Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2022 08:53 - Символът на Майдана, пази Боже
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1434 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 24.05.2022 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес е ден на скръб за духът на братята Кирил и Методий,

Стрелят един в друг два народа които пишат техните букви. Това е дело на Майдана, на неговите далечно-западни подпалвачи и близко-западните им слепи или користни помагачи.

На ревящия Майдан2014, беше проснат по гръб млад полицай с избодени очи. С празни очни ями вперени в Небето.

Как мислите, "братя во Христе" от близкия и далечен Запад, приятна гледка ли е бил Богу тоя младеж очакващ смъртта си забравен от околните? И ако аз не мога да забравя тая гледка, дали Исус я е забравил?

ТОВА Е СИМВОЛЪТ НА МАЙДАНА. И достойни за него са всичките му последващи дела  до днес, да не ги изброявам, макар че може да е нужно за нашите зрящи слепци.

И тъй като Майдана пламна УЖ, УЖКИМ с цел присъединяване към Европа, тая Европа наивно се опита да канализира процеса и посочи за президент боксьора Кличко. Компромисно посочи славен украинец, който НЕ ЗНАЕ украински. И веднага се разбра КОЙ КОМАНДВА пожара. От далечния Запад бяха посочени водачите Турчинов и Яценюк. И двамата готови на война с Русия. Но ГОЛЯМОТО МНОЗИНСТВО УКРАИНЦИ не искаха тая война. Европа ОТНОВО се опита да посее мир чрез Минските споразумения и ОТНОВО и беше показано кой командва пожара. Споразуменията сключени БЕЗ САЩ, бяха провалени.

Украинците бяха измамени, ИЗМАМЕНИ, И З М А М Е Н И чрез един комедиант, който се подиграваше от ТВ-екрана с властта след Майдана, а като кандидат-президент обещаваше мир, М И Р. Но, НО, Н О след избирането му направи каквото беше нужно, за да стане НЕВЪЗМОЖЕН достоен човешки живот на русите и въобще на рускоговорящите в границите на ПОСТСЪВЕТСКА Украина (да не припомням изгорените живи в Одеса), граници имащи малко общо с ИСТОРИЧЕСКАТА Украина, доколкото тя е имала (нямала) ясни граници.

Останалото е мълчание, докато говорят оръжията. Руските оръжия и тия ПОДАРЕНИ от далечния и по-близък ЗАПАД. О, разбира се, подарени безкористно, от вечната западна любов към правата на човека. Любов доказана, да не изброявам къде, защото всички знаят. В Хирошима и Нагазаки например.


Тагове:   война,   САЩ,   Русия,   путин,   Украина,   Майдана,


Гласувай:
6



1. librarian - Наясно съм, ЛИЦЕМЕРЕ, че сте с модерация и няма да допуснете коментара ми.....
24.05.2022 09:55
..... като в същото време ТРОЛИТЕ под чуждите постинги, но е истина, която не можете да оспорите, че руSSия и това натроли: делото на Кирил и Методий! Та колко пък да не сте ЛИЦЕМЕР??!!

Така, че.....
цитирай
2. krumbelosvet - Ето коментара на заклета поклонница на САЩ librarian
24.05.2022 10:13
Тая поклонница не пише просто САЩ. Тя пише "ВЕЛИКИТЕ Съединени Американнски Щати" (главните букви са нейни).
Ето, такива са враговете на Русия, възхитени от днешна нацистка Украина, създадена от САЩ.
Сефте ли? Пиночет кой го докара на власт? И поговорка си имат - "Негодяй, но наш негодяй". Като Зеленски.
цитирай
3. lastinline - ...
25.05.2022 16:29
от всички държави, които не са повече от 7-8 мисля/може и да са по-малко, не знам/
само на САЩ не може да се има и не трябва да се има голямо доверие. Тъй като те единствено са го използвали реално и то срещу мирно население. Други държави имат, но не го ползват и употребяват. На големи приятели на американската власт също не бива да се има доверие, например на украинската власт в момента.
цитирай
4. lastinline - . . . . . като в същото време ТРОЛИТЕ ...
25.05.2022 16:31
librarian написа:
..... като в същото време ТРОЛИТЕ под чуждите постинги, но е истина, която не можете да оспорите, че руSSия и това натроли: делото на Кирил и Методий! Та колко пък да не сте ЛИЦЕМЕР??!!

Така, че.....

на човек с бели коси, се внимава как се говори. Навремето имахме българите добро възпитание, сега не знам как е. И аз съм с бели коси вече, и то не отскоро.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1977554
Постинги: 1164
Коментари: 3401
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930