Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2022 02:47 - ПОСЛЕДНИ ДНИ НА ЗЕМЯТА
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всички същества на земята (хора, животни и растения) сега прекарват последните си мигове тук. Тези думи могат да се прилагат и към същества, които ще останат на тази планета дори след изкачването си в петото измерение, защото петото измерение Земята ще бъде напълно различен свят от сегашната Земя. Така че за всички същества на тази планета, това са последните мигове, които трябва да прекараме на материалната Земя от трето измерение.
Преди да започнем този живот, всички преминаваме през процеса на оценка на натрупаните си преживявания и планиране на този живот. Лично всички планираме как ще преживеем Голямата Земна промяна. В случай, че някой има Висш Аз в петото измерение или в по-високо измерение, Подчиненият Аз на Земята ще се срещне с Висшия Аз в даден момент по време на Голямата промяна. Според това, което вече е планирано преди този живот, всеки, който се изкачи в петото измерение, има избор да остане на Земята след Голямата промяна или да се премести в друг свят във вселената на петото измерение. В случай на същества, чиято съвест е по-ниска от петото измерение, вече е решено, че ще пътуват до други светове, подходящи за техните честоти.
Тъй като курсът на всяко същество е решен, последното прощално парти, подготвено от лидерите на Проект Gaia, току-що започва. Не е от типа парти, на което всички просто се напиват и се блъскат, докато забравят, че съществуваш. Вместо това е парти, на което всеки си припомня неясни спомени за себе си и се подготвя за последните моменти, когато всеки може да ускори духовното си израстване.
След като почвата вече е започнала да се клати и климатът е загубил своите стабилни модели, настъпи това ценно време за всички хора, време, когато те ще почувстват, че нещо им липсва. Всички същества, които са останали на Земята чрез повтарящи се превъплъщения, скоро ще бъдат разпръснати из галактиката. Моментът на раздяла тепърва започва. Независимо от нивото им на съзнание или мисия, повечето същества, които са живели на Земята, скоро ще трябва да си съберат багажа и да извършат дълго пътуване.
Когато дойде времето на раздяла, хората ще имат няколко минути да се покаят и няколко минути да се обединят с Произхода на Вселената. Независимо дали се грижим добре за приятелите си или им причиняваме болка, всички ние играем ролите си в процеса на обучение един от друг, помагайки на другите да се запалят.
Хората, които се отнасяха с мен грешно, всъщност бяха прекрасни учители. Всички ние работим здраво, за да бъдем господари на другите, споделяйки добри и лоши времена, но е дошло време да разделим всички същества на Земята. Все още не можем да си спомним правилно, но след като се освободим от физическите си човешки тела, всички ще помним миналото изцяло и ще пропуснем всички неща, свързани със Земята. Преди всичко, всички ще се събудим за себе си и ще осъзнаем, че в началото всичко е дошло от източник.
През останалото време оставаме на Земята, независимо какво се случва с нас или с хората около нас, не трябва просто да виждаме конкретния феномен, но трябва и да наблюдаваме присъщото му естество.
Когато разберем дълбокия смисъл на Вселената зад явлението, всичко ще се промени и ще стане щастие. Истинският смисъл на Голямата земна промяна не е да донесе тъга и болка на хората чрез колапса на планетата, а да ги накара да преживеят, че тъгата се превръща в радост, а болката в удовлетворение, и да събудят хората пари за разбирането шапка всички същества произхождат от един единствен източник. Вселената ще ни покаже, че няма причина да изпитваме негодувание или да обвиняваме някого, защото всичко, което ни се случва, е резултат от собствените ни избори. Чрез това самосъбуждане ще имаме шанса да скочим в съзнанието. Това е целта на голямата Земна промяна.
Някои духовни търсещи вярват, че хората могат да създадат или променят нещо с ума си, но това е далеч от истината. Голямата земна промяна, която се случва сега, не може да бъде предотвратена, модифицирана или забавена То не може да бъде променено, и не трябва да се променя. Всички промени, които се извършват сега, са за напредъка на цялата Вселена и всички същества във Вселената.
Хуи Йонг
С любезното съдействие на Дейвид Биоска
· ·
0 коментара



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658276
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031