Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2020 21:35 - Гущерови с нов палат след бебе № 2, Светлана не кърми заради импланти (СНИМКИ)
Автор: blackrose90 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 711 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     

Светлана Гущерова и съпругът й Християн се сдобиха с нова къща малко преди да посрещнат в дома си второто си бебе. Преди появата на малкия Добромир, таткото Християн направил основен ремонт на новия имот, а Светлана лично надзиравала майсторите.

Макар и луксозно, предишното им имение се струвало твърде тясно за 4-членно семейство, затова Гущеров-младши настоявал да купят новата баровска 2-етажна къща с просторен двор в полите на Витоша.

 

image

Оказа се, че за втори път плеймейтката е уважила своя свекър.


След като миналата пролет нарече едногодишната си щерка Анелия-Добромира, сега и новороденият й син носи името на дядо си – Добромир.

 

Плеймейтката, която роди тайно и след консултация с астроложката Мира Кунева, била възмутена от измислените имена, с които медиите кръстиха хлапето. Предположенията варираха от Християн-младши до Добромир-Анислав.

Освен името на бебето, Светлана държеше да запази в тайна и точната дата на раждане на наследника на фамилия Гущерови, писа „Уикенд“.

Раждането на второто внуче разчувствало свекъра й Добромир Гущеров. Дядото не можел да си намери място от щастие, че Светлана е сбъднала мечтата му освен внучка да има внук. Любопитна подробност е, че личната й астроложка, с която тя се съветва за всички важни неща в живота си, й предрекла много точно появата и на двете й деца.

 

image

„Мира ми предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче, а второто момче. Иначе винаги съм искала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от много години до нея. Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на д-р Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа поне час на операционната, докато стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безкрайно благодарна“, сподели Гущерова.

Раждането на Добромир-младши преминало като по учебник. Изписали я на петия ден от операцията. Гущеров-син спретнал приказно посрещане на жена си и малкия си син. Домът бил декориран с огромни плюшени мечета и много разноцветни балони с надпис „Добре дошло, бебе“. Огромният букет от бели рози и гербери пък бил предназначен за Светлана.

Първоначално тя много се притеснявала как дъщеря й Анелия-Добромира ще приеме братчето си, но каката много му се радвала. Разликата между двете деца на фамилия Гущерови е година и девет месеца. Милионерската съпруга разкри, че не успява да кърми малчугана заради имплантите в бюста, които си сложи след раждането на дъщеря си.

„Започнаха и безсънните нощи, защото той има колики, които вече го мъчат. С дъщеря ми почти не сме усетили такива моменти“, разри Гущерова, която вече се прибра в прясно ремонтирания си дом.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. oia - Ами нека се развъждат, а ние ще им ...
30.11.2020 06:04
Ами нека се развъждат, а ние ще им ръкопляскаме. Трябва да имат потомци,
иначе ще отидат в забвение. Защо ли ни занимават с подобни ,,възвишени"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blackrose90
Категория: Рецепти
Прочетен: 38242
Постинги: 42
Коментари: 10
Гласове: 58
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031