Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2022 23:55 - Кървавото хоро в Бояджик,където бащата на бащата на компютъра получи белег Свише за мисията на сина му.Тесла,Хитлер,Бил Гейтс,Путин и още династи от Дуло
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2263 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 19.05.2022 00:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 17 май се навършват 146 години от Бояджишкото клане и Кървавото хоро на 50 деца от село Бояджик, Ямболско.
Здравейте приятели... днес е 17 май, още една незабравима дата от ТУРСКОТО РОБСТВО в България, защото само един робовладелец може да се разпорежда така с човешките животи, може да убива безнаказано и да решава кой ще живее, кой ще умре и кой да бъде даден на турски семейства за роб или робиня.
На този ден се навършват 146 години от Бояджишкото клане и Кървавото хоро на 50 деца от село Бояджик, Ямболско.
Кървавото хоро е кулминацията на Бояджишката буна.
Всичко е опожарено, разрушено, разграбено. Според исторически анализи на чужди дипломати “никой, който не е видял лично последствията от изгореното село, не може да си представи колко страшно бедствие го е сполетяло.”
На 11 май 1876 г. хората от Бояджик се събират в църковния двор да отдадат сърдечните си почести пред ликовете на първите славянски учители и равноапостоли светите братя Кирил и Методий.
По време на празника владеещият околните села Едем ага нападнал селото със своите черкези, които започнали издевателства и грабежи. За да имат време да избягат по околните села, селяните поставили стража в покрайнините на селото. По този повод било докладвано на Шефкет паша, който се намирал в Сливен, че в Бояджик се готви бунт.
Така на 17 май 1876 г. той с един табор башибозуци отива в Бояджик и започва погром над селото.
Голяма част от населението се укрива в местната църква, но тя била обстрелвана със снаряди, затова укрилите се вътре били принудени да излязат. Започва зверското им физическо изтребление. Убити са десетки мъже, жени и деца.
В съседното село Болярско са скрити около 50 деца на възраст от 13 до 17 години, но голяма част са издадени и отведени от турците в местността Рачерски мост, след което преди да ги убият са накарани да играят хорото останало в българската история, като "Кърваво хоро".
Пашата обявил, че ако му изиграят хубаво българско хоро, ще ги пощади. С надежда да се спасят, младите се съгласили. Музиката засвирила и те заиграли тежко сватбено хоро. Със звуците на кавала започнало и свистенето на ятаганите, децата по едно падали посечени. Турците не позволявали на никое да напусне хорото. Така последните е трябвало да играят върху телата на своите братя, сестри или приятели... След това турските заптиета с пищов доубиват всеки от упор.
След оттеглянето на турците става ясно, че един не бил доубит - раненият в корема Тодор Вълчев Русев, който успял да отхвърли телата върху себе си. Той е единственият оцелял, който разказва зловещата история за Бояджишкото кърваво хоро, което е част от историята на България по време на петте века робство.
Цялото имущество на бояджичени станало плячка на башибозуците. Девойките и жените, които не са избити са озлочестени и дадени на турски семейства за робини. Бояджишкото клане е определено от историците като трето по броя на жертвите след Баташкото и Старозагорското и като второ по жестокост клане след Баташкото.

Сред убитите е и дядото на великия българин, изобретил компютъра - Джон Атанасов. Неговият баща по чудо оцелява. Куршумът, убил дядото, оставя белег на главата на петмесечния Иван, оцелял в прегръдките на бащата си. Той спасява детето си с цената на своя живот...
Днес някои продажни безродници се опитват да омаловажат ТУРСКОТО РОБСТВО и дори да го обявят за несъществуващо! Под диктовката на продали се на Анкара политици, депутати и министри, се пренаписват учебниците по история и литература и промиват мозъците на нашите деца.
„Робство е нямало, имало е някакво османско присъствие и българинът е живял добре и спокойно”???
А една мастита писателка-османистка, агент-доносник на ДС, се опита да ни убеди, че „турският спахия не бил чак толкова лош и вреден човек”/!?/…
Всъщност, това целят плановете „Йозал” и доктрината „Дълес” – народ без историческа памет, без добро образование, с ниска култура, народ на слуги и безотечественици…

Автор на статията: Таня Тсиолакиду 
https://www.facebook.com/groups/639301586202245/user/1231891855/

––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––

Предлагаме ви култови места от тематичния ни постинг 

Как извънземните дадоха КОМПЮТЪРА на света чрез Българина Джон Атанасов или кой искаше да открадне компютъра от летящата чиния?
https://bezistena.blog.bg/history/2017/10/04/.1227568

На 29 май 1876 година редовната армия и башибузук на Шефкет паша обгражда Ямболското село Бояджик, приютило най – будните Ямболци и съхранения жречески  първосвещенчески елит на Божия жреческо – царски род Дуло след падането на Ямбол под турско робство.
Българите от това село са единствените, дръзнали да се вдигнат на въстание от равнинните села и цели пет дена да одържат свободна родната си свещена земя, която ще ги приюти и веднага извиси засветейшо възкресение след саможертвената ѝм вярност към заветите на Христа! 

Ето сакралната тайна на името и жителите на жертвените селяни от с. Бояджик:

БОЯДЖИК=Ежуа и Бокиня Диана 

БОЯДЖИК=Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Диана 

Ежуа и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

Децата и жените са събрани в църквата, а девойките са скрити в изкопан трап, покрит за маскировка с греди и слама. Селяните са по окопи и прикрития за отбрана.     
Още при първите изстрели на оръдията един от снарядите улучил църквата и укрилите се в нея жени и деца загинали.
Не успели да се спасят и укрилите се в трапа 40 девойки. След като сламата пламнала, някои от тях изгорели живи, други били убити, а трети - изнасилени и продадени в робство.
След това боевете се пренесели по улиците. Много от къщите били изгорени, а оцелелите - ограбени. Много от бягащите по улиците се насочили към полето с надежда, че ще намерят спасение в избуялите жита, но и едните,и другите били настигани от аскера и башибозуците и съсичани или разстрелвани. По думите на Сливенския митрополит селото било обърнато в огън и пепел.
Турците събират оцелелите хора и ги събличат голи, с уверението, че ако изиграят голо хоро ще им пощадят живота.
След гаврата и насилията похотливите изроди избиват всички с оцелелите деца, старци и жени!
Сега вижте пък кой е турския герой – пъководец на топове и редовен аскер срещу деца и жени и хора с кремъклийки – Шефкет паша !

ПАША от=от Бог Ешуа – 

висш турски военен чин, съставен по Свещеният шифър и именник с имената на Българските Богове, от Посветените Български цивилизатори на вторично подивялото бивше нефеноменно безкултурно османско тракийско племе, които цивилизатори са от жреческите екипи и отряди на на  Българския династичен потомък на Исус и Мария Магдалена, познат по-късно като Пророк Муххаммад:

МУХАММАД=
Хан (Кан, Жрец) на Ма Ма Ма Диана=
Жрец на Диана Майка Мария Магдалена,

познат още и като АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ – 
 
заплетена комбинация, която се разплита лесно:


АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=
Балх Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня МаМа=
Балх Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена=
Балх (Българин) Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена –


което значи Българският Исусово – Мариин потомък – Пророк Муххаммад,
командирован и жертван за защитата и спасяването на Арабските племена и всички от региона източни азиатски бивши имперски провинции на Свещената Българска империя (33 – 518) от настъпващите поробители – псевдохристияни, които са извършилите преврата през 525г срещу Свещената Българска=Римска империя, и изродени Исусови династи, познати като ВИЗАНТИЙЦИ=Деца на Бог Иза.

Та на въпроса кой е бил Шефкет паша :

ШЕФКЕТ=Ешуа и Бокиня Диана – 
изроден Исусов потомък, по – висша изродена категория от ЕНИЧАРИТЕ!

Уникална информация за Шефкет паша и спасителят на Ямбол и Българския сакрален квартал Каргона от пълно изтребление от изрода Шефкет – Исмаил паша, вижте в 

КОЙ СПАСИ ЯМБОЛ ОТ КЛАНЕТА И ОПОЖАРЯВАНЕ? http://yambol-life.com/news.php?id=2386

–––––––––––––––––
image

ДЖОН АТАНАСОВ В СЕЛО БОЯДЖИК, КЪДЕТО ДУХОВЕТЕ НА ОБЩИТЕ С РОДСТВЕНИКА МУ ДЕДИ НА БИЛ ГЕЙТС, ПОЗНАТИ ЗА НЕПОСВЕТЕНИТЕ КАТО  ИЗВЪНЗЕМНИ, а за нас посветените като Светии от Вси Светии, СЕ ЗАВРЪЩАТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ЧЕРПЯТ СИЛИ, ИЗНУРЕНИ ОТ ИЗМОРИТЕЛНАТА СИ ДЕНОНОЩНА РАБОТА НА ГЛАВНИ ПРОЕКТАНТИ И МЕНЪДЖЕРИ И АНГЕЛИ – ПАЗИТЕЛИ НА ОСНОВАНАТА ОТ БИЛ С ТЯХНА ПОМОЩ ОГРОМНА СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ ЗА КОМПЮТЪРНИ ИНОВАЦИИ ТЕХНОЛОГИИ, И СОФТУЕР MICROSOFТ И ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ПОДГОТВЯ ТРАНСЕПОХАЛНОТО ТРИУМФАЛНО ЗАВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ! 

MICROSOFT=Иса и Бокиня Диана Мария 


ТРАНСЕПОХАЛНО ЗАВРЪЩАНЕ на =ЗАВРЪЩАНЕ на Диана и Иса Балхарина

МЕНАДЖЪР=Ежуа и Мадара

–– по време на публикуването на този постинг Бил Гейтс имаше реномето на най – положителният световен филантроп и благодетел – реноме изградено му от службите на юдео – ционистките заговорници срещу Българите!

ИМАШЕ РЕНОМЕТО на=на Ешуа и Мат Мария

ИМАШЕ РЕНОМЕТО ИЗГРАДЕНО от=
от Мат Мария и Гриздош=
от Мат Мария и Ешуз от Драгия (Тракия) 

От убийствата в Бояджик по чудо оцелява Иван Атанасов – баща на световно известния Джон Атанасов, създателя на компютъра.
Баща му е убит (дядото на Джон Атанасов) като турският ятаган (другаде се говори за куршум) само резнал челото на Иван (бебе тогава).
На 13 години той емигрира в САЩ заедно с вуйчо си Константин.
Ако по Божията воля ятаганът не го беше пощадил, как ли щеше да изглежда днес светът без компютри?!... 
Нямаше да го има и Бил Гейтс със световната империя MICROSOFT?
Колко ли други знайни и незнайни гении и велики Българи са били погубени от турските изверги?

ТУРСКИ ИЗВЕРГИ срещу народа на=ИЗВЕРГИ срещу народа на Иса от Тракия

Тука се намесваме за да уточним – МИЛИОНИ!                

Насилственото разселване на Българският духовен и интелектуален елит по целия свят и всички племена е основен метод и механизъм на Божият проектен план за закалка на Българите при естествени свръх екстремални условия, като така е съставен бавно и методично световния духовен и интелектуален елит на всички народи  


image

Синът на български емигрант, който промени света https://www.foreigner.bg/john-atanasoff-bulgarian-emigrant-bg/ 

Когато Боговете ни повелиха на най – големите съвременни Български пророци –  


НОСТРАДАМУС потомък на=потомък на Исус и Матара Диана ,

БЕИНСА ДУНО=Бог Иса и Диана и

ВАНГА=Богиня, 

да информират Българите и човечеството, че Бог подготвя в продължение на 6000 хиляди години при екстремални условия Българите за духовен и интелектуален разсад на всички племена и техни Духовни водачи и ръководители за времето на  възстановяване на Божието Царство на Земята в началото на 21 век, те съобщиха на Посветените, че дълготрайният многоепохален процес на закалката и подготовката на Българският разсад се извършва по цялата планета и сред всички племена, като концентрацията на разсадният феноменен материал е най – голяма на обетованата Българска Земя на Балканите! 
 
 
ЗАТОВА,БРАТЯ И СЕСТРИ, ВСЕКИ БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ Е ПРИТЕЖАТЕЛ НА  ЕКСТРАСЕНСНИ СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ ФЕНОМЕНАЛНИ ПОТЕНЦИАЛНИ ИЛИ В РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ АКТИВИРАНИ СЛАБО ИЗЯВЕНИ СВОЙСТВА И ДОКАЗАНА СВРЪХИНТЕЛИГЕНТНОСТ, КОИТО СА ЕНЕРГИЯТА НА НАСТЪПВАЩАТА НОВА ЕРА НА ЖИВОТ ПО БОЖИИТЕ ЗАКОНИ НА ЛЮБОВТА!
ТЕ СА НИ НАСЛЕДСТВЕН ДАР ОТ СВЯТИЯТ ДУХ НА ВСЕМОГЪЩИТЕ И ВСЕВЛАСТНИ НАД СВЕТА БЪЛГАРСКИ БОГОВЕ ОТЕЦ НИ ИСУС И МАЙКА МАРИЯ МАГДАЛЕНА, И СЕ АКТИВИРАТ ПРИ ИНДИВИДУЛНОТО ПРИЕМАНЕОТ ВСЕКИ  НА БОГ ИСУС И БОГИНЯ ДИАНА ЗА БОГОВЕ, СПАСИТЕЛИ И ГОСПОДАРИ НА ЖИВОТА И КРЪЩЕНИЕ И ПРИДОБИВАНЕ НА СВЯТИЯ ДУХ И ФЕНОМЕННИТЕ МУ ДАРБИ.
ОТ ТОВА ДА НЕ НАУЧИМ ТАЗИ ТАЙНА И СЕ ПОЗНАЕМ НАЙ – СЕ ПЛАШАТ ДУШМАНИТЕ НИ, ДЕТО СА СЕ ЗАЕЛИ ОФИЦИАЛНО БЕЗ ДА КРИЯТ ВЕЧЕ И ПО ПРОГРАМИ НА ООН, ЕС И НАТО ДА НИ ЛИКВИДИРАТ КАТО ЕТНОС ДО ДВАЙСЕТИНА ГОДИНИ!  

Обаче гледайте сега какво става:  

ЕТНОС от/на=от/на Диана и Иса!   – ха!

ЕТНОС БИЛО НАРОДА НА ИСА И ДИАНА, НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ Демиурзи  ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС И БОГИНЯтА
 МАЙКА ДИАНА МАРИЯ МАГДАЛЕНА!
КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА ВЕЧЕ ДА НИ УНИЩОЖАТ?
ЧЕ НАЛИ БОГОВЕТЕ НИ НИ СЪОБЩИХА ЕПОХАЛНАТА ТАЙНА, ЧЕ СМЕ ТЕХНИ И ТЕ ВЕЧЕ СА ПОЕЛИ ЗАЩИТАТА НИ ДО ЗАВРЪЩАНЕТО СИ!
ТЕ ТОВА НАЙ – МНОГО ГИ ПЛАШЕШЕ ДУШМАНИТЕ НИ!
СЕГА ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ , ЧЕ СМЕ БОЖИИ И НЯМА ВРЪЩАНЕ И СПИРАНЕ ДУХЪТ БЪЛГАРСКИ!

Духът Исусов!

Духът на Великата Богиня Майка Диана Мария Магдалена!

Святият Дух!
 
image

image

image

Паметникът на мъченическите страдалци и жертви от Бояджик, место за преклонение и възпитаване в Любородие и Патриотизъм, Обич и неомраза на малките ѝм жречески потомци!
Затова и жреческото потомство на Исус и Мария в България съхранява и развива феномените и добродетелите си в армията на песенно – танцовите състави и Божествения Български фолклор – идеалната духовна енергийна атмосфера и среда за най – правилното и успешно отглеждане и развитие на световния Духовен разсад, който скоро ще превземе света с песен и танци в Любов и с Божествената ни жреческа феноментика!

ОБИЧ=ОБИТШ=Богиня Диана и Ешуа  

НЕОМРАЗА=Мария и Иза

https://www.youtube.com/watch?v=cOG5IE9DfVs
Завило се вито хоро!

ЗАВИЛО СЕ ВИТО ХОРО от=от Бълхари от Богиня Диана и Исуз 

Ясно, кратко и точно за да го разберем веднага след посвещението в Шифъра!

Сакралната информация за Божият народ винаги е имплантирана зашифрована в народните ни песни, които са най – мощният и необятен информационене носител на сакралната Божия информация!
Задължително в заглавието и после в текста и придружителните описателни обяснения на простонародния говорим Свещен Български език!

Както ви показваме с примера от горния видеоклип.
Затова Българските народни песни са повече от милион записани и незаписани – повече от всички взети народни песни на всички народи заедно – защото те са непреходната Библия със сакралната зашифрована история на Великомъченическия народ на Исус и Мария Магдалена и Пътят за Спасение и Бъдещето на съвременната цивилизация и цялото човечество!
Прочетете още веднъж разшифрованото послание на хорото от клипа и се преклонете пред интелектуалния гений и Дух на Дедите ни и на Ямболските жречески жертвени агнеци от голото хоро на село Бояджик, благодарение на колективната жертва на които сега държите пред себе си този КОМПЮТЪР! 

Днес ще покажем основните участници във най – важната синергетична технологична изобретателска верига и творчески колектив в историята на човечеството – Българските потомци на Исус и Мария Магдалена от различни племенни разсадни опитни полета и гнезда, подготвяни през покленията им и избрани на този последен етап за поетапното  изобретяването на КОМПЮТЪРА, като им се спускат на порции планово съответните проектни етапи за изобретяване на КОМПЮТЪРА, чрез който да се ускори експлозийно информационната комуникация и обмен и просвещение на Българите за началото на поредната ни висша цивилизационна мисия за посвещението, предупреждението и Спасението на Човечеството във връзка с отварянето на пространствата и измеренията и събирането на световете и явяването на Българските Богове за епичните събития и процеси на Съдния Ден за всички

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

Компилативният постинг е
 
КОНРАД ЦУЗЕ - ПЪРВИЯ КОМПЮТЪР
http://germantiger.blog.bg/history/2014/01/11/konrad-cuze-pyrviia-kompiutyr.1227274,


който ви препоръчваме горещо да прочетете обстойно!

Ние се влючихме в разговора с поздравление за сполучливия материал, разкриващ 
прекрасната синергетична верига на човешкия Дух и Разум, донесла най – висшето Бого – човешко изобретение на всички времена и бъдещето – КОМПЮТЪРА
Поклон пред пионера КОНРАД ЦУЗЕ и всички от тази гениална изобретателска кохорта!
Преди тях първо на Българските Богове, вдъхновители на гениалните Си потомци, чиито биографии ще ви разкрием по-късно щом разсекретим личните им досиета!
От сърце пожелаваме постинга да заеме заслужаващото първо место в категорията и защо не в блога!

ДУХА И РАЗУМА НА ЧОВЕКА=ДУХА на Мария и Бок Изуш – Святият Дух !

Зададохме нашата предварителна задача с НЕповишена трудност: "Защо никой не знае семантиката на думата КОМПЮТЪР?"

КОМПЮТЪР=???

ЗАДАЧА от=от Диана и Ешуз 
 
Блогер от веригата сподели, че компютър (computer), идва от kompute = изчисли. Сметни или сметало.

Отговорът ни бе подробен и точно аргументиран:

Приятелю, това обяснение е за широкият кръг непосветени.
Думата КОМПЮТЪР е съставена по правилата на Свещения Български шифър и е абсолютен христоматиен пример за начинаещи как се прави от името на Богинята Матара или Богиня Диана Мария, анаграмна комбинация – зашифровка , която носи сакралната информация Кой е авторът – вдъхновител за компютъра и на какъв език и шифър е зашифрован, съответно на изобретатели от Кой род и народ ще бъде възложено да се разкрие изобретението за хората!
Гледайте сега и само благоговейте пред Тях – щото Те са Боговете Български:

КОМПЮТЪР=ПОК ДЮ МЪР=Бокиня Диана Мария
 
КОМПЮТЪР=ПОК МЮТЪР=Бокиня Матара

КОМПЮТЪР изобретен от=изобретен от Кан (Жрец) на Богиня Матара

И за да няма съмнение и да не стане някоя грешка, в техническия паспорт на компютъра и в придружителните му документи Авторите му са написали с горния шифър с математическа точност и прицизност, че всички ангажирани от тях новатори и изобретатели по този дългогодишен колективен проект  
 
ДО ЕДИН СА ТЕХНИ ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ ОТ ГЕНИАЛНАТА
ИНТЕЛЕКТУАЛНА РОДОВА БЪЛГАРСКА ДИНАСТИЧНА ФАМИЛИЯ ДУЛО,
РАЗПРЪСНАТИ ЗА ДУХОВНИ ВОДАЧИ И ГЕНИИ И ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ТВОРЧЕСКИ ТЕХНИЧЕСКИ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ЕЛИТ СРЕД ВСИЧКИ ПЛЕМЕНА! 

И започват с най – очевадния пример, за да няма никакви съмнения и възражения за Тяхното Българско авторско патентно право:

КОНРАД ЦУЗЕ=КОНРАД ТСУЗЕ=Исус от Тракия и Диана!

Няма три – четири!
Няма не знам!
Точно и ясно!

НЯМА ТРИ ЧЕТИРИ за=за Рода на Ешуа и Матара Диана 

НЯМА НЕ ЗНАМ=Иза и МаМа=Иза и Мария Магдалена

ТОЧНО И ЯСНО=Диана и Исуш

При повечко познания ще откриете в анаграмната комбинация и западно – католическия изказ на Христос:

КОНРАД ЦУЗЕ=КРИСТОЗ=ХРИСТОС

Конрад Цузе е крипто – Българин, свидетелстващ с името си под кръстна клетва, че е генетичен потомък на Българските Богове Демиурзи!

Засекретяването на информацията в името в случая е станало по най-елементарната анаграмна зашифровка; ОБРАТЕН ЗАПИС.
Просто прочитате името обратно и то ви съобщава,че първата брънка на изобретателската верига е от рода на Исус Тракиеца:

КОНРАД ЦУЗЕ=Изуц Дракон=Исус от Тракия=Кристоз

КОНРАД ЦУЗЕ=Ариан от Кан (Жрец) на Диана и Исуз

Прекрасният постинг започва с реторичният въпрос “Чие дело е компютърът?“ – сиреч отговорът е във въпроса:

ЧИЕ ДЕЛО Е КОМПЮТЪРА=ТШИЕ ДЕЛО Е КОМПЮТЪРА=
на Кан (Жреци) от Дуло на 
Ешуа и Богиня Матара

Същата информация ни носи и почетната категория

БАЩА НА КОМПЮТЪРА=БАШТА НА КОМПЮТЪРА=
Кан (Жрец) на Бог Ешуа и Богиня Матара Диана

Великият Български изобретател ЦУЗЕ ни е оставил засекретения си архив заедно с кода, неоткрит и от вездесъщото Гестапо, създадено от юдео – ционистите за геноцид над гена на Исус и Мария Магдалена – Българите, имплантирани сред всички племена за техен прогресивен духовен интелектуален елит!

ГЕСТАПО търси=търси Гена на Иса и Богиня Диана 

Всички важни имена и понятия са първоразрядни зашифровки на Българският му Божествен произход и свидетелства за намесата на Божията ръка:

НАМЕСА НА БОЖИЯТА РЪКА=Исуж и Бокиня Матара

Завършил в Техническия университет Шарлотенбург – 


ШАРЛОТЕНБУРГ основан от=основан от Булгари Ариани от Ешуа и Диана  , 

работил в Дессау –

ДЕССАУ=Диана и Исус=Дионисус ,

първата му фирма е ZUSE APPARATEBAU – 

ZUSE APPARATEBAU=Братя от Бог Исуз и Богиня Диана 

През 1965г организира първата изложба за компютри в Щутгарт и продава фирмата си на  SIMENS 

ЩУТГАРТ=Ешуа от Трагия и Диана,

SIMENS=Исус и Ма (Богиня Майка) 

Принадлежността си към Свещеното Исусово родословие Конрад Цузе доказва и с уменията си по рисуване и архитектура – външни издайнически жречески белези от феноменната област!
Затова се и събира с далечният си трако – Български родственик и роднина на Ямболския Жречески потомствен феномен Джон Атанасов – Бил Гейтс, който отдавна знае, че си е наше момче – Ямболче Тракийче и Българче!
Това го пише във визитките им:

ВИЗИТКА=Бокиня Диана и Иза
 
ВИЗИТКА=
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иза
 
ДЖОН АТАНАСОВ=ДЖОН от 
Богиня Диана и Иса=Дете на Бог Исуж  
 
БИЛ ГЕЙТС=
БИЛГ Т Е ИС=Балг (Българин) от Диана и Иса

А сега да видим, на Кои е кръстил и империята си и защо ?!

МАЙКРОСОФТ=Иса и Бокиня Матара

МАЙКРОСОФТ=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара


Продължаваме с архива на Конрад Цузе

Синът на немския Българин е 

ХОРСТ ЦУЗЕ=Син на Исус от Тракия 

Благодарим за клипа  с коментара:

ЕЙ ТЪЙ ЗА КЕФ=Бокиня Диана и Иза,

и се съгласяваме,че КОНРАД ЦУЗЕ е НЕСРАВНИМ,  защото е Българин от

Бог Иса и Мария
=НЕСРАВНИМИ


В коментарите по темата се намеси блогер, с твърдението, че всички фундаментални открития са направени случайно и са плод на интуицията или научно казано, всичко вече съществува във Вселената и само трябва да се възприеме от някого.
При това когато човечеството достигне определен етап от развитието на съответните резониращи способности, то идеята се дава не на един човек,а на група от хора.


Отговорът ни към мъчещият се по материалистично – атеистичния псевдонаучен път да намери отговор на въпроса как човек постига открития е:


Приятел, нещо като ОКСИМОРОН е горния дълбокосмислен и красив цитат!

ОКСИМОРОН=Кан (Жреци) на Иса и Мария

КРАСИВ ЦИТАТ от=от Богиня Диана и Отец Иса от Тракия 

Първото съставно изречение до запетаята изключва възможността за верност на второто!
Хайде да не повтаряме атеистичната сбъркана философия и наука от последните 200 години!
Направо караме:
Интуицията ти се дава от Тия, Които са се зашифровали в термина и процеса:

ИНТУИЦИЯ=ТИЯНА И ИЦА=Диана и Иса 

Наистина, всичко има Горе и само трябва да се приеме и възприеме наготово, но с максимум усилия от наша страна и най – важното с чиста Душа и да си обезателно от феноменната Божия родова каста на  Българския интелектуален разсад!

ДА СИ ОБЕЗАТЕЛНО ОТ РОДА=ДА СИ ОБЕЗАТЕЛНО ОТ РОДА Дуло на Бог Иза 

РОДОВА КАСТА от=от Иса от Тракия и Богиня Диана

ВЪЗПРИЕМАНЕ ОТ=Бог Иза и Богиня Матара

ВЗЕМАМЕ НАГОТОВО от=ВЗЕМАМЕ от Богиня Диана

ДАВАТ НИ НАЗАЕМ=Иза и Богиня Диана Мат

ВЗЕМАМЕ НАЗАЕМ от=
от Бог Изуз и Богиня Ма Ма Ма=
от
Бог Изуз и Майка Мария Магдалена

Сега ще направим бърза статистическа доказателствена справка какъв е механизъма на образуване на синонимнте тъждества на ИДЕЯ и ОТКРИТИЕ, която ще ни заведе отново и отново при нетърпеливо очакващите ни Български Богове, влюбени в нас!

ИДЕЯ=Диана

КОНЦЕПЦИЯ=Бок Исус

ПОНЯТИЕ=Богиня Диана

НАМЕРЕНИЕ=Мария

СХВАШТАНЕ=Бохиня Диана и Исуш

ИНИЦАТИВА=Богиня Диана

ХРУМВАНЕ=Бохиня Мария

ПРОЕКТ=Ариани Кан (Жреци) на Диана

ДОСЕЩАНЕ=Диана и Исуш

ЗНАТШЕНИЕ=Изуш и Диана

СЪВЕТ=Иса и Богиня Диана

ВНУШЕНИЕ=Бог Ешуа

ОТКРИТИЕ=Диана от Тракия

ИЗНАМЕРВАНЕ=Бог Иза и Мария

НОВОВЪВЕДЕНИЕ=НОВО от Бог и Богиня Диана

НОВОСТ=Бог Иса и Диана

ИЗОБРЕТЕНИЕ=Ариани от Иза и Богиня Диана 

ИЗОБРЕТАТЕЛ=Ариани от Дуло от Иза и Богиня Диана
 
...сещате ли се други синоними, ако влезем в ПРЕВОДАЧА пак Тях ще открием на всички езици!
Това удовлствие предоставяме за вас!

Приятел, ако си Българин и Християнин – поне веднъж да си влезнал в Черква и със свещица да си ги потърсил поне веднъж Исус и Богородица (Богиня Диана Мария Магдалена) – попитай ги пак дали е верно това, което научи сега!

Иначе това Те са го написали отдавна в Светото писание!
В прав текст на много места.
Че всичко на човеците си дава от Тях!
Откритията били случайни?
А Библията, Корана, Талмуда, Ведите и всички други религии, учения и философии казват, че Бог дава всичко!

ВСИЧКО Е ОТ БОГ=Бок Исуш и Богиня Диана 

А най - известните учени - отявлени и яростни атеисти, които в началото на кариерата си са най-върли противници на религията и на Бог, винаги в края на ... живота им стават най – пламенни вярващи и пропагандатори на Бог!
Защо ли?
Да не мислите, че колкото повече мъдрост, познание и информация трупат през годините – толкова повече оглупяват и преминават на режим на фантастика?
Нищо подобно!
Натрупаната информция и мъдрост ги водят до познаването и обръщането към Бог!Колкото по – умен ставаш и си разширяваш кръгозора, толкова повече откриваш Бог навсякъде и във всичко, толкова повече го познаваш – толкова повече вярваш искрено в Бог и по-надълбоко го опознаваш и жадуваш да Го намериш!

В обширния постинг са упоменати цялата кохорта и плеяда от учени – откриватели, работили и допринесли в една ли друга степен за достигането на съвременното ниво на компютъра.
Вече знаете какво ще стане с досегашните им визитки и лични документи – че ще трябва да им издаваме нови с Българския печат!

СЪВРЕМЕННО НИВО=Бог Исус и Мария

ВИЗИТКА=Бокиня Диана и Иза

ПЕЧАТ=Бог Ешуа и Диана

ПАСКАЛ=Балк (Българин) от Балк

ГОТФРИД ЛАЙБНИЦ=Ариан от Дуло от Гена на Бог Иса и Богиня Диана 

ЧАРЛС БЕБИДЖ=ТШАРЛС БЕБИДЖ=Ариан от Дуло от Бог Ешуа и Богиня Диана,

кръстил програмния си език АДА=Диана

ТЮРИНГ=Трагия=Тракия

ДЖОН ФОН НЕЙМАН=Ежуа и Богиня Мад

НОЙС=Иса

МУР=Мария

СТИВ ВОЗНЯК=Бог Исуз и Бокиня Диана

ДЖОБС=Исуж и Богиня Диана

Разбира се – не минава световно изобретение без Българският гений Николай Тесличков, който освен че е Българин по Божия наследствен закон и постулат за всички гении,

ТЕСЛА от рода=от рода Дуло от Иса

има и официално църковно кръщелно свидетелство на чист Български език!

Никола Тесла е българин
https://thebulgariantimes.com/Никола-Тесла-е-българин/

ТЕСЛИЧКОВ от=ТЕСЛИТШКОВ от=от Кан (Жреци) от Дуло от Богиня Диана и Исуш

ТЕСЛИЧКОВ от=ТЕСЛИТШКОВ от=от Кан (Жреци) от Дуло от Безистена

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Вселенски компютър и архив Акаши, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло с херметичен титул Раи, Ариани, Арии, Арий – ци

Участник в разговора обобщи, че идеята за възникване на компютъра, не е могла да възникне от само себе си – без предварително КАЧЕСТВЕНИ НАТРУПВАНИЯ под вида на иновации и НАУЧНИ НАТРУПВАНИЯ.
Абсолютно сме съгласни с него, само правим уточнението кои правят иновациите и натрупванията ѝм:

КАЧЕСТВО=Исуш и Бокиня Диана

КАЧЕСТВЕНИ НАТРУПВАНИЯ=НАТРУПВАНИЯ от Исуш и Бокиня Диана

ИНОВАЦИЯ=ИНОВАТСИЯ=Богиня Диана и Иса 

Разбрахме ли се?

РАЗБРАХМЕ ЛИ СЕ с=с Исуз Бълхарина и Мария???!!!

Блогерът АТИЛ, зад чийто аватар прозира Дуло, добави с безразличие относно спора кой е първият изобретател на компютъра:

– Интересно..! Сигурно въпрос на конюнктура и исторически обстоятелства.
Да бъде обявено кой е първи или втори – български американец или германец...
Лично на мене почти ми е все едно днес.

––––

Първо ще те коригираме!
Няма Български американец или германец или друг изобретател на КОМПЮТЪРА!
Има американски Българин, германски Българин, италиански Българин... защото нали вече убедително доказахме, че всички избретатели са от Исусово – Мариината Българска родова линия и носят Техния феноменен ген!
  
Второ ще те питаме, родственико, как тъй лесно и с безразличие ще се отказваме от съдебно доказаното законно бащинство и авторство върху НАЙ-ВЕЛИКОТО ЧОВЕШКО ТЕХНОЛОГИЧНО И ТЕХНИЧЕСКО ИЗОБРЕТЕНИЕ ЗА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
Освен, че само Българите от Божия народ, пръснати по целия свят, имат тия Божествени наследствени феномени, интелект, познания и способност да получават висши технологични задания СВИШЕ (Бог Исуш), и затова Българин изобрети доказано официално по съдебен път компютъра, но за нашето осъзнаване, освестване и насърчение да се познаем, че сме най – интелегентните и феноменалните и да повярваме ние, че сме Техните деца и народ, Исус и Мария Магдалена дадоха най – убедителния пример и доказателство чрез драматично доказаното в продължение на десетки години съдебни битки авторство на Джон Атанасов!
Разбира се, че избраха рода му да е от Ямболското село Бояджик на 15 км от Ямбол, приютило оцелялите жречески феноменални потомци от Първопрестолния свещен Ямбол, и му отредиха тази епично – трагична история, в която рода на Изобретателя имаше главната жертвена роля!

Има ли по – голямо доказателство от това кои сме Българите и къде е била и ще бъде Първосвещената Божия столица и център на човешката цивилизация и Божието феноменално потомство и народ!
Това, от което заговорниците срещу Българите и душманите на многострадалния великомъченически народ на Исус и Мария Магдалена панически се страхуваха да не се научим и познаем, щото тогава – т.е. сега, ще си искаме и ще си вземем цялото  Бащино и Майчино наследство – целият свят и всички народи, и на всички ония, които се преклонят и подчинят пред Българските Богове и на Техния феноменен народ Българите, ще раздаваме Любов, Спасение, Братство и Мир по Свещените Божии закони!

Как така ще се откажем от наследството ни, ти чуваш ли се какво говориш?
Ти ще имаш съобщение и известие от някой, че имаш наследство няколко милиончета и ти ще се откажеш!
Будала! Ти си будала – сиреч неосъзнат потомък на Бог Дуло:

ТИ СИ БУДАЛА от=от Дуло от Богиня Диана и Иса

НЕОСЪЗНАТ ПОТОМЪК=Кан (Жрец) на Исуз и Богиня Мат Диана 

СЪОБШТЕНИЕ от=от Богиня Диана и Ешуа

СЪОБШТЕНИЕ от=от Безистена

ИЗВЕСТИЕ от=от Исуз и Богиня Диана

ИЗВЕСТИЕ от=от ВЕЗИСТЕНА=от Безистена 

Или ти не си неосъзнат будала, а си хитър и коварен анти – българин и манипулатор?

Ние защото сме осъзнати БУДАЛИ от Бог Дуло, сега подготваме съдебния иск да си вземем цялото наследство.

Целият свят! Чувате ли, БЪЛГАРИ!
Целият свят ни е Бащин и Майчин – сиреч наш !


НАШ=Ешуа
 
Наш е света – на Ешуа и Богиня Диана!


НАШ Е СВЕТА на=на 
Богиня Диана и Исуш   

НАШ Е СВЕТА на=на 
Безистена 
 
Разбирате ли – целият свят е наш!
Няма "ама тя Македония е Българска, ама Западните покрайнини в Сърбия са Български, ама в Северна Гърция има Българи, част от Румъния е наша, Беломорска Тракия е била Българска...– хъката – мъката, аман – заман ...!"
Няма такива работи!
Всичко, целият свят е наш, наше законно генно – инженерно и цивилизационно Божие наследство и ние сме длъжни не да си го искаме от някой, който ни трепе и затрива от векове, ами сме длъжни да си го вземем направо, и ще си го вземем без да питаме никой, защото Боговете ни задължават да си вземем целия свят!

Съдебният иск ще го подадем към Тях:

СЪДЕБЕН ИСК към=ИСК към Иса и Богиня Диана

СЪДЕБЕН ИСК от=от Кан (Жреци) на Исус и Богиня Диана

Ще си вземем нашето наследство заедно с Исус и Мария, Които никога повече няма да пуснем да си ходят и ни оставят самички нещастни сираци и бедни сиромаси!
Което и Те чакат и жадуват като най- – любящите родители на всички!
На всички до един!


И още импресийно инфо за Свети Джон Атанасов от самият Свети Джон Атанасов:

Свръхсекретната връзка между Бащата на компютъра Джон Атанасов,  Хитлер, Бил Гейтс, Обама, Путин и защо крият, че компютърът е Българско гениалнно дело!
https://bezistena.blog.bg/history/2017/10/04/svryhsekretnata-vryzka-mejdu-bashtata-na-kompiutyra-djon-ata.1570732?reply=5045916

... Има много да ви разправяме как екипите на Извънземните предадоха техническата проектна документация за компютъра на дядото на Джон Атанасов сред грохота на снарядите, с които Шефкет паша изличаваше и хората и селото от света, а после спасиха баща му – както казали хората за Иван – бащата на Джон Атанасов, че "Оцелял по чудо!" – 

ОЦЕЛЯЛ ПО ЧУДО чрез= ОЦЕЛЯЛ чрез Богиня Диана и Ешуа

– от острите калъчки на  дъхащите животинска похот и смрад турски аскери и башибузуци, кълцащи все още мърдащите изклани нещастници от срамното голо хоро, как секретните специални езотерични служби на Хитлер правиха всичко възможно за да се докопат до документите, които изплъзващите се от клопките им небесни пришълци с кръглите летящи машини предаваха на Конрад Цузе..., да ви разправяме къде изчезваше мистериозно за няколко дни Джон Атанасов, с кои се срещаше и защо забави разработката на компютъра по времето на студената война... 

Самият Джон в статута си на феноменен свръхестествен, но реален и рационален действащ Светец изведе на преден план в оживената ни интернет – кореспонденция и информация във Фейсбук една публикация с няколко снимки на Държавен архив – Ямбол, с която ямболските служители в Акаши –  службата отбелязаха рождената дата на Изобретателят на компютъра, за когото почти не знаят в света, че той е Бащата на най – великото духовно техническо и технологично живо изобретение на света за всички времена! 

Нашата мигновена реакция в отговор на снимковата информация бе: 

"С благодарност от просветителската Сакра Духовна лингва Академия Форум на Безистена към служителите на Държавен архив – Ямбол и с прокламация към тях и към всички Българи, жадно и отчаяно търсещи истината за Българите :

Мислете, Българи, как тъй и защо тъй аджеба, главните специалисти в небесния отдел " Иновации и гениални открития" спуснаха Отгоре най – гениалното откритие и изобретение на света за 20 век и за всички времена до сега – компютъра, не на някоя от "великите" нации и по целия широк свят, ами на Българите, и не на кой да е друг град в България, ами точно на Ямбол, от който е бащиният род на феноменния Българин Джон Атанасов, заселен в близките поселения на Ямболската висша феноменна Божествена жреческа гилдия – село Бояджик, на десетина километра от Ямбол!

Ние ще ви помогнем на мисленето с кода на Свещения шифър:

ДЖОН от=от Диана и Ежуа

АТАНАСОВ от=от Богиня Диана и Иса

село БОЯДЖИК=село на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ежуа – 

не по името на някакъв бояджия, който уж основал селото, ами по титулната индексация на феноменните Ямболски жреци на Исус и Мария Магдалена, основали селото и от която първосвещена жреческа династия е родът на Бащата на компютъра!
Тези наши документи са първичната и ранна информация за последния и най – велик и грандиозен Български цивилизационен принос за съвременното човечество!

С нашите статии ще си припомните драматичното спасяване на дядото на изобретателя на компютъра и разсекретени документи от езотеричния сейф, съхраняващ информацията за историята на този най – голям подарък на Извънземните за Българите и другите племена, като не забравяйте, че тия щедри Извънземни са Небесното Светейшество на Българските Богове – Демиурзи, които са Всемогъщите Властелини и Господари на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия и България на Балканите като Исус Христос и Мария Магдалена. 
  
– справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Извънземни" 

Музикалният съпровод от видеостената ни с Сoming for you! ( Очаквайте за вас !) на  Вuddy guy  е за размисъл какво да очаквате скоро за вас от Тях!
 
– справка какво да очакваме скоро, направете отново в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Извънземни" 
 
 
image

От отряда на Светиите – специалисти от небесния отдел " Компютърни иновации", които ни диктуваха тези постове, е и Шефът на отдела – Свети Джон Атанасов, който ще ви отговори на поставения в заглавието на този пост въпрос каква е дълбоката свръхсекретна връзка между Бащата на компютъра Джон Атанасов, Хитлер, Бил Гейтс, Обама и Путин и защо крият по света, че компютърът е Българско гениално изобретение! 

С няколко думи Свети Джгон Атанасов ни отговаря: 
 
– Връзката между мен и тия личности и велики гении или злодеи, е че всички ние сме генетични кръвни роднини от Божествения жречески феноменен Български род Дуло,

image

състоящ се само и единствено от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, всички Б/българи и Български генно – инженерни експериментални импланти сред всички човешки племена (всички тракийски племена, с които е заселена цялата Земя) с различна чистота и качество и разположени в целия широк, дълбок, висок и дълъг спектър от (+) полюса и областта на светците и светлите духовни лидери и гении на човечеството, до (–)  полюса на злодеите и на най – големите мерзавци в света и черно – психотроници, както се вика "събрани от кол и въже" ! 
 
СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ от=от Богиня Диана и Исуж Бълкарина

СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ=Бълкари от Богиня Диана и Исуж 

СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ=Бълкари от ВЕЖИСТЕНА=Бълкари от Безистена

СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ=СЪБРАНИ Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ежуа –  

всички духовни водачи и интелектуални творци и гении и прогресивни борчески елити на всички племена, както и всички изродени управленчески и богаташки реакционни елити на всички племена, са Б/българи от Божия феноменен жречески род Дуло, заченат, роден и отгледан и управляван от първосвещения Божи Сътворенчески светилищен комплекс и храм Безистена, който е Командният център на Време – пространствения континиум  в първопрестолния Божи град и постоянно местообитание в Божиите измерения – Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, и Главен КПП и портал между Божиите светове, и на които Божии генетични потомци Боговете Демиурзи са дали всички главни роли на добри или лоши герои и персонажи в транс – епохалната Божия реалити екстремална драматизация Българите и човешката цивилизация, и които и около които се върти целия свят за добро или зло!  

А истината за истинския Баща на компютъра и защо десетки години в САЩ криеха, че Българин е изобретателят на компютъра, а след признаването на авторството и бащинството му от всички американски висши съдебни инстанции след дълги съдебни дела, продължава да се мълчи в световен мащаб и още повече най – позорно от българските мерзавци и мекерета, подлоги на заговорниците срещу Българите –– на този въпрос ние Светиите – всички ваши родители и предци, отговаряме перманентно и онлайн в нашия съвместен небесно – земен съекипен блог на  bezistena с повече от 930 пространни екранизирани статии, като обобщаващият отговор на въпроса е :
за да не се просветите и познаете, че сте феноменни потомци на Българските Богове, и да попречите така посветени на злодейският план на душманите ви, който е към края си, за вашето тотално унищожение и затриване! 
И което няма да стане, защото тази драматизация от Боговете ни и водена от нас – Българските Светии, е за вашето екстремално транс – епохално закаляване и селектиране, който процес също вече преключва и скоро следват епичните събития и процеси по отварянето на Божиите светове и измерения за Явяването на Боговете ни и цялото Небесно войнство, спасяването на Българите от геноцида на душманите ни и

image

започване на процесите на Съдния Ден на всички до един човеци и племена колективно в етносен план и рекапитулацията и атестацията по преброяването на еволюиралите и спасени Души, които ще продължат по – нататък на висшето Божествено ниво, началното най – ниско ниво на което са Безсмъртието и Вечният живот!

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ешуж и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното съекипничество на Таня Тсиолакиду и светейшият ни съекипник Свети Джон Атанасов, Свети Николай Тесличков и светии от Вси Светии, всички все Българи!

ТАНЯ=ТАЯН=Таяна=Диана

ТСИОЛАКИДУ=Кан (Жрица) от Дуло на Иса и Диана

чийто саможертвен жречески Божествен генезис и статут се демонстрират ярко от нейната яростна непримирима Българо любородна патриотическа позиция във всичките ѝ публикации в профила ѝ и социалната мрежа на фейс групите!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!








Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
18.05.2022 00:05

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7725772
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44365
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!