Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2020 12:22 - Родословието на Бил Гейтс И ОТКЪДЕ ИДВА НЕГОВОТО БОГАТСТВО И ВЛАСТ
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 2152 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 24.11.2020 13:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ВТОРА ЗЕТЕТИЧНА КНИГА

Глава Девета:
Фейсбук и другите социални мрежи – Активни мероприятия на Тайните служби   
                  

Родословието на Бил Гейтс

КОЙ Е УИЛЯМ ХЕНРИ ГЕЙТС III-ти, МЛАДШИ И ОТКЪДЕ ИДВА НЕГОВОТО БОГАТСТВО И ВЛАСТ

 image 

Друга смехотворна и нелепа приспивна приказка за малчугани е „Приказката за Бил Гейтс, втори в класацията на „милиардерите, направили сами парите си“ със сумата от $115.2 милиарда, който твърдо подкрепя и финансира създаването на Изкуствения Интелект, замислен да пороби Човечеството. Този известен Илюминатус от ниска степен е също член на Комитета на 300-течлен на Групата на Билдербергитечлен на Съвета по Чуждестранни връзки и на още много други милиардерски Тайни общества, като например „Добрия Клуб“, където членува заедно с небезизвестните „филантропи“ Дейвид Рокфелер, Евреина Уорън Бъфет, Евреина Джордж Сорос, Тед Търнър, Евреина Майкъл Блумберг и Евреина Илай Броуд, ратуващи да „спасят“ Човечеството, като драстично намалят броя на населението на Света до 500 милиона Души!

На TED презентацията си от Февруари 2010 година, Бил Гейтс заяви, че, тъй като Човечеството скоро ще надхвърли 9 милиардаАко ние наистина свършим добра работа с новите ваксини, със Здравеопазването и с репродуктивните здравни услуги [абортите]можем да намалим това число с около 10-15%. Както тук, така и от редица други подобни изказвания е съвсем видно, че Илюминатус-филантропът се е заел не на шега със задачата да намали броя на Човеците и то най вече в Държавите от Третия Свят.

В началото на века династията Рокфелер и „филантропът“ Бил Гейтс инвестираха милиарди в ГМО-семената на „Монсанто“ и наеха Боливудски актьори, за да организират шумна пропаганда на мнимите високи печалби от засяването на генно-модифициран памук и ориз. И, тъй като от фермерите бе скрито, че ГМО-семената съдържат терминатор ген[1], който не позволява на добитите семена да дадат реколта през следващата година, милиони Индийски фермери, засяли безплодните семена, бяха доведени до банкрут, като над 250,000 от тях се самоубиха, поради срама от разорението и невъзможността да изхранят фамилиите си.

След това, по същият начин, „филантропът“ Бил Гейтс нае един от най-видните Индийски актьори – милиардера Амитабх Баччан, за да промотира оралната полиомиелитна ваксина, която предизвика парализа, последвана от смърт при над 47,000 деца! После, Бил Гейтс се опита да утоли жаждата на Човеците от Третия Свят като ги накара да пият собствените си фекалии, разпространявайки рекламен видеоклип на инсталация „Omni Processor“ той се престори, че отпива от питейната вода, която е пречистена по възможно най-опростен начин, чрез дестилиране на канализационни води.

Следващата измама, сътворена от Гейтс и Уорън Бъфет, трети по богатство с $89.9 милиарда, в сговор с останалите милиардери, бе организацията „Дарителска клетва“ (The Giving Pledge), основана през 2010 година. Пропагандната кампания, раздухвана от масмултимедиите, собственост на същите тези милиардери, подписали „Дарителската клетва“, ни кара да повярваме, че целта на организацията била да  насърчи свръхбогатите да дадат, приживе или посмъртно, по-голямата част от богатството си за „благотворителност“! До днес 190 милиардери от 22 Държави са подписали клетвата, като вече някои от тях са починали. Фондацията „Дарителска клетва“ работи в близки връзки с Масонската Ротари Интернешънъл, основана от Пол Харис и Евреина Силвестър Шийле, Евреина Густав Лоер и Евреина Хирам Шори.

По изявления на учредителите, общата сума на даренията вече възлиза на над $365 милиарда, но в действителност е почти невъзможно да се разбере какви пари са събрани и дали въобще съществуват някакви дарени суми, основно поради две причини:

Първа причина: „Дарителската клетва“, всъщност, не нарежда парите да се изразходват по определен начин или по специфична благотворителна цел или кауза.

Втора причинаДарителската клетва“ не е правен договор, което означава, че в действителност тя не представлява законово задължение и не обвързва по никакъв начин този, който я е подписал да дари каквото и да било. С други думи, милиардерите подписали клетвата могат да не дадат никакви пари и това естествено ще бъде тайна, но дори и да дарят пари, то тези суми ще се използват от учредителите, както те сметнат за необходимо, тоест против интересите на обикновените работници.

Тук вече става много интересно! Каква е изгодата, каква е уловката, понеже „Дарителската клетва“ много прилича на Параграф 22 и ако се поразтърсим скоро ще разберем, че:

ь  Подписалият правно необвързващата го клетва печели незабавно признание и широк отзвук в масмултимедиите, тоест, нищо не даваш, но всички цивилизовани говорят за теб, че си дал милиарди – най-ефективната рекламна кампания!

ь  Подписалият избягва плащането на данъци! На думи Гейтс, Бъфет и компания винаги са поддържали вътрешната политика на високи данъци за свръхбогатите, да, но на дело сформираха Световна Организация на милиардерите, които няма да платят никакви данъци на Правителствата, с помощта на които направиха своите богатства!

ь  Наследниците на подписалия клетвата могат да запазят контрола върху активите, които в противен случай биха отишли на Държавно разпореждане.

Е, на Читателя с отворени очи, вече стана ясно, че:

Благотворителността е най-бързият начин да удвоиш печалбите си, посредством неплащането на данъци, и именно, заради това всички милиардери са „филантропи“!

В едно писмо до Жан-Батист Льо Роа от 1789 година Масонът Бенджамин Франклин написал: „Нашата нова Конституция вече е създадена и на външен вид дава надежди за дълготрайност, но в този Свят за нищо не може да се каже, че е сигурно, освен за смъртта и данъците.“

Ето, един прекрасен исторически пример, че и Масоните могат твърде много, ама наистина доста да заблуждават сами себе си, тъй като, първо, Конституцията на САЩ е променена до неузнаваемост и, второ, данъците за милиардерите вече въобще не са толкова сигурни, колкото смъртта. Е, наистина, трябва да си „компютърен гений“, за да успееш да избегнеш данъците, но същевременно с това трябва да си и милиардер от известно потекло, за да можеш да натиснеш необходимите лостове, които за работниците, плащащи ежемесечно без забавяне своите данъци, ще останат неизвестни завинаги.

В наши дни, едва ли има някой обикновен Човек, който да познава родословието си по-назад от прадядо си и в редки случаи до пра-прадядо си, това е причината той да си мисли, че при всички останали е така. Да, това може да вярно за нас, но тези, които владеят Света и техния близък антураж знаят и имат писмени документи за своето потекло от столетия и дори от хилядолетия. На този Свят няма нито един властник или Световноизвестна личност, която да не е от древно потекло.

Истинската история на Уилям Хенри Гейтс III-ти, Младши, който в рода е четвърти поред със същото име, е много древна, но това не ще го чуете никога по  масмултимедиите. Баща му е богат и известен в цяла Америка адвокат, съосновател на Preston Gates & Ellis и съветник на Американските Президенти, а по майчина линия той е с Банкерско родословие. Майка му била член на Борда на Директорите на Първата Междущатска Банкова система, инкорпорирана в Монтана през 1971 година, като една от банките тогава е Първа Национална Банка на Каспър, чийто корени могат да бъдат проследени до C.H. King and Company Bankers, основана през 1889 от Чарлс Хенри Кинг, дядото на Американския Президент Джералд Форд – 33°степен Масон от Стария и Приет Шотландски Ритуал.

Прадядото на Гейтс по майчина линия Джеймс Уилърд Максуел, Старши (1864–1951) бил роден в Айова. През 1906 година семейството се преселило в Сиатъл, където Максуел основал клон на National City Bank, съществувал от 1911 до 1929 година. Когато навършил пълнолетие, Джеймс Уилърд Максуел, Младши (1901–1960) станал Президент на Банката. В Америка до 1935 година частните банкери емитирали сами парите на своите банки, така че печатали наволя и натрупали баснословни богатства! Максуел Старши бил също така Президент на клона на застрахователната компания Title & Trust Company, Директор на Northern Life и Директор на Сиатълския клон на Федералния резерв на Сан ФранцискоНешънъл Сити Банк придобива висока Национална репутация в банковата индустрия и била купена от Рокфелеровата Ситибанк, сега дъщерно дружество в Интернационалния Банков Консорциум Ситигруп.

Още при раждането на „компютърния гений“, дядо му – банкерът, създал на негово име доверителен фонд от един милион долара, равняващи се днес на $9,557,575. Бил Гейтс учил в скъпи частни училища, а дядо му редовно навиквал учителите, че Младши бил вече милионер и да внимават как се отнасят към него! Но, ако Читателят си мисли, че известните личности в рода на „компютърджията-милиардер“ свършват с дядовците му, той ще бъде изненадан, когато разкрие цялата истина.

Древното родословие на Бил Гейтс е от прадядо му, през майка му – Луиза Мей Удуърт (1842–), през нейната майка, Емълайн Кийлър Бръш (1821–), от нейния баща, Джордж Филипс Бръш (1775–1829), през Сър Ричард Уитхил от Кале (1465–1536), през Уелските Крале на Гуинед и Ирландските Крале на Лайжин стига отново до Фулк V-ти, Граф на Анжу, Рицар Тамплиер и Крал на Йерусалим, до Хенри I-ви, най-малкият син на Уилям I-ви Завоевател, Крал на Англия (1100–1135) и Херцог на Нормандия (1106–1135) и до Алфред Велики, Крал на Уесекс (871–899) – първият от Кралете на Уесекс, обявил себе си за Крал на Англия. Родословието от Франкска страна води до Краля на Франция Хуго Капет (Юг Капѐ) (987–996) и назад продължава чак до Карл Велики (Carolus Magnus) (747–814) от династията на Каролингите, Крал на Франкското кралство (768–814) и Римски Император (800–814).

Както се убеждаваме Бил Гейтс и Пол Алън имали милиони пъти повече средства от един обикновен гараж, както се опитват да ни заблудят масмултимедиите, за да напишат първата си операционна система (OS). И, като имаме предвид, че Altair BASIC е само инерпретатор на основата на съществуващия вече програмен език BASIC, а и освен това, че те разработили интерпретатора Altair BASIC на симулатор, но не направили реално работеща машина, който те, посредством MITS, започнали да продават на крайните потребители с огромна печалба без никакви разходи, прескачайки IBM, истинският собственик на програмата, всичко това може да ни покаже какво се постига, когато здрава ръка натисне Световен гигант като IBM! Тази здрава ръка натиснала, още когато Гейтс бил на 15 години и продал на Градската управа на Сиатъл компютърна програма за следене на уличното движение за $20,000, сума равняваща се днес на $126,350! Но дори тези връзки с Индустрията не са му били необходими, за да стане милиардер, тъй като династията на Гейтс вече над 1200 години седи по троновете на Западна Европа!


МИР и ЛЮБОВ!
Април 2019 година
СТАМАТ

[1] Терминатор генът (terminator gene) в генетично модифицирания растителен организъм спира възпроизводството на плододайни семена, или иначе казано, оставените за посев за следващия сезон ГМО-семена не дават реколта или не дават плодове.












Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393389
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168