Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2021 12:22 - Бомба: 900 Страници От Строго Секретни Документи Разкриват Как Е Планирана Пандемията
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 923 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Бомба: 900 Страници От Строго Секретни Документи Разкриват Как Е Планирана Пандемията imageHAF13 Септември 2021 Г.

Повече от 900 страници на новооткрити строго секретни документи за пандемията разкриват за първи път чрез официални материали как САЩ финансират смъртоносни изследвания на коронавирус в лабораторията в Ухан чрез организация, наречена EcoHealth Alliance .

image

Новоиздадените документи предоставят подробности за финансирани от САЩ изследвания на няколко вида коронавируси в Института по вирусология на Ухан в Китай.

Intercept получи повече от 900 страници документи, описващи подробно работата на EcoHealth Alliance, базирана в САЩ здравна организация, която използва федерални пари за финансиране на изследванията за коронавирус на прилепи в китайската лаборатория .

Въпреки че нашите редовни читатели биха знаели голяма част от тази информация и документи и повече вече са публикувани от GreatGameIndia от началото на обявената пандемия (както ще покажат вградените връзки в статията).

 

Крайно доказателство: Covid-19 е планиран за въвеждане в Новия световен ред .

Наборът от документи включва две непубликувани преди това предложения за безвъзмездни средства, финансирани от Националния институт по алергии и инфекциозни болести, както и актуализации на проекти, свързани с изследванията на Алианса за екологично здраве, които бяха разгледани на фона на повишения интерес към произхода на пандемията .

Документите бяха пуснати във връзка с текущите съдебни спорове по Закона за свобода на информацията от The Intercept срещу Националните здравни институти. Intercept прави пълните документи достъпни за обществеността.

„Това е пътна карта за високорисковите изследвания, които биха могли да доведат до настоящата пандемия“, каза Гари Ръскин, изпълнителен директор на US Right To Know, група, която разследва произхода на Covid-19.

Една от безвъзмездните средства, озаглавена „ Разбиране на риска от появата на коронавирус на прилепи “, очертава амбициозни усилия, водени от президента на Алианса за екологично здраве Питър Дашак за скрининг на хиляди проби от прилепи за нови коронавируси. Изследването включва и скрининг на хора, които работят с живи животни.

Документите съдържат няколко критични подробности за изследванията в Ухан, включително факта, че ключова експериментална работа с хуманизирани мишки е проведена в лаборатория за ниво на биологична безопасност 3 в Университетския център за експерименти с животни в Ухан - а не в Института по вирусология на Ухан, както беше преди предполага се.

 

Безвъзмездните средства за коронавирус на прилепи осигуриха на EcoHealth Alliance общо 3,1 милиона долара, включително 599 000 долара, които Институтът по вирусология на Ухан използва частично за идентифициране и промяна на коронавирусите на прилепите, които вероятно ще заразят хората .

Още преди пандемията много учени бяха загрижени за потенциалните опасности, свързани с подобни експерименти.

Предложението за безвъзмездна финансова помощ признава някои от тези опасности:

„Работата на терен включва най -висок риск от излагане на SARS или други CoVs, докато работите в пещери с висока плътност на прилепите над главата и потенциал за вдишване на фекален прах.“

Алина Чан, молекулярен биолог от Broad Institute каза: „В това предложение те всъщност посочват, че знаят колко рискована е тази работа. Те продължават да говорят за хора, които потенциално могат да бъдат ухапани - и са водили записи на всички, които са били ухапани. Има ли EcoHealth тези записи? И ако не, как биха могли да изключат произшествие, свързано с научни изследвания? "

Според Ричард Ебрайт, молекулярен биолог от университета Рътгърс, документите съдържат критична информация за изследванията, направени в Ухан, включително за създаването на нови вируси .

„Конструираните от тях вируси бяха тествани за тяхната способност да заразят мишки, които са проектирани да показват рецептори от човешки тип в клетката им“, пише Ебрайт пред The ​​Intercept след преглед на документите.

Ебрайт също каза, че документите ясно показват, че два различни типа нови коронавируси са успели да заразят хуманизирани мишки.

„Докато работеха по отношение на коронавирус, свързан с SARS, те изпълняваха паралелен проект по същото време за коронавирус, свързан с MERS“, каза Ебрайт, позовавайки се на вируса, който причинява Близкоизточния респираторен синдром.

Безвъзмездните средства първоначално бяха отпуснати за петгодишен период-от 2014 до 2019 г. Финансирането беше подновено през 2019 г., но спряно от администрацията на Тръмп през април 2020 г.

Вторият грант „ Разбиране на риска от поява на зоонотичен вирус в нововъзникващи инфекциозни болестни точки в Югоизточна Азия “ беше присъден през август 2020 г. и се простира до 2025 г.

Предложението, написано през 2019 г., често изглежда предсказуемо, като се фокусира върху увеличаване и разгръщане на ресурси в Азия в случай на огнище на „възникваща инфекциозна болест“ и позовавайки се на Азия като „тази най -гореща от горещите точки на EID“.

Междувременно противоречивият британски учен  Питър Дашак беше отстранен от комисията по COVID-19, който  разглеждаше произхода на пандемията, след като помогна тайно да разобличи теорията за изтичане на лаборатория, без да спомене за близките си връзки със същото съоръжение.

БУМ! Ръководителят на екипа за разследване на произхода на СЗО признава, че комунистическият Китай им е поръчал какво да напишат в доклада .

Въпреки че масовите медии едва сега се насочват към теорията за изтичане на лаборатория , има множество доказателства, публикувани от GreatGameIndia, които показват, че пандемията е била планирана през цялото време .




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742633
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031