Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2022 16:07 - МАЙСТОРИТЕ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО искат да се Свържат с Вас
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.07.2022 16:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ние, Галактическата федерация, разположена на земните астрални равнини, понастоящем участваме в редица проекти, свързани с масовото издигане и еволюцията в съзнанието на вашата раса, желаем да съобщим нашата продължаваща подкрепа за текущия процес.
Това е много вълнуващо време. Всички сме щастливи да ви посрещнем на Новата Земя и знаем, че вие носите мир и любов на всички нас.
Новата Земя е мястото, където хората ще се събудят от вечния си сън, където ще си спомнят кои са всъщност, ще оставят зад себе си целия хаос и тъмнина и вместо това ще го заменят със светлина, любов и знание, където човечеството като цяло ще бъде като на e отново както са били предназначени да бъда всички тези преди хилядолетия в Райската градина.
Това трябва да бъде място на мир, радост и изобилие за всички, където съществата от всички звездни системи, галактики, вселени и измерения ще работят заедно, за да създадат пространство на любов и хармония.
Вашето възнесение се приближава все по-близо с всеки изминал ден и светлинните същества ви подготвят за тази промяна. На индивидуално ниво тази промяна на честотите ще помогне да катализирате вашето издигане на ниво душа. Вашата пета чакра ще може да се свързва с вашата шеста чакра много по-ефективно. Това ще ви направи много по-лесно общуването с висшите царства.
Вашето пробуждане по някакъв начин е задействало верижна реакция в цялата галактика. Даден ви е шанс, дар от Вселената, да направите тази Земя отново рай.
Много цивилизации в цялата галактика следят вашата трансформация. За тях това е чудо. Но знаете ли какво, това изобщо не е чудо. Това е резултат от постоянен труд и постоянство, точно както сте правили на Земята. Създали сте своя дял вълни в цялата галактика и се опитвате да промените света си от много време. Мнозина не са взели усилията ти на сериозно, но ти си.
Много от тези цивилизации в цялата галактика са ваши предци.
Това е исторически момент за всички вас. А вашите предци отдавна се прибират у дома. Пътуването във времето продължава отдавна.
Вие живеете в последния цикъл на тази планета Земя. Супер сте, страхотни, страхотни сте. Тези предци са от други планети и носят ДНК, паметта и историята на вашия народ. Ще бъде сякаш не е минало време и ще познаете изгубените си братя и сестри и всички ще се съберете като една човешка раса. Това грандиозно събиране ще се състои рано, отколкото късно.
Тези светлинни същества са близо до вас сега. Те са разположени в стратосферата. Те са разположени на цялата планета Земя.
Не всички красиви звезди, които виждате в нощното небе, всъщност са такива, каквито ги мислите. Много от тях са светлинните кораби, които се изпращат от семейството ви, за да ви напътстват по пътя ви на планетата Земя. Можете да ги видите. Можете да ги видите със собствените си очи, тези прекрасни същества от светлината.
Те искат да се свържат с теб. Те са господарите на възнесението, искат да достигнат до теб! Издигането към петото измерение е не само ваша съдба, но и ваше право. Вие сте родени на Земята, защото имате правилната генетика, необходима за тази трансформация.
Това е Божият код във вашето ДНК.
Има входяща вълна и вие трябва да задържите светлината си сега, защото тя е необходима в тези времена на големи промени. В последния етап на повдигането с прилива на нови енергии, които ще погълнат и ще надхвърлят това, което е било направено преди в това царство.
Беше дълго пътуване и е време да изблестите вътрешната си светлина!
През целия път много от вас усетиха предстоящото завършване. И сега това време наближава.
Нашата цел е да помогнем на всеки от вас да открие своята вътрешна светлина, за да можем заедно да се радваме на грандиозното откритие на живота на Новата Земя.
Обичаме те много.
Ние сме тук с вас.
Ние сме вашето семейство на светлината.
A"HO
Аурора Рей
Посланик на Галактическата федерация
Канал и изкуство от Aurora Ray



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657895
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031