Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2013 15:09 - Ако ГЕРБ се върне на власт, 200 хил. души ще пометат парламента!
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2921 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Борислав Цеков

  Бойко Борисов печели изборите, а Яне Янев влиза в националния отбор на политиците (там между другото попадат още няколко изкривени лица от плакатите на протестите). Това не е виц, а поредната порция вкисната политическа яхния която управляващите ни пробутват вместо обещаната малка пица. Поднесе ни я този път Институтът за модерна политика под формата на социологическо изследване. Ако това се беше случило преди 5-6 месеца, когато Бойко изглеждаше сигурен с медийната машина зад гърба си и с Янето в скута си, щяхме да го преглътнем. Както целият български народ близо 4 години преглъщаше слюнка при управлението на ГЕРБ.

Бихме преглътнали и ако изследването беше на Мира Янова, Юлий Павлов или някой друг от многобройните проправителствени социолози. Оказа се, че зад това „изследване“ стоеше институтът с претенциозно име, чийто шеф е Борислав Цеков. По едно време този човек изглеждаше симпатичен и заради вродената ни доверчивост. Борислав Цеков беше от най-яростните критици на едноличния режим на Бойко Борисов. Допадаше ни с точния си, ясен изказ и с директните си послания. Образът му на комсомолец, готов на всичко за кариерно израстване, избледня.

Бойко Борисов

Даже ни накара да забравим онзи неприятен вкус в устата от съмненията за политическото номадство и всеядство в името на изкачването. Е, очевидно Борислав Цеков и неговият институт са решили да се приземят в България. Страната, в която всичко е възможно да се случи.

Изключително цинично е да пробутваш изследвания, които обслужват сатрапи на прехода като Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Същевременно подобни внушения са нелепи, когато улицата еднозначно казва „Баста!“ на това управление.

Ако розовият сън на Цеков и компания се сбъдне, означава, че България е на прага на гражданска война, и тротоарите вече знаят, че ГЕРБ няма как по честен и демократичен начин да спечели изборите. Ако се опита за пореден път да ги открадне, 200 хил. души ще излязат пред парламента и ще го пометат до основи. Историята ни учи, че не се е минало без кръв, когато един диктатор опитва да се върне на бял кон във властта или да я задържи въпреки народния бунт.

През последните четири години от живота си се нагледахме на пируети. Политически, икономически и морални. Хората от площадите ясно казаха какво искат.

Те са особено чувствителни към всякакви политически лобисти и измамници. Вече , все по-често се чуват гласове, че медийните и социологическите шмекери трябва да си платят. Всички добре угоени през последните четири години тарикати, които лъгаха от вестниците, телевизиите и сайтовете си народа, също трябва да отговарят за мръсната си роля.

Защото те участваха в разграбването му под формата на пари от европрограми, отпускани от правителството само на услужливи типове, самоопределили се като журналисти.

Цеков и компания също трябва да платят поредната порция вкисната манджа, която ни поднасят, за да ни излъжат.

Просто защото ние вече не искаме да плащаме за глупостите през последните 23 години, наричани от същите лузери „години на прехода“.





Гласувай:
1



1. chichstefcho - ...?
20.03.2013 16:01
Koй си ти, че да плюеш ? Вероятно поредния платен клакьор на комунистическата партия. Ама ние сме си виновни, защото трябваше да разстерляме всички комунисти до един и така да започне прехода, а не 24 години да ги търпим.
Лошото е, че всички са като тебе - поплювковци. По цял ден плюят ли плюят.
Българският народ поглъщал бил слюнка 4 години. Абе... оли... ти да си чувал за световна депресия, причинена от финансовата система ?! Май не си, защото ти си бетонна комунистическа тиква.
Това че 200 хилияди безидейни лумпена са излезнали на улицата нищо не означава. Те са поредните поплювковци и нищо повече. От тях освен тъпотии нищо смислено, като предложение не се чу. Дори Станишко, вашият лидер се изпокри да не яде бой.
цитирай
2. georgimarinov - chichstefcho, Първо благодаря на ...
21.03.2013 14:32
chichstefcho, Първо благодаря на Бога че поддръжниците на ГЕРБ са хора като тебе! Ти си най добрата реклама на това какво ни чака ако недай Бог народа ви допусне до власта!
Може би си прав че бяхме поплювковци както обиждаш хората които мамехте със замах (като говоря в множествено число,не включвам теб и такива като тебе, вие сте помията на обществото и това го знаят кукловодите ви!), дойде време когато ние поплювковците ще се изплюем отгоре ви и няма пояс който да ви спаси от удавяне!
Да много сте силни скрити зад анонимноста, навярно виждате в дрогираните си глави как избивате всички несъгласни да бъдат крадени и мамени!
Такива като тебе карат хората да погледнат към лявата идея и защо си въобразявате че комунист е голяма обида (ако можеш да четеш вземи и се ограмоти какво е комунизъм! Има един велик българин името му е Христо Ботев питай да ти каже някой с диплома дето е ходил и на училище, щото вии повечето сте Калинки). Да те светна, сега думата ГЕРБ-ер всява погнуса!
И не ме отваряй за световни кризи и още бля, бля които повтаряте като папагали! Не си ми ни на акъла, ни на образованието, ни на общественото положение! В криза са всички марионетки на САЩ, но кои ли са цъфнали и вързали където е стъпил хамерикански кравар! Цяла Азия е в подем, Русия, Близкия изток, Южна Америка. Ако не бяха се набъркали в Либия, Египет, Тунис и те щяха да са с прираст!
Не сравнявайте хората със СЕБЕ СИ неграмотниците и еднокнижници, ако въобще схващаш за какво пиша!
цитирай
3. gpjprim - Една от 200 000-те хиляди
28.03.2013 12:20
chichstefcho не си заслужава да те коментирам НЕЩАСТНИК!!!!!!!!!!!!
цитирай
4. georgimarinov - gpjprim
28.03.2013 18:57
не се ядосвак с такива калтаци, заради тях цял свят ни намрази!
цитирай
5. zaw12929 - АКО ИМА ПОБЕДА НА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ- ...
11.05.2013 03:59
АКО ИМА ПОБЕДА НА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ- ТОВА ЩЕ Е НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.
РУСЕ ТИЯ ДНИ СТАНА МЯСТОТО, КЪДЕТО С ДЪРЖАВНИ ПАРИ Е НАПРАВЕНА КИТАЙСКА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ НА Г Е Р Б!
КИТАЙСКА- ГРАНДИОЗНА, МАЩАБНА, ПЛАТЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА, КОЕТО СЕ ВИЖДА, БЕЗ ДА СЕ ЧЕТАТ ФАКТУРИ И ПЛАТЕЖНИ:

"Винаги съм си признавал грешките"- , отсече Борисов. ТОВА НЕ СА ГРЕШКИ , А ПРЕСТЪПЛЕНИЯ . ЗА ТЯХ ТРЯБВАТ НЕ ПРИЗНАНИЯ, А КОМПЕТЕНТНИ ДЕЙСТВИЯ!!
Само хора без съвест и срам днес, над съсипията оставена от ГЕРБ могат ДА НИ УБЕЖДАВАТ ВЪВ ВОЛЯ... ЗА КАКВО?! ДА ХАРЧАТ БЮДЖЕТА ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА... ЕТО ПРИМЕР, ДОСТОЕН ЗА ОТГОВОРНОСТ: ЗА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ, КАКВАТО Не ТРЯБВА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ

РУСЕ: ГРАДЪТ Е ЗАЛЯТ С ТРИ МЕТРОВИ БИЛБОРДОВЕ- ЗА ЦЕЛТА СОФИЙСКА ФИРМА Е СМЕНИЛА АВТОСПИРКИТЕ- РАЗМЕРЪТ ИМ Е НАПОЛОВИНА ОТ ПРЕДИШНИТЕ, ПЕЙКИТЕ СА НАМАЛЕНИ , НО СЛОЖЕНИ ТАКА ВИСОКО, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЕДНЕ ОТ ХОРА, АКО НЕ СА С ВИСОЧИНА ДВА МЕТРА. ДА СЯДАТ ИМАТ НУЖДА ХОРА ВЪЗРАСТНИ , ИНВАЛИДИ, МАЙКИ С ДЕЦА. ОСТАВА ИМ ВЪЗМОЖНОСТТА САМО ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ОТ НАГЛАТА ПОДМЯНА НЕ В ИНТЕРЕС НА ЧАКАЩИТЕ ПО СПИРКИТЕ, КАК ДА БЪДАТ ОБСЛУЖЕНИ, А САМО. КАК ДА ВИДИМ ТРИМЕТРОВАТА МУТРА НА ЛИДЕРА НА ГЕРБ.
ПРЕДИШНИТЕ- ПОДМЕНЕНИТЕ АВТОСПИРКИ НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ НА РУСЕ НЯМАХА НУЖДА ОТ ПОДМЯНА, А САМО ОТ ПРЕБОЯДИСВАНЕ И НЯКЪДЕ ОСТЪКЛЯВАНЕ. НОВИТЕ СА МАЛОМЕРНИ, НЕ МОГАТ С ТАЗИ КОНСТРУКЦИЯ ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАЩИТАТА НА ЧАКАЩИТЕ ,ТЕ СА И ОПАСНИ, ЗАЩОТО НЕ СА УКРЕПЕНИ, ПОРАДИ КОЕТО МОГАТ ДА НАРАНЯТ ХОРА.

НО СА ИЗПЪЛНИЛИ САМО ЕДНА ФУНКЦИЯ- ДА БЪДАТ АГИТАЦИОНЕН ПУНКТ НА ГЕРБ

ЗАЩО ДА ХОДИМ ДО КИТАЙ ЗА ДА ВИДИМ , КАКТО НИ УБЕЖДАВАТ МЕДИИТЕ , ЧЕ НА ВСЯКО КЮШЕ СТОИ ПОРТРЕТА НА ЛИДЕРА НА ДЪРЖАВАТА- НИЕ НАДМИНАВАМЕ КИТАЙЦИТЕ, НО САМО ПО ПОРТРЕТИ.

ПРЕДЛАГАМ, КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА НАКАЖЕМ ПО КИТАЙСКИ... ДА ГИ ПРАТИМ В КИТАЙ, ДА НЕ СРАМИМ ЕВРОПА, А ТЕ ДА ГИ... ДА НИ ОТЪРВАТ... ЩЕ ИМ ПОДАРИМ И АВТОСПИРКИТЕ С БИЛБОРДОВЕТЕ НА НАШИЯ САМО ПРОВЪЗГЛАСИЛ СЕ ВОЖД...

ПРИЛАГА ДЕМОКРАЦИЯ ПО КИТАЙСКИ: КИТАЙЦИТЕ СИ "ПРОИЗВЕДОХА" ДЕЦА, ПОСЛЕ СЕ ПОПРАВИХА . С ДЕЦАТА СМЕ ЗЛЕ- "ПРОИЗВЕДОХМЕ" БЕЗРАБОТНИ В КИТАЙСКИ РЗМЕРИ БАЩИ И МАЙКИ, НО БЕЗ ДОХОДИ- НЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ДРЕХИ, УЧЕБНИЦИ НА ДЕЦАТА - НЯМА КАК ДА ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА... , КОИТО ДА СА ОБРАЗОВАНИ, ВЪЗПИТАНИ, ФИЗИЧЕСКИ ЗДРАВИ, ПОСВЕТЕНИ В ТАЙНСТВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И КУЛТУРА. ОТ ТРИМЕТРОВИТЕ ЛИЦА НА ВОЖДА НА ГЕРБ НИТО ДЕЦАТА ЩЕ СТАНАТ ПО УМНИ НИТО НА БЕЗРАБОТНИТЕ ... РАБОТА. РУСЕ, ПИОНЕР НА БЪЛГАРСКОТО МАШИНОСТРОЕНЕ, ПЪРВИ НАУЧЕН И ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ПРОВОДНИК И НА МОДЕРНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ СЕ ПРИНИЗЯВА ДНЕС В ЕДИН "АГИТАЦИОНЕН ПУНКТ НА герб" - ЦЯЛ ГРАД ОБЛЕЧЕН С ПЛАКАТИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ. ДА СЕ ЗАСНЕМЕ, ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ НА ГИНЕС, ТОВА "ИЗОБРЕТЕНИЕ" НА КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБ, КАТО ПАМЕТНИК НА ГЛУПОСТТА, НА КОЯТО РУСЕНЦИ СА ПОДЛОЖЕНИ В ГОДИНИ, КОГАТО СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС И ЧЛЕНОВЕ НА ЕНП ИДВАТ ДАНИ УБЕЖДАВАТ, КОЛКО СМЕ ДОБРЕ ПРИ ГЕРБ.
НИЕ ВРИМ В КАЗАНА- ТЕ ЩЕ НИ КАЗВАТ ДАЛИ НИ ПАРИ?! БРАВО ЕНП С ТОЯ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ!

СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ОТ М.Г. ПОСТРАДАЛИ И ДНЕС МИЗЕРСТВАТ В ДОМОВЕ, ПОД ЗАПЛАХА ДА БЪДАТ ЗАТРУПАНИ ОТ СРУТВАНИЯ.
НАС ТУК ПО РУСЕНСКИТЕ УЛИЦИ НИ СТРЯСКАТ С ТРИМЕТРОВИ БИЛБОРДОВЕ НА АВТОСПИРКИТЕ. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- БЕЗЧОВЕЧНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПОСТРАДАЛИТЕ - НЯМАЛО ПАРИ, КРИЗА, А ДА СЕ ПРАВИ ПО ТОЗИ НАЧИН " КОМУНИСТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ СЪС ДЪРЖАВНИ ПАРИ"- НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ , ЧЕ СЕ СЛУЧВА, НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТАЗИ ЗЛОУПОТРЕБА. СПИРКИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ И ПАРТИЙНИ БИЛБОРДОВЕ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1217895
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол