В това се пренебрегва фактът, че да си евреин е да си част от еврейска нация, вечната държава в държавата. Където и да живеят евреите, те наистина принадлежат на Израел и светът просто приема това като нещо естествено. Предполага се, че те могат да бъдат полски, френски, унгарски, немски, без значение - ако са евреи, те попадат под юрисдикцията на Израел, точно толкова, сякаш ядат гевреци или хапят костилките на новородени в Тел Авив. И те ще говорят за тях ex cathedra , където и да се намират. Всяка националност, различна от тяхната, е само маска за тях да проникнат в тези чужди земи в името на себе си. Буквално евреите винаги са тяхна работа.

Позовавайки се на данни за борба с полския ревизионизъм на Холокоста, Лапид обеща да се противопостави на всеки опит за пренаписване на историята, както и на компромиси за сметка на Холокоста на еврейския народ и правата на жертвите на Холокоста.

Няма нищо лошо в така наречения ревизионизъм на Холокоста. Но задържането на алчните евреи от възможността да претендират за имущество, което се предполага, че е загубено през 1944 г. през 2044 г., дори не е ревизионизъм, това е спасителен взрив срещу международните престъпници. В противен случай щяхте да имате дългоносите изроди, които твърдят, че са „загубили“ всичко, което са пожелали всяка година през 2444 г. и след това. Те винаги щяха да се засилват с мазните си къдрици и да изръмжат на идиш, казвайки великото си величие, каквото и да е на n -тата сила, старият Ид Бен Йехуди или онази прословута шестерка Шекелс Грийнфийлд, която някога е притежавала това, а сега е моя.

Сега поляците могат да кажат на този лъжец да отиде на пясък.

„Полша знае какво е правилното нещо: да отмени закона“, каза Лапид.

Не, те мислят, че ще го запазят Lapid. Залепете го в малката си шапка и го смучете.

Гидиън Тейлър, председател на Световната еврейска организация за реституция или WJRO, застъпник за възстановяване на собствеността, заяви, че групата е „възмутена“

„Връщането на собствеността е нещо повече от пари - за много оцелели от Холокоста и техните семейства домът е последната останала физическа връзка с живота, който някога са водили, със страните, в които са родени, и с градовете, в които са израснали, преди животът им беше разбит “, каза Тейлър.

Не, става въпрос за парите. И да нанесат унижение на враговете си.

Хитлер имаше правилната идея.

Председателят на Кнесета Мики Леви реши да не възстановява отново израелско-полската парламентарна група за приятелство.

Ако искате да знаете как изглежда „приятелството с евреите“, разгледайте тези кадри, на които израелският премиер поздравява Джонатан Полард, когато излиза от самолет в Тел Авив, самолет, собственост на Шелдън Аделсън. И евреинът с голяма глава благослови вечния мъченик евреин с думи, които звучаха ужасно много като „шекел шекел, шекел шекел“.

Те щяха да ни отрежат веднага щом ни погледнат.

„Законът срещу реституцията, ограничаващ исковете за собственост на жертвите на Холокоста, е обир през деня, който осквернява паметта на Холокоста“, каза той. "Решението на Полша да приеме този неморален закон вреди на приятелството и двустранните отношения между Израел и Полша."

Може би си мислите, че той знае за какво говори, когато става въпрос за обир през деня, евреите са минали майстори на тази търговия, но тук той наистина проектира, за да могат да ограбят Полша наслепо.

Те ограбват Петър, за да плати на Шмуел. Просто са кои са те.

* * *

Съединените щати засилват натиска върху Полша с надеждата да спрат законодателството, което да попречи на семействата да получат реституция за имущество, иззето по време на Холокоста и комунистическата ера.

И, разбира се, никакво еврейско унижение не би било пълно, без голямата еврейска нация в Америка да вложи големите си два шекела. Америка е страна, която ежедневно излива мръсотия и сурова морална канализация в съзнанието на младостта си и рутинно дава двойни мастектомии на непълнолетни момичета - така че може би трябва да почиства собствената си мръсотия от време на време, преди да разгледа предполагаемите грехове на другите. Но отвратителните предатели във Вашингтон гледат на тези престъпления като на своите „морални“ визитни картички в света на „международните норми“, определени от евреите, и затова страните, насърчаващи традиционните норми, дори слабо, трябва да бъдат изтичани по релсите и да бъдат оградени от стълб на стълб .

САЩ притискаха Полша с надеждата да спрат законодателството.

Главният евреин в американското правителство Тони Блинкен каза: „Ние сме обезпокоени от законодателството, прието в Полша, строго ограничаващо реституцията за оцелелите от Холокоста и собствениците на имоти, конфискувани по времето на комунизма. Нашите общи ценности са нашата взаимна сигурност. "

Споделени ценности? Наистина ли? На тази късна дата? Полша доблестно се опитва да запази поне някои нрави на своите предци, докато Америка е отхвърлила традиционните си начини и ценности - това, което нейните елити смятат за „тъмно наследство“. Държавният департамент има флагове на дъгата и разгънати BLM банери, висящи от посолствата му по целия свят. Ако това са ценностите, които двете държави споделят, здравите поляци не искат да участват в това. Кой разумен човек би?

imageТони Блинкен

И каква сладка сделка имат тези евреи. Те имат евреи на високи места в Америка и евреите в Израел, които крещят на всеки, който иска, дори и най -малкото, да се противопостави на тях. Те имат пълната сила и тежест на Международния ред, за да се спуснат върху тях като товар от тухли. И това са хора, които са „потиснати“? Те ми приличат много повече на потисници. Но признавам, че не съм лицензиран историк.

Очевидно е също, че Blinken има конфликт на интереси по въпроса. Баща му веднъж е дал пари на Джордж Сорос и е вписал името си за усилията си:

През 2015 г. Архивите на Отвореното общество в Унгария бяха преименувани на Архиви на Отвореното общество на Вера и Доналд Блинкен, след като получиха голямо дарение от двойката.

И знаете, че някъде в Полша Блинкен има един или повече от своите еврейски братовчеди от десетки, които някъде по пътя ще се опитат да смучат полската соса, да я намушат и доят. Всички те работят заедно за общата цел на световното господство и необузданите кражби и убийства. Така разбирам техния план и не мисля, че има друг начин да го разбера.

Blinken трябва да се оттегли по въпроса. (И също се оттегли от нашата нация.)

„Ние сме дълбоко загрижени, че днес полският парламент прие законодателство, строго ограничаващо процеса на оцелелите от Холокоста и техните семейства, както и на други еврейски и нееврейски собственици на имоти, да получат реституция за собственост, незаконно конфискувана по време на комунистическата епоха в Полша“, каза държавният секретар Антоний Блинкен каза в изявление. Той призова президента Дуда да не подписва законопроекта.

Държавният секретар Антъни Блинкен и неговият предшественик Майк Помпео поставиха борбата с антисемитизма като приоритет. Миналия месец Блинкен и неговият германски колега подписаха споразумение за започване на официален диалог между САЩ и Германия за Холокоста, за да се гарантира, че уроците от нацистката ера не се забравят, тъй като броят на оцелелите намалява.

Любовта към евреите е начинание отляво-надясно; и двамата се борят да надминат другия, като се примирят с термитите от Тора.

Що се отнася до германците, техните фалшиви лидери са извън надежда и помощ. Те са толкова еврени, че евреите са тяхната основна причина да съществуват.

* * *

Бърз поглед към Чери Даниелс и ще трепнете и ще отклоните очи. Просто знаете, че тя е от онези мъжествени жени, които прекарват прекалено много време, пари и усилия в борбата с тези постоянно растящи мустаци с малко успех.

Чери Даниелс, специален пратеник на САЩ по въпросите на Холокоста, заяви, че полското законодателство ще нанесе непоправими щети на евреите, като ефективно погаси претенциите за реституция и обезщетение на имуществото, взето по време на Холокоста, което впоследствие е национализирано по време на комунистическия период.

Преди да поеме задълженията си като специален пратеник Даниелс е работил като сътрудник по въпросите на външните работи на Пиърсън в офиса на сенатор Джоузеф Либерман.

imageЧери Даниелс

Тези евреи се държат заедно. Трябва да призная, че трябваше да го прочета два пъти. Така че не само има американски пратеник, а сега и американски посланик, за „борба с антисемитизма“-но Америка вече има и „специален пратеник“ точно по „Холокоста“, нещо като пълномощен министър на мръсни лъжи. Някакъв високоплатен специалист в плачевното оплакване. Колко често и по колко различни начини Америка може да унищожи еврейския народ? Скоро ще направим всеки последен долар, който имаме, за да създадем цял екип от американски пратеници за всеки еврейски въпрос, който може да си представим, пратеник за евреите във всяка страна, пратеник за преследване на военни престъпници (като библиотекари и готвачи в лагери), които все още са в голям, пратеник за всеки лагер, за всяка сграда във всеки лагер, пратеник за Ане Франк, пратеник за котката на Ана Франк, пратеник за обувките, пратеник за пепелта ...Ой вей , пратеник, всички крещим за пратеници!

Първото посещение на Даниелс като пратеник беше през януари 2020 г., като част от американската делегация на провежданото от полското правителство възпоменание по случай 75-ата годишнина от освобождението на нацисткия концентрационен лагер Аушвиц-Биркенау в Освием. По време на първото посещение и с подкрепата на нейния офис, Държавният департамент на САЩ обяви допълнителни 2 милиона долара на Фондация Аушвиц Биркенау за дългосрочната поддръжка на Държавния музей Аушвиц Биркенау, като общата вноска на САЩ достигна 17 милиона долара .

Трудно спечелените ви на работа, дами и господа.

И не е като че ли евреите нямат резервни 17 милиона долара. Това е джобна промяна за тези, които търсят пари, начинът, по който събират пари. Но те обичат да видят, че идва от Америка - виждате ли, ние обърнахме този „кораб -призрак“, така че можеше и сами да запалим фурните.

Толкова голяма бойна брадва и страхотна голяма Хеби Чери Даниелс (тя от вечната петчасова сянка на горната си устна) ограбва съкровищницата за каузата на своите домашни любимци, подобни на бацили, домашни любимци на Яхве. Някои хора я описаха така:

Чери Даниелс, жива майка еврейка и член на кариерата на Висшата външна служба, представлява Съединените щати, когато става въпрос за епохата на Холокоста, включително образование, реституция и паметници. От 2019 г. тя е специален пратеник на Държавния департамент на САЩ по въпросите на Холокоста.

Старият боен кон се описва така:

Да бъда персийски евреин ми дава интересна перспектива; Аз съм персийско-американец и съпругът ми е ашкенази-и двете идентичности са отразени в нашето семейство.

Даниелс е записала, че казва, че иска децата й да растат в течение на различните еврейски истории на техните предци, статута на много евреи през цялата история в един или друг момент като имигранти и да спечелят от това какво да издържат на нетърпимостта , предразсъдъци и омраза.

„Да бъдеш евреин носи още по -голямо облекчение, че тези неща не се повтарят отново“, казва старата крона.

Забелязвам, че няма нищо в това да си американец. Да бъдеш американец в този момент би било наистина интересна перспектива.

„Бихме искали минимум полското правителство да промени законодателството, така че ищците с висящи искове да могат да продължат да ги преследват чрез съществуващия административен процес.“

Още гибове за евреите.

Даниелс, израелски представители и други като Световната еврейска организация за реституция и Световния еврейски конгрес призоваха Полша да приеме цялостен закон или да установи процедура, която да се занимава с въпроса за обезщетението, което става все по -спешно с всяка изминала година поради смъртта на застаряващите Оцелелите от Холокоста.

Виждате ли, тя се нахвърля срещу полския народ в името на своите събратя евреи; и използване на Америка като платформа и база за стартиране на нейната атака. Играта на тези евреи е толкова прозрачна. Но хората, натоварени да го извикат и да ни предпазят от него, са в техния роб и в заплатата си.

Но за разлика от американците, изглежда, че някои поляци са готови да вземат своята страна, поне малко.

Искат да имат това най -голямо нещо, собствена държава.

И в това няма нищо лошо.

* * *

Разбира се, сенаторите на САЩ нямат намерение да позволят на американците да имат собствена държава. Не, Господине. Те ще преместят небето и земята двойно за евреите, но никога за нас. Ако някога Капитолия лежи в тлеещи руини и те излязат от подземните силози в търсене на храна и признаци на живот, всичките им семейства са мъртви, ще намерят ли утеха в мисълта, че са посветили целия си живот на киките, които са го направили да се случи?

Междувременно двупартийна група американски законодатели написаха писмо до председателя на долната камара на полския парламент, в което я призоваха да попречи на законопроекта да напредне, като поддържа, че почти пълното унищожаване на полското еврейство по време на Втората световна война е „въпрос на морал и затваряне. "

Ако тези „законодатели“ някога се борят за нас по начина, по който го правят за тях, те могат да нанесат истински щети.

Новите критики на САЩ идват точно преди едногодишната годишнина от излизането на мандат на Конгреса, проследяващ европейския напредък в разглеждането на претенциите за Холокоста. Този доклад призова няколко държави, но беше особено критичен към Полша.

Мандат на Конгреса, казахте ли? Защо, по дяволите, Американският конгрес би наложил такова нещо? О, извинете, това са евреи, затова. Това е неофициалната, но много реална причина за нашата държава.

Американските сенатори Марко Рубио (R-FL), Тами Болдуин (D-WI), Джеймс Ланкфорд (R-OK) и Джаки Росен (D-NV) заведоха двупартийно писмо до полския президент Анджей Дуда, изразявайки притесненията си относно законодателството, което е се разглежда от сената на Полша. Полският законопроект би направил невъзможно оцелелите от Холокоста и техните семейства да предявят искове за реституция или обезщетение за имущество, откраднато от нацистка Германия или правителството от комунистическата епоха. Сенаторите призоваха полския президент да „демонстрира категоричното си противопоставяне на престъпленията, извършени от нацистка Германия и подкрепяното от СССР полско правителство“.

При изпращането на писмото към Rubio, Baldwin, Lankford и Rosen се присъединиха сенаторите Cindy Hyde-Smith (R-MS), Dianne Feinstein (D-CA), Cory Booker (D-NJ), Catherine Cortez Masto (D-NV), Боб Кейси (D-PA), Рон Уайдън (D-OR), Шеррод Браун (D-OH) и Крис Куунс (D-DE).

Тези евреи и еврейски сикофанти се обединиха в мазето на синагогата, за да напишат това отвратително писмо:

Уважаеми президент Дуда: САЩ и Полша поддържат стабилен съюз, основан на нашите общи демократични ценности и цел за свобода и просперитет в Европа. Ето защо пишем, за да изразим сериозните си притеснения с предложен законопроект, който в момента се разглежда от полския сенат. Както знаете, това законодателство ще анулира всички висящи производства за възстановяване на собствеността. Силно вярваме, че това законодателство би увеличило значително съществуващите пречки, които пречат на жертвите и техните семейства да претендират за реституция и обезщетение за имущество, незаконно взето от нацистка Германия и от комунистическото правителство на Полша.

Господа и госпожи: Увеличаването на препятствията е целта . Всъщност те искат да поставят тухлена стена, на която да се казва: Хващащите се евреи се прибират.

Полша отдадено се грижи за обектите на Холокоста и нейната демокрация стои като силен фар за нейния постоянно присъстващ ангажимент към върховенството на закона и правата на човека. Именно поради тези причини считаме, че приемането на тези изменения в Административнопроцесуалния кодекс би било крачка назад в усилията на Варшава да поправи несправедливостите на потисниците на Полша.

Потисникът на Полша днес е Европейският съюз - известен още като евреите.

Тези изменения ще кажат на оцелелите от еврейската общност в Полша, която беше най -голямата в Европа преди Втората световна война, че има ограничение във времето за тяхната способност да търсят компенсация за престъпленията на нацистите и комунистите. Вярваме, че това е възможност да демонстрираме ангажимента на Полша за постигане на справедливост за жертвите на тези отвратителни престъпления.

Съответно ви призоваваме да настоявате за оттеглянето на този законопроект от полския сенат. Това би осигурило също така, че Полша изпълнява задълженията си съгласно Декларацията от 2009 г. за Терезин относно активите от Холокоста и свързаните с тях въпроси в подкрепа на националните закони, за да помогне на оцелелите от Холокоста да си върнат имуществото.

* * *

И не просто спря дотук, а по -скоро започна от там. Преди това те бяха направили нещо, наречено САМО ЗАКОН, макар че можеше да е и Закона за евреите.

През 2017 г. сенаторите Рубио и Болдуин представиха Закона за правосъдие за некомпенсирани оцелели днес (JUST), който нареди на Държавния департамент на САЩ да оцени как държавите помагат при връщането на имущество, откраднато по време на Холокоста. Сенаторите Lankford и Rosen са съпредседатели на двупартийната работна група на Сената за борба с антисемитизма.

Исус Христос. Колко страшни евреи имаме в тази страна? Не са толкова много, но те надвишават теглото си. И денонощно „нашите“ лидери работят за тях.

Държавният департамент е идентифицирал шест държави, където все още не са разгледани значителни проблеми с обезщетенията, но от тях само Полша е регресирала, според Даниелс. Другите са Хърватия, Унгария, Латвия, Литва и Румъния.

Не забравяйте, че това е американското правителство, фокусирано обсесивно върху интересите на чужди хора в чужди земи. Наистина те кара да мислиш. И тези окръзи са изброени? Това е последният ти бастион на Белия свят. Да живеят, да процъфтяват и да просперират.

Едногодишният доклад беше мандиран от Конгреса в закон, известен като Закон за справедливостта за некомпенсираните оцелели днес, или САМО, Закон, който беше подписан от бившия президент Доналд Тръмп през 2018 г. с подкрепата на много законодатели както от политически партии, така и от еврейски групи.

А, Тръмп има своите големи ръкавици, които обичат евреите. Знаете ли, че внуците му носят малките шапки?

Този набор от думи е издаден под егидата на Държавния департамент на САЩ, Департамент на Специалния пратеник по въпросите на Холокоста:

Конфискацията, конфискуването и незаконното прехвърляне на имуществото на еврейския народ от нацисткия режим бяха предназначени не само да обогатят нацисткия режим за сметка на европейското еврейство, но и да премахнат за постоянно всички аспекти на еврейския културен живот.

Това наистина беше целта. Продължавайте да се движите, докато всеки последен остатък от евреите в Европа се появи слух, за да се осигури и почисти жизненото пространство. Те бяха дясно на квадрат.

Тъй като Втората световна война приключи в Европа, Съединените щати поеха усилията да търсят мярка за справедливост под формата на реституция или обезщетение за лица, чиито активи са били откраднати по време на Холокоста. Усилията започнаха, докато съюзническите войски освобождаваха Европа и продължават до днес. През 2009 г. Съединените щати и 46 други държави се ангажираха да отстранят последиците от тези незаконни изземвания на активи и да насърчат благосъстоянието на оцелелите от Холокоста по целия свят, като подкрепят Декларацията Терезин.

Само за да знаете, че т. Нар. Терезинска декларация (забелязвали ли сте някога как издухват коварството си с възвишени фрази?), Издадена от 47 държави на юни 2009 г., „съгласуваща мерки за поправяне на икономическите грешки, съпътстващи Холокоста срещу евреите и други жертви на нацистки преследвания в Европа. " Нещо като затворен фонд за грабителско еврейство.

Когато президентът Тръмп подписа забележителна изпълнителна заповед за борба с антисемитизма през декември 2019 г., той също подчерта важността на засилването на усилията за реституция, които са в основата на Декларацията от Терезин.

Майк Помпео заяви: „Гордея се с непрекъснатите усилия на Държавния департамент да насърчи държавите да изпълнят целите и ангажиментите, които поеха, когато подкрепиха Декларацията Терезин, и да предостави закъсняла мярка за справедливост на оцелелите от Холокоста и техните семейства и на унищожените еврейски общности от Холокоста. Като държавен секретар ще продължа да давам приоритет на тези усилия. Този законопроект изисква от Държавния департамент да докладва на Конгреса, като оценява националните закони и наложимите политики на обхванатите държави по отношение на идентифицирането и връщането или възстановяването на активи, незаконно иззети или прехвърлени по време на ерата на Холокоста.

И така, само за да изясним това: Нашият Конгрес прие закон, който изисква Държавният департамент да обикаля злонамерено по целия свят, пъхвайки носа си в това, което не ги интересува, да изгони затъналите в поклонението на евреите, тези, които не кашлят натрупват цялото си тесто толкова бързо, колкото можете да кажете „евреите са световно-исторически паразити“, тези, които искат да възстановят достойнството на своя народ в лицето на хилядолетията на хищническите практики на евреите-и след това да докладват на Конгреса, след което Сенаторите и конгресменът ще застанат на сапунените си кутии и ще разкъсат непокорните.

Трудно спечелената ви работа.

Въпросът неочаквано се появи отново в Държавния департамент тази седмица, когато свастика, издълбана в асансьор, беше открита в понеделник в централния офис на агенцията във Вашингтон. Блинкен, доведеният син на оцелял от Холокоста, възпитан в еврейската традиция, осъди вандализма и заяви, че това е знак, че борбата срещу антисемитизма трябва да бъде „безмилостна“.

Безмилостен, безмилостен. Те никога няма да спрат, докато ние не ги спрем.

Така че нека ги спрем.

Полша започна добре.

* * *

Полският парламент одобри законодателство, предназначено да прекрати исканията за възстановяване на собствеността и обезщетение за имущество, конфискувано от комунистическия режим в страната през 1940 -те и 1950 -те години, включително това на оцелелите от Холокоста.

Това го направиха и страданията на света донесоха цялата сила на Западния свят и целия им така наречен престиж върху главата на президента на малката Полша. Виждате ли, той можеше да сложи край на благородния закон. Можеше да се поклони на натиска на Ид. Те го подбуждаха, подмятаха го, отправяха заплахи. Не искате да се качите на грешната страна на евреите, сър?

През юли горната камара на парламента, Сенатът, модерира първоначалната версия на закона, приет от долната камара, Сейм, през юни.

„Но Сеймът отхвърли омекотената версия на законопроекта във вторник и гласува за одобрение в сряда, по настояване на управляващата Партия на правото и справедливостта.

Добре. Никога не го омекотявайте. Евреите разбират само едно: обувката в лицето.

И нека боговете благословят вечната му душа, президентът на малката Полша не отстъпи, не се изкачи надолу, не отстъпи пред ужасните предупреждения. Той се държеше и отстояваше и нанесе удар за добрите момчета, за нас. Президентът имаше 21 дни да подпише или наложи вето на законопроекта, но му бяха необходими само три, за да вземе решение. Предполагаме, че вече е измислено. И по този начин той удари изстрела, чут по целия свят. Тоест, той даде на евреите бърз удар в зъбите и им показа, че все още има бели мъже на този свят, които ги виждат какви са.

Полският президент Анджей Дуда подписа в събота (14 август) закон, който ограничава правата на бившите предвоенни полски собственици на имоти, включително оцелелите от Холокоста и техните потомци, от правото да предявяват искове, ако недвижимите им имоти са били иззети от нацистите или национализирани от съветско- подкрепяни от комунистическите окупационни режими.

Можете да бъдете сигурни, че в Jewville нямаше радост. Но нормалните хора, и всички добри мъже навсякъде, дадоха много голяма хуза.

Законът беше приет от парламента в сряда и получи широка подкрепа в рамките на вътрешнополитическия спектър. САЩ и Израел обаче са твърдо против това държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен призова президента Дуда да наложи вето.

Гадно от това, Тони Блинкън. Вземете това, евреи.

imageАнджей Дуда

Мъжът го подписа. Сега е закон. И справедливостта ще бъде удовлетворена.

Дуда каза: „Убеден съм, че с моя подпис ерата на правния хаос приключва, ерата на реприватизационните мафии, несигурността на милиони поляци и липсата на зачитане на основните права на гражданите на страната ни“.

О, да.

В отговор на героичния акт на президента Дуда израелското правителство публикува изявление, че изтегля дипломатите си от Полша за „безсрочни консултации“.

Малко по -малко евреи в Полша и при това евреи с гръмък глас: Законът вече е поразителен успех.

Очаква се законът да прекъсне завинаги надеждите на някои семейства-както еврейски, така и нееврейски-да си върнат имуществото, иззето през тази епоха.

За всички времена. Каква музика за ушите ни.

Законопроектът е несправедлив спрямо евреите, които просто искат да бъдат третирани с морала и благоприличието, които заслужават, и да получат адекватно обезщетение за това, което по право им принадлежи.

О, разбира се, евреите са скромните, прилични и сърнести невинни хора по света. Никога не прави нищо.

Това, което те са, са световно-исторически мошеници, винаги в процес на създаване с тяхната световно-историческа хватка.

Полша ни показа пътя, богове ги благослови. Той свършва, когато казваме, че свършва и не миг по -рано.

И когато свърши, и ще стане, няма да е миг твърде скоро.

Нека евреите по света да залепят това в малките си шапки и да го пушат.

Нека евреите го прочетат и нека евреите плачат.

* * *

Източник: Автор




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744400
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031