Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2008 14:48 - Затворнически сън
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1384 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.11.2008 19:21


Минаха 20 години откак последния път, ноември – 1985 г. излязох от затвора, където изкарах 13 години. А за последно бях арестуван през 1998 г., затова че стоех мирно с плакат, с искане да ми се разреши да прегледам досието си, за което уж имах право по закон!

Сега (2004 г.) съм на 52 години, а в затворите бях, само 13, от тях, но в сънищата си още съм в затвора! Така, в един почти кошмарен сън, за пореден път сънувам, че от години съм сам в тъмна килия, – и понеже действително съм зле с паметта, – сънувам, че вече не помня, нито от колко години съм в затвора, нито колко съм осъден, но и нямам намерение да питам никого!

Събуждам се от този кошмар, но за жалост, реалността ни не е много по-добра! В затвора поне имах вяра и надежда в западната демокрацията, като вярвах, че запада е на страната на свободата, истината, правдата и доброто! Вярвах, че върша нещо за общо добро, или поне, не се подчинявам на злото и затова закономерно страдам!

А днес, 15 години след "демократичните промени", вярата ми в доброто е още по непоклатима, но надеждата ми е единствено в Бога !

Никога не съм съжалявал за прекараните в затворите години, защото съм убеден, че въпреки всичко, не е било напразно, но ще цитирам моя политически приятел, Цачев, който, дълги години след 10-ти ноември, тежко болен и без подкрепа отникъде, – често въздишаше: — "Ееех, братле ..., защо толкова години се мъчихме по затворите... ?"

Когато и аз, като мнозинството българи, – искрено се радвах и безрезервно подкрепях "демократичните промени", – и през ума неможеше да ми мине, какво бъдеще ни е подготвила комунустическата мафия! Виждах и знаех, че демокрацията ще оглавят всякакви кариеристи и нагаждачи, както винаги се е случвало; – и като добронамерен човек, приемах това за "нормално". Но въобще не очаквах този бандитски грабеж и това духовно падение, което ни натрапиха!

Не че съм черноглед и невиждам положителното, – опазил ме Бог! Та нали само за една от свободите, които все пак, днес имаме, бях готов да се жертвам, като безброй други, – и жертвах не малко! Но такава "свобода", която лъже, развращава, мачка и убива; и такава "демокрация", при която на пиедестала са, необузданото грабителство и тоталният разврат, – са от "лукавия"! Затова немога да съм безучастен, когато ни залъгват, че злините, които ни натрапиха и ни натрапват комунистите, и техните световни господари, – били "грешки на прехода към демокрация", – защото, за никакви "грешки" не става дума, а за дяволска измама и гигантски грабеж!

Под ръководството и покровителството на световното масонство, комунистите "успешно" извършиха своята "перестройка", като:

— Наводниха със свои агенти, демократичните организации и ги оглавиха!

— Назначиха комунистическите прокурори, следователи и съдии, – за "независими" и несменяеми. Затова съдебните дела ще се точат по-дълго и от човешки живот, а "резултатите" от фиктивната борба против организираната престъпност, все ще са нулеви !

— В полицията и митниците, кадрите са само по комунистическа линия. Затова, висшите полицейски началници са партньори на мафиотските босове, а митниците са най-важното звено, в мафиотската верига!

— С финансови машинации и "пирамиди", ограбиха всички активи на държавата и спестяванята на гражданите!

— Чрез фиктивни банкови "заеми", раздадоха огромни суми на "партийни другари", за да увековечат мафиотската си власт!

— Организираха рекетьорски "групировки", за грабежи, сплашване и подтискане, и тези бандитски групировки, днес са "гръбнакът на националната ни икономика" !?

— Напълно обезличиха православната ни църква и я сведоха до нивото на "бедна агенция за траурни ритуали"!

Така, доведоха излъгания и ограбен народ, до положението, не само да не им търси сметка за диктаторските престъпления, но и да съжалява за комунистическото време!

(От книгата "Срещу течението") 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318476
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031