Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2022 14:35 - Ако вярвате „моето тяло, мой избор“, трябва да сте против абортите И насилствените ваксини
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 547 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.01.2022 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

от Клер Кретиен,

Бебето в тялото на бременната жена не е част от нейното тяло.

Всеки, който вярва в правото на телесна автономия - всеки, който вярва в лозунга "моето тяло, моят избор" - трябва да бъде против аборта и насилствената ваксинация.

Простата причина, поради която „моето тяло, моят избор“ не работи като аргумент за аборт, е защото нероденото дете, което се абортира, не е част от тялото на майка му. Детето в утробата е цялостно, отделно, живо човешко същество, със собствена ДНК, сърцебиене, органи и уникална кръвна група. Вашето право на „репродуктивна свобода“ не включва правото на насилствено разчленяване и унищожаване на тялото на вашето потомство.


Малкото дете в утробата има право на телесна автономия, тялото му да не бъде накърнявано, ръцете и краката му да не бъдат изкривени и черепът му да не бъде смачкан.

Правото на майка му на телесна автономия приключва, когато животът на друг човек е заложен на карта.

Телесната автономия никога не включва правото да се убие невинен човек.

Ами ваксините? Нямаме ли задължение да се защитаваме един друг? Отказът от ваксинация не излага ли на риск други хора?

„Вземете си лекарството, за да не се разболея“ просто не е начинът, по който ваксините трябва да действат. Предполага се, че ваксините защитават хората, които ги получават, а не хората около тях. Предполага се, че човек, който е бил ваксиниран за заболяване, трябва да има имунитет срещу това заболяване. Ако ваксините действат по начина, по който се предполага, човек, който е получил ваксина срещу заболяване, може да влезе в стая с хора, които имат това заболяване, и да не се зарази с него.

Инжекция, която се таксува като ваксина, но не имунизира реципиента от болестта и само намалява симптомите му, не е ваксина; това е профилактично терапевтично средство. И, както се вижда от предупрежденията и докладите на Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) , изпратени до системата за докладване на нежелани събития от ваксини (VAERS) на правителството на САЩ, не е безрискова.

Нашите световни лидери за сок от Pfizer дори признават това. Те непрекъснато блеят как най-добрият начин да се предпазите от COVID-19 е да бъдете ваксиниран с толкова дози, колкото са налични (в момента в САЩ за всеки над 18 години това число е три, но мнозина вярват, че има вероятност да се повиши) защото се предполага, че ваксинацията намалява шансовете за тежко заболяване или хоспитализация.

Но ако следваме предпоставката им, че ваксините с COVID не спират разпространението на болестта и само намаляват симптомите, в най-добрия случай, не трябва ли да бъде позволено на хората да решават колко „тежка“ инфекция са готови да рискуват лично?

„Вземете ваксината си, за да подейства моята“ е толкова логично, колкото да кажете „свържете се, за да не ми стане студено“ или „яжте храната си, за да не остана гладен“.

Какво ще кажете за аргумента, че хората трябва да приемат ваксини, за да бъдат защитени тези, които не могат да имат ваксините?


Същите хора, които излагат този аргумент, обикновено са тези, които твърдят, че всеки трябва да бъде инжектиран от COVID и че никога не съществува медицинска причина някой да не може да бъде ваксиниран - дори имунокомпрометираните, бременните жени или тези с противопоказания за ваксини. В САЩ здравните служители препоръчват четвърта доза ваксина за имунокомпрометираните. Медицинските изключения, написани от лекари, редовно се отхвърлят от работодателите и университетите, задължаващи ваксината.

В медицинската етика също няма предписание, което да задължава някого да се подложи на рискова процедура или интервенция, за да осигури възможна полза за здравето на друго лице. Задължен ли е някой, който не може да плува, да се опита да спаси някой, който се дави в средата на езерото, или да изпрати децата си, които не могат да плуват в езерото, за да се опитат да спасят?

Дори по време на бременност, която е нормален физиологичен процес, майката не е длъжна да загуби собствения си живот, за да спаси бебето си. Принципът на двойния ефект казва, че операция, предназначена да спаси живота й, но водеща до предвидената неволна смърт на нероденото й дете, е морално наред. Света Джана е призната за светица именно заради героичното й отхвърляне на лечението на рак, което може да е навредило на нероденото й дете.

И връзката между майката и нейното неродено дете е много по-различна от връзката, която има човек „колебащ се от ваксината“ с хипотетичен непознат, за когото CDC казва, че не може да бъде ваксиниран (и отново, бих се радвал на насилствената ваксина тълпата да признае, че има някои хора, които имат медицински противопоказания за ваксините срещу коронавирус).

Принудителните ваксини са медицинско изнасилване
Никой не трябва да бъде принуждаван да вкарва нещо в тялото си – особено нещо, което дори не спира разпространението на болестта и което може да го нарани или убие. Принудителните ваксини са медицинско изнасилване и ако се нормализират под фалшивото предлог за „защита на други хора“, те ще отворят вратата за множество принудителни процедури и отвратителни несправедливости.

Пишейки за Caldron Pool , Бил Мюленберг твърди:

ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДЯТ ЗА ТОВА КАКВО Е ЗАЛОЖЕНО ТУК. ТОВА Е ВОЙНА СРЕЩУ СВОБОДАТА И ИЗБОРА И СТАВА ДУМА ЗА ТОВА ДОКОЛКО ВСЕМОГЪЩАТА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СВИЕ МУСКУЛИТЕ СИ И ДА ДЪРЖИ ХОРАТА ПОД ЖЕЛЕЗНИЯ СИ ЮМРУК. ТОВА Е НОВА БОРБА ЗА СВОБОДА...

И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ МЕДИЦИНСКИ МЕРКИ, НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, ПРИНУЖДАВАЩИ ХОРАТА ДА ПОЛУЧАТ УДАР, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИСКАТ ИЛИ НЕ, СА НЕЩО, НА КОЕТО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА УСТОИМ. КАКТО ЧЕСТО СЪМ КАЗВАЛ ПРЕДИ, АКО ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА ВИ ПРИНУДИ ДА ВЗЕМЕТЕ ВАКСИНА ПРОТИВ ВОЛЯТА ВИ, ТЯ МОЖЕ ДА ВИ НАКАРА ДА НАПРАВИТЕ ВСИЧКО: ДА БЪДЕТЕ СТЕРИЛИЗИРАНИ; ДА БЪДЕ ПРИНУДЕН ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ОРГАН ПРИ ПОИСКВАНЕ; ДА БЪДАТ СЪБРАНИ В ЛАГЕРИ ЗА ИНТЕРНИРАНИ; ДА БЪДАТ ЕВТАНАЗИРАНИ; И ТАКА НАТАТЪК. НЯМА ДА ИМА КРАЙ НА ПРИНУДАТА И НАСИЛСТВЕНОТО ПОДЧИНЕНИЕ НА BIG BROTHER.

ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ВЪПРОСА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ УДАРИ, ЖИЗНЕНОВАЖНОТО ЗНАЧЕНИЕ НА ИНФОРМИРАНОТО ДОБРОВОЛНО СЪГЛАСИЕ Е АБСОЛЮТНО ОТ СЪЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ ТУК. НО ИЗГЛЕЖДА МАЛЦИНА ГО РАЗБИРАТ. ТВЪРДЕ МНОГО БЕЗМОЗЪЧНИ ЧУДЕСА ЩЕ СЕ ВЪРТЯТ И ПРОДЪЛЖАВАТ ЗА ТОВА КАК ТУК НЯМА ПРИНУДА – ВСИЧКО Е ВАШ СОБСТВЕН ИЗБОР. ДА ПРАВИЛНО.

КОГАТО ДЪРЖАВАТА – И ПОВЕЧЕТО ФИРМИ – МОГАТ ДА ВИ НАКАРАТ ДА ЗАГУБИТЕ РАБОТАТА СИ, ПРЕПИТАНИЕТО СИ, СПОСОБНОСТТА СИ ДА ИЗХРАНВАТЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ И ДА ВИ ЛИШИ ОТ ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА ДА ПЪТУВАТЕ, ДА ПАЗАРУВАТЕ, ДА ХОДИТЕ НА УЧИЛИЩЕ, ДА НАПУСКАТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ЩАТ ИЛИ ДЪРЖАВА, ОСВЕН АКО НЕ ПОЛУЧИТЕ ДВАТА, ТРИ ИЛИ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО УДАРА, ТОГАВА НЕ СТЕ СВОБОДНИ ДА ИЗБИРАТЕ – ПРИНУЖДАВАТ ВИ, ЧИСТО И ПРОСТО.

Ако работодател или правителството могат да задължат дадено лице да приема определени лекарства, кой ще каже, че работодателят или правителството не могат да задължат това лице да направи аборт, или да бъде стерилизирано, или да се откаже от допълнителния си бъбрек?

По ирония на съдбата мнозина от левицата днес твърдят, че „моето тяло, моят избор“ означава правото да разчлениш тялото на някой друг и да спреш неговото или нейното сърце да бие, но не и правото на индивид да откаже профилактична медицинска интервенция.

Имате право на тялото си. Като християни, ние в крайна сметка вярваме, че телата ни са храмове на Светия Дух и принадлежат на Бог. Но нещо, с което всеки с добра воля може разумно да се съгласи е, че телата ни не принадлежат на държавата.

„Моето тяло, моят избор“ трябва да означава, че автономията на никой човек не е нарушена — независимо колко малък е този човек или какъв „вариант“ на обществото на коронавируса е изправено.



Източник: https://www.lifesitenews.com


Вашите освободени от данъци дарения са оценени и помагат за финансирането на нашия уебсайт за доброволци и сиропиталище

Отказ от отговорност: Ние от Prepare for Change (PFC) ви предоставяме информация, която не се предлага от масовите новини и поради това може да изглежда противоречива. Мненията, възгледите, изявленията и/или информацията, които представяме, не са непременно популяризирани, одобрени, подкрепяни или съгласни от Prepare for Change, нейния лидерски съвет, членове, тези, които работят с PFC, или тези, които четат съдържанието му. Да се ​​надяваме обаче, че са провокативни. Моля, използвайте проницателност! Използвайте логическото мислене, собствената си интуиция и собствената си връзка с Източника, Духа и Природните закони, за да ви помогне да определите кое е вярно и кое не. Чрез споделяне на информация и засаждане на диалог, нашата цел е да повишим съзнанието и осъзнаването на висшите истини, за да ни освободим от робството на матрицата в тази материална сфера.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677340
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930