Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2022 10:22 - На 50+ тя има средна фигура и обикновен външен вид
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 798 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 На 50+ тя има средна фигура и обикновен външен вид, но има безброй фенове благодарение на тоалетите си.

За повечето жени те не могат да поддържат стегнато лице, подобно на това през тридесетте и петдесетте, и е естествено да имат признаци на стареене по лицата си. Тъй като времето не може да бъде спряно, по-добре е да отпуснете ума си и да се съсредоточите върху обличането. Следващата 50-годишна + средно изглеждаща жена със среден външен вид, но разчитаща на безброй фенове, щедър и земен стил, може да донесе малко вдъхновение и мислене на жени на подобна възраст като нея.

01

Баланс между сложност и простота

Поради различията в миналия опит и несъответствията в естетиката, жените естествено няма да избират едни и същи артикули по един и същи начин. Ако искате да намерите някои преки пътища за обличане или съвпадащи съчетания, можете също да изберете прост и сложен начин за балансиране един на друг, за да създадете усъвършенствано облекло.

Като конкретен пример, това облекло е най-доброто доказателство.Въпреки че щампованото облекло в горната част на тялото не показва мащабно изискано усещане, все пак не е по-добро от основното облекло. Облеклото, което пасва на долната част на тялото, трябва да бъде възможно най-просто.Това е смисълът на комбинацията от сложност и простота, която може да отслаби тъпостта на съчетаването на дрехите и скуката на стила.

Когато избирате прости дрехи, които да съчетават със сложно изглеждащи елементи, трябва да обърнете внимание, че цялото съвпадение на цветовете не трябва да се обърка, в противен случай ще възникнат конфликти между цветовете и ще бъде трудно да имате план за отстраняването му в бъдеще .

Комбинацията от сложно и просто може също да представи много атмосферен външен вид. Като тази, тя използва черно-бяла щампана пола. Изборът на цветове е много прост и няма да създаде усещане за претрупаност заради околните цветове. Дамата избра черен горнище в горната част на тялото, за да пасне на формата на тялото й. Дори фигурата й да е дебела, закръглена и подпухнала, тя може да го контролира естествено.

Все повече жени могат да разрушат оковите на присъщите концепции и да намерят ново аз чрез обличане. При избора на облекло не трябва да наблягаме на чувството за простота и да избираме тези много прости дрехи, нито сляпо да преследваме привличащи погледа ефекти и да използваме голям брой фантастични предмети.

Подобно на този раиран горнище, той е много подходящ за майки на средна възраст. Дори и на 50-те и 60-те години, използването на този вид облекло все още може да предизвика пълно усещане за мода. Образуването на райета няма да бъде ослепително, а подредбата на цветовете също е много спретната. При по-свободните бели панталони се добавя голяма площ от освежаващи цветове, за да направи картината по-красива.

02

Панталоните в основния цвят са много търсени

Повечето жени на около 50 години все още имат определени идеи за обличане.Те например не искат дрехите им да са цветни, затова избират панталоните с цвят като „главна сила“.

Подобно на тези бели панталони, той няма да предизвика усещане за подуване, защото цветът е твърде светъл.Това е така, защото шивачеството отслабва риска от поява на мазнини, което облеклото може да донесе, а също така намалява вероятността дрехите да изглеждат по-дебели крака. Тъй като цветът наистина е много включващ, този панталон може да даде на жените по-широко пространство за съвпадение.

Чифт бели панталони с опростен дизайн и леко свободна кройка могат да направят много дефекти на женските крака прикрити от крачолите и не е трудно да се създаде ефект на насърчаване на силните страни и избягване на слабостите.

Този тип панталони могат да се носят по повече начини или могат да бъдат пробити по отношение на методите за съвпадение, като се използват различни цветни дрехи, които да се комбинират с него, за да се намали неговата прекалено проста атмосфера. Подобно на тази по-възрастна дама, тя избра син топ, който също е много красив.Чистата цветова система може да попречи на жените да разкрият истинската си възраст, така че да видоизменят външния си вид и да покажат младостта си.

03

Различни видове ризи в гардероба

Гардеробите на зрели дами трябва да бъдат пълни с разнообразни артикули.След лятото тениските и ризите трябва да бъдат двата най-често използвани вида облекло, а ризите няма да носят твърде очевидно непринудено усещане, а повече темперамент.

Тази синя риза е с къс дизайн и хуманизирана форма. Талията може да се свие малко, за да не се допусне широкият стил да закръгли женския силует. В комбинация с каки панталони, това е много персонализиран начин на обличане.

Ризите в гардероба не трябва да имат еднообразно усещане за еднообразие, но трябва да поддържат разнообразни дизайни на външен вид, които могат да бъдат едноцветни или раирани ризи, предимно ризи с вертикални райета, за да се увеличи ефектът на изтъняване.

Ризата с вертикални райета винаги може да придружава жените. След като я приложите с много бяло, можете да откриете практичността на това облекло. Съчетайте го с прости широки панталони за изискана и елегантна визия.

Дори жена на петдесетте с обикновено лице не трябва да се презира твърде много. Облечете се малко, използвайте прости дрехи, за да подчертаете темперамента си, а също така можете да намерите много забавление в обличането и съчетаването.

Сред всички видове ризи, белите ризи естествено са най-популярни. Независимо от повода, който посещавате, можете да използвате бяла риза, напълно разумна рокля или интелектуална елегантност, или строга и щедра. В съчетание с черни панталони, кокетните панталони ще внесат усещане за изтънченост и ще бъдат много аурални.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/grey-sliver-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/pink-prom-dresses




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 67650
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031