Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2023 19:05 - „Дребнавост” за газопроводите „Северен поток”
Автор: ogniangarkov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1966 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 По случай 8 март ли беше?

Но най-после след над 5 месеца НАЧАЛНИЦИТЕ спуснаха опорни точки на родните и други васал-измекяри за извършителите на саботажа на газопроводите Северен поток!

За опровергаване на интервютата и статията на разследващия журналист Хърш от м.м., носител на висшата награда на САЩ по компетентност „Пулицер”. Според Сиймур Хърш САЩ, със скандинавско/норвежко сътрудничество, са организирали саботажа на "Северен поток" поради недоверието си към Германия да удържи санкциите.

Отначало мейнстриймовите послушковци-съюзници се опитаха да дискредитират Хърш, вкл. ментално, допускайки сенилност.

Според чешки медии вдъхновител и организатор на акцията бил влиятелен украинец, необвързан с президента Зеленски. Немската САТ-1 прави намеци за извършителство от украинските спецслужби, докато родните ибрикчии по БНТ надминаха всички по сервилност! Както винаги почти! Опитваха се да внушават, че извършителите са били или украинци, или даже руснаци, позовавайки се на непроследими от нас източници от спецслужбите на САЩ и Запада. Изглежда, че нашите пропагандни лакеи-дезинформатори надценяват резултатите от системното изопачаване на истината. И подценяват наивния слушател с алогизма, че Москва би посегнала на обект, в който влагаше средства, „мило и драго” и надежди в своя полза.

А Европа, и особено Германия, за сетен път бе унижена политически, икономически, социално и екзестенциално от каубойската диверсионна акция. Главно немската икономика и енергетика, разчетена във висока  степен на руски газ.  Според портала seznam.cz цената, която немските и други европейски фирми плащат за доставен от САЩ газ е 3-5 пъти по-висока, от заплащаната от щатските производителни и енергийни компании.

Вероятно казионните ТВ вече набират свои анализатори сред умствено изостанали, но аудиториите им все още не се състоят изцяло от дебили с промити или кастрирани мозъци.

На работа към по-ефикасна пропагандна трепанация, драги угодници!

 

 

9 март 2023 г.                                              Огнян Гърков/ФБ

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ogniangarkov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 385779
Постинги: 238
Коментари: 89
Гласове: 283
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031