Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2014 15:15 - Много хора в състояние на регресивен транс си спомнят свои животи на други планети
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 4222 Коментари: 0 Гласове:
64


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Древни легенди и исторически източници, като Библията, "Рамаяна, Махабхарата, руските Веди ни казват, че на земята в древни времена са долетяли "хора от звездите", за определено време са живели на земята и отново отивали на небето.

   Вкаменени следи от боси и oбути човешки крака редом с динозавърска стъпка са намерени в геоложки слоеве на Земята, които са на милиони години. Изхождайки от това, можем да предположим, че хората са живели на Земята или са я посетили много, много отдавна.
  И ето сега се откриват наши съвременници, които са изненадани да научат повече за извънземния си произход. Методът на регресивния транс, който използват в своите изследвания уфолози от Толиати под ръководството на Татяна Макарова, неочаквано довел изследователите към ситуации, които свидетелстват именно за това, без никакви резерви и спекулации. Ясно е, че уфолозите все още не са в състояние да предоставят убедителни веществени доказателства, но това, което е станало известно, предизвиква истински интерес. Участниците си припомнят особености на техния живот на други планети или на космическите кораби в друго хуманоидно общество! Освен това, процентът на извънземни е много висок: от 18 участника от Толиати, които през последните три години са се подложили на регресия, девет души лесно си спомнят за своя живот и дейност извън нашата цивилизация. Половината ! И в общи линии това не били контактьори - хора, които са явно контролирани от някои нечовешки сили, а обикновени граждани, любопитни и понякога дори скептични към всякаква аномалия.
- Искам да подчертая - обяснява Татяна техния метод на сугестия - ние не използваме класическия хипнотичен транс. Т.е. съзнанието на регресанта не се отключва, той лично държи всичко под контрол, и споменът за това, което е видял се съхранява след сесията. Ние не му налагаме нещо изкуствено, не внушаваме, а и не можем да внушим никакви фантастични образи. Всичко, което се извлича, идва само от подсъзнанието му.
- И няма ограничения? Няма блокажи от типа "не мога да кажа"?
- Най-вероятно не. Освен това, въпреки необикновеността, нетрадиционните сценарии на съществуване за регресантите в извънземни условия, спомените им се раждат лесно. Човек остава с впечатлението, че този опит психологически е много важен за тях и затова е толкова лесно да се отвори. Но в интерес на истината, имаше един случай със забрана ...
  
   Макарова разказва, че 20-годишен участник на име Иван, потопен в точка от времето пет години преди раждането, изведнъж се видял на космически кораб в дълбокия космос. Другите обитатели на кораба са изглеждали "почти като хора", били облечени в скафандри с шлемове. Иван усетил себе си напълно - психически и физически - че е същия като останалите, и че е равен на тях по статус. Но следва неочаквана реакция: Иван категорично отказал да участва в следващи сеанси с хипноза. Той или не е могъл, или не е искал да опише момента на преход от този кораб в земната си инкарнация и отказва да говори за мисията си с идването на Земята. Впрочем, съдейки по всичко, той едва ли я знае. Но от ранно детство Ваня значително се различава от връстниците си, бил сред тях като бяла врана.
   Изследователите заключават, че природата на този млад човек е само наполовината човешка, а каква е неговата мисия на земята - все още не е ясно.
   Друга регресантка - Олга, ветеринарен лекар по професия, е отправена на Земята с някаква лична мисия. Представяме фрагмент от диалога.
- Каква е целта на вашето раждане на Земята?
- Трябва да. Трябва да ... отида до Земята. Трябва.
- Вашият престой тук, той е важен за хората или за вас?
- Подготовка на хората към други взаимоотношения. Друг живот ще имат хората. Преход ще има скоро, и то качествен. Има общи закони на космоса и хората трябва да се научат да ги приемат и следват. Това е важно ...
- Планиран ли е този преход?
- Да, за да не унищожават. Хората да не унищожават, или да се самоунищожават. Ако не се съобразяват със законите.
   Така че има доста твърди установки по отношение на човечеството. При това Олга смята, че е принудена в земния си живот да се адаптира и да живее доста потайно. Очевидно, това е причината за нейната некомуникативност и предпочитание към общуването с животни. По време на сеанса с регресията също така се разкри, че тя до навършване на две години и половина е била в контакт със същества, които тя идентифицира като свои и които се появили в дома й във видима за нея форма. Но след това този контакт спрял, тъй като детето започва да изпитва голям страх.

   Сравнително често историите на регресантите са изпълнени с описания на личното, макар станало в далечното минало, участие в колонизацията на Земята. Характерно е, че предложението да си спомнят себе си в толкова далечно минало първоначално го възприемали с неприкрит скептицизъм: "Глупости, това не може да бъде, аз не знам нищо и не си спомням". Въпреки това, скептицизмът изчезнал веднага, след като хората започнали в образите, усещанията и детайлите да си спомнят събитията, в които са участвали преди много време. Обикновено историята и подробностите от спомените му за регресанта е било пълна изненада. Толкова много, че той, буден в този момент, отказва да повярва в тяхната достоверност.

   Имало е случаи, когато изследователите трябвало да търсят в спецлитература аналози на спомените на регресантите. Така един от участниците на име Сергей, описвайки среща на аборигените от руския север с пилотите на дисковиден апарат, която се състояла преди хиляди години, много искал да "направи точната картина", но това не се получавало. А "аномалията" била в това, че откритата част на тялото на пилотите леко блестяла. Именно леко, без всякакви лъчи, нимбове и други религиозни атрибути.
   За Сергей това е нещо непознато, а Татяна Макарова и нейният колега Николай Гусев след сеанса намират споменаване, че пришълците, които са участвали в създаването на шумерската цивилизация са имали навик да намазват кожата си с антисептичен мехлем, който създава ефект на сияние на кожата. Упоменаването на факта се съхранило в археологически обекти от тази епоха, но се среща в публикуваната литература само веднъж, и Сергей очевидно не го е знаел. В същото време той не може да съотнесе в съзнанието си това, че външно апарата е напълно непрозрачен, а вътре част от него е била прозрачна и позволявала да се види околното пространство.
   Между другото, такива "грешки" дават основание да се смята, че това не е фантазия, а виденията са реални: те са свързани с личния опит на този човек.

   При отделни регресанти било възможно да се идентифицират спомени не само за определени етапи на колонизацията на Земята, но и за последващи животи в земни условия. Така например, регресантът Евгени си припомнил живота си в древното селище на един от славянските народи. В тази нация от уста на уста преминавала легендата за предците, които слезли от небето на коконообразни канута. Един от новодошлите някога е бил и самият той. Евгени е напълно наясно, че той не е от първата, а от третата вълна на пришълци от друга планета. По време на сеанса Евгени с удивление изброил особеностите на колонизираните места : централен кръгъл остров, постоянен ден (!), широко водно пространство около острова - полуканал-полуморе, от който се разклоняват четири континента. А обратната страна на планетата по негови усещания била почти изцяло покрита със сняг и лед.
Малко е да се каже, че описанието на Хиперборея не е било познато на Евгени, но спомените му имат една основна разлика от историческите източници.
   Ние знаем от историята, че в Хиперборея е имало половин година ден, половин година - нощ, което съответства на сегашното състояние на подполярната област. Евгени описва място с постоянен ден. Спомените му свидетелстват, че по това време нашата планета е била постоянно обърната към Слънцето от една страна, както е сега Луната спрямо Земята, въпреки че светилото в небето описвало кръг на височина от 30-35 градуса над хоризонта. Евгени с голяма трудност успял да формулира идея за такова разположение на планетата и звездата. Видяната от него картина не подлежи на проверка, но фактът за такова взаимно разположение на звездите и планетите ние не можем да отхвърлим с лекота. Ами ако се окаже, че е възможно? С Луната това е така ...
   Друга регресантка първо описва как представителите на нейната общност, които имали славянски външен вид, в даден период от миналото извършили кацане в района, който по вида на растителността наподобявал тундра. А от друга част от личните й спомени може да получите представа за постепенната асимилация на извънземните в човешката общност.

- Интересно е, че вече сме срещали няколко случая, които показват, че може би вълните на заселване са настъпили по различно време, но най-вече в Северното полукълбо - отбелязва тази особеност Татяна Викторовна. - Например, част от регресантите описаха кацане в областта на сегашния, но навремето доста годен за живот Северен полюс, а други - кацане в полярните региони, но тогава, когато полюсът бил вече необитаем, а е била населена южната част на планетата.
   Друго изненадващо в сеансите било, че мястото на извънземното пребиваване се възприема от по-голямата част от регресантите като роден дом, с топлота, любов и ярко изразено страдание от дългата принудителна раздяла. Понякога дори имало сълзи ...
- Връщането обратно в реалността е трудно за много хора, и ние започнахме да правим нещо под формата на психо-корекция с цел получателя правилно да разбере това, което е научил за себе си - казва Макарова. - Те трябваше да приемат настоящата действителност и да не се травмират със спомени от миналото ...

   Според изследователите от Толиати използването на регресивен транс е един от най-перспективните методи на уфологическите изследвания.

По материали от esotericnews




Гласувай:
67



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795688
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )