Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.11.2020 14:17 - ЗАПОЧНА СЕ...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1053 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 23.11.2020 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Източник: Т. - Q фактор Германия

Трудното заключване идва, но държавните министри все още са изправени пред себе си (освен S oder).
Но това ще се промени скоро след като примката продължи напред.

Следващите мерки ще пристигнат не по-късно от следващата седмица на 25.11. г. Законът за овластяване е приет и размахан от вчера, сега се слагат винтове на палеца. Цялата работа се променя за нас в заключване.
Шоуто на големия арест започва веднага след разкриването на изборната измама.

През 2018 г. Тръмп вече подписа указ, с който му разрешава да действа веднага, когато изборни измами са доказани и отговорните са известни.
Насладете се на шоуто!
Заключването се превръща в шоудаун.


image

 Намеси ли се ЦРУ в изборите в САЩ от Франкфурт? Президентът Джон Ф, убит в Далас на 22 ноември 1963 г. Кенеди веднъж каза:
′′ Ще разбия ЦРУ на хиляди парчета и ще го разпръсна на вятъра."

Кенеди явно вече беше ясно тогава какво роля ЦРУ всъщност играе в световен мащаб и кой го създаде след Втората световна война - а именно, нацистите и по-късно от йезуитите.

Като ,,внедрено ′′ разузнаване ", официално работещо за ′′ САЩ ", многобройни наблюдатели и анализатори смятат, че части от ЦРУ всъщност са проникнали в правителствата и организациите по света, за да демонстрират съдбата и политиката на света, заедно с най-много мощни семейства на заден план. да насочат въображението си.
Наистина ЦРУ не действа като разузнавателна организация за САЩ, а по-скоро беше негов вътрешен враг, както за много други правителства в света.
Проникна не само ЦРУ, но и Ватикана и всички световно известни големи политически организации.

Според добре известни теории Европейският съюз е и много дългосрочен конструкт на ЦРУ - създаването на което е открито малко след Втората световна война. ЦРУ си сътрудничи с части от други разузнавателни агенции, като Мосад или МИ 5 и МИ 6.
Наследството на Кенеди Кенеди не само искаше да размаже ЦРУ, но и Федералната резервна банка (де факто до 2019 г. частна банка не централна банка) чрез ′′ преврат ′′ на 23 декември 1913 г., точно преди Коледа , власт над американските държавни пари и американците се разкъсаха. По това време златният стандарт е премахнат и системата за дългови лихви, довела до масово обедняване и масова зависимост на световното население - за обогатяване и овластяване на семействата, основали Федералните. Трима известни мъже, които по това време са били много богати, са искали да предотвратят създаването на частната банка Федерален резерв Банка: Бенджамин Гугенхайм, Джон Джейкъб Астор и Исидор Щраус. Както всички знаем, тези мъже са убити при смъртта на ′′ Титаник ′′ на 14 април 1912 г

Разследващият журналист Герхард Виснювски реконструира в книгата си ′′ Титаник атентат ′′ произхода на ′′ бедствието ′′ в педантична, детективска работа и общо взето доказа, че Титаник е набелязан.
Доналд Тръмп - интелектуален потомък на Кенеди? Междувременно знаем, че Доналд Тръмп практически е включил Федералната резервна банка в американската хазна. Формално Федералната резервна банка вече не е само частна банка и е под контрола на държавата. Намерете нашите статии за Уотъргейт. Телевизия. С това Доналд Тръмп успя в това, което Джон Ф.

Не можах да довърша Кенеди. Сега очевидно ЦРУ е в дневния ред на Тръмп. Проект, който Кенеди също не можа да завърши.
Както вече знаем, има непреодолими доказателства, че изборите в САЩ са манипулирани от сървър от Scytl във Франкфурт на Майн. В изборите ни в САЩ Live Ticker и ТУК докладвахме за него. През 2017 г. разкриващата платформа на Julian Assange WikiLeaks издава под заглавието ′′ Vault 7 че ЦРУ има хакерсиц във Франкфурт на Майн. Франкфурт е ′′ отправна точка за наблюдение ". хакерите от ЦРУ, свързани с централата на ЦРУ в Лангли, са контролирали хакерите си от Генералното консулство там в Европа, Близкия изток и Африка. Настоящият шеф на ЦРУ Джина Хаспел подозира, че е замесен в изборни измами в президентските избори в САЩ.
Адвокатът на президента Тръмп, Сидни Пауъл, сега поиска директорът на ЦРУ Джина Хаспел да бъде уволнена, заради незачитане на предупрежденията за изборния софтуер, който Пауъл твърди, че е ′′ проектиран да гласува на 3. ноември за манипулиране на ".


ЦРУ участва в изборни измами? Пауъл спомена редица информатори, които според нея могат да потвърдят, че софтуерът на Доминон е използван за унищожаване на ′′ милиони ′′ гласове, подадени за Тръмп. Пауъл има много доказателства за твърдението си. Ако се окаже, че Reel е знаела за или дори е участвала в изборни измами, уволнението на директора на ЦРУ е само последователно. След това президентът Тръмп може да разгърне генерал Флин след официалната му рехабилитация като шеф на ЦРУ, като по този начин има някой на върха, който може да ′′ изчисти антидържавното разузнаване ′′ отвътре навън. Наблюдател на политиката на САЩ очевидно близо до Доналд Тръмп написа в Туитър: ′′ Президентът на САЩ (президент на САЩ) изгони директора на ЦРУ Джина Хаспел от брифинга на Intel в Белия дом днес. Тръмп ще завърши работата, която президентът Джон Ф. Кенеди искаше да направи: Разбийте агенцията на хиляда части и я разпръснете на вятъра. Военните са единственият път напред." Още разкрития със сигурност ще последват скоро. Оставаме на линия. ........................... BQQQQM 💣💥💣💥🇺🇸🇺🇸🇺🇸 ПРИЯТЕЛИ ... молим се да се сбъдне ... 🙏 .................................. Генерал Флин ще доведе 17 военни държави до най-голямата военна операция в света, подписана в ХАГА (AIA), възстановяване на свободата и правата на човека по света чрез Международния съд, извършване на глобални масови арести Всеки корумпиран престъпник, никой не е изключен. Светът ще бъде под САЩ военен закон, за да могат да се съобразят със закона, установен през 1776 г. Всяка нация ще бъде свободна. 17-те държави, които са част от коалицията, са САЩ, Канада, Австралия, Русия, Германия, Полша, Холандия, Франция, Испания, Хърватия, Румъния, Швеция, Норвегия, Дания, Финландия, Швейцария и Северна Корея.

Изглежда, че Обамагейт включва около 70 разузнавателни агенти и други италиански "служители", в допълнение към 850 италиански военни полицейски сили, които предоставят логистична и езикова подкрепа на GITMO от октомври 2019 г. като логистична и езикова подкрепа за САЩ сили - и за военнопленници. ..!?!?! 😁 Италия, която първо ще види ареста на корумпираните, беше изключена, защото беше замесена в ОБАМАГЕЙТА до шията си и поради това беше счетена за твърде корумпирана и абсолютно НЕ надеждна, защото Италия винаги е била кръстопът на всяка международна конспирация, интрига и престъпление. Там е Ватикана и той е бил под държавния преврат от 1989 г., от 31 години! PS В Италия също имаме Черното благородство. Def 2Q2Q Пригответе се за Quolet
////////////////////////////////////////////////////////////////

Дийп Стейтс премина на черно бели снимки!
Всяка профилна снимка е черно-бяла, да видим какво са намислили.
Отворени очи за фалшив флаг. Ще бъде вълнуващо, много звезди ще отнемат живота си преди да бъдете арестувани. ИЗБИРАТЕ този път, защото не искате да има публичен арест. Ще бъде толкова небесно добро, пригответе се, че сме на път да завършим. Светлина и любов за всички хора..

image

image








Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318750
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031