Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2022 20:09 - Началото на геноцида
Автор: cefulesteven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3566 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.05.2022 20:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Канадското правителство ще плаща евтаназията на хора, които са твърде бедни за да си позволят "достоен живот".

В началото ще е обявено като доброволно.

Скоро ще започнат агитациите. От екраните на телевизиите и в мрежите. Красиви млади хора ще отворят "доброволчески центрове", в които ще изясняват предимствата на леталния избор.

Ще им партнират спешните помощи, психиатриите и полициите. Ще им водят арестувани или прибрани на топло. Социалните служби също ще им партнират. Ще посещават домове, ще чукат по врати: ще гледат мило и загрижено и ще си вярват, че са мили и загрижени; вечер ще разказват на любимия си и любимата си; на съпругът или съпругата си, понякога със сълзи на очи за случая, който са приели присърце. Ще носят плодове, ще убеждават старицата и психично болния й син - неудачник, че искат да направят повече за тях, но това е максималното, на което са способни...

Разбира се, това ще върви с изяснителни кампании. Ще има специален бутон във фейсКук: от лявата страна на екрана. Между ковида и съветите за психическо здраве.

Масово народа ще кресне срещу християнството, както веднъж го направи у нас - срещу църквите, понеже не затваряли за Великден и разнасяли пандемията. Ще се припомнят факти за Инквизицията, за жертвите на всички секти: нищо, че голяма част от тях, няма да са изобщо християнски и че някои също са проповядвали евтаназия. Ще се противопоставя вярата на науката и ще се въздигне култ към някаква "наука", която за много хора ще замени религията - всъщност ще си е точно религия, а не наука. После ще започнат дискусиите: ще трябва ли да се задължат онези бедни, които не искат да се евтанизират.

Ако някой заяви, че защитава свободата на всеки да решава за живота си, ще се появят хиляда и четиристотин смеещи се емотиконки, поставени от хора, които са толкова умни, че не желаят да спорят с такъв глупак. Въпреки, че повечето от тях и да имат десет думи речников запас - се затрудняват когато трябва смислено да ги използват, без да са цитирали някакъв телевизионен източник.

Тогава най-вероятно ще започнем да носим и банковите си сметки: на лявата ръка и на челото, че да удостоверяваме навсякъде, че сме платежоспособни да живеем. За да не мърсим света с недостойното си съществуване, ако нямаме необходим минимум.

Няма да бъдем допускани ни в театър, ни в кино, ни в молове, ни в аптеки, дори, ако откажем да бъдем чекирани. Видяхме как изглежда, нали! Колко пари ще трябва да имаме, че да си разрешим да живеем. Това всеки месец може да се променя. Ще бъде изчислявано от социалното и финансовото министерство, които ще работят в екип.

А после?



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cefulesteven
Категория: Изкуство
Прочетен: 8405906
Постинги: 4392
Коментари: 35627
Гласове: 112535
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031