Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2022 19:07 - ИСТИНАТА ЗА ВОЙНАТА В УКРАИНА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3413 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 27.05.2022 19:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                                      С посвещение на Либрариан и Гетсман:

                         ВДЪХНОВЕНО ОТ ПОСТИНГ НА МИЛЕНА ВЪРБАНОВА :

       Първо да благодаря на тази блогърка, която за жалост не познавам, но от нейните изяви в блога се уча как да мисля и как да преценявам случващото се по света. Изключително ценни за мен са оценките й за това, което се случва в Украина. Какви ли не трольи се окакаха до ушите да пишат на тази тема, но аз вярвам на нея. Украинците започнаха войната, украинците са виновни за продоволстствената и енергийна криза, която обхваща все по-силно света, за жертвите във войната, за миграцията, и то не украинските граждани и селяни, а укрофашистите и укронацистите, които подпалиха войната Това е правдата за войната в Украина! Сега разбирам, защо най-първият фашист от Азовстал е изведен от бункера си с БМП. Защото роднините на хората, които той е измъчвал и убивал, нефашистите, ще го разкъсат. Специалната операция по извеждането му го спаси така, както Тридневната специална операция на Путин ще спаси Украина след прочистването й от кафявата чума.

   И още нещо разбарх, че в подземията на Азовстал са били извършвани вещерски ритуали на места, оборудвани от фашистите като капища. Мамицата им гадна! Но идва краят им - свободата вече изгря над Мариупол, над Херсон, над Запорожката АЕЦ, скоро ще грейне над цяла Украина.

     А сега за нахалството на укрофашистите, по-гадни от нашите монархофашисти:

   Тия гадняри искат разблокиране от освободителите им на пристанищата, да изнасяли жито, уж за да хранят държави в Африка и Азия, а причината е да имат валутни постъпления и да продължават войната. Разбира се, че това няма как да стане. Първо САЩ и ЕС да вдигнат ембаргото над Русия, от което Русия недвусмислено печели много и ще спечели още повече след въвеждането на 6-я пакет санкции, докато ембаргогеймърите губят мнооооооого, а също и докато укрофашистите не признаят прочистените от укронацисти територии за руски, тогава прочиствачите на Украина от фашизЪма ще разблокират укропристанищата.

   Още веднаж благодаря на Милена  Върбанова, че ме размисли и че научих истината за войната в Украина.  Мислех си, че само Аз, радеВ, копейкиН, курИ и андреЙ райчеВ мислят като мен в България, но подозирах, че има и още някой. Оказа се някоЯ, но и така може. Много рядко, но има такива изключения,  Човекът да се поучи от женатА. Както Аз в случая.

   Използвам финала на Въведението ми да разкритикувам мнението, което разпространяват трольите:

   Во время Путина в РоSSии, две газеты: Правда и Известия. В Правда нет известия, в Известия нет правда.

   Това не е вярно. А истината - тя идва от Первый русский кянал. Смотрите этой Канал, как я, непрерывно! Откакато го гледам за предишните ми позиции по отношение на войната в Украина се удрям по малоумницата си с нещо твърдо, което имам под ръка и си казвам: ДЪСЪИБЪВГЛЪВЪТЪПРОСТЪ?

  Следва постингът, който ме вдъхнови да напиша моя, като за трети път изказвам благодарността си към блогърката.

 

 

 САТАНИСТКИ КАПИЩА В УКРАЙНA

Някой съмняваше ли се какво са крили укронацистите и техните западни партньори в Мариупол и в крепостта Азовстал?   

Татуировките по телата на пленените азовци със сатанистки символи и свастики говорят ясно за характера на евроатлантическите "ценности", които те изповядват. Но в Мариупол руските и донецките въоръжени сили са намерили и други зловещи находки и артефакти, които не оставят никакво съмнение за античовешките и антихристиянски култове и практики на предалите се в плен "украински патриоти" от Азов.  

Ето какво съобщава руският канал "Новости жизни":  

"На изоставената база на полка Азов в Мариупол, е намерено езическо капище и стенд с антихристиянски символи - предаде икономическият наблюдател на Първи Руски (канал).  

Дървени идоли с височина до три метра са намерени край едно от градските училища, където се намират две казарми за рекрути. Капището е заградено с камъни. А вътре е поставено подобие на жертвеник. Водещият обсъди страшната находка с кандидата на психологическите науки Александър Невеев. Експертът призна, че не е удивен от тази новина.  

"Ние вече отдавна наблюдаваме, че в рамките на неонацизма има своего рода спайк между сатанизъм и езотеричен хитлеризъм" - поясни събеседникът на Първи Руски.  

Той добави,че тези ритуали и практики, които можем да наблюдаваме в батальона Азов, Айдар и ред други неонацистки формирования, съответстват на тези явления, които сега широко се разпространяват и в Западния свят. Невеев даде за пример сатанинската организация "Орден на деветте ъгъла". Тя активно сътрудничи с нацистките групировки и използва в своите култува съответна символика и тематика. Това неведнъж е зафиксирано - отбелязва експертът".  

Ето защо беше този кански рев на евроатлантическата пропаганда да не се наднича в тайните на Азовстал. Тепърва ще научаваме много неща. 

 

   Ще въвъеда и един музикален клип, Нощ на голия връх, от Мусоргски. Той пък е вдъхновен от бесовицата на вещиците и вещерите на вр. Брокен в Харцгебирге, описана от Гьоте.

   Сезирам тези, които ще чуят прекрасното произведение много да внимават, как в центъра на стихиятаа на бесовицата прозвучава камбана и какво следва след нейния звън.

   Приятно слушане!







Гласувай:
5



1. raders - :) Абе човек, кой те е ударил така ...
27.05.2022 20:59
:) Абе човек, кой те е ударил така лошо в главата?
цитирай
2. getmans1 - И АЗ ЩЕ СЕ АБОНИРАМ ЗА „СВОБОДНО С...
27.05.2022 21:51
И АЗ ЩЕ СЕ АБОНИРАМ ЗА „СВОБОДНО СЛОВО„

А за теб специален поздрав;

https://www.youtube.com/watch?v=wPT1SMQargU
цитирай
3. planinitenabulgaria - Ако съм ударен аз по малоумницата ми, това важи и за пРездидента ни, за Кури,
27.05.2022 23:38
raders написа:
:) Абе човек, кой те е ударил така лошо в главата?


за Копейкин, за г/жа Върбанова, за Андрей Райчев, а може да има и още някой. Може ли най-умният човек в страната ни, пРезидентът да мисли по един начин, а аз - различно от него.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Вие - абониран за "Свободно слово", аз - непрерывно следящ Первый руSSкий канал,
27.05.2022 23:44
getmans1 написа:
И АЗ ЩЕ СЕ АБОНИРАМ ЗА „СВОБОДНО СЛОВО„

А за теб специален поздрав;

https://www.youtube/watch?v=wPT1SMQargU



ако ползваме тази информация като орудие действия, на враговете на мира и прогреса мамето им че по..нем.
Горе Тридневната специална операция на Путин,
доле бандеромайданоукрофашизЪма!
цитирай
5. vmir - Брей, трябваше да се досетя още когато гледах Индиана Джоунс
28.05.2022 14:31
в "Похитители на изчезналия кивот"! А аз си мислех, че било измислица...

Доле войната!
Горе тридневната спецоперация!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12186341
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031