Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2008 14:32 - Дяволската метаморфоза на комунистите
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1435 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.11.2008 22:58


Всичко което се случи, и по времето на комунизма, и след това, съвсем не е някакъв низ от случайни стечения на лоши обстоятелства, а е отдавна планиран и методично изпълняван заговор за подчиняване и заробване на света. И един от многото "инструменти" в този заговор, е комунизмът!
.............................................................

След преврата си, 44-та година, комунистите избиха и унищожиха цвета на българската нация. Постепенно забраниха всички политически партии. Конфискуваха предприятията, работилниците и търговските обекти. А след десетилетие на ограбване и обезкървяване на селяните, чрез т.н. "държавни доставки", реквизиции и изкуствено ниски цени на земеделската продукция, комунистите отнеха цялата собственоост на селяните и ги превърнаха в свои безимотни и безправни ратаи – крепостни селяни!

С огромните средства от конфискуваните имоти и с безплатния труд на затворници, лагеристи и "младежки бригади", изградиха примитивна, военно ориентирана индустрия, която работеше предимно на загуба. И когато повече нямаше какво да се конфискува, натрупаха огромен външен дълг, – половината от който, откраднаха още преди десети ноември, а на нас завещаха изплащането му! Но пропагандата и до днес повтаря, че комунистите били "съградили", а демокрацията разрушила построеното!? Но премълчават, че преди 9-ти, 44 г., по икономическо развитие, България е била втора на Балканите, като пред нас е била само Румъния, а 1989 г., вече сме "в пъти" по назад от Гърция, а и от Турция! Това е реалният резултат от "голямото строителство, по времето на комунизма! Но от изток и запад, продължават цинично да повтарят, че на 9-ти септември, 44 г., България била "освободена", а не окупирана ?!

Западните банки, кредитирали престъпния комунистически режим, с 10 милиарда долара, – след 10 ноември, и за най-дребния кредит, поставяха стотици заробващи условия! Но никакви условия не поставиха за декомунизация или за ограничаване на бандитския "бизнес" на висшите служутели на БКП и ДС, а още по-малко, – за отваряне архива на комунистическата Държавна сигурност, – въпреки че цялата "организирана престъпност", произлязла от източна Европа, по генезиса си е комунистическа, и корените ъ са във висшите ръководства на комунистическите партии и техните "специални служби", като българската ДС. А истината е, че комунистическата мафия не плаши задкулисните властелини на света, защото, те са "мафията на мафиите", и всички мафии са под техен контрол! И именно затова мафията е "неунищожима"!

Властелините на парите; – "великите майстори" на рекета, на силовото застраховане и осигуряване, и на всички банкерски мошеничества, – са диригентите и на всички кървави революции, и на всички "световни войни", в които, невинните жертви на терористичните им вакханалии, са неизброими! И именно те, сега правят всичко, за да не излизат на яве престъпленията на комунизма, – в това число, – и убийството на Кенеди, и покушението срещу Папата, и безброй други! Защото разобличи ли се комунизмът, ще бъдат разобличени неговите истински господари и наставници! Но важното е да се знае, че всичко което се случи, и по времето на комунизма, и след това, – съвсем не е някакъв низ от случайни стечения на лоши обстоятелства, а е отдавна планиран и методично изпълняван заговор за подчиняване и заробване на света. И един от многото "инструменти" в този заговор, е комунизмът! Той е измислен и използван в стратегиите на "нечистата сила", за  или елиминиране на непокорни държави и нации! А "непокорни" са тези нации или расдестабилизиране, тероризиране, подчиняванеи, чиито народи, поради нравствени и религиозни задържки, и поради вродената си съвест, по-трудно се поддават на разложително въздействие и не желаят да "членуват" в мафиотските "братства" на сатанистите!

Не случайно на запад комунизмът не е, и няма да бъде отречен и осъден, – въпреки безбройните неоспорими свидетелства, и живи доказателства, че комунизмът е най-престъпната, от познатите ни диктаторски системи! А вместо това, чрез медиите и образованието, ще продължават да ни представят комунизма, за някаква "положителна, но не добре реализирана соцална идея"!

Затова, след падането на комунизма в източна Европа, запада избра комунистите за свои партньори и така стана кръстник на новата комунистическа мафия, – която ни ограби и унищожи елементарната нравственост, а с това непоправимо опозори и идеята за свобода и демокрация! 

(От книгата "Срещу течението")



Тагове:   метаморфоза,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371819
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930