Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2010 12:59 - ИЗВЕСТЕН НЕВРОЛОГ РАЗОБЛИЧАВА ИЗМАМНИЧЕСТВАТА ЗАД ИНДУСТИЯТА С ADHD
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5866 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 15.06.2010 01:27


ИЗВЕСТЕН НЕВРОЛОГ РАЗОБЛИЧАВА ИЗМАМНИЧЕСТВАТА ЗАД ИНДУСТИЯТА С ADHD

(превод от шведски език)

image

Неврологът д-р Фред Бауман (отляво на снимката горе) е един от малцината, които са посмяли да се изправят и да разобличат измамничествата, подплащащи цялата ADHD-индустрия. А те са шокиращи. Тук той е интервюиран от Майк Адамс (на снимката вдясно), който е притежател на най-популярния здравен сайт в света (NaturalNews.com).

http://downloads.truthpublishing.com/LivewithFredBaughman.pdf

Обяснението, че толкова малко лекари се осмеляват да се опълчат е, че ги изритват навън на студ. 
Фред Бауман също бил оставен без работа, когато критиката била твърде силна. Друга една доста допринасяща за ситуацията причина е, че докторите в САЩ получават средно 13 000 долара годишно от лекарствената индустрия - ако не излизат от редиците. Някои водещи психиатри получават 500 000 долара годишно.

image 

Вътре в пределите на медицината съществуват обективни тестове за да бъдат открити болести. Ако имате диабет - то нивото на кръвната захар е високо. Ако имате рак - могат да се наблюдават абнормени клетки.

В пределите на психиатрията обаче седят в една затворена стаичка и гласуват за нови болести посредством вдигане на ръка. Никоя от тия "болести" не е тествана, нито е открита обективно. Единственото, по което те вървят, е поведението. Те го наричат "поражение", но имат впредвид "болест". В момента всичко, ама всичко ще се лекува с психиатрични дроги. 

Що се касае до ADHD то е достатъчно детето да се завърти, да не слуша, да говори доста, да не си играе тихичко, да прекъсва другите и няколко др. темподобни. Следователно това е половината от населението. 

Етаблирането на пазара на новите психиатрични дроги е  брилянтно. Но те получават гигантска помощ от медиите, които съвсем безкритично поглъщат като гъби каквото им се каже. С едно-единствено обелване на повърхността биват разобличавани гигантски мошеничества, чисто и просто казано.

image


Доктор Бауман е работил като невролог дълги години и самият е открил и документирал действителни органически болести на мозъка. Той разказва, че над 10 000 000 деца получават психиатрични дроги в САЩ, близо 20 процента от които са ученици.

Но ако ADHD не е органична болест, което Бауман определено отрича (той е прегледал много), то това означава, че използуват една силна предизвикваща зависимост дрога, за да лекуват едно отклонение в мозъка което не съществува.

На практика това означава чисто тровене, което предизвиква поражения при всеки един случай. Страничните ефекти са 100 процента. Всичките получавт изменение на личността.

- На Health Canada е докладвано, че 20 до 30 случаи сред малки деца получават мозъчен инсулт, 10 до 12 случая са смъртни случаи.  В САЩ FDA e докладвала за смъртни случаи, инсулти и проблеми със сърцето. Можете ли да си представите малки деца, получаващи инсулти?

image

Една от най-често изписваните дроги сред децата с ADHD e "Adderall". По принцип това е чист амфетамин.
 

image


– Интересното с Adderall e, че това лекарство в миналото бе използвано като средство за отслабване за възрастни хора под наименованието Obetrol. Но той беше толкова екстремно предизвикващ зависимост, че го издърпаха обратно от пазара. Сега го лансират обаче сред малките деца.

image

Доктор Фред Бауман направил сам едно проучване и открил 180 смъртни случаи в рамките на 7 години сред деца с ADHD.  Те били доброволно докладвани до MedWatch, което прави 1 процент от всичките случаи, според FDA.

В САЩ сега желаят да преглеждат всичките ученици в една програма, която наричат Teen Screen. Тази програма е чисто и просто основана от лекарствени компании с платени психиатри.

- Те не са доволни от развитието на психиатричното тровене на ученици, тъй че вече желаят да направят тестването задължително. До 80 процента от всичките деца получават някаква диагноза. Най-добрият е Големият Брат. По-зле е, отколкото Сталин е могъл да си мечтае някога, разказва Бауман. Населението трябва да се събуди.

Тия дни доктор Фред Бауман е публикувал нова книга, "The ADHD Fraud: How Psychiatry Makes Patients of Normal Children."

Доктор Бауман разполага и с един добре посещаван сайт
 www.ADHDfraud.org
 

image



Комитетът за Човешки Права е основан през 1969 г. в САЩ и през 1972 г. в Швеция от Сциентологическата църква, за да проучва и разобличава психиатричните престъпления против човешките права и за да измете двора на психиатричното здравеопазване. www.kmr.nu

Адрес:
Den internationella цvervakaren av psykiatrin
Kommittйn fцr Mдnskliga Rдttigheter
Box 6039 , 129 06 Hдgersten
 






Гласувай:
2



1. modata - винаги съм била против ...
14.06.2010 15:33
медикаментите, единственото хапче, до което прибягвам е аспирина. Има толкова методи за природно лечение. Мисля, че внимание заслужават природолечителите като фитотерапевтите.

За съжаление медицината се е превърнала днес в "отровна машина за пари", която умопомрачава повечето от медицинските служители...

цитирай
2. modata - Браво на теб, продължавай ...
14.06.2010 20:09
в същия дух, сигурна съм, че много от нас ще се вслушат в съветите ти. А за аспирина - много рядко го вземам.

Аз също съм на жива храна - тя е единственият ни лечител. Pевматик не съм, но съм с остеопороза на 4-5 шиен прешлен - при падане (и синузит). Все пак се оправям със специални разтягащи упражнения и природни лекове...

Много е важна и психиката ни - вяра и сила са нужни винаги!
Успех и здраве ти желая най-много!
цитирай
3. modata - Остеопорозата е възможна ...
16.06.2010 19:01
в определен участък от тялото - както в моя случай от падане - получих изместване на прешлените.

Хиляди рентгенови снимки и медикаменти тогава ме заляха. Там ми откриха и синузита. Аз обаче не се оправях с хапчета, тъй като не ги и пиех, не вярвах в обезболяващото им действие. Започнах посещения при много добър физиотерапевт (бях в Кипър, когато всичко се случи).

Останах много доволна - той ме научи при болка на предодвратяващи леки упражнения, като "откачаване на защипания нерв". Между другото от 14 годишна съм запалена по фитнеса. Проддържам се вече само със стречинг. Това невероятно много ми помага. Така че за остеопорозата моето спасение е в разтягащите упражнения, особено в засегнатата област.

Липсата на витамини има значение, но трябва да се установи точно липсата на такива и да се набавят директно от източника им. Магнезия и в. "С" са най-решаващи тук. Аз например редовно пия изцедени сокове от портокали, грейпфрути и лимони - самостоятелно или комбинирани. Но никога не изхвърлям кората им. Поставям 1/2 портокалова кора в 500 мл. чаша с питейна вода за 2-3 часа и пия. Двойна е дозата на витамин С.

Синузита оправям със захаросан мед или нагрята морска сол на челото. Понякога посягам на аспирина или червения панадол, защото има моменти на силно занасяне на главата ми...

Промяната на времето влияе, но ако си избиеш това погрешно втълпение, ще разбереш, че не ни пречи. Имам платини в десния крак в глезена от чупване преди 5 години, но никак не се влияя от времето. Това са стари поговорки. Организмът ни има нужда от натурално извлечени витамини и минерали. Само така можем да се радваме на истинско здраве.

За болните участъци аз вярвам в двойната доза от необходимия ни витамин.
Надявам се с нещо да съм помогнала и ще се радвам да е така...

цитирай
4. modata - Продължавай напред с вяра и сила...
16.06.2010 19:30
Искренно ти съчувствам и ти се възхищавам на борбения дух!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436225
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031